Москов помага на младежи, катастрофирали пред него (снимки)

Здравният министър Петър Москов помогна на младежи, пострадали в катастрофа по пътя за Разград.

Обратно в новината

Коментари - Москов помага на младежи, катастрофирали пред него (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

похвално че се е притекъл на помощ, но този бюрократ се престарава с държавния рекет за осигуровките. крайно време е държавният монопол и рекет за принудително плащане на здравни осигуровки да приключи. чудя се колко време ще трябва да мине, докато държавните чиновници проумеят, че ролята на една демократична държава е да бъде коректор и балансьор, а не монополист и рекетьор. здравната каса в момента е една номенклатура и това трябва да престане незабавно. хората трябва да имат право на избор за здравни застраховки, а не да бъдат принуждавани да плащат на държавния монопол здравни осигуровки, които потъват някъде в здравната каса

Снимките ги правят хората около министъра той случайно да тръгва на път само с шовьора си, сигурно е имал и една кола пълен с гардове естествено, че те ще гледат и снимат как Москов помага на хората а не обратното

Щом има диплома за д-р, може да помага. Аз, например не бих докоснал до ранен в катастрофа, защото може да ме съди за нансяне на вреди (както е в САЩ). Това, което мога легално да правя е да се обадя на Спешна помощ. Това правят хората в цивилизования свят.

Първо трябваше да ги провери за платени здравни осигуровки

наистина и аз не знам какво трябваше да направи министърът в случая. сигурно требаше да откаже да помага, докато не спрат да го снимат. още повече, че е полагал хипократова клетва. разбирам, че недоверието е огромно, но човек трябва поне малко да е следил действията на министъра за да не се излага и постфактум да измисля сценарии, които Съдбата вече така щедро ни е предоставила.

Москов е единствения министър взел присърце работата си.Дано не се откаже и дано има повече като него.

"А когато ти даваш милостиня, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната,..." (Мат. 6:3) Грешка в ПР акцията. Въпреки това, се надявам, поне така ми изглежда, че този министър има желание да направи нещо добро за обществото. Доста колебание в изречението, ама след толкова разочарования, човек трудно се доверява.

Ееее, няма угодия на тоя народ! НЯМА! Каквото и да направиш, все ще има недоволни, ще има съмняващи се в добрите ти намерения, ще те карат да се извиняваш на разни цигани затова, че си изрекъл на глас истината и т.н. Ще цитирам една реплика от култов филм: Понякога си мисля, че хората заслужават лайната, които ежедневно се изсипват върху тях!!!

А пък аз използвам случая да не ахна в захлас от съшитата ПР-акция.

Задължението на всеки,с малко гражданска съвест и човеколюбие,е - да помогне.А това тук много прилича на PR, самореклама и самоизтъкването.

PR акция ли? Може,ако търсиш под вола теле! Защото Москов ПЪРВО е помогнал на пострадалите,а после е пуснал снимките.Освен ,ако не е инсценирал катастрофата,а,как не се сетих....

Ще помага разбира се, нали е положил хипократова клетва. Нещо нормално, не е голяма новина.

Понеже има няколко такива коментара, само да ви напомня че въпросната хипократова клетва има само символичен и ритуален характер и не поражда никакви задължения от юридическо естество.

Ако всичко това беше го направил обикновен човек тогава само би получил одобрение но когато става въпрос за министър дори и за такъв който с риск да бъде оплют от соросоиди и ренегати бръкна в прикриваната и загноясала рана на циганската агресията срещу лекарите ..До сега не сме имали такъв министър който в поледицата да пътува чак до Разград за да разбере на място каква е причината за смъртта на 8 годишното момченце.Нима такъв човек може да бъде обвинен в евтин и гнусен пиар?

Утре Москов, ако се хвърли за кръста, пак ли е пи-ар? Москов ли е снимал? ... болката из-родила ДПС /Владимир Зидаров /

Тоз бързо взе на се учи от Тиквуний

Помагал съм при катастрофи и последното нещо което би ми минало през ума тогава, а и сега е да снимам. Първото и най-важно е да се извадят хората от автомобила, да се обезопаси местопроизшествието, ако е необходимо да се окаже първа помощ и да се уведомят лентяите от тел.112. А ми кажете кога да остане време за снимане?

