Бивш депутат от БСП катастрофира пиян

Бившият депутат от БСП и преподавател в Историческия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. Драгомир Драганов е бил хванат да шофира пиян около 10 часа днес на Околовръстното шосе в София, съобщиха БНТ и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бивш депутат от БСП катастрофира пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро се говореше по новините, че полицията няма вече да спира колите за проверка, освен ако не са видяли да прави нарушение. Как ще го провериш пияния шофьор освен ако не участва в ПТП!? В чия полза е тази промяна в закона за движение по пътищата? Отговорете си сами.

ха-ха-ха Какъв отговор,те БСП си знаят отговора. Бойко Борисов е виновен ,на всеки и за всичко е виновен той.

Еее, значи човекът си е взел забележка, щом е намалил промилите, но и без това у нас депутатски автомобили никога не са виновни- никога!

Все пак има напредък тая пияница,свалил е малко промилите...

Как така пияния никога не е виновен продажници? Един ден и до вашата глава ще дойде да страдате. То бива бива корупция, ама чак пък толкоз не се трае, наглеци такива. Големи експерти станахте да казвате кой виновен. Бедняка е виновен, а пияндето не е, комунисти мръсни.

Бивш депутат от БСП катастрофира пиян !!!!!! Заглавието ПРОДАВА !Не е КАТАСТРОФИРАЛ, а са го ударили и не е бивш от БСП ,а от Евролевицата! От СДВР уточниха, че виновник за пътния инцидент е другият шофьор, който се е ударил в ситроена на професор Драганов.

Не бива да политизираме инцидента още повече че се дължи на лош късмет или на ранобуден студент!На всеки може да се случи-има толкова водачи на МПС които са си купили документа и не различават педала/газ,спирачка/.Ако беше депутат щеще да се прибере със служебен превоз и ни лук ял,ни на алкохол мерисал!!!Помислете върху това с рука на сърцето и тогава хвърлете камък!!!

този "заслужил и уважаван" професор доказа че от нито един комунист трезвеник и човек не става

Нека пак да иде при Гарелов и да ни прости