Двама загинаха в катастрофа на пътя София-Бургас

Мъж и жена загинаха на място при тежка катастрофа между микробус и тир на пътя София - Бургас между селата Лозенец и Венец. Инцидентът затрудни за часове трафика към морето.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха в катастрофа на пътя София-Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца мой,без хляб ли искате да остана!?Мир на душите им!Мойте съболезнования!В интерес на истината през лятото по тази супер натоварена отсечка не трябва да се пускат да минават камиони и тирове!

човек може да си спазва правилата и пак да пострада някои кат му връхлети

до всички мъже, които скоро ще изперкат... абе в % повечето катастрофи ги правят мъжете. ами осъзнайоте се бе-но как като сте или сакати или с невинните сте на оня свят? какво става от топлото ли вече сте напълно изперкали, тая кланница, н я м а ли крайо? у ж а с! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МИГ НЕВНИМАНИЕ- И ПОСЛЕ ЦЯЛ ЖИВОТ МЪРТЪВ......

Както сме я подкарали , докато Бате ни Бойко направи заветните магистрали , няма да остане и един жив читав Българин ! Давай Бойко , давай баце , че нацията се стопи по родните ни пътища ! Дори родната полиция не можа да я опази ...

Да, Бойко ви е виновен, че се трепете по пътищата! И по магистралите ще се трешете, не се безпокой!

Тази новина е от 12:21. Пише, че колите били вече извозени. Аз минах от там към 14:30. Микробусът и камионът си бяха на мястото, а от канавката тъкмо вадеха лек автомобил. Втори лек автомобил все още се виждаше в нивата... Не знам, защо точно лъжат куките, обаче ЛЪЖАТ! Така че, журналисти, опитвайте се, да си проверявате информацията и чрез други източници.

жалко за загиналите, жалко и за бг журналистите във всички области напуснал платното но се ударил в друг, не бях чувал че и извън платното има движещи се автомобили

30 дни в тухларната ама.......при вчерашната катастрофа едното момче мисля че казаха че баща му бил прокурор!!!

Нещата са много елементарни! Просто трябва да се спазват правилата. А за нарушаването им - железни санкции. Ако за превишение от 30 км/ч те вкарат в тухларната за 30 дни, следващия път ще се замислиш.

Оффф,изтрепахме се по тия пътища.Само като си представя какво е да умреш в катастрофа и тръпки ме побиват.Както си караш и след части от секундата вече не съществуваш,все едно ти дърпат шалтера и оставяш само в спомените на близките ти.И даже нямаш шанса да се сбогуваш с тях...гадна работа.Бъдете по-внимателни!

Е, друго си е , да умреш по друг начин...!

То тоя пътен бюлетин заприлича на военна сводка

Движението е отбито през Средец за Бургас,а движението е направо лудница кола след кола

И после врява - ама за какво са ни тия магистрали...

Магистралите са, за да се хакат с по-голяма скорост. Аз си лежа в къщи и се любувам на картинки.

На крива ракета космоса й пречи. После пък като седиш да си гледаш картинките виж пък зрението ти се увредило. Човек като реши да се прави на интересен нищо не може го спря. Разбира се, че магистралите облекчават безкрайно много трафика. Аз минах днес по този път - през Средец. Не само много натоварен се оказа с половината си магистрала по него, ами в отвратително състояние, защото по принцип от там отклоняват тировете през лятото и познайте какво му се е случило на пътчето.

микробуса каква марка е?

Спрете тези микробуси или им поставете тахографи. На такъв вид МПС /с обща маса до 3,5т./ работят млади и немного опитни водачи. За работно време не се следи и се управлява по 12-15 часа в денонощието. Преди година близо до Т-ще,такъв преуморен водач уби двама в ПТП . Тогава от ДАИ казаха, че нямало европейска норма за контрол на този вид коли. Това ли е легалната вратичка в ЕС за експлоатация на човешки труд. Времето за управление на МПС под 3,5т. да се счита за почивка?

прочети статията не само заглавието ще ти е по-ясно за какво става въпрос и няма да пишеш простотии

Август наистина ще дойде най-черният в това отношение месец. Дотук мисля средно по трима умират на ден за първите 6 дни. Все едно като седнат в колата. по-голямата част от каращите си оставят главите вкъщи, да не им пречат.

давайте... продължавайте да се избивате като идиоти по пътищата. Скоро няма да останат българи.

много важно

Не е важно ,защото си мазен циганин,Мемед!! Расте ли кожата? Една свинска пържола за вечеря?