Цистерна се обърна, увисна от мост над жп линия

Камион-цистерна се преобърна на мост на входа на Дупница и увисна от него на метри от жп линията. Инцидентът вдигна на крак всички институции в града.

Обратно в новината

Коментари - Цистерна се обърна, увисна от мост над жп линия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е , че шофьорчето е живо и здраво. Всеки пише против тези хора _ мъченици , а не знае колко е тежък труда им. Неспали , не яли мъкнат това тегобило за да създават новите милиардери , и да пълнят гушите денем и нощем на търтеите от кат и даи.

и на всичкото отгоре много често забравят да им платят ( в България )

вероятността да е технически проблем е 0 ....

ПЪЛЕН ПРОФИСИОНАЛИСТ

Цистерна се обърна, увисна от мост над жп линия Каква метафора само, все едно виждам как цялата ни държава е увиснала над един "мост" и чакаме само един лек "ветрец", че да поемеме към пропастта.

...поемемемеме... не могъ да съ спръ!

Тука само две неща будят истинско удивление. Това е здравината на парапета и здравината на едното колело, които са издържали тежеста на един цял камион. Браво.

Като гледам парапета май е от Живково време когато нещата се правеха както трябва та затова е здрав

Дааа, на железа и бетон бяхме здрави тогава, но откъм долари-кореком, банани, леки коли и още един милион други ХУБАВИ стоки - хич ни нямаше. Но най-бяхме зле на паспорти за пътуване на Запад. Бетонните глави за съжаление все още стоят на раменете на почитателите на онова време!

Аха, само дето не е увиснал, а направо си е паднал и в момента не виси, а стърчи. Но кой ти гледа разни незначителни подробности, важното е да тече потока от новини с "висящо" качество.

C тези камиони дето са набори на премиера ни,...така е, ще висят на едната гума само!

в BG няма вече шоф6ори , има само каскад6ори!!!!

Като гледам и тия дето умеят да пишат са изчезнали.

С тез люкове отгоре нема как да е за пропан-бутан. Като чета статиите на журналистите разбирам вече защо ме е страх да ходя на лекар.

е аде нема нужда от всички институции на крак, че я дръпнем с гоуфа

Ела ме дръпни за оная работа.

глей да ти не вкара винкела у ремаркето!

Това не е за пропан-бутан, няма и ADR табелки, значи е за мляко, бира, боза --но не и за "цялото кеч на баламатума" - да си намират работа и да си предават важност безделниците !!!!!!!

Цистерната е била бирена, но била празна - отдъхнах си!!!

голям късмет са извадили, че е била празна цистерната, шоферчето е било аджамия, кои да му каже, да натисне педала на спирачката, или е продпочел ретардера на завоя, та се е докарал до нивата в дерето, този зовой на слизане от магистралата към Дупница в горната част откъм бензиностанция Еко и ОМВ е много опасен, на мене по същия начин ми е поднасяло и с леката кола когато съм ползвал този маршрут на път за Боровец, така че, несъобразена скорост в комплект с износени гуми и неподходящи спирачки води до спиране в дерето, добре, че е оцеляло момчето, ще се научи, като го повлече ремаркето още няколко пъти, ще почне да го усеща.

Дупница е град - герой................подобно на Перник.

"Инцидентът вдигна на крак всички институции в града. " А стига бе! Не може да бъде! Аз си мислех, че ще чакат 5 часа да им свърши работното време. Да не би някой роднина на кмета на Дупница да си е купил билет за влака за София?

Технически проблем, бърз шофьор и сликовете.

Добре че е била празна , иначе сега щяхме да пътуваме до Благоевград през Цариброд .

държи се на едно колело викаш... това че цистерната е заорала в нивата няма значение :):) хаха отдавна не сте ме разсмивали така :)

За журналистите няма значение, че цистерната изобщо не е увиснала, и не е над влаковата линия. Важното е да изправят хората на нокти. Така я разбират те тяхната работа... Ако нищо инфарктно не се случва в държавата, с какво ще си заработват заплатите? Като чета подобни информации си давам сметка колко истина може да има във всичко останало, което се пише.