Катастрофа с жертва затвори Кресненското дефиле

Тежка катастрофа, станала около 17.30 ч., блокира движението през Кресненското дефиле за два часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с жертва затвори Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма обходен маршрут защото никъде в България не се правят и поддържат селските пътища ! Ако пътя между селата Брежани, Ощава, Стара Кресна до град Кресна беше асфалтиран щеше да има резервен вариант. Ама на, как да разберат политиците ,че инфраструктурата е цялата пътна мрежа , не само магистралите ?

Куките са толкова мудни и некадърни, че са станали за смях! За смях е куцата държава : два часа затворен международен път??? !!! Абе вие сте луди!!!

Преди няколко месеца висях 3 часа на международен път в Румъния. Навсякъде се процедира по един и същи начин. Пълно с ревльовци ....

ти пък Румъния за пример ли ги даде ?

Който бърза - бърка. Който бърка - плаща. Жалко за човека.

За съжаление не винаги плащат тези които са сбъркали. Много пъти още ще четем за такива инциденти на този тежък участък!!!

не е виновен "тежкия участък"!пътят си е хубав без дупки с маркировка ,леки завоичета,природа.Скоростта убива!изпреварват и карат като идиоти в това е проблема не в пътя!!!