Млада жена изгоря в колата си след удар в дърво

Млада жена е изгоряла в колата си на пътя между Сливен и Казанлък, след като автомобилът е излетял от пътя, ударил се е в дърво и е избухнал в пламъци.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена изгоря в колата си след удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...скъсал се е инжектопляктора на разходната цистерна за газ и се запалват подбуталните пространства,от което пък жената умира скоропостижно заклещена в жаравата на полипропиленкарбурантуретанова сидалка!

Този филм отдавна се върти по екраните. Автомобилът е с газова уредба; дамата е изтървала колата поради високата скорост, излетяла е от пътя и се е ударила в дърво. Следва изтичане на газ и експлозия. Купето обаче е деформирано и вратите са заклинени. Напускането на автомобила от друго място е затруднено, а и време няма, защото горенето протича бързо. Лека и пръст! Още веднъж, внимавайте с газовите уредби. Евтино е, но не е безопасно!

ти ли беше тоя тъпак, който се праскаше че нямаш 1 акт, а предния път писа 3 милиона и половина километра, сега смъкна на 1.5 , още малко ще докараш реалните цифри - 0 , ти книжка няма сигурен съм галош непоръбен, ти си просто един изкуфял дядка..

това е карма.какво че е завършила право във велико търново и т.н. пари ,коли ,дрехи и къщи всичко това е суета.мисията и в този живот е свършила.

Горкото дърво.

Може да е заспала на волана, Бог да я прости! Все пак няма други пострадали.

До обед имаше лед по пътя, но същия не беше опесъчен.

лед,не виждаш ли колко е зелено на снимката

"При инцидента ОБАЧЕ няма пострадали."... Звучи като разочарование.......

Трабант с колани, които не могат да бъдат 'освободени' , разкази от 1001 нощ. Коланите при катастрофа на никоя кола не може да се освободят лесно, затова НИКОГА не се освобождават, а се режат. Просто не знаеш колко сте жалки всички разбирачи писатели У дир-а..

даже има едни безопасни ножки за бързо рязане на колан.Китайците ги продават по долар-два.

Стига идеи, че тиквениците още утре ще изкарат закон да шофираме с ками между зъбите като карибски пирати!

Жалко за маладата жена, в разцвета на живота и младостта си .. ..

Защо не се трепят игуаните, ами все млади и интелигентни българи - самоубиват се, умират от глад, от безизходица...

че си е купила диплома не значи,че е интелигентна,катастрофата доказва това

Некои автомобили можели да излитат. Така е като няма кой да ги пилотира.

Sm3hurk0

Никога не казват, колко са опасни предпазните колани в подобни случаи. Да се опечеш жив в собствената си кола.... Мир на праха ѝ !

Абсолютно си прав, за предпочитане е да изхвърчиш през предното стъкло и да събират останките ти в радиус от 100-200 м.

абе много си прост, ако нямаше колан щеше да се разбие в дървото и пак същото, тя е загубила страдание още при удара и нищо не е усещала. Много ти подхожда nickname-a пълен палячо си.

Така е, като карат на газ

То и камиона дето се запали е карал на газ.

бензина е в пъти по-опасен от газта за самозапалване. Най-безопасна за шофьорите и най-безопасна за околната среда е нафтата, затова и в половината европейски столици вече забраняват колите на дизел.

Щеше да е черен хумор ако не бяхте прав... Върви се към изкореняване на местното население на Европа.

ha ha ha, един френд се запали на газстанцията зарад неизправна ел инсталация и аз го гъбарках да си купи дизелак след инцидента. Па он ми вика: - Тоя до мене в болничната стая беше с дизеларка