Пил граничен полицай помете количка, бебето загина

Граничен полицай, шофирал след употреба на алкохол, е премазал бебешка количка на тротоар в созополското с. Крушевец. 11-месечно момиченце е загинало.

Обратно в новината

Коментари - Пил граничен полицай помете количка, бебето загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне веднъж да не са карали пили. Но колко трябва да си пил (тук топката е в полето на онези, които са му позволили да се качи в колата), че да не овладееш автомобила и да причиниш тази трагедияЯ Че то едно свиване на волана е могло да предотврати най-лочото. Явно тук има и нещо друго , за което се премълчава, или този е бил освен много пиян а и надрусан. Което пък веднага повдига въпроса и е обвинение към онези, които правят подбор на такива служители.

Н е е бил пил за първи път, не е бил пиян , а заспал...така за съжаление сте завърши тази трагедия. Имат ли съвест отговорните ръководители в мвр-няма защото там всичко е партийна шуробаджанащина, така не е било дори и преди 25 години. ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕМ С ТОЯГИ СРЕЩУ ЦЯЛАТА НЕГОДНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

Смъртна присъда!! Присъда и за колегите му дето са му помагали. Думи нямам. Те деца нямат ли???? Присъд и за тях.

не може да има и няма никакво оправдание умишленото убийство, още повече извършено от служител на закона. умишлено убийство е, защото няма начин да седнеш пил зад волана - неумишлено. за кретените помагали за скриване на престъплението убийство - разследване, уволнение без пенсии и компенсации, затвор. пълно разследване и реформиране на кочината престъпна наречена "полиция"! за майката - никоя дума не може да възвърне загубата и да потуши болката. искрени съболезнования.

Проблемът е системен. В България има твърде много полицаи. Още по лошото е , че са организирани в синдикати и други организации. Те са се срастнали с организациите на престъпници, наркотрафиканти, спортисти и други мутанти ръководени от агенти на ДС и потомствени врагове на човешкия род. Една такова престъпна организация е ГЕРБ. Избиратели, внимавайте как ще гласувате. Ще се опитат да подменят и гласовете ни.

И БСП е същата организация. И ДПС. И Бареков....

Само един истински негодник може да търчи с киселото мляко, за да помогне на пияния убиец, но така става негов съучастник.

гледам снимките и констатирам че участ ек е прав и няма завои, нияма спирачен път и от сблъсака в стълба и изкривената ламарина показва че не е имало много голяма скорост зада губи контрол верху колата.катастрофата е предизвикана наи вероятно от забавени рефлекси и не адекватна реакция вследствие употреба на солидно количество алкохол/ а не 0.6ч

farmer

Да живее БСП!!!!!!!!!!!!!!!!

едно малко ангелче се качи на небето. но бебето е виново количката бес пуснати светлини и бес зълта жилетка

Ми те това работят-напиват се и се возят насам-натам.И си хапват от народните пари.

тоя се е връщал от смяна където се е наливал цяла нощ с останалите селяндури по служба дето са отишли после да го прикриват .... виновни няма ..само лош булгаристански материял

Ужасно лош късмет. От 80 километров път да нацели точно бебешка количка. Как пък не е можал да се метне в някое дере на 2км от селото.

такива пияндури имат дълъг живот. трудно загиват

Полицаите са за арест, прокурорът е за прокурор, политиците за затвор, психиатрите за психиатър, учителите за начално училище...

На тор и за сапун :)

,,,абе,идиоти и потротоара ли да не се движим смърт за този

Хора, давайте да се хванем в ръце и да си правораздаваме на принципа на улицата. Никой не мисли за нас. Никаква грижа от никого. Държавата е заета със себе си и по-точно колко ще лапне. Призивът ми може да звучи ужасно, но стават ужасни неща - ние мрем и децата ни също. Щом сме оставени на произвола ще действаме произволно. Какво чакаме? Какво стана с прокурорското синче дето уби двама на спирката в София????????

Подкрепям, аз в такава ситуация няма да чакам да го съдят сто години, да му дадат условна и т.н. Ако някой затрие детето ми, поради това че е беконтролен примат край с него. А с мен после да става каквото ще.

