Коментари - Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже | Днес.dir.bg

Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже

Турски гастарбайтер с белгийски паспорт е ударил ТИР-а на магистрала "Хемус", който премаза лек автомобил "Хонда" и уби двама млади мъже, съобщи вестник "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже | Днес.dir.bg

Коментари

Администраторите в този сайт са ТУРЦИ !!! 10 Коментара написах, нито един не ми удобриха, а някакъв анадолски боклук плюе праха на починалите с думите Kakvo losho ima v tova che sa puknali dvama bayganyoveca,kolkoto poveche bayganyovci mrat,tolkova po-dobre!Da mrat mamka im bayganyovska,nenujni tvari! и му качват коментара! Не ви ли е срам бе!? В коя държава живеете!? Много скоро и вашето време, корумпирани турски медии, ще настъпи!!! Изтрийте коментара на чалмата!!! То бива, бива гавра с живите, но с мъртвите, вече е престъпление!!!

Мир на праха им!

Админ, махни плюнките на тоя от 10:56. Днес бях на погребението на Калоян и Мирослав, които познавам от бебета. Изключително свестни момчета, И какъв малшанс за тях. Бог да ги прости!

Ей, простака от 10:56. Гадно копеле, не драскай простотиите си без да познаваш хората. Днес бях на погребението им. Познавам ги от бебета. Изключително свестни момчета и изключителен малшанс за тях. Бог да ги прости!

ima v tova che sa puknali dvama bayganyoveca,kolkoto poveche bayganyovci mrat,tolkova po-dobre!Da mrat mamka im bayganyovska,nenujni tvari!

не ги разкараме веднъж завинаги и да не минават през България, и без това хвърлят боклуци по пътищата и само катастрофи правят...

турчулята да минават през Кюрдистан, тук да се сложи ограда с бодлива тел и да се минира границата.

Никакви турци по българските шосета, еба си тъпите резаци, избиха половин България, да си карат из каменистия Анадол и да се търкалят по деретата, нямат работа в българската част от Европа, анадъму фесове неграмотни!

zashto

Hey,bayganyovci nedni,vseki den po patishtata vi stavat smartni katastrofi!Da ne bi i togava turcite da sa vi vinovni?Parvo si postroete patishta i prestanete da karate stari i razbiti koli,ama za tova se iska pari,koito vie nqmate!

Виновни са не турските гастарбайтери, не тировете, не шофьорите по пътя! Единствено виновни са българските политици, които нямаха воля и желание да построят магистрали, на тези магистрали на всеки 15-20км да има големи паркинги с всички екстри! Ей това е вината - всичко друго са приказки! В Германия защо са по-малко катастрофите? Защото цената за издръжка на 1км магистрала е 400 000 евро, в България сигурно е 400 Евро, така че пак гласувайте за Доган и Станишев.

До Donkey Hot (07.08.2009 г. 11:03ч.), Тира макар да изглежда непоклатим на пътят, всъщност много нестабилен. Особено когато е празен, когато е ремарке и когато е по нанадолнище. Да не забравяме, че все пак е висок 4 метра, при ширина 2.50. А ако турчина е бил с миниван (общо тегло около 3 тона натоварен), спокойно при удар отзад може да наруши стабилността на камиона.

Точно, защото е бил с ремарке - още по-силно е усетил удара. Напълно възможно е, какво се чудите. За отрицателно време се случват трагедиите на пътя. След като се обърнне колата - пътища много... Само с чужденци ли са катастрофите по нашите пътища????? Турските гастарбайтери от Германия наистина са много тъпи. Спират по магистралата да си извадят хляб и пастет и да си хапнат, или баш там да се изпикаят и се разхождат около автомобилите си - виждаш ги със забрадки и шалвари... Това по магистралите на Австрия, Словения, Хърватия съм ги виждала. Но не са само те недисциплинирани шофьори.... Инцидент на всеки може да се случи. Бог да прости младите душици, загинали така нелепо!!!

