Новородено и четирима възрастни ранени при катастрофа с линейка

Новородено бебе и четирима възрастни пострадаха тази нощ след сблъсък между линейка и лек автомобил на столичния булевард "Тодор Александров". Майката, новороденото и шофьорът на линейката са в тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - Новородено и четирима възрастни ранени при катастрофа с линейка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

господа според гпс шофиора е намалил до чо км/х....тоест е спазила закона !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес нова катастрофа с линейка във Варна.

след като в Правилника за движение по пътищата се казва ясно: Чл. 159. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак Б2, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, въведена с пътни светофари, пътни знаци, пътна маркировка и други средства, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този правилник. През това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин. Четете ли? Може да мине на червено "само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно"

парцалка,решила е че е в космоса и е единствена............ дано тя като трягне да ражда не се случи сащото,това ще и е подарака за цял живот. аман от пикли и чичковци паричковци........... драмата е всашност много голяма. бащи,проверете дащерите си каде са в момента и с кого *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дано никога да нямаш нужда от линейка! щото иначе все ще ти се струва, че идва бавно, пардон безопасно...

Дано никога да не те засича линейка, когато минаваш на зелено. Защото тогава ще ти се струва, че идва твърде бързо, пардон опасно...

всички плюете момичето, съгласен съм то е виновно, но какво търсят тези хора отзад в линейката????? това никой не го зададе

Минава на зелено. Не е употребила алкохол. Не е карала с превишена скорост. Не е длъжна тя да спира на ЗЕЛЕНО, а линейкаджията е длъжен, когато минава на ЧЕРВЕНО, както е и направил, да намали скоростта и когато се убеди, че е безопасно да премине. Така е според закона.

Гледах по новините на БНТ запис от камера. Линейката беше в средата на кръстовището, когато пиклата с 2тонната кола я нацели странично.Пиклата е била длъжна да намали, или поне да направи опит да избегне удара. Всичко друго е празни приказки. Това, че музката е била на макс, няма отношение в случая, защото линейката е била пред погледа на офцата.

Законът задължава шоферите на коли със специален режим ДА НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА ДОСТАТЪЧНО, когато минават на ЧЕРВЕНО, за да извършат преминаването на кръстовището безопасно. Айде стига с тия богоизбраните от МВР, НСО и т.н. дето си мислят, че законите не важат и за тях.

Пусни видеото от сайта на БНТ, там ще видиш, че шофьора на линейката кара ПО-БАВНО от тъпата офца, която караше като бясна. Сигурно е било много над разрешените 50 км./ч. Пусни видеото и ще видиш, че линейката е ПО-СРЕДАТА на кръстовището и пред погледа на "шофьорката".

На 20 години, Ауди А8, могат да си позволят, "богопомазаните", разбирай над закона! Познайте кой ще е виновен от случката?

виновен е този, който е минал на червено безотговорно, а това съвсем не е момичето. Или щом е с буркан може да кара някой като изтребител? Ами утре като те отнесе някой такъв богоизбран, който си мисли, че за него няма светофари и знаци, какво ще правиш?

не чети богопомазания закон, а обикновения!

Бравос, стриптизьорка и тъпкача и мутра от КАТ - това са съвременните успели млади хора, проститутка и полицай който рекетира за пари по кръстовищата. Такива ще ни газят и трепят.

Нямам право нито желание да съдя нито момичето, нито шофьора. Като човек също зад волан само мога да кажа, че много обичам да слушам музика в колата си. Но от моя инструктор едно време знам едно - "Слушай музика в колата си така, че да можеш да чуеш клаксон на кола" Какво остава за сирени....

Като толкова грачите против водача на линеката, аз ще предложа друго: Да се промени статута на движение на този вид МПС без светлинна и звукова сигнализация, да ви видя тогава!

Иии ХОП Николет си скри профила във фейсбук!

а интересно дали това не и е нанесло по-голяма психическа травма и от катастрофата...

