Нова тежка катастрофа с 4 ранени в Кресненското дефиле

Четирима са ранени при тежка катастрофа на ГП Е-79 в Кресненското дефиле след сблъсък между лек автомобил и микробус.

Обратно в новината

Коментари - Нова тежка катастрофа с 4 ранени в Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да се затвори. АМА веднага. Стига подигравка с хората . Обезопасете пътя и го пуснете. Направете го и с пътя РУСЕ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО . Стига сте лъгали народа. Събирайте си ВЕДНАГА ГЛОБИТЕ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ И ЩЕ ИМАТЕ ПАРИ ЗА ПЪТИЩА И ДОХОДОНОСТНИ КАМЕРИ.АХ ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ ЩЕ ИМА И ЗА ВАС.

Дефиле ли, филе ли, писна ми да слушам само за него и мине-не мине ден - айде пак някой идиот се треснал в друг и се гътнал! Да мрат, като са кретени! А оние да земат да запрат движението за година и да оправят пътя, да го поизправят между скалите и каменяците, да го уширят така малко, да го обезопасят отстрани и прочее, хем после ще може да се реже лентичка за спомен в колекцията. Аре действайте, че чекам, шот после нали знаете кат доем.

"Освободиха от ареста шофьор, убил на място 13-годишно момче край Ловеч " идват избори - ама и там само иЗроДи !!!

Днес Вулгаристаня е на ниво. Двама утрепани пешеходци,от които едно 13-годишно дете, а сега и обилна доза потрошени малоумници в прекрасното Дефиле.

Хайде пак слушайте глупостите на разни еколози, и се бавете да оправите пътя. Не разбирам ние еколози ли избираме или управленци. Стига сте се мотали, ами направете реконструкцията бързо и най-ефективно.

Хайде да караме с разрешената скорост и да мислим докато го правим.

С автомобил можеш да стигнеш навсякъде. Дори и на оня свят! Тези, които знаят това не могат да си позволят лъскави и черни БМВ-та. Така Господ ги пази! А другите са безбожници, които много бързат...

Чичка, пълно е и с малоумници , които карат таралясници за по 500-1000 лева! Всеки ден се натъквам на такива по улиците и пътищата!

Естествен подбор,Санчо....

Обзалагам се, че поне единият автомобил или микробусът са от марките БМВ, Фолксваген или Мерцедес!

Смешник. По-сигурните и здрави автомобили са германски но не това е причината за катастрофи а задкормилното устройство. Анадънмо?

"На лява крива и прекъсната права линия" - Дир-а, може ли някой да ми обясни как става това, щото не ми е ясно.

Избирани са с конкурс по тъпота. Никога не се поправят! Но пък изтриват мнения както им изнася.

Това влиза директно в топ10 на най-големите тъпотии на ДИР!

Не се ли избихте вече бе? Край нямате, боклуци недни!

Мноого са.

Е да попитам.Всички които бързаха ..стигнаха ли?

Не четеш ли? Стигнали са, че дори са подранили...до болницата в Благоевград. В цялото дефиле има ограничение 60км. Отделно в този участък има ремонт, което означава допълнително ограничение от порядъка 20-40км. Не се научиха кавалите, че ограниченията не са с цел да те бавят, а за да стигнеш жив и здрав.