Още един ранен при катастрофа от Пъков: Усеща се безнаказан

Още един човек разказа, че е пострадал тежко при катастрофа, предизвикана от бизнесмена Цветан Пъков, който прегази с джипа си 6-годишно момче в Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Още един ранен при катастрофа от Пъков: Усеща се безнаказан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой помни ли преди 30 г.какво се случваше на такива джигити....дори и да бяха малко.

помним, същото като сега - ако бяха синчета на партийни комунистически кадри историята се потулваше. Ако нямаше кой да ги пази, срещаха "цялата строгост на закона".

Родният КАТ винаги е зает да покрива богатите, известните, имащите се за "богопомазани" в България. Целият трябваше да се разформирова още когато прикриваха и завиваха номерата на кастрофиралия и убил човек завръщащ се от дискотека Ники Михайлов със служебната кола на БФС. Позорна огранизация е КАТ и символ на всичко долно - продаваха номера, пререждаха при регистрации, корупция тотална, застрахователни измами, рекет над обкновените шофьори, прикриване на нарушители. Мобилните камери пак няма да сработят за "избрани", защото постъпващата информация от тях пак ще бъде манипулирана в КАТ.

Подкупната прокуратура в България е повдигнала обвинение на убиеца на 6-годишно дете за убийството по непредпазливост - наказанието е лишаване от свобода до 3 години - което значи, няма да лежи в затвора, Докато родителите не децата не вземат правосъдието в свои ръце и не започнат да избиват прокурори, съдии, КАТ-аджии, които въпреки нарушенията на сегашния убиец не са му взели книжката убийствата на деца ще продължават! Като няма правосъдие, трябва да има "вендета" като в Сицилия и Албания, иначе няма ред!

Що, то умишлено убийство ли е? Дори не е и на пешеходна пътека или в пешеходна зона.

И по пътищата и в политиката все едно и също. ХОРА БЕЗ МОРАЛ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ БЕЗ ДА ВАЖАТ ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ. Д о к о г а БОРИСОООООООВ ЩЕ ИМ ДАВАШ ЛИЧЕН ПРИМЕР С ТВОЙТЕ ПОМОЩНИЦИ.

Тази идея за взимане на книжката е поредната простотия на управляващ, който си показва магарията, т.е. личния произвол, като налага допълнителен тормоз върху шофьорите, при това, които все още имат книжки.

Парвенюшки, посткомунистически феодализъм !!!

Поне 20 години в килия с панизчии с над 10 присъди за изнасилване , побои и убийства.

Усеща се безнаказан защото всички чиновници са корумпирани. А той има пари - плаща и мачка. И малко и психчно болен... и за да не се разбере, пак е давал пари на лекарите... У нас всички е възможно. В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕВЪЗМООЖНИ НЕЩА стига да си плащаш!

Ако това ми се случи, тоя веднага ще го ликвидирам.

А не е ли по-добре да си гледаш по-отговорно детето?

БРЦК

Ейй аман от тъпаци. И като му вземат книжката какво от това ? Малко ли хора карат без книжки ? Трябва да се промени чувството на безнаказаност и да има справедливост !!! И е крайно време да се сумират наказанията както е в САЩ , а не да се дава само по -голямото. Пример - изнсасилване (3г) + убоство (5г) в бг ще ти дадът 5г , а ако си признал = 1/3 от 5г. В щатите ще ти дадът за същото 3г+5г =8г. Кое е по-справедливо ?

В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА - КОНФИСКАЦИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО, ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКА И ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА - В ЗАТВОРА!!!! ЗА СМЪРТЕН СЛУЧАЙ - ПОНЕ 20 ГОДИНИ ЕФЕКТИВНО!!!!

"В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА..." Е, няма нормална държава, където има такива закони, каквито ти предлагаш!

humfry

И знаете ли защо България се е превърнала в днешната България, която става само за емиграция и врата към Западна Европа? Защото всички в продължение на много години, поради една или друга причина, са си затваряли очите и са свеждали глава!

humfry

Откога полицаите работят и като адвокати, защитаващи "бизнесмени", "спортисти" и подобни? Преди години един познат по подобен начин са го убеждавали да не се занимава. Но важното е, че са назначили проверка, която е с предизвестен край. Всичко това е поредната причина за емиграция!