Всички виним момичето - нормално е виновен да е оцелелия, но като цяло няма никаква култура при шофьорите на автомобили със специален режим - да имаш право да минеш на червено, но намали, огледай се, прецени дали можеш да го направиш безопасно, едва ли тази половин минута в която ще го направиш е чак толкова фатална, а и караш новородено бебе, не караш болен на легло!!!! Горкото бебче, то не е виновно нито за музиката, нито родителите му са виновни. Нека бъдем хора и да се опитаме да караме малко по-колегиално по улиците, гарантирам че катастрофите ще намалеят драстично

тая тупа ку.ва си надула вутре бесната чалга и как да чуе линейката : тва жените не ставт за нищо : малката пикла се качила на аудито и се мисли за царицата на пътя ,това да не и е сеския път на село там от кадето е дошла ,даже ще се прави и на важна пред тв абе смърдел такъв :

вчера полизаи ме глобиха за неподменени зимни гуми с летни и ще трабва да плата 100 долара.представете си ако бах направила подобна катастрофа и то с линеика как директно ще ме опандизат без да ме питат каквото и да било.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болен здрав носи.

Този коментар е за "бедната" Гърция.

не е щерка на ни никаква мутра,най обикновенна селянка е,и живее едва ли не в мизерия,само хора с пари са я направили на това положение дето е сега да има дрехи и всичко останало и сега работи като стриптизьорка,за друго явно не става

не е щерка на ни никаква мутра,най обикновенна селянка е,и живее едва ли не в мизерия,само хора с пари са я направили на това положение дето е сега да има дрехи и всичко останало и сега работи като стриптизьорка,за друго явно не става

Момата объркала марките,вместо на ауди,да беше се качила на каруца и то с магаре,че с коне и каруцата може да стане опасна.С магаренце бавно полека,ама сигурно се има за голяма баровка - пача.

казаха,че била танцьорка в заведение

Линейката,полицията и пожарната винаги са с предимство. Вината,според мен, е изцяло на оная 20-годишна "фурия",да не кажа друго.Защо не са я изследвали за наркотици?Със сигурност е пила и алкохол,все пак работи в нощно заведение,може ли да не си сръбне малко??? И имайки в предвид силната музика,превишената скорост са доказателства за видимата превъзбуденост и неадекватност в настроението и поведението й.

Никой не е над закона - чети чл. 159 от правилника, за да видиш, че и тези със специален режим, когато минават на червено трябва да намалят скоростта и да пресекат едва когато са убедени, че няма да застрашат живота на останалите. А линейкаджията е минавал на червено, не момичето с аудито.

Абе "другари"коментиращи що като се сърдите на шофьора на линейката не се замислите че и НСО са същия режим на движение, що те не пазят никой а шофьора на линейката трябва МАМКА МУ, та тая п....а си е слушала долната чалга и си е бъркала в носа вместо да гледа за МПС с спец.режим на движение ! Да се радва че не се е засекла с пожарна че поне да беше умряла от удара с камиона!

Трудно е да разделим вината, но всеки сам за себе си е пристрастен към някоя от страните. Примерно аз съм човек , които кара по 15к км само в София за година и единствените ми приключения на пътното платно са свързани с линейки. За мен най-вероятната версия е, че шофьора на линейката е карал бързо (пр.70км/ч), само на светлинен сигнал. Приближавайки кръстовището, на не повече от 20-25м преди него пуска звуков сигнал.Светофарите работят (странно ,че има хора които си мислят ,че светофарите по това време не работят, поне 20 светофара работят денонощно в София).Поради наличието на сгради , билбордове и др., в град никои не може да определи от къде идва звуковия сигнал, пък и не може толкова бързо да "включи" че е в опастност (говорим за 1,5-2секунди от пускането до сблъсъка). По закон линейката може да се възползва от предимстото си на червено само ако се увери че няма да нанесе щети и опастност на околните. Ако изходните данни са такива, линейката е виновна за инцидента. Линейките нощем не карат на звуков сигнал, иначе никои няма да спи в тоя град. Да се оздравяват всички!

Икзактли ;)

Какво да очакваш от 20 годишен шофьор при това жена - и то в 4 часа посред нощ.... Какво като малоумника я е стреснал със сирената - тя просто се е панирала и е натиснала някой педал - в случая газта.... Вероятно ще я обвинят, ще я затворят, но нека тоя дето работи шофьор от повече от 30 години да помисли дали е бил прав, дали не е можел да предотврати тази ситуация

Ниамали да престанете да говорите глупоси,аз също биах на близо и видиах всичко,линейката се движеше с много висока скорост и само на светлинен сигнал като наближи крастовището а вече аудито беше навлезло в него пусна и звуков сигнал, но късно.Аудито се движеше бавно и то на зелена вална,немисля че момичето е виновно в тази ситоациа. Докога невини хора ще страдат от нескопосни шефиори като този от линейката. Немога дави резбера какви сте такиви хора като има ниакои пострадал значи другия е виновен....