след като търпят българите толкова паразити, ще си плащат и ще си мълчат и ще ни газят тези

Трагедията е еднакво голяма и за полицая и за близките на детето,0.63 дрегера може да ти покаже от една пияна вишна,грешката е че е карал бързо,на всеки може да се случи.Съдба.

Ти нормален ли си? В цялото село няма завой, който да "изтървеш" със скорост до 100км в час. Или е карал с повече или е спал. Няма спирачен път. Не е превишена скорост, той не е бил способен да реагира. Кой му прави дрегера? Колега? Не вярвам на цифрите. Защо го наливат с мляко? Защото е ял пияни вишни? И защо колегите му не са подведени дисциплинарно и те?

Това си мисля...Ако тази трагедия се беше случила в някой ромски квартал, нито от убиеца,нито от млекодавците щеше да остане следа, само пепел.При тях има задружност.Кое е по-силното племе?Българското, или ромското? Към родителите-дано имат сили да понесат това най-страшно зло, кураж!

Аз тоя бих го гръмнала без да се замисля. Но бих тепнала и един прокурор, та да ми е леко на душата кога лежа в затвора, че съм отървала държавата от 2-ма изроди.

Майката ще се обвинява докато е жива, но ти нямаш право да и държиш сметка.Ако магазина е бил малък, ако бебето е спяло и няма къде да вкара количката, ако,ако ,ако ...Още повече,че хората на село не са наплашени от престъпления ,като нас, на село е спокойно и не очакват някой пиян полицай да им размаже детето..

Още не е слегнала пръстта на гроба на премазаното момиченце в Стара Загора и четем за поредното детско убийство....ясно е,че за политиците не сме се поучили от грешките си,но какво още трябва да се случи,че за подобни престъпления -убийство на български деца, още повече,от пияни изроди,да се раздава заслуженото наказание?!?!

Белите хора са го измислили, в САЩ има закон че не можеш да оставяш дете без родителски надзор. Ако не можеш да го гледаш сам ще си наемеш бавачка, но за съжаление за Ганю това са излишни разходи, а за айпад пари всеки има.

...Идиот! Представи си,че ти си бил на мястото ,където е била количката. Да не ти се случва все пак!

Така е както казваш - но, в случая колата е на пешеходната пътека!

Ти как разбра, че е била оставена без надзор? Аз такова нещо в текста не виждам. Белите хора и Ганьо си тръгнал да обсъждаш. А какво търси колата на тротоара? Можеш ли да ми отговориш? Ти виждал ли си в "белите държави" коли, които да профучават с бясна скорост в населени места и около пешеходни зони? Или си чувал само за израза "бели хора" и го цвъкаш за щяло и нещяло

Шофьорът е виновен, ясно е и спор няма. Дано да го осъдят подобаващо, макар че се съмнявам. Но е можело и да не загине детето, ако не е било оставено вън пред магазина. Днес даваха по телевизията (по Нова тв) майката. Каза, че е влязла, за да пие кафе, КАКТО ПРАВЕЛА ВСЕКИ ДЕН. Значи тя всеки ден го е оставяла без надзор. Както и голямото, което през това време е карало колело. Дали тади майка се е замислила поне веднъж, че на детенцето може да му се случи нещо? Че може дори да падне от количката и да си счупи нещо? Преди, може би, 3 години една друга майка пак така си пила кафето, а през това време малкото й момиченце, което нямало 2 годинки, се удавило в шадравана. Майки...

...пияница кара за пръв път пиян! Много близки до него хора вероятно са знаели,че прави това,но направили ли са опит да го убедят да не прави това и да съобщят където трябва? И докато т.нар.държава у нас имитира,че съществува,май трябва вече да минем към саморазправа,защото много неща не вървят. Бог да прости детето,ужасът за родителите и близките е жесток!

къв пияница бе, 0,63 промила алкохол, на това ли му казваш пияница, айде четете преди да пишете глупости

0,63 e по измерването на "колегите"

Взимайте оръжието и тръгвайте, на война, като на война!!

Имам скъсана прашка за врабчета ... :) Но ако "гьостерица" срещу куршум държи ...