Отдавна - поне от 15 години по лични наблюдения. Аз затова повтарям на хората - спазвайте буквата на закона и процедурите - пишете, подавате, входящ номер, проверка след изтичане на законния срок, нова жалба... Ако имате пари - плащате на адвокат да движи. Ставате поне двама, които трябва да "убеждават". Ама българите ги мързи да се занимават.

Този олигрофрен е карал с над 100км ,при Q 7 спирачния път от 100-0 км е 39 м.

за детето - мир на душичката му! Но имам и такъв въпрос - неговите родители не са ли виждали какъв боклук ипрестъпник е бил този, че са били приятели с него и са си пиели кафето заедно?

Ако не бяха пили кафе с него, това щеше ли да спаси детето? Не ме разбирайте погрешно - не ги защитавам, нито ги обвинявам. Изцяло виновни за случилото се са полицаите - панагюрските и пазарджишките начело с шефа на пазарджишката полиция. Този РЕЦИДИВИСТ трябваше да е без книжка и да се вози на маршрутка, а не да кара ку7 със сто в града.

Да,така е във малкия град...

И в големия е същото :( Моят съвет към съгражданите на опечаленото семейство: организирайте се и бъдете пред съда, когато гледат делото . На всички инстанции! ИМА смисъл - казвам го от опит.

Браво! Когато чета такива новини и се изпълвам с радост, гордост и надежда за България!

Като гледам тоя още дълго време, че ги мачка у Панагюрище, ама се молим да не дойде у София та и нас да почне !

Ето колко много хора и колко много пъти са си затворили очите за да се стигне до все п отежки последствия. Освен държавата виновни са и всички които са си замълчали и не са потърсил исвоето право. Този човек е убил карайки със 100 км в час в населено място. (малшанс) Сега цялото общество иска строга присъда. Да не забравяме че същата присъда заслужава всчки който кара по този начин независимо дали е убил или е имал шанса никой да не се изпречи на пътя му. И всяка такава присъда е също толкова важна колкото и тази на убиеца.

В Цоцорковград всичко е възможно, само едно не е -Не може по разкопаните от години улици да се кара със 150 нито със сто километра в час.

Ама и този Христо Христов сега решил да се жалва, ето затова си патиме всичките, защото постоянно за нещо си затваряме очите и после, като стане голямата беля си посипваме главите с пепел. Господ да им е на помощ на родителите на загиналото дете, това не се преживява докато си жив.

Едва ли някой щеше да му предостави възможност да се жалва...

За всички, които питате защо детето е било на улицата? Къде според вас се кара колело? Извинявайте, но на тази улица няма велоалея. Колоездачите независимо дали са деца или възрастни са участници в пътното движение и се движат по улицата. Съответно водачите на МПС би трябвало да се съобразяват с тях, а не да ги мачкат.За всички, които се опитват да изкарат родителите виновни, а престъпника убиец невинен, внимавайте, не сте застраховани от изроди като тоя.

Интересно хоби - да газиш хора с автомобил. Напомня ми филма "Трудна мишена". Дано се намери накрая някой Жан Клод с ТИР ...

За пореден път става ясно, че всички освен полицията на място знаят кой върши нарушения и престъпления, а тези, на които им плащаме закрилят единствено престъпниците с пари ( с тези без пари пък отказват да се занимават, освен да си оправят статистиката за разкриваемост, ако случайно някой си е поискал и не са убедили да не иска входящ номер на оплакването). И проблемът тръгва от най-висшите нива в МВР - тези долу действат според тоягата отгоре.

е ясно,че държавата е бездействала също.Кой нормален човек оставя шест годишно дете да си играе само на улицата?

Става въпрос за малко градче, умнико. Живея в Холандия и е съвсем нормална гледка децата да играят на кварталните улици. Разбирай карат кънки, колела, тичат, играят с топка, гонят. Тоя тиквеник години наред си играе с човешките животи и никой не го е озаптил. А ти държиш сметка на родителите, че са оставили детето им да играе пред къщата. Ако не си прочел бабката е била на тротоара и изрода я е блъснал.

