Жесток удар на 3 коли взе жертва, 2-ма са ранени

Жена е загинала, а други двама души са тежко ранени при катастрофа между три автомобила на пътя между Пловдив и Хасково, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жесток удар на 3 коли взе жертва, 2-ма са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една загинала жена по вина на КАТ, както и двама ранени. Разбира се КАТ както винаги ще прехвърли своята вина върху щофьорите и 80-те процента ще са съгласни с КАТ.

Много добре се знае защо едни и същи шофьори (българи и чужденци), когато шофират в България непрекъснато нарушават правилата и най-много го правят чужденците, а когато шофират в държави където се контролира спазването на правилата, са най-примерни шофьори. Според 80-те процента това зависело от шофьорите...

Вината и за тази катастрофа с загинала жена и двама ранени е изцяло на КАТ, който изобщо не се и опитва да наложи спазването на закона по пътищата. Поведението на шофьорите е пряко следствие от действията и бездействията на КАТ. т.е. КАТ е първопричината за катастрофите, загиналите и ранените.

Вината за тази катастрофа е изцяло на водача на Фиат-а, другото са бръщолевици на безволеви и невъзпитани същества.

Защо,защо, защо никой не взема мерки да се спрат нарушенията по пътищата.До кога бездействие от срана на парламента.

... да спрат нарушенията...(!?!) Ти знаеш кътче на Земята, където това вече да се е случило?

Автомобилно гробище на Европа - демек една камара бангии особено с марка БМВ, Фолксваген и Ауди; Самонадеяни и зле обучени водачи Калпаво законодателство, калпаво правораздаване....! Жалко за загиналия, ранените дано се оправят...!

Пълната липса на контрол за спазването на правилата по пътищата води до страшно много нарушения. По мои груби сметки около 200 милиона нарушения средно на ден в България. Многото нарушения водят до много катастрофи, а многото катастрофи водят до много ранени и загинали. Вместо да разберат това, 80-те процента говорят против шофьорите!

И в тази катастрофа, както и при почти всички останали си има проста логическа последователност - катастрофа като следствие от нарушаването на правилата и нарушаване на правилата като следствие на липсата на контрол от страна на КАТ.

Мотористите са виновни, ето пак донори!

Причината е в сравнително добрия път-ако беше дупка до дупка,това нямаше да се случи.

Полицаите само просят увеличение на заплатите пък работата им кой ще я върши. Никакъв контрол на скоростта. Всеки кара както си ще.....

що да те контролират, нали не си дебил

Няма държава по света, къето ако полицаите не контролират спазването на правилата, правилата да се спазват. Това не го разбират само дебилите.

МВР Пловдив съобщи подробности от катастрофата край Садово: По първоначални данни "Фиат", пътуващ от Садово към Пловдив, предприел изпреварване, навлязъл в насрещната лентата и се блъснал в "Субару", а след това в движещия се след него "Опел". На място загинала 46-годишна пътничка в субаруто, управлявано от жена на същата възраст. В болница е откаран шофьорът на фиата, чиято самоличност все още не е изяснена, и 67-годишна жена, която пътувала в третия автомобил с 69-годишен водач. Шофьорът на фиата е 40-годишен от Ягодово, състоянието му е сериозно.

На БЕЗСМЪРТНИТЕ българи-война не трябва....

Като наслагат камери по всички пътища и катастрофи повече няма да има

Нямаме толкова милицинери да обработват резултатите от камерите.

На нас война не ни трябва - стигат ни жертвите на пътя!

Поредната драма на българското шосе. Пътят там е добър.Времето навън е прекрасно.Значи,не е виновен Емил Чолаков или АПИ.Най-вероятно,някой или е изпреварвал като луд,или лоши умения с изтърваване на автомобила.Или и двете.

Ограничението на този път е 90км/ч. Познайте дали някой карад под 100км/ч? И за къде бърза? От Садово до Пловдив е 20 мин като спазваш всички ограничения!

Някой кара като луд, само ако КАТ не работи и така е навсякъде по света и винаги е било така.