взимайте оръжието и тръгвайте

Най голямата измет, дето не може нищо друго, стават полицаи. Освен да къркат, нищоооо.......

Като знам колко покупни са Българските адвокати и какъв им е моралът - умрелият ще излезе виновен - отново! Срещу ... 50 - 80 000 лева няма адвокат в България който да не изкара умрелият виновен! Лека му пръст на детето! Г-од да пази България!

Умишлено убийство по непредпазливост! Ще бъде ненормално да осъдят справедливо в БГ (за ОГРОМНО съжаление) този калпазанин. Но, дано близките или роднините вземат мерки в свои ръце. За да си вземат поука че, не са богопомазани приближените до властта.

Със сигурност не го е направил нарочно.

Мерките в свои ръце са - да го намерят къде е и в късна доба да му почупят краченцата с които е карал, ръчичките с които е управлявал и зъбкита с които яде за да разбере поне отчасти какво е да отнемеш тези неща от другия. Светла му памет на детенцето, на родителите сила, нерви и вяра, а на убиеца - да го стигне същото! Сполай ви и успех!

Мисля че е най-добре, при такава ситуация провинилия се - в случая граничния полицай да бъде пребит до неузнаваемост, защото инак наказание няма и всичко се размива във времето и следите се замитат, а има и давност! С един добър адвокат такова раздаване на справедливост може би ще се размине с условна защото е под афект и направено в състояние на голям стрес от загубата на близък! Наистина е необходимо да има Крумови закони или трябва да вземем да раздаваме сами правосъдие! Сполай ви и успех!

и аз това казвам, сами да си раздаваме правосъдие

От БГ полицай по-долен човек няма да го знаете от мен (с много малки изключения). Всички карат без винетки, пияни, без колани и т.н. Представяте ли си че тия хора по принцип трябва да пазят реда в страната. Просто Ужасссс!

80% от полицаите са пияници и нахалници. Мислят си, че като са в униформа са хванали бога за "мадите"

Изрод!!!

ДО ПОСЕРАНО-АМИ НАЛИ ГЕРБ СА ОТ КОТИЛОТО НА БКП-Д.С.!!!

Това е потрес. Защото детенцето е българче, и е невинно. Ако бяха се избили някакви мангали на никой нямаше да му пука, даже щяхме да се радваме, но само помежду си да се убиваме по този безрасъден начин. Полицаят заслужава затвор доживот.

Ако бяха мангали, както казваш, вече щяха да са се справили собственоръчно с полицая.

ДА ТОВА Е ДРУГ ДВУСТРАНЕН ПРОБЛЕМ. ОТ ЕДНА СТРАНА НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ОТ ДРУГА САМАТА ПОЛИЦИЯ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА. ВСИЧКО Е НАОПАКИ ОСОБЕНО ОТ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАСАМ...

еми така става като оставя количката без надзор, къде е блеела майката, а !?

баба му е била на партийно сабрание на бесепето

...в случая, ако майката е била там жертвите щяха да са 2!!!

дигнахте ли им заплатите? Сега пак им ги дигнете.Вижте колко много работят, особено да прикриват аверите си - когато бият в ареста.Може и да е единичен случаи, но го има.Какво стана с онзи, който инсцинира посогетелство над себе си и сам си скъса пагоните.Всяко чудо за три дни.

Разстрел на място!

Имах един въпрос,който мислех дали майката не е имала избор да избута количката във някоя посока,и както винаги повечето олигофрени тук започнаха да обиждат,но има и свестни хора от които е този човек който ми обясни,и му благодарих,повечето тук сте ебати овчарите........... ................................................... 11.09.2014 14:53 Майката е била в магазина в този момент. Така пише по други сайтове. Всъщност е влязла да купи нещо в магазина, а количката е била спряна до магазина. Изрода е бил пиян и заспал затова е влязал в насрещното и няма спирачен път директно се е качил на тротоара и смазал количката в стената на оградата до която е спряна. Братчето е чуло удара и знае, че бебето е ударено но не знае че сестричката му която след дни е трябвало да навърши годинка е мъртва. Сега разбра ли вече случката.