Да оставам родителите на убитото дете,какъв ще бъде животът им оттук нататък..... Това което за мен е непонятно,е как ако на нормален човек му се случи да убие дете(дори наистина да не е виновен)ще живее нататък.... Кой нормален човек,може да живее спокойно с такова бреме??И още повече,да се качи отново да кара кола??

Taka e при капитализма, богатия може да гази, после плаща и е чист. Даже и полицията(репресивния апарат) му помага.

При комунизма, тъй като всички са бедни, само партийците се оттървават.

Прави ми впечатление, че най големите боклуци в милата ни родина носят много странни имена-пъков, сапунджиев, сапунджиева, ченалова,....

КОЙ? КОЙ е закрилял ппъков до момента? КОЙ е прибирал парички от пъков за да си затваря очите??? КОЙ е виновен, че пъков още не е в затвора???

Пишете му на тоя Пъков името в гугъл да видите за какъвбоклук става въпрос и не е вярно, че не е бил съден, даже общината го съдеше. Местен дерибей, който като видя дебелото на сопата прехвърли цялото си имущество и фирми на майка си, за да излезе беден. Има и клипчета с него как курвите на тъпите конкурси за Мис му танцуват на дебелия шкембак. Абсолютен деградант.Тъп и нахален до безобразие. Дано го застигне възмездие за всички мизерии, които е правил през жалкия си скапан живот, докато е мърсил тая земя и е газил живи хора.

Лека пръст на детето и дано човекът да се е оправил.Но ето част от проблема- ако е имало такова нещо в Ихтиман, защо да се отказва от дело? Жалби до дупка да се образува дело. Да си предяви вредите съдебно.

Всички обвиняват само водача.А никой не си задава следните въпроси:какво прави 6 годишен с велосипед на пътното платно вечерно време по тъмно?По правилник велосипедистите трябва да са с осветление,светлоотразителна жилетка и каска-било ли е така?Така ,че това може да се случи на всеки водач.А ако го беше убил друг водач какво щяха да измислят.Така,че вината на родителите,допуснали детето им да се движи по забранени места за движение е огромна.

Не е било по тъмно.

1. Дори детето да е изскочило внезапно, щом го е влачил 100-тина метра значи шофьорът е сериозно виновен. Меко казано "несъобразена скорост". 2. Имал е достатъчно сериозни произшествия и преди - явно изобщо не си е направил изводи как да кара. Аз имам въпрос - какъв е тоя? Ценен член на ДПС или ГЕРБ? Дедесар? Или крими-контингент? Наглите "бизнесмени" обикновено са такива.

"..е влачил 100-тина метра.."Имаш ли на представа колко фантастично е това твърдение? На това разстояние и влак ще спре. При 130 км/ч спирачният път на лек автомобил е около 36м. А за да спре след 100м (според теб) най-вероятно е летял ниско над земята.Тогава , пък, нямаше да удари детето...

И това е вярно.. родителите са си виновни , НО... този е карал с над 100 км/ч в населено място и то не за първи път. Наистина не се знае, ако беше с по-ниска скорост дали е щял да успее реагира , факт е обаче че е нарушил серизно правилата.

Абе стига с тия 100км/ч. Кой го засече и как? Или като кажат 3 пъти че имаш сестра, върви доказвай, че нямаш.Това да не са софийските булеварди, където се правят гонки всяка нощ.По улиците на малките градчета не може да се кара с такава скорост.

кой е глупака!Ако изобщо си шофьор, вземи прочети още веднъж правилника и закона за движение по пътищата!Ако не си шофьор, не се обаждай, жалък келеш си! От същите тези ,"високоскоростните"!

Много му се повтарят случайте,за да не е виновен... А и неговото държание след това,е красноречиво.....

ти явно си от троловете платени от престъпниците. пожелавам ти да изживееш това, което е изживял бащата на детето. и после пак да влезнеш тук и да продължиш да пишеш същите нагли простотии!!!

