Кола падна в дере и изгоря, има убит и ранени

25-годишен мъж загина, а други четирима са ранени след тежка катастрофа на входната детелина на Ботевград. Шофьорът е бил пиян и без книжка.

Обратно в новината

Коментари - Кола падна в дере и изгоря, има убит и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"28-годишният шофьор, който е от Исперих, е тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът е отчел 2.21 промила в издишания от него въздух. Допълнително е установено и че той няма и шофьорска книжка. " НЕ, Статистика!

Без книжка кара мерцедес - стара морга. Само неграмотни мангали са способни на това. Проблемът е, че на ранените лечението се плаща от цялото общество, а след като вземат инвалидни пенсии, пак всички им плащаме пенсиите.

Избиваме се като кучета по пътищата , а инвалидите почват да искат пенсии.Е докъде ще се стигне акълът не ми го побира .

Хубава работа, ама сиганска.

Тюркска е работата не е циганска... ех Исперих.... ако го бяхте пробвали за наркотици отново щяхте да уцелите...

Жалко за загиналия! Оставил е сумай ти деца и внуци. Сега кой ша хрантути чаветата? Родата му ще затвори магистралата, и ще иска 1 000 000 от държавата, че не е имало мрежи пред дерето...

Защото в БГ някои си мерят пишкте по това,колко алкохол ще погълнат и ,нали са безсмъртни, се меткат по колите...добре,че няма невинни жертви,изпречили се на пътя на тия изроди

ИМА ЛИ ЩЕТИ, МЕ ИНТЕРТЕСУВА,,,,,,

Има следи от сажди и обгоряла трева. :(

В последно време тези ,,Мерцедеси,, голям чакмак станаха - обръща се и се пали. Може да се каже, че Мерото винаги пали -- и на колела и по таван !?

добре ли е дерето?

Мразим мангалите. Хубава новина.

Добре че не могъл да влезе в града ! има Господ !

Предлагам, за такива случаи задължително да се пише здравно-осигурителния статус на шофьора и пострадалите. Пияния шофьор задължително да заплаща лечението на пострадалите.

В това има резон и не е лошо да се обмисли.Аз лично смятам в такива случаи като този , а именно :пиян, няма свиделство за правоуправление ,смъртен случай, причинителя да бъде разстрелян.

Не е проблем карането без или с отнета книжка да се наказва според наказателния кодекс, ама това полицаи, кметове, областни, депутати и прочие първи ще го отнесат и затова това никога няма да се случи.

""""28-годишният шофьор, който е от Исперих, е тестван за употреба на алкохол, при което дрегерът е отчел 2.21 промила в издишания от него въздух. Допълнително е установено и че той няма и шофьорска книжка""".От изнесената информация се разбира ,че това е поредния провинциален "Е"нтелектуалец ,продукт на демократичното и евро-нео-либерално образование , домашно ,и обществено възитание.Не случайно е откърмен и отгледан с чалга вълната

Разбирай- циганин--- Щом е от Исперих, а аверите от Ботевград ---

Е ,природата си знае работата.Тя редуцира броя на непълноценните същества имитиращи не особенно успешно човек

С една дума рязан мангал.

не си прибра вече всички вересии?

Това е добра новина,защото можеше да пострада някой невинен,а така Съдбата е раздала справедливост!

Ти не прочете ли, че загиналият не е шофьора?

Да, най-добре щеше да се утрепе т.нар.шофьор, ама в случая и загиналият не бих го нарекъл съвсем невинен , освен ако не се окаже стопаджия или отвлечен насила при малоумния пияндурник ...

Ти не прочете ли, че загиналият не е шофьора?

jingiby

По метода на индукционния анализ в случая с тази катастрофа се касае за цигани. Каруцарят е пиян и никога не е имал книжка. Вероятно и останалите орки са били пияни и въобще не им е пукало за евентуални последици от действията на неадекватния водач.

- малко са се качили, трябвало е повече да покани да се повозят.

Мерките на КАТ явно действат

е трябвало да псовише. Другите кьорави ли са били та не са видели че е пиян като свиня? Защо са се качили при него в колата?

Защото са от същата дебилска група

Де да бяха все такива "новините"... "Кьоркютук пиян орк' обърна автомобил в дере, и изпрати при Всевишния себе си и пирувалите и бесували заедно с него трима подчовеци..."...!!! Колко ли невинни жертви щяха да бъдат спасени, ако само такива бяха новините от "бойните действия" водени по "пътищата" на "територията"... Дааа...!!!

Трябвало е да даде фира пияния шофьор!

Това го слагам в графата "добри новини" направо си е щастливо стечение на обстоятелствата. Айде хаирлия да е.

В тоя район /около Ботевград/ живеят всички бивши пилоти от всички моторни спортове. Там колите се карат като на всяка предавка пищят гуми, от първа до пета. На задна също! За шеста не споменавам, защото колите са им дръгели, като повечето в БГ и пета си е лукс.

уТ етносъ ли е?

Ми ут етно.... ми цигани ами!

Имало било убит... Има загинал по-скоро.

Точно убит е! Пиян зад волана трябва да се съди като опит за убийство!

?!?! 25 - годишен, пиян-залян, без книжка, возещ още 4-ма от Исперих!!! И сега си представете половин милион такива СЕЛСКИ ИДИОТА обитаващи София....?!?!?!? Положението и ТРАГИЧНО!!!

малко дерета има

Сега и наема и интернета ще им плащат!

Добре ли е?