И моето впечатление от гастарбайтерите е потресаващо. Карат обикновено микробуси, миниванове или големи коли. Обикновено са версиите с мощен двигател. Винаги са препълнени с хора и багаж. При нас са вече преуморени, недоспали. Бързат. Движил съм се срещу такава колона в Сърбия (участъка Градина - Пирот) и си беше страшно. Това, че не ме забелязваха мен - с леката кола докато не им светна с дългите е почти разбираемо, но че не забелязваха тирове, като тръгват да изпреварват не мога да го разбера. Имаше случаи един и същ мустакатко тръгва да изпреварва срещу мен, прибирам го с присветване. След като го отминавам, тръгва да изпреварва срещу камиона който се движеше на няма 100 метра зад мен.

syglasna sym za turskite tirove i gastarbeiteri, ama sym sigurno che vina imat i tezi ot hondata...v bulgaria vseki izprevarva koga i kak mu skimne...ne se syobrazyava s pytnata obstanovki..pochti vsicki katastrofi sa prichineni ot bulgari koito imat knizhki ama ne mogat da karat..ne sa ni vinovni turcite

Не видях да пище с какво возило турчина е ударил тира... с танк ли? Тир с ремарке да усети удар, трябва да е било нещо много голямо... не че извинявам стила на каране на турските шофьори на автобуси и камиони, ама тая история ми се вижда изсмукана от пръсти. И най-гадното е, че без значение кой е виновен, две млади българчета си отидоха за броени секунди...

Турците са пълни идиоти като шофьори, особено тези с ТИРовете! Веднъж в Сърбия, на тясно шосе и на завой към Пирот аз си вървях с 80 км в моята лента, а в другата се точеше колона от ТИРове, и изведнъж, точно на завоя, чувам клаксон, светва ми един пред очите, и виждам, че един ТИР изпреварва колоната - в моята лента! Как свих в дясно - почти в канавката, как останах въобще на шосето, един Бог знае! За секунди ми профуча от лявата страна и ме люшна, едва удържах колата, която беше и натоварена, пътувах с приятелка и с багажи! Втресе ме от ужас, след това по някое време спирахме да пия кафе и да се свестявам, че ни чакаше още доста път - повече от 250 км оттам... Такъв ужас, тоя човек не остави никакъв шанс на колите в моята лента, добре че бяхме в кола, която е достатъчно подвижна и отдясно имаше някакво място, та се задържахме да не се катурнем в някоя нива... кошмар, те не са хора, и нямат никакво чувство да се съобразяват, че не са сами на пътя! Тоя кретен, дето е убил момчетата, да се съди, да не излезе от затвора, и да плати по петстотин хиляди на родителите на момчетата! Сурови наказания и жестоки глоби за превишаване на скоростта и неспазване на правилата, нищо друго не ги оправя!

Турските гаст-арбайтери действително са заплаха по нашите пътища. Уморени, недоспали, нискокултурни, но с високо самочувствие. Вече са на прага пред дома си, но са обикновено неадекватни. Предлагам да ги събират на ГПП, да сформират конвой и да ги ескортират от едната граница до другата. Това ще е за тяхна и наша СИГУРНОСТ!

ЗАЩОТО НЯМАМЕ ЗАКОНИ !!! ЗАЩО КАРАТ БАВНО И ПРИМЕРНО В ГЪРЦИЯ - ЗАЩОТО ЩЕ ГИ АРЕСТУВАТ, ЩЕ КОНФИСКУВАТ КОЛАТА, В ЗАТВОРА ЩЕ ГИ ВКАРАТ И ЩЕ ГИ СКЪСАТ ОТ ГЛОБИ ! А ВЪПРОСНИТЕ ГАСТЕРБАЙТЕРИ - УБИВАТ, ЦАПАД ОКОЛО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ - ПРАВЯТ СИ КАКВОТО ИСКАТ ДО БЕЗСЪЗНАНИЕ - И ДОКОГА ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМА САНКЦИИ - А ПРОБЛЕМА Е ЛЕСЕН ЗА РАЗРЕШВАНЕ - АКО УПРАВЛЯВАЩИГЕ НЕ ЗНАЯТ КАК, ДА ПИТАТ ГЪРЦИТЕ!

читаците през лятото правят пътуването кошмар...