Върви да си изплакнеш очите с водка и да оправиш малко правописа. Имаш проблем с "у"-то и "о"-то. Много очевидци станахте в 4 сутринта. Що не спите бе ами събирате материали по кръстовищата?

Не всички са роби като тебе и бачкат от 6:00 до 20:00 и си лягат след новините. А там имаше и цяла група 'младежи' около входа на метрото който видяха всичко съвсем от близо. Незнам по-горния очевидец дали е от тях , но правописа съвпада с очакванията ми ;)

абе най-важно е всички шофьори да си вземат поука - да намалят скоростта защото дори и да не успеят да се убият може да застрашат чужд живот.. както стана в Бояна преди няколко месеца.

Ако в Германия Австрия или в която и да е друга НОРМАЛНА държава беше станало това шофьора на тази лека кола няма да излезе от затвора за смърт причинена по непредпазливост ! Очевидецо мисля че в този час май са ти били повече нещата в кръвта!

Милото детенце, току що родило се...и такъв лош късмет. Дано оцелее... родителите му също.Девойката "причинила" катастрофата да се моли за тях...И аз ще го направя!

Кифлата ПРИЧИНИЛА катастрофата би трябвало да изпишеш, а не кавички. Бъдете чистоплътни!

Ти на коя планета си,извинявай? Тя вероятно е толкова самозабравена,че дори не осъзнава какво е извършила,камо ли да чувства вина! Ако имаше някакво чувство за отговорност щеше да внимава,И защо "причинила" катастрофата? Тя е виновна и няма оправдание за нея. Качила се на ауди,пуснала си чалгата и се почувствала като господарка на света,тя коли,тя беси,тя гази.

ЕДНА ДРУГА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА - нали наскоро се чесахте по главите, кой бил виновен при катастрофата с пътниците от автобуса, ами това е същия случай, само, че тук имаме ЛИНЕЙКА, НА КОЯТО И СЕ ОТВАРЯТ ВРАТИТЕ ТОЧНО КОГАТО НЕ ТРЯБВА. Смърт за шофьора на линейката, ако на каката вината е една, то на шофьора на линейката винините са 10. ШОФЬОРА е знаел, че задната му врата не се затваря нормално и че е престъпление въобще да излиза на пътя такава линейка - НАЛИ НЯМА СПОР ПО ТОЗИ ВЪПРОС? Смърт за шофьора!

ясно, кирил, очевидец и кат, са 99,9% едно и също лице зад три ника, което сигурно е и тъпкача (един от тъпкачите) на проститутката с аудито, не се хаби повече, поне да беше сменял репертоара и начина на писане, ма то отде толкоз мозък.

лелееееее.....абе, сутринта не пишеше такива неща! само, че се били ударили и причината. аз пък взех, че се зарадвах, че били добре....а, те горките....душа берат :-( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо няма транслитерация пък сега!?!

Да обобщим КИФЛАТА е виновна карала е над 55км/ч. С такава скорост все едно е куршум изобщо не са я видяли за да се реагира. В самите кръстовища скоростта трябва да е най-малка там стават предимно катастрофите. Обаче всички кифли и кифладжии се озовават с най-голямята скорост в центъра на кръстовището, за да не изтърват зеленото сякаш голям прас ако почнат да спират щом брояча на светофара му останат 5 сек.

ВИНА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ - НО И ТАГЕДИЯ . САМО ДЕТО СИ ПРЕДСТАВИХ КОЛКО Е БИЛА ЗДРАВА ЛАМАРИНАТА И ВРАТИТЕ НА ЛИНЕЙКАТА, ЧЕ ДА СЕ ОТВОРИ, ДА ИЗПАДНАТ ВСИЧКИ И СЛЕДОВАТЕЛНО ДА СЕ ДОКОНТУЗЯТ, А ДЕВОЙЧЕТО УЖ ЧЕЛНО СЕ Е УДАРИЛО-ПЪК НЕВРЕДИМО. ПРОСТО Е КАРАЛА КАЧЕСТВЕНА ЗДРАВА КОЛА - А ТО НЕЩАСТИЯ И КАТАСТРОФИ СЕ СЛУЧВАТ...