вероятно ще бъде пледоарията на адвоката! И убиеца ще бъде осъден условно! И ще продължи да блъска непредпазливите пешеходци и велосипедисти!В края на краищата пътят е негов, нали?

Затова в тази кочина в най скоро време ще останат само прасетата! Жалко за дедите ни които са се пожертвали за това нас да ни има и да се наричаме БЪЛГАРИ!

Абе ,бащата да взима един самосвал и онзи олигофрен ,ако не го вкарат за по-дълго в затвора,като го срещне на пътя да го размазва ,както той е направил с детето му,то е ясно правосъдието в многото случаи за кого работи.....

Аман от самозабравили се новобогаташи в България. Пълни простаци! Я освен всичко друго и една хубава проверка на доходите да му направят.

Министърката да работи полицаите да разследват, а не да покриват престъпници. Живеем в общество, където фейсбук и уебсайтове разкриват престъпления и държавата от немай къде се намесва. Замисляли ли сте се, че ако органите на МВР си вършеха работата, същото важи за прокуратура и съд, нямаше да ползваме фейсбук, за да постваме извършени нарушения? Замисляли ли сте се, че обществото щеше да взима винаги страна на т.нар. правозащитни органи и да споделя исканията им при стачки? Какво трябва да стане, за да почнем да живеем в нормална държава? Да пострада детето на някой властимащ от боклук, който е бил пуснат от него ли?(не го пожелавам на никого).....

Един път,иди-дойди,всички хора допускат грешки...Въпреки,че става въпрос за човешки животи,никой не е застрахован от лош момент... Но,ако това което се пише за съответния индивид е вярно,тук имаме работа със социопат-непукист,който представлява опасност за останалите!! Има три решения!! Първите две,хуманните,са или доживотен затвор,или доживотно в Карлуково... Третото решение-справедливото-е да се отворят урановите мини и срещу една чорбичка на ден,12 часа копане!!Колкото издържи боклукът! Това не се трае вече!!! Едните изтласкват мотористи и велосипедисти,другите газят безнаказано малки деца и бебетата........ Ама и ние сме виновни!! Не само вие,българите,а и ние чужденците живущи в България,защото въпреки че тази държава ни дава хляб и ни храни,не участваме в справедливите каузи на гражданите..А би трябвало,защото и нашите деца ходят по тези улици!!Мързеливци сме и ние и вие,защото ако не бяхме,днес в центъра на София,щеше да има протест от 50,000-100,000 хора,да скандират за затвор при такива случаи!!

Ал

Полицията е виновна за да ги има "Пъковците". Дисциплинарни производства за преките отговорни полЮцаи! Пенсионират се млади, прави и с 20 заплати "обезщетение" за това 27 години сме ги търпяли да създават и закрилят престъпността. Дисциплинарни производства и затвор за преките отговорни полЮцаи!

Не е полицията, хората са виновни, всички в купом, защото си траем и не се подкрепяме!

Ал

И ти си прав, но знаеш откъде се вмирисва рибата, нали? За да се подкрепяме, трябва все пак някой да организира тази подкрепа...

Егати смешниците сме! Цяло село знае, кой е тоя и какви ги е вършил, но не сме се организирали, да му потърсим сметка... и така до деня, в който уби човек! Еми така ще е, докато си траем и шушнем без да заемаме ясна позиция! (Тя ни е ясна позицията, но не правилната...)

с кинтите всичко се купува. за това и цело село трае.

Тогава да не се вайкаме, а да се запасяваме с ковчези, пари за погребение винаги се намират.

Пред винкела всички са равни!