Те турците карат като луди (те са си такива, де) не само у нас. И из Унгария,Сърбия..хора са вдигнали ръце от тях.Имам познати сърби,които работят на такава бензиностанция край Белград. Мен досега поне 10 пъти замалко не са ме убили разни такива мазни мустакати фесове с немса,холандска,и каква ли още не регистрация.Движат се като бесни,дори например ако аз в момент на изпреварване,ги виждам отзад,как ми се доближават на 10 метра,а сме със 160 км/ч Това дистанция ли е за тази скорост? И дори още и още доближават,не се колебаят дори да се долепят до тебе -по това ги познавам,че са фесове.А при висока скорост лесно не можеш да кривнеш в другото платно,за да им направиш път,и като постепенно се изнасяш,те си те натискат отзад,и като те изпреварва,почто докачат отзад или страни бронята ти,или като изпреварват,почти винаги почти забърсват огледалото ти,с поне 170 км/ч ...А в правилника е казано,че по време на маневра изпреварване,изпрева е длъжен да осигури достатъчно голямо,безопасно разстояние от изпреварвания автомобил . Турците по принцип нямат много човешки ценности в манталитета си,и наистина трябват крути мерки срещу тях ,това е въпрос на живот и смърт. Или толкова много да поскъпнат пътните ни такси,че това да ги откаже от преминаване през България...!

Ha sega da poplyuem po gasterbaiter-a, kakavto sam i az. predi beshe sprete tirovete, sega sprete mezhdunarodniat trafik .... ami konserviraite bulgaria da vi go turi slon !!!!!

ako imashe magistrali katastrofite izvun gradovete znachitelno shtiaha da namalejat, no nali imalo politicheski natisk veche 20 godini te da ne stanat i takiva kato serGEI da si pulnjat gushkata...

Kraino vreme e da se uveli4at pak taxite za preminavane na gasterbaiterite i osobeno na turskite tirove i problema 6teiz4ezne..

Шофьорът на ТИР-а не може да е превишил скоростта, защото автомобилът е специализиран за превоз на взривни вещества и като такъв има вграден ограничител на скоростта - до 89 км/ч!!! Лекият автомобил може да обърне камиона, защото е празен и е тип хенгер - при силен удар и изместване на ремаркето, то повлича и камиона и го прави неуправляем. Бог да прости момчетата - поредната нелепа жертва на войната по нашите пътища...

бог да ги прости загиналите на този турски гастарбайтер трябва да се разследва

Докато е летния сезон, КАТ трябва непрестанно да проверява и контролира гастарбайтерите. Трябва да ги почват още от границите. Ако трябва да подписват декларации при влизане, че са уведомени за ограниченията на скоростите. Ако трябва да им се раздават листовки. Карат като луди и въобще не им пука какви са знаците. Преди години при движение в посока София - Бургас през нощта при скорост на моята кола 120-130 км./час ме отминаваха разни ванове все едно, че съм спрял и доста от тях минаваха и отдясно през аварийната лента. Почувствах се като в някаква луда компютърна игра. Карам от 25 години и съм с над 1 000 000 км. зад волана и пак бях през цялото време на тръни. Не стига, че карат от поне 1500 км. и са уморени, ами и тотално безотговорни. Трябват яки глоби. Елементарно е - как така например в Гърция всички карат по правилата. НО знаят - превишената скорост води до сваляне на предния номер за да не духнеш, съд по бързата процедура и солидна глоба, да не говорим за загубено време, нерви и пари по престой. Нашата държава явно е страшно богата и живота на хората явно не струва нищо, за да се получава това безобразие. На всеки 50 км. да има патрулка и радар, пак ще се изплатят за по един месец. След едно две лета и много глоби всички ще знаят, че тук има контрол и не може да се кара като на рали. Обаче трябва да се започне от някъде! Колко хора още да загинат.

Гастербайтерите обикновенно се движат по Тракия, а не по Хемус,.. и ако тир-а се е движел със съобразена скорост, как удар от лек автомобил отзад ще го изхърли от пътя !?!

Spored men şoförı na TIRa e lıjets!!! Zaspal na volana i sega iska da se otırve!!!!!!

а представяте ли си ако камиона е бил пълен със вривни материали и ако бяха експлоадирали??нали е возил вривни материали?щяло е да отиде цялото село Яна....страшно и опасно....Бог да прости младите загинали хорица, ненаживели се , неналюбили се..горките....как ще го преживеят техните майчици...Бог да ни дава сили да се преборим с мъката и тъгата по загубените ни близки хора....

Muhata i slona - ha ha

Пътувах към Пловдив и видях как карат тези гаст-турци. Сигурен съм, че голам процент от тях дори нямат и шофьорски книжки. Предлагам на МВР да им проверяват на границата заедно с паспортите и наличието и валидността на шофьорските им книжки!