Линейката се завъртя удари се в рекламата и хората изхвърчаха през задната двойна врата по посока на Стамболийски. Майката беше на 10 метра от линейката с разбита глава, а лекарката беше се ударила в едно дръвче на тротоара. Бебето не го бях видял къде е докато лекарката не го даде на един приятел с който бяхме там ... Демек не се разпаднала линейката просто се отвори задната врата от удара или инерцията на харата вътре.

Всички в линейката са пострадали, а момичето в леката кола - не! Един основен извод - линейките са стари и не могат да спасят пътниците си, нещо което с пълна сила важи за старите коли - при удар те остават здрави, но хората вътре измират, като мухи. Новите коли, обаче, при удар се размазват безобразно, но хората оживяват (имам предвид повечето случаи), такава е новата концепция и тя, очевидно работи. Не искам да се изказвам против момичето, предполагам, че се чувства ужасно, надявам се да е така, защото ще живее с това цял живот, но се надявам и да се поучи. Моля се пострадалите да оцелеят и всичко с тях да е наред. Моля се, също така, линейките в България да бъдат подновени, с по-нови, по-безопасни и по-сигурни такива, а това е много важно, защото такива инциденти се случват. Господ да помогне на всички пострадали в този случай!

Защо не отидеш да се пляснеш някъде с хубавата си нова кола, да се размажеш безобразно, заедно с нея? Мога да ти кажа, че откакто използват пластмаса в колите, повече отколкото е нужно, смъртните случай са значително повече!!!!!!!!!!!!!!!! Ако си в старата си кола, и си без колан, и не ти е нагласена седалката по тялото, много ясно че ще пострадаш, най-малкото ще ти се отпечати колана на гърдите. Обаче ще те задържи, докато на новата кола, ще те плесне еърбега, ще ти счупи носа, а колана така ще се е стегнакл, че колонката, която би трябвало да му е опора ще е като от кашкавал!!! АМАН ОТ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, КОЛКО БИЛИ ДОБРИ НОВИТЕ КОЛИ!!!!! АМАН ОТ СКРАП И PVC!!!!

Такова ви е въЗпитанието и моралът. Деградирахте тотално и ще си умрете от Егоизъм, но иначе по форуми и на думи сте номер едно...На дела обаче се научихте на западният модел...То когато караш кола не е само да си слушаш музика, а като водач си ДЛЪЖЕН да мислиш и за околните. Само прост човек и полу-грамотен и душевно беден може да му се случат такива неща..Не бил видял, не бил чул....Ами след акто ни видял, ни чул сега заслужава 20 години затвор, защото такава случка в САЩ на този ще му разкатаят фамилията не само него. Деградирало общество...Колко жалко.

Гнусен , ти на това щастлив ден ли му казаш, че им пожелаваш още по-щастливи дни!? Сигурно си искал да кажеш - дано Бог им даде следващите дни щастливи. Наистина дано, защото то грехота е тъй да се говори, ама бебето и да не оцелее, то поне майката да се оправи. Млада е, ще има друго. Пък оня от Кат верно да спре вече с тоя член, че почнах за друго да си мисля.

Много гадна история. Гледам, че почти всички обвинявате момичето. Истината е, че и тя, и шофьорът на линейката са виновни. Тя, защото е слушала силно музика и не се е огледала по-внимателно, а шофьорът, защото не е спазил правилника за движение на коли със специален режим, а именно да намали до безопасна скорост, преди да мине на червено. Така, че в случая , отново поради нашето безхаберие на пътя, едно младо семейство, вместо да се радва на новороденото си детенце, лежи в болницата на границата на смъртта. Искрено им желая да се оправят. Много мъчно ми стана.

Аха момиченцето най-вероятно е карало с разрешените в градски условия 50км/ч. Милата тя така несправедливо обвинена. Чак ще се разплача.

Ти четеш ли какво е писала ? И 2-мата са виновни. И оная щото бърза да мине на жълто (явно) и тоя с линейката дето дори малко не намали, а кара майка с дете отзад - тотална безотговорност и от 2-мата. Какво щяха да загубят ако бяха намалили на тъпото кръстовище ? 10 секунди от живота си ?

+1

Няма оправдание за момичето!

едно от малкото смислени мнения по темата... дано се оправят действително

Явно е колко разбираш от правилник за движение, да те удари и теб така някоя с твоя акъл.

ГОСПОДИ, ПОМОГНИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ, МОЛЯ, ТЕ ГОСПОДИ!