Не го познавам извършеителят, не защитавам никого, даже съм от другият край на Бг. Но, имам достатъчно житейски опит, включително и като водач на МПС, за да разсъждавам логично.Може и най-големият престъпник да е карал джипа, но обстоятелствата около катастрофата навяват на мисълта, че инцидента трудно е можело да се предотврати.Дори и с 20 км/ч да е карал, как се спират 2,5 тона железа, ако внезапно, от полумрака, ти изскочи малко дете?Физичните закони не са подвластни на емоциите. Да не говорим, че това дете няма работа там, на платното, по това време и само!Съвсем други щяха да са нещата, ако това се беше случило на тротоара, на пешеходна пътека или пешеходна зона.Тогава щеше да бъде за разстрел на място!И още нещо.Едно време, дълги години след 09.09.1944г, репресираните от фашизма никнеха като гъби(за пенсии и придобивки).Сега започнаха да се появяват и други блъснати от същият джип.Но справката от МВР показва, че няма други подобни случаи с тоя водач. А и когато има нанесена средна или тежка телесна повреда, както твърди потърпившият човек, няма как нещата да не се регистрират - и в болницата и в МВР, и да останат скрити! А и в такива случаи държавата завежда наказателно дело, не пострадалият.После той може да си води , допълнително, граждански дела, да изкара още някой лев.

с добри спирачки се спират 2 тона железа няма как да караш с 20 и да влачиш детенцето 70 метра.

При 50км/ч, на лек автомобил (1-1,5т), на сух асфалт и нормални спирачки, са необходими поне 15 метра , за за спре! А колко е влачил детето, няма официална информация.Окомерът на хората е различен.По важното тук е, СПИРАЧНИЯТ ПЪТ! Нищо не се споменава за него и дали , въобще, има такъв?А тази информация може да покаже как се е движил автомобилът.

най-после едно "адекватно" мнение!А не ти ли идва наум, че ако "героят" беше карал със 40-50 км в час можеше само да насини детето, а не да го влачи 70 метра? Но едно е ясно от коментара ти! И ти караш като улав по улиците та децата са ти виновни!А колкото до тъпоумието, че всички ПТП-та се регистрират, нямам думи...

Идва ми на ума само това, че ти си нямаш и понятия от нещата и пишеш само емоционално!При 50км/ч, на лек автомобил (1-1,5т), на сух асфалт и нормални спирачки, са необходими поне 15 метра , за за спре! Всичко, попаднало в тая зона, е блъснато! Не ти препоръчвам да пробваш, но при удар от автомобил, движещ се с 50км/ч, изходът, обикновено, е летален.

Със скорост до 50 км в час може да блъсне човек и да оцелее , но със 150 км в час , с които се е развявал , няма как . Пъков никога не набива спирачки , минава през всичко на пътя му като на кино .

Тъпчо, когато караш из града Х "тонен джип" трябва да си наясно колко трудно можеш да спреш и да избираш съответната скорост и видимост. Загряваш ли? Затова има ограничения 40-50км/ч в населените места.

Тъп си ти!!! Имаш ли на представа калко време(какъв път) е необходимо, за да спре лек автомобил, движещ се с 50км/ч? За "физика" чувал ли си?

Ал

"Да не говорим, че това дете няма работа там, на платното" А къде, бре, "умнико", да си кара детето колелото? Улицата да не е само мутрите да си разхождат джипките? Улицата е за всички: джипки, трабантчета, мотористи, велосипедисти, цигани с колички и каручки и даже пешеходци.

Кой е бил разследващият полицай?Да каже какви са били мотивите му да направи такива предложения. Нека да знаем кой ни "пази"!

A министърката няма ли да работи за това, полицаите да не съветват хората да не си търсят правата, или това го приемаме за нормално и не го кометираме?! Няма такава държава!

АКО МИ ПАДНЕ НА МЕНЕ ЩЕ ВИДИ КОЛКО ЩЕ БЪДЕ СЪС ТОВА САМОЧУВСТВИЕ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ.

Ако бях на мястото на бащата, нямаше да му кажа това, а нещо друго. Например "Аз ли да го направя или ти сам ще се *" Да разчита на справедливост в закона е като да чака да цъфнат налъмите. Според съвременните "хуманни" закони убития си е убит, пребития пребит, окрадения окраден, ама престъпника е човек и не трябва да се погазват правата му. Ей такива ми ти работи...

Споко има Господ, той забавя, но не забравя. Наказва и поколенията след това. така, че и полицаят и престъпникът ще си го получат, но жалко за невинното дете.....

Справедливият съд ще го пусне на свобода, като "ще бъде задължен" да се явява при повикване! А той е бил задължен и да кара с 50 км/ч, но не му е пукало! А след като го пуснат днес, утре ще духне зад граница!Стара и позната до болка българска история!