Пиарът вече става патологичен?!

Абе, глупако Доналд Дък, министъра ли е снимал, бре? А може би според тебе и другите подобни глупаци, които пишат глупости тук, министърът си пътува из страната и чака някой край него да катастрофира, за да може да си направи реклама, а? Абе как може да сте толкова тъпи???

И как снимките от ЧУЖД телефон се появиха на профила и в медиите "УМНИКО" трол

Тези, катастрофиралите, съгласни ли са били да ги снимат? Нещо авторски права и прочие? Москов с какво право ги публикува? Морални травми и др.? Да се фука на гърба на нещастието. Оппааа, май е познато - стилът на ПР-а е познат.

може и нарочно да ги е блъснал , да може да ги спасява ? Ама си тъб .

Пи АР е. Вижте във форума колко соросоида го аплодират. Акцията е организирана.

Естествено, че е рекламна акция! Онези НАРОЧНО са катастрофирали, за да може министърът да помага, докато някой го снима! А умници като ТЕБЕ веднага разкриха пъкления замисъл на министъра-ксенофоб! ;-)

бравос пешо,бравос москоууу! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е всичко.След като продължил ,е спасил блъснато врабче,превързал ранена сърничка и стоплил две магистрални труженички.На връщане....очаквайте продължение..

Нагласена работа, какво ли не правят наглеците да си запазят поста

Евтин ПР на Москов , за да не му искат оставката след случая с починалото детенце.

Аз не визждам защо да му искат оставката за този случай. Родители са отишли в болница, там не е имало детски хирург. Детенцето е починало. Какво по-нормално от това? Нашите педиатри работят във Франция, Германия, Англия и къде ли не. Подобни съобщения въобще не са новина. Щом няма лекари, хора ще умират от това, та били те и деца.

НА една каца с мед и една лъжица фекалии и стигат. Та и тоя министър. Тъкмо почна да ми е симпатичен, за дето защити лекарите от ромският произвол и той взе че се похвали, че освен министър е и добър фотограф. Колко ли хора днес са помогнали как ли не на други хора в беда. Ама ни един не се похвали. Само тоя! Инак казано, лошо възпитание и ниска култура! Ама какво да му се чудя, щом и "фейсбук" има?!

Всеки (почти) човек би спрял и помогнал - нормално действие. Въпросът е: Кой нормален вместо да помага ще седи и снима?

Не си Абдула, а Будала!!!

Този изтъркан PR трик колко пъти се канят да го повторят още?

Като ви гледам минусчетата има още много почва в кратунките ви да ви работят с изтъркани номерца от тоя сорт :)

Използвам случая да напомня на МВР, на всеки млад шофъор, полицай придружител, да не го бият дъртите огняри.

Де да бяхме всички като него! Не можем му се хвана и на малкия пръст- народен герой министър!

Тия пишлемета , не се научиха на разум .

Помогнал - помогнал, защо беше нужно да го пишете и да му правите реклама?Знаете ли колко много хора помагат , без никой да пише за тях?

си знаеш,но и аз да ти кажа,че си едно непроревало говедо!

Същото това говедо не се хвали с добрините,които прави.Да се похвалиш навсякъде е признак на ниска култура.Добро се прави тихо, без свидетели.

ей това е с кеф да са блъснеш ... снимки ти правят вместо акт

Не е трябвало да спира.Тогава заглавията в медиите щяха да бъдат "Министър Москов отмина преобърнал се пред очите му автомобил,тъй като с луксозната си лимузина бързал за купон в Разград".По-лесно щеше да се оправдае, сега прошка няма да има.

Същата история четох преди 2-3 месеца в сръбския Блиц, но Батман там беше фолк звездата Цеца Ражнятович. И тя беше помогнала на катастрофирали младежи пред дома и. Москов, от къде черпиш вдъхновение?

Черпи вдъхновение на майка ти от......

Като гледам през 10 дни Москов си прави Пи АР. Да не би и екшъна с Еболата да беше пак Пи Ар? Москов, артиста е братовчед ти Теди, ти си доктор и политик. Стегни се.

Ако пострадалите се бяха похвалили,че Москов им е помогнал-ок,въпреки че всеки ако може трябва да помага- и министър и не.Но да помагаш и да бързаш да се похвалиш ?????Гнус!

Москов е човек,който дава нов облик на българският политик. Поздравления!

Естествена човешка реакция.

Човек е Москов! Браво! Много го харесваме като министър!

Аз пък като гледам какви келеши изпълзяват от колата не фотоапарат а някоя сопа ще извадя и...

Нормалния човек ще се втурне да помага, а не да вади фотоапарат да се снима! Може да си министър и даже лекар но много си прост докторе! Изборите минаха.

Пичове, снимката не е правена от Москов, защото се вижда как помага на хората. Я вижте пак. Ами спрял и помогнал, я вижте другите какви шушумиги бяха през годините. Помните ли Иво Карамански , който спря да вади горящите войници на Околовръстното пред кв.Люлин? Москов заслужава похвала за случая.

Изборите минаха, а тъпия доктор продължава да се прави на честен лекар.Защо е помогнал, като е можел да отмине? Яко се е прикрил този фашист!

Бай Ганьо си е боклук...

комуноида си е зомбиран идиот.....вари го,печи го.....на цървул мирише и няма да стане човек от него...все е недоволен и злобен....радвам се,че такива хора никога не им е хубаво и ще им става все по-зле...това ви чака селски комуноиди!!!

Каун,някой друг го е снимал. Между другото,какво искаш да кажеш с безсмисленият си коментар?

За пишман планинарите, дето от слободия се размотават в планината в неподходящо време като се затрият или паднат някъде, се мобилизират всички възможности, а за бедното дете насред града, дето го боляло коремчето го размотавали насам натам, докато...Бог да го прости, милото, съболезнования на близките му.

Ivan

Какво лицемерие! Да се изповръщаш! Убийци "спасяват" хора!

Пич, ще е лицемерие ако е нагласена катастрофата, но в случая Москов е проявил човечност. Не си прав да го обвиняваш в лицемерие. Има време поне имай истински повод. По- добре погледни към ББ- той е за твоите упреци, защото е гъвкав като лоза, но пък в политиката си трябва гъвкавост. Може затова ти пък да не си политик.

ех тази селска тиква направо няма равен..за всичко се изхвърля като чекия на пясък но на село е все така....скука и парцуца само

Доооста примитивно!

typanar si -на латиница ти пиша за да ме разбереш...ай си...р

Ето това е разликата между демократите и червената свалоч ! Червената свалоч минава с ламбите и пребива хората , демократите ги спасяват !! Гледате ли комунисти.... Кога Местан , Волен и Миков така ... кога ?

Това е театрална постановка.Младежите са от агитката на РБ и излизат от предварително внимателно преобърната червена(!) кола.Ефтини номера.

като изпълзи от някоя локва червендалестия Миков ще ходя да го снимам и аз да му се види ясно червения нос:)))

А бееееееее, мухльо! Не виждаш ли че играеш на малки вратички - най - малките възможни....

Този Москов е шоумен, върви по стъпките на ББ когато беше главен секретар. Евтин Пи Ар. Нима е новина когато доктор или обикновен човек помага на изпаднали в беда съграждани?

Пич, има друг проблем! Файса е място за душевен ексхибиционизъм, компенсиращ неудовлетвореността от живота, симулиращ значимост в кръга на приятелските аплодисменти. Измамен , но задоволяващ- това е Фейсбук.. Някои го предпочитат горещо, за да се покажат. Преди време направих една закуска и снимах една чиния филийки с черен хайвер, сьомга и бутилка водка на морския бряг, а друг си я пусна на страницата, за което "обрал овациите"?! Странно, нали?

Това си е малко ПР, ама пича по принцип си ме радва. Та браво...

защо пътя не е почистен, опесачен и безопасен за шофиране ? ако тия тримата бяха загинали, не дай, Боже, жертвите щяха да са повече от едно починало по нелепа случайност дете. и сега како, ще се търси детски хирург за Разград ? и какво като го намерите ? той ще избяга на втория месец, след като му плащате по 35 ст. СТОТИНКИ нощен труд. както навсякъде в милата ни родина.

Това, български министър да помогне на закъсал електорат,наистина е новина.Ако самият Москов се е декларирал за спасител, значи е глупак.По-възможно е обаче медиите да са преиначили нещата.Той не е от обичаните от тях.

МНОГ МНОГО ЕВТИН ПИАР...