да оставиш бебе в количка само, на улицата, дари и на тротоара и да влезеш в магазин да пазаруваш. по-голямото дете също е било без надзор. Освен пияни шофьори има и какви ли не други идиоти и психопати?

това е село, не е голям град.

Главен път минаващ през центъра на село е безумие! НО нали хасвалта не се ядял според Бие Сие Пие и Дие Пие Сие!!!

международен, не главен

Ти знаеш ли, че този милиционер и даващите му мляко колеги са гербери? Ужас!

80% от полицаите са пияници и нахалници. Мислят си, че като са в униформа са хванали бога за "мадите". Тия дето са му давали да пие мляко на пияндура, каква щаха да правят ако беше тяхно бебето? Дали пак щяха да му дават да пие мляко?

ти очакваш супербб да вдигне всички пътища и да ги изнесе извън населените места? това вероятно си го измисли, докато закусваш асфалт.

Единствения, който го е правил до сега е Бойко Борисов. Останалите дори не го обещават. Но това е само част от проблема. Основно тук е чувството за безнаказаност у определени кръгове на номенклатурчиците.

има 4 категорий държавни служители които са директно за съд, полицаи лекари митничари и учители

забрави съдиите и прокурорите, и те са убийство.

Знам,че не е хубаво да се пише с главни букви, но "КОГА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ЩЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИ ПОДОБНИ СЛУЧАЙ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ И ДА ДАДАТ ОТЧЕТ КАКВИ СА ПРИСЪДИТЕ И КОИ СЪДИИ СА ГИ ПРОИЗНЕСЛИ." Защо за измислени политически дела се шуми до припадък, а такива неща се потулват и системата ни мълчи като мишка.

Много искаш. Отговора е никога!

се прикриват. Давали му да пие мляко за да убие от промилите алкохол.Може и да не е възможно, но да опитат.Нали бдят да няма пияни шофьори.Да, ама другите - не те самите.Вижте кой и как контролира. Абе кво да си говорим - български полицаи.

Имам няколко познати гранични полицаи.Никога не слизат от колите си.А пием по много.Колко съм ги увещавал да не го правят.Имат се за нещо повече от хората,вместо да дават пример и да служат на тях.

Не знам защо, но този случай неприятно ми напомня на двойния убиец фигуриста.

Ченгетата не само покриват наркодилъри и убийци но и самите те убиват. Сега една условна и пито-платено...

Пиян, шофиращ в населено място полицай убива дете, колегите му се опитват да го прикрият - колко по-абсурдно може да бъде? Какво работят тези "полицаи" и за кого работят? Къде останаха дългът и достойнството на професията? Могат ли да паднат по-ниско?

Щом питаш - за себе си работят!

Време е Отечествения фронт (ОФ) да се възроди от пепелта и да раздаде още веднъж ред и справедливост на оялата се и самозабравила буржоа и придворните стражари.

че то ОФ-то доведе пияните милиционери на власт да мародерат и тормозят българския народ.

Сега им вдигнете пак заплатите ....

ДО ДИР-ВГ-КОГАТО ИМА ЗАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ ОТ БГ,МОЛЯ ДА ГО НАРИЧАТЕ:МИЛИЦИОНЕР.ЩОМ Е БИЛ ПИЯН И ИСКАЛИ ДА МУ ПОМОГНАТ ЗНАЧИ Е ЧОВЕК НА НЯКОЙ ОТ КРАДЦИТЕ НА БКП-Д.С. БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО.АМИН!

Този специално е член на ГЕРБ, ама не казват.

И БАЩАТА ЗАЩО НЕ ГО Е УБИЛ НА МЯСТО С НЯКОЙ КОЛ ИЛИ КАКВОТО ИМА ПОД РЪКА ?! СЕГА КАКВО ОЧАКВА - СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА ЛИ ХАХАХА НАМИРАНЕ СЕ В БЪЛХАРИЯ !!

Точно каквото стана с нашето камикадзе Георги Сапунджиев, който медиите едва ли не щяха да линчуват, но се минаха 3 месеца и да сте чули нещо относно съдбата на този олигофрен?

Георги Сапунджиев е обикновена мутра, а този е полицейска - наказанието - двойно!

Да го предадат на коментаторите от този сайт, за да му решат съдбата.