къде е този милициноер, който разубеждава хората да си търсят правата и защитава престъпниците??? бързо да бъде намерен, наказан и уволнен!!!!! ако не го намерят до 9-ти май да го търсят пред монумента на лъжата - най-пазения обект в държавата - така наречения "паметник" на съвеЦката армия!!!

Това нова кампания на РБ ли е за премахване на паметника? уТРЕ може да дойде ДПС на власт и да решат да преместят паметника на Левски бе галфон.

Иван Петров

при този умствен капацитет на българите, това ще стане скоро

Паметника на ЛЕВСКИ е на мястото на което е обесен Апостола. а колко съвеЦки войници са загинали в България докато са я окупирали???? галфон си ти и съвеЦки ибрик!!! а ДПС е за съвеЦкия паметник, защото и от тяхната бозка бозаят.

си започнал коментара си, но накрая си се олял и замириса! Нерде Ямбол, нерде Стамбул казват хората!

крушката си има опашка. пиша го, защото в милицинерските стаи още има портрети на ленин и му се кланят. та за това те разчитат и прокарват беззаконието а не се борят за ред и права на гражданите. мисли малко повече за да си наясно с действителноста.

Беззаконие, безнаказаност - това цари в нашта мила родина! особенно в малките населени места, където властват и дерибействат местни мутри - феодали!

Около 80-те в Гърция,един боклук на около 20 години,син на много известен бизнесмен,участвал в гонки редовно,на крабрежния атински булевард "Посидонос".... Карал порше с което спокойно,можеш а вдигнеш до 270 км.,на някои от участъците на Булеварда... Първата му жертва е била младо момче,пресичащо светофар....Колата отиде на боклука и бащата на жертвата,въпреки всичко,намери сили да каже:-"лош момент...Не било нарочно,данно да се вразуми и да не прави такива грешки повече...наказанието,няма да ми върне детето,а ще очерни още един баща..." След няма и година,същият боклук уби бременна жена,на същото място...Пак остана безнаказан...След няма и месец,камион направи поршето на пастет....Оцелели,нямаше...Камиона карал бащата на първата жертва,който горещо се "извини" пред камерите(не е е избягал от мястото) и съветвал младите да не участват в гонки.....

ами да се качваме камионите и да мабкаме подред като почнем от пъков и свършим до децата на ЦК и ДС

А лекето било ли е в колата?

Единствено и само той... Все пак,бащата на убитито момче не е бил някой идиот.....

съжалявам,че трябва да го напиша,но българия е страната на бандити и убийци,те са привилегированата измет, законите са на тяхна страна.Кажете,има ли наказан шофьор,който е убил човек....,,но наказани лекари има за починал пациент със т.н."лекарска грашка",а дали са виновни никой не може да каже,НЕ СЪМ ЛЕКАР.Възмутена съм от криворазбраното отношение към едните и другите и е крайно време на такива шофьори да им се отнемат до живот правата да управляват автомобил и да бъдат най-сурово наказвани

цветан пъков, цветан цветанов ... а бе тези май не са цвете за мирисане с това име

Странно е , че вместо обвиненията да са срещу убиеца повечето тук са срещу пострадалия . Не ви ли възмущава участието на полицията ? Не ви ли възмущава , че при толкова пострадали той все още не е наказван ? Ако детето не беше починало сигурно и този случай щяха да потулят .

Възмущава ни драги, но повече тоя господин, който 2 г. е мълчал и за мен той е съучастник до някаква степен в убийството на детето. Тогава защо не излезе по телевизията и да каже "Ето този полицай, така и така, ето този бизнесмен....". Тогава мълчал и чакал пари, а сега скочи да се оплаква. И нещо ми се струва, че е получил парите.

Мен ме възмущава, че полицай разубеждава жертвата да си търси правата. Полицаят, който уж трябва да защитава жертвата...

Цитат: Хора при инциденти не се съгласявайте с разследващи, адвокати и подобна измет за извънсъдебни споразумения... и с тия адвокатите от сдружението пострадали при катастрофи