И къде е тоя турски гастарбайтер?

като чуя турски тир или гастарбайтер и ми се обръщат червата!

Мир на праха им!

Турците непрекъснато правят тежки катастрофи по родните пътища.

Напълно съм съгласен с мнението на Никола Стоев. Коко и Миро ми бяха приятели и последното което заслужават е някакъв олигофрен да плюе по паметта им! Замислете се малко господа администратори или каквито там сте! А за момчетата незнам дали ще се намери и един човек който ги е познавал да каже нещо лошо. Искрено съжалявам за случилото се и изказвам моите съболезнования на техните близки още веднъж! Почивайте в мир приятели!!!

Всички фесове са гастарбайтери, смрадят Европа и се фукат, че имат голям стандарт и БНП, абе я се разкарайте от Европа, па ще ви видя стандарта, долни измекяри негодни и нехигиенични!

СПИН ДА ВИ ДОВЪРШИ МАМА ВИ ТУРСКА !!! ДА ВИ УМРЕ ВСИЧКО МИЛО !!!

Ей Kakvo losho, ще ти одрежа краката, копеленце мръсно!!! Доколкото Калоян - www.RIP-Kaloian.tk

hei neshtastnik - stoi si v turcia i ne ni davai akul kak da jiveem - jaluk kreten - ne obijdai bulgarite che blagodarenie na bg politicite dosega hubavo si jiveehte!

Чукча не чете, но обича да пише... Тази катастрофа е станала на Хемус, която поне се води за магистрала.

турците под ножа,жесток тормоз за тия гадове!

Не разбрах какво е станало с МАНГАЛА?

Турчулята вън от България!!! Даже транзит не трябва да ги пускаме!!!

гастЕрбайтер-а направо кърти мивки!!! Алооооо, тъпи филолози от дир.бг, научете поне научете чуждиците в българския език .... за пореден път ме разсмяхте ....

Ти представяш ли си братче...пак заради някъв резак да измрът наши момчета. Ебем ти държавата...ебем ти народа...ебем ти и животеца мизерен.

Коментари - Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже | Днес.dir.bg

Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже

Турски гастарбайтер с белгийски паспорт е ударил ТИР-а на магистрала "Хемус", който премаза лек автомобил "Хонда" и уби двама млади мъже, съобщи вестник "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Турски гастарбайтер ударил ТИР-а, убил 2-ма мъже | Днес.dir.bg

Коментари

Администраторите в този сайт са ТУРЦИ !!! 10 Коментара написах, нито един не ми удобриха, а някакъв анадолски боклук плюе праха на починалите с думите Kakvo losho ima v tova che sa puknali dvama bayganyoveca,kolkoto poveche bayganyovci mrat,tolkova po-dobre!Da mrat mamka im bayganyovska,nenujni tvari! и му качват коментара! Не ви ли е срам бе!? В коя държава живеете!? Много скоро и вашето време, корумпирани турски медии, ще настъпи!!! Изтрийте коментара на чалмата!!! То бива, бива гавра с живите, но с мъртвите, вече е престъпление!!!

Мир на праха им!

Админ, махни плюнките на тоя от 10:56. Днес бях на погребението на Калоян и Мирослав, които познавам от бебета. Изключително свестни момчета, И какъв малшанс за тях. Бог да ги прости!

Ей, простака от 10:56. Гадно копеле, не драскай простотиите си без да познаваш хората. Днес бях на погребението им. Познавам ги от бебета. Изключително свестни момчета и изключителен малшанс за тях. Бог да ги прости!

ima v tova che sa puknali dvama bayganyoveca,kolkoto poveche bayganyovci mrat,tolkova po-dobre!Da mrat mamka im bayganyovska,nenujni tvari!

не ги разкараме веднъж завинаги и да не минават през България, и без това хвърлят боклуци по пътищата и само катастрофи правят...

турчулята да минават през Кюрдистан, тук да се сложи ограда с бодлива тел и да се минира границата.

Никакви турци по българските шосета, еба си тъпите резаци, избиха половин България, да си карат из каменистия Анадол и да се търкалят по деретата, нямат работа в българската част от Европа, анадъму фесове неграмотни!

zashto

Hey,bayganyovci nedni,vseki den po patishtata vi stavat smartni katastrofi!Da ne bi i togava turcite da sa vi vinovni?Parvo si postroete patishta i prestanete da karate stari i razbiti koli,ama za tova se iska pari,koito vie nqmate!

