”Мерцедес” излетя от АМ ”Тракия” и се удари в дърво

Тежка катастрофа с лек автомобил е станала на магистрала "Тракия" край Нови хан, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ”Мерцедес” излетя от АМ ”Тракия” и се удари в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не се изсичат дърветата покрай пътищата,колко хора намериха смърта си така а и от дървесината ще си върнат разходите по изсичането

Това или някое друго дърво със сигурност е спасило невинни хора от некадърните шофери, които вместо по пътя се опитват да карат и извън него. За мен по-важно е има ли му нещо на дървото, защото се оказва, че полза от него има.

Типичен балкански синдром-да не поставиш колан на дете на задната седалка ( щото не иска и плаче) и при челен удар детето излита през предното стъкло. Хора поставяйте колан на децата ( ако са малки-столче и колан) нека плачат те, отколкото вие да плачете, ако не дай си Боже нещо се случи

Мерцедес излетя и се удари в дърво Каква е причината? Прекалено много гориво? Неправилно разпределен товар? Страничен вятър? Обледеняване на крилата?

Полицай е дал знак за спиране, а шофьорът не предполагал, че ще срещне дърво.

Защо всички говорят негативно при условие, че на АБСОЛЮТНО ВСЕКИ може да се случи, колкото и да внимава. Ще излезе мама му стара, че всички писари тук винаги спазват всички правила в живота във всеки един момент. Просто чукайте на дърво! Но който няма достатъчно житейски опит си мисли, че живеем в идеален свят, който само почива на правила винаги

Кой ще плати за лечението, след като са турски граждани? Аллах, може би ...

Същият, който плаща лечението на българи в турски болници, станало популярно напоследък, струващо десетки хиляди валутни единици - анонимният дарител.

Застраховката за пътуване в чужбина.

Европейската здравноосигурителна карта, ако турчинът е осигурен в ЕС.

Със сигурност този няма да кара повече с над 180 км/ч по магистралата

То и с 80 км/час няма да кара по магистралата. Като е заспал зад волана, така ще бъде, а скоростта никъде не я съобщават. Откъде изкопа тези 180 км/час? Може да е шофирал и с 60 или 80, или 100 км/час на магистралата при разрешено до 140 км/час.

Е,Наде,след като ,,Мерцедеса" е ....,,ИЗЛЕТЯЛ"....чудно как дървото се е откъснало от корените си,за да се срещнат някъде над земята?! По това време,дори нямат листа/пера/ на своите ,,крила"/клони/.... Голяма работа е ,,Мерцедеса"....бавареца също....А бе и метла да е ....щом я яхнал някой делиорманец....ВСЕ ЩЕ ....,,ИЗЛЕТИ"....

Шофьорът на всякаква кола може да заспи зад волана. Първо прочетете новина, после пишете!

Малка паца + немски автомобил = ясен резултат

Шофьорът на всякаква кола може да заспи зад волана. Първо прочетете новина, после пишете!

Това го написахте вече четири пъти. Още може. Заспива се на волана около 4 сутринта , ако си шофирал цяла нощ, но в 10 часа , едва ли.

в България не стават катастрофи. Тия са снимали бързи и яростни 10, останалото са лъжи и маниполации. Българите пътища са най добрите пътища. Искам по време на европрецедателството да има само хубави новини

Пън излетя с мерцедес и се удари в дърво.

Ами, карал е с 90-100 км/ч затова ще да е!

Шофьорът на всякаква кола може да заспи зад волана. Първо прочетете новина, после пишете!

Е не може всички селяци да дойдат в София пък и коли карат, няма как да не се случват тези неща по пътищата. София е пренаселена и никой не прави нищо, как мислите че се кара в град предназначен за хиляди пъти по-малко автомобилно движение. Блокове се строят непрекъснато и селяните напъват за големия град, но какво правим с МПС-тата, как ще вървят по пътища правени за в пъти по-малко движение. За това не се учудвайте че става така, а отгоре на всичкото селяците са нагли и най-вече не спазват предимства и всячески искат да се наложат в градската среда с избиване на комплекси за малоценност. МЕРКИ СРЕЩУ ЗАСТРАШИТЕЛНОТО НАШЕСТВИЕ.

Дъвката за селяните вече не пуска сладко... от 30 години посоката на урбанизация е София, поради икономически и социални причини, така че селяните вече са дядовци на новите софиянци... сигурно и Вие сте с такова потекло... :)

Дали разбрахте за очакваната промяна на ЗУТ съгласно която няма да е нужно специално разрешение за застрояването на градинки и зелени площо?

А бе псевдак по-голями селяни и дебили от столичани няма, то и затова държавата е на този хал, каквато столицата, такава държавата!

Ей, ще ходите в Сибир. Няма така да говорите за столичани. Човека е много прав. Като отидеш в друга страна се интегрираш и почваш да живееш като местните, не да си изхвърляш боклука през прозореца. Просто няма държава иначе София щеше още да си е бонбон.

Mного хора си мислят, че да си водач на автомобил е проста работа, HO,.. не е за прости хора!!;))

но защо не го правят сами, ами завличат със себе си и други хора?

Шофьорът на всякаква кола може да заспи зад волана. Първо прочетете новина, после пишете!

какви коли правят хората с подходящ пилот може, даже да лвтят