Като чуя сирени (ако ги чуя на фона на трафика в този кошмарен град) винаги има поне 3-4 минути докато се ориентирам къде е линейката. Даже вечерта преди да стане трагедията пътувайки го споделих и в един момент двама души се пулим откъде ще се появи!!! Искам да видя как линейка минава бул. българия на червено!!! бул.Т.Александров е същия там даже има и "зелена вълна" ...

ами аз видях как една линейка точно на същото кръстовище онзи ден си мина с подаден сигнал на червено в час пик (вечерта) и никой не я блъсна и съответно тя си продължи необезпокоявана към пирогов.

На кое кръстовище в София , в часовете между 4 и 5 сутринта, светофарите показват зелено, жълто, червено? Всичките са превключени по това време само на мигаща жълта светлина . Та на какво зелено е била шофьорката?

Друг път, нали бях там. И на Сливница си работеше светофара и тоя също работеше и беше ЧЕРЕВН за линейката, няма си идея какъв е бил за аудито понеже бях по К.Величков, някой казват че е бил жълт.

нямаш идея ИЛИ е бил зелен, както твърдиш по- долу няколко пъти? Запознат ли си с последствията за лъжесвидетелство?

Дано бебето оживее без увреждания за цял живот. Майката също, за да може да му се радва по майчински. А това момиче смешно, дано има акъла да осъзнае какво е причинила така както си е летяла с колата...

Циганче или не всяко детенце има право на живот и то на добър живот! От както прочетох новината, не спирам да се моля за живота на детенцето и на майчицата му. Дано имат още много добри и щастливи дни пред себе си!!!

Тая пикла като не чула ,не видяла ли линейката - светлини и т.н. или е била друсана има нещо гнило в тая работа.Изпотрошила хората .

И да допълня да се монтират камери за да се следи скоростта.

Явно трябва да има яки глоби при висока скорост на кръстовищата. Скоростта на кръстовище трябва да е минимална, особено на тези без добра видимост.

Нека в съда бъдат призовани и съдени както съответната водачка, предизвикала жестокия инцидент, така и инструктора, на който е платила за книжката!

и тъпкача, дето и купи колата на тая некадърница...

е видимо, че се подвизава тук и размахва пръст и "правосъдие", цитирайки Закона! Чудя се, ако наистина е от кат дали има право да се яви на местопроизшествието като орган на държавата ни, след като е заинтересована страна (защитава мутресата си) и дали не е застрашена работата му там, след като изказва публично мнения в обществен форум, преди да се е произнесъл Съда?!? Тоест той е бил и на място- кой знае как първоначално е бил описан случая и доколко неизманипулиран ще остане пред обществото ни. Налице са много нарушения и дано се вземат предвид! Явна е дебилщината му да се появи тук като защитник, вместо да се приберат, да сведат глави и да се засрамят!

Абе, Кат, ти май наистина си тъп полицай. Какво вина по- голяма от тази искаш, че е вкарала толкова народ в болница и не се знае дали изобщо ще ги бъде хората. Какво като й е било зелено на мутресата, идвала е кола със специален режим, светеща лампа и сирена. Какво повече й е трябвало, за да реагира по- адекватно, а? Не лесно да си шофьор, а още по- трудно е да си отговорен шофьор, а тая 20 -годишна пикла си слушала и то силна музика, че нищо не чула видяла. Познавам шофьори с 30- годишен стаж зад волана и не могат да си позволят такова разсеяване, ама защото имат акъл. А на нея сега да й дойде акъла мястото й е знаеш къде- нали си от КАТ.

Прочети чл.92 ал.1 - там пише кой има вина в този случай!!! Търсиш в гугъл - Закон за Движение по Пътищата и там търсиш чл.92

Кат я цитирай и алинеята за допустимата скорост на МПС в градцки условия. И обясни дали пиклата не би имала време да реагира ако наистина е спазвала правилника за движение? И да те резна от сега за колите със специален режим тази алинея не важи, защото по закон са длъжни да превозят болния или да стигнат то пожар или место престъпление максимално бързо.

стига с тоя чл.92, ал.1, не ти ли омръзна!!! нарушен е преди всичко чл.47, компетент!

Може би е добре да се поучим какво правят хората в държави с много по-натоварено движение, но за сметка на това много по-малко пътни произшествия. Например, на млад водач със стаж по-малко от 5 години направо отказват да издадат затраховка гражданска отговорност за кола с двигател над 1400 кубика.