Виновни са не турските гастарбайтери, не тировете, не шофьорите по пътя! Единствено виновни са българските политици, които нямаха воля и желание да построят магистрали, на тези магистрали на всеки 15-20км да има големи паркинги с всички екстри! Ей това е вината - всичко друго са приказки! В Германия защо са по-малко катастрофите? Защото цената за издръжка на 1км магистрала е 400 000 евро, в България сигурно е 400 Евро, така че пак гласувайте за Доган и Станишев.

До Donkey Hot (07.08.2009 г. 11:03ч.), Тира макар да изглежда непоклатим на пътят, всъщност много нестабилен. Особено когато е празен, когато е ремарке и когато е по нанадолнище. Да не забравяме, че все пак е висок 4 метра, при ширина 2.50. А ако турчина е бил с миниван (общо тегло около 3 тона натоварен), спокойно при удар отзад може да наруши стабилността на камиона.

Точно, защото е бил с ремарке - още по-силно е усетил удара. Напълно възможно е, какво се чудите. За отрицателно време се случват трагедиите на пътя. След като се обърнне колата - пътища много... Само с чужденци ли са катастрофите по нашите пътища????? Турските гастарбайтери от Германия наистина са много тъпи. Спират по магистралата да си извадят хляб и пастет и да си хапнат, или баш там да се изпикаят и се разхождат около автомобилите си - виждаш ги със забрадки и шалвари... Това по магистралите на Австрия, Словения, Хърватия съм ги виждала. Но не са само те недисциплинирани шофьори.... Инцидент на всеки може да се случи. Бог да прости младите душици, загинали така нелепо!!!

И моето впечатление от гастарбайтерите е потресаващо. Карат обикновено микробуси, миниванове или големи коли. Обикновено са версиите с мощен двигател. Винаги са препълнени с хора и багаж. При нас са вече преуморени, недоспали. Бързат. Движил съм се срещу такава колона в Сърбия (участъка Градина - Пирот) и си беше страшно. Това, че не ме забелязваха мен - с леката кола докато не им светна с дългите е почти разбираемо, но че не забелязваха тирове, като тръгват да изпреварват не мога да го разбера. Имаше случаи един и същ мустакатко тръгва да изпреварва срещу мен, прибирам го с присветване. След като го отминавам, тръгва да изпреварва срещу камиона който се движеше на няма 100 метра зад мен.

syglasna sym za turskite tirove i gastarbeiteri, ama sym sigurno che vina imat i tezi ot hondata...v bulgaria vseki izprevarva koga i kak mu skimne...ne se syobrazyava s pytnata obstanovki..pochti vsicki katastrofi sa prichineni ot bulgari koito imat knizhki ama ne mogat da karat..ne sa ni vinovni turcite

Не видях да пище с какво возило турчина е ударил тира... с танк ли? Тир с ремарке да усети удар, трябва да е било нещо много голямо... не че извинявам стила на каране на турските шофьори на автобуси и камиони, ама тая история ми се вижда изсмукана от пръсти. И най-гадното е, че без значение кой е виновен, две млади българчета си отидоха за броени секунди...

Турците са пълни идиоти като шофьори, особено тези с ТИРовете! Веднъж в Сърбия, на тясно шосе и на завой към Пирот аз си вървях с 80 км в моята лента, а в другата се точеше колона от ТИРове, и изведнъж, точно на завоя, чувам клаксон, светва ми един пред очите, и виждам, че един ТИР изпреварва колоната - в моята лента! Как свих в дясно - почти в канавката, как останах въобще на шосето, един Бог знае! За секунди ми профуча от лявата страна и ме люшна, едва удържах колата, която беше и натоварена, пътувах с приятелка и с багажи! Втресе ме от ужас, след това по някое време спирахме да пия кафе и да се свестявам, че ни чакаше още доста път - повече от 250 км оттам... Такъв ужас, тоя човек не остави никакъв шанс на колите в моята лента, добре че бяхме в кола, която е достатъчно подвижна и отдясно имаше някакво място, та се задържахме да не се катурнем в някоя нива... кошмар, те не са хора, и нямат никакво чувство да се съобразяват, че не са сами на пътя! Тоя кретен, дето е убил момчетата, да се съди, да не излезе от затвора, и да плати по петстотин хиляди на родителите на момчетата! Сурови наказания и жестоки глоби за превишаване на скоростта и неспазване на правилата, нищо друго не ги оправя!

