Катастрофа между камион и кола блокира и в двете посоки движението по "Тракия" край Ямбол

Нарушена е целостта на мантинелата в средата, като част от нея е ударила друг автомобил

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа между камион и кола блокира и в двете посоки движението по "Тракия" край Ямбол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Динко? Без преглед? Без документи? Без ГО?

До кога мантинелиете на магистралата ще са само за украса. Тези мантинели трябва да предпазват от преминаване в насрещното платно, но явно могат да спрат евентуално лека кола но не и камион.

От Камарата на Превозвачите съобщиха , че няма нужда да се спират тировете през деня , няма нищо тревожно и не се случват никакви инциденти с тирове.....

Бутафорните мантинели на Тулупа са годни само за декор в киноцентъра Бояна!

Опасни са !

"Вследствие на катастрофата е нарушена целостта на средната мантинела и част от нея е ударила друг автомобил, движещ се в скоростната лента в платното към Бургас." Така написано човек може да си представи, че мантинелата се е назобила с чиповете на Мъск, изправила се е като Оптимус Прайм и удря минаващите коли с камшик направен от стоманено въже.... ...а то всъщност друг шофьор е ударил колата си в част от огънатата мантинела.

На Всеки участък с Критична важност/опасност - Яки Бетонни Разделители (между платната) ? С тол”системата” - що става ? …тя Би следвало да има Доста възможности за Контрол и Бърза информация/Превенция

а после в София имали ускорител за елементарни частици...... Тракия е най-дългият такъв в света! И ей на, виждаме пореден успешен експеримент! Дано учените споделят резултатите! И не, не ме срам. Пътувам често по Тракия и е плачевно това, което се случва там. и да, елементарните частици са безкрайна величина!

Камион ме блъска Трактора ме гази Багер ме товари В една ле-ка ко-лА!!!