ами горе доло сум сугласен с теб ,проблема е че 1ч00 кубика днес = 200 коня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега видях кой е, въпосният "приятел дошъл веднага там на мястото на катастрофата с друго Ауди" е Yasen Barakat , Работи в МВР, Живее в Sofia, Bulgaria, От Sofia, Bulgaria - вижте го и тоя хубостник в листата й на приятели в ФБ.

е не! и тя ли ще се отърве сега като стависки?! е не, не е правилно просто!!!

2. Не, не слушам чалга и съм на 40 г. вече, а взех книжка на 23, слушам рок, хейви, малко диско, джаз...не си падам по чалга и не слушам! Освен всичко все поглеждам (особено като съм в софийските задръствания, кореняк-софиянка съм и тези 16 г. са все тук в София каране + ходене до море, Гърция...) в огледалата и в задното да не би да идва линейка (пък да не съм я чула) и ако идва да се опитам да й направя коридор за да мине. "Утре" не дай си Боже може аз да съм тоя нуждаещ се в линейката и тя да бърза заради мен. Но задавам си и още един въпрос, кви са тия линейки наште ? Защо тия хора вътре, и майката с бебето, и бащата, и докторката...не са били вързани с някакви колани та така са изхвърчали ??? Въпреки отварянето на вратите, би трябвало да е имало колани в линейката, виждам, че на Запад и в САЩ се слагат колани като се качиш в линейка, дори и като придружаващ. Май ни трябват по-съвременен тип линейки тук в Бг. А тая да лежи дълги годинки в дранголника за непредумишлено убийство на 3-ма души и едно новородено, и да плати лечението и евентуални по-нататъшни нужди от лечение на семейството и на доктора.

Горките пострадали, дано се оправят и да е без последствия, желая им всичко най-добро и бързо възстановяване ! Особено на Бебо! С лош късмет е дошло горкото на този свят...лошо тръгна живота му, но дано се оправи! А тук по-надолу пише една Юлия (явно я познава), че това й било 2-ри инцидент за 1 година шофиране, тая явно не става за шофьор и трябва да й се забрани до живот да се качва на кола и да има книжка! Явно е голяма опасност за обществото. А друг свидетел казва, че дори и не е натиснала спирачките (значи няма и спирачен път-следи от гуми) и не е опитала да спре или поне да извие волана и да опита да избегне удара с линейката. На мен това ми говори за липса на рефлекси и адекватни реакции, тая парцалеса явно не е за шофьор. Аз имам 16 г. зад волана, също обичам да слушам музика по-силничко, но... едно голямо НО, винаги силата на музиката е на границата (максимума) на шума от околната среда - така, че и да чувам кво става вън !!! Именно заради такива неща като линейки, полиция, клаксони... Ако е твърде силна, че не чувам , веднага я смъквам едно ниво или така, че да започна да чувам и външните шумове.

Дано има милост за тях, дано се оправят всички. Да пази Господ от такова нещастие!

В затвора всички мазни чалга-селяндури.Тази овца освен,че трябва да лежи от 5 до 15 години при първоначално строг режим,заслужава да плаща кръвнина на това семейство до живот,или по- точно на тези,които ще оцелеят,защото да си призная аз лично не очаквам бебето и майката да се преборят със смъртта.Искрено се надявам да не съм прав за последното.

Чудя се как е карала изобщо кукунделата, като нито е чувала сирената, нито е виждала светлинната сигнализация ?

Лекият автомобил е бил управляван от 20-годишната Николет Вълчева. Тя работи като стриптийзьорка в известен столичен хотел - проститюшъна се е връщал от работа и е утрепал новородено бебе

да,точно като стриптизьорка работи,ако повечето не знаят,що за боклук е

ДА прибирала се е от работа.МИ РАБОТИ МОМИЧЕТО КАТО СТРИПТИЗЬОРКА В "Шератон".Уморено е бързало да се прибере след тежката нощ.МИ ликвидирала почти едно цяло семейство плюс един шофьор и една акушерка.Голяма работа.От това което прочетох в други сайтове че веднага се е появил "ПРИЯТЕЛЯТ" И ТОЙ С АУДИ И ПОЛИЦАЙ НО НЕ ОТ БЛИЗКОТО РПУ МАЙ СТАВИЙСКИ-2 се очертава.

а защо е отивала точно в посока шератон?