Турските гаст-арбайтери действително са заплаха по нашите пътища. Уморени, недоспали, нискокултурни, но с високо самочувствие. Вече са на прага пред дома си, но са обикновено неадекватни. Предлагам да ги събират на ГПП, да сформират конвой и да ги ескортират от едната граница до другата. Това ще е за тяхна и наша СИГУРНОСТ!

ЗАЩОТО НЯМАМЕ ЗАКОНИ !!! ЗАЩО КАРАТ БАВНО И ПРИМЕРНО В ГЪРЦИЯ - ЗАЩОТО ЩЕ ГИ АРЕСТУВАТ, ЩЕ КОНФИСКУВАТ КОЛАТА, В ЗАТВОРА ЩЕ ГИ ВКАРАТ И ЩЕ ГИ СКЪСАТ ОТ ГЛОБИ ! А ВЪПРОСНИТЕ ГАСТЕРБАЙТЕРИ - УБИВАТ, ЦАПАД ОКОЛО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ - ПРАВЯТ СИ КАКВОТО ИСКАТ ДО БЕЗСЪЗНАНИЕ - И ДОКОГА ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМА САНКЦИИ - А ПРОБЛЕМА Е ЛЕСЕН ЗА РАЗРЕШВАНЕ - АКО УПРАВЛЯВАЩИГЕ НЕ ЗНАЯТ КАК, ДА ПИТАТ ГЪРЦИТЕ!

читаците през лятото правят пътуването кошмар...

Те турците карат като луди (те са си такива, де) не само у нас. И из Унгария,Сърбия..хора са вдигнали ръце от тях.Имам познати сърби,които работят на такава бензиностанция край Белград. Мен досега поне 10 пъти замалко не са ме убили разни такива мазни мустакати фесове с немса,холандска,и каква ли още не регистрация.Движат се като бесни,дори например ако аз в момент на изпреварване,ги виждам отзад,как ми се доближават на 10 метра,а сме със 160 км/ч Това дистанция ли е за тази скорост? И дори още и още доближават,не се колебаят дори да се долепят до тебе -по това ги познавам,че са фесове.А при висока скорост лесно не можеш да кривнеш в другото платно,за да им направиш път,и като постепенно се изнасяш,те си те натискат отзад,и като те изпреварва,почто докачат отзад или страни бронята ти,или като изпреварват,почти винаги почти забърсват огледалото ти,с поне 170 км/ч ...А в правилника е казано,че по време на маневра изпреварване,изпрева е длъжен да осигури достатъчно голямо,безопасно разстояние от изпреварвания автомобил . Турците по принцип нямат много човешки ценности в манталитета си,и наистина трябват крути мерки срещу тях ,това е въпрос на живот и смърт. Или толкова много да поскъпнат пътните ни такси,че това да ги откаже от преминаване през България...!

Ha sega da poplyuem po gasterbaiter-a, kakavto sam i az. predi beshe sprete tirovete, sega sprete mezhdunarodniat trafik .... ami konserviraite bulgaria da vi go turi slon !!!!!

ako imashe magistrali katastrofite izvun gradovete znachitelno shtiaha da namalejat, no nali imalo politicheski natisk veche 20 godini te da ne stanat i takiva kato serGEI da si pulnjat gushkata...

Kraino vreme e da se uveli4at pak taxite za preminavane na gasterbaiterite i osobeno na turskite tirove i problema 6teiz4ezne..

Шофьорът на ТИР-а не може да е превишил скоростта, защото автомобилът е специализиран за превоз на взривни вещества и като такъв има вграден ограничител на скоростта - до 89 км/ч!!! Лекият автомобил може да обърне камиона, защото е празен и е тип хенгер - при силен удар и изместване на ремаркето, то повлича и камиона и го прави неуправляем. Бог да прости момчетата - поредната нелепа жертва на войната по нашите пътища...

бог да ги прости загиналите на този турски гастарбайтер трябва да се разследва

Докато е летния сезон, КАТ трябва непрестанно да проверява и контролира гастарбайтерите. Трябва да ги почват още от границите. Ако трябва да подписват декларации при влизане, че са уведомени за ограниченията на скоростите. Ако трябва да им се раздават листовки. Карат като луди и въобще не им пука какви са знаците. Преди години при движение в посока София - Бургас през нощта при скорост на моята кола 120-130 км./час ме отминаваха разни ванове все едно, че съм спрял и доста от тях минаваха и отдясно през аварийната лента. Почувствах се като в някаква луда компютърна игра. Карам от 25 години и съм с над 1 000 000 км. зад волана и пак бях през цялото време на тръни. Не стига, че карат от поне 1500 км. и са уморени, ами и тотално безотговорни. Трябват яки глоби. Елементарно е - как така например в Гърция всички карат по правилата. НО знаят - превишената скорост води до сваляне на предния номер за да не духнеш, съд по бързата процедура и солидна глоба, да не говорим за загубено време, нерви и пари по престой. Нашата държава явно е страшно богата и живота на хората явно не струва нищо, за да се получава това безобразие. На всеки 50 км. да има патрулка и радар, пак ще се изплатят за по един месец. След едно две лета и много глоби всички ще знаят, че тук има контрол и не може да се кара като на рали. Обаче трябва да се започне от някъде! Колко хора още да загинат.

Гастербайтерите обикновенно се движат по Тракия, а не по Хемус,.. и ако тир-а се е движел със съобразена скорост, как удар от лек автомобил отзад ще го изхърли от пътя !?!

Spored men şoförı na TIRa e lıjets!!! Zaspal na volana i sega iska da se otırve!!!!!!

а представяте ли си ако камиона е бил пълен със вривни материали и ако бяха експлоадирали??нали е возил вривни материали?щяло е да отиде цялото село Яна....страшно и опасно....Бог да прости младите загинали хорица, ненаживели се , неналюбили се..горките....как ще го преживеят техните майчици...Бог да ни дава сили да се преборим с мъката и тъгата по загубените ни близки хора....

Muhata i slona - ha ha

Пътувах към Пловдив и видях как карат тези гаст-турци. Сигурен съм, че голам процент от тях дори нямат и шофьорски книжки. Предлагам на МВР да им проверяват на границата заедно с паспортите и наличието и валидността на шофьорските им книжки!

И къде е тоя турски гастарбайтер?

като чуя турски тир или гастарбайтер и ми се обръщат червата!

Мир на праха им!

Турците непрекъснато правят тежки катастрофи по родните пътища.

Напълно съм съгласен с мнението на Никола Стоев. Коко и Миро ми бяха приятели и последното което заслужават е някакъв олигофрен да плюе по паметта им! Замислете се малко господа администратори или каквито там сте! А за момчетата незнам дали ще се намери и един човек който ги е познавал да каже нещо лошо. Искрено съжалявам за случилото се и изказвам моите съболезнования на техните близки още веднъж! Почивайте в мир приятели!!!

Всички фесове са гастарбайтери, смрадят Европа и се фукат, че имат голям стандарт и БНП, абе я се разкарайте от Европа, па ще ви видя стандарта, долни измекяри негодни и нехигиенични!

СПИН ДА ВИ ДОВЪРШИ МАМА ВИ ТУРСКА !!! ДА ВИ УМРЕ ВСИЧКО МИЛО !!!

Ей Kakvo losho, ще ти одрежа краката, копеленце мръсно!!! Доколкото Калоян - www.RIP-Kaloian.tk

hei neshtastnik - stoi si v turcia i ne ni davai akul kak da jiveem - jaluk kreten - ne obijdai bulgarite che blagodarenie na bg politicite dosega hubavo si jiveehte!

Чукча не чете, но обича да пише... Тази катастрофа е станала на Хемус, която поне се води за магистрала.

турците под ножа,жесток тормоз за тия гадове!

Не разбрах какво е станало с МАНГАЛА?

Турчулята вън от България!!! Даже транзит не трябва да ги пускаме!!!

гастЕрбайтер-а направо кърти мивки!!! Алооооо, тъпи филолози от дир.бг, научете поне научете чуждиците в българския език .... за пореден път ме разсмяхте ....

Ти представяш ли си братче...пак заради някъв резак да измрът наши момчета. Ебем ти държавата...ебем ти народа...ебем ти и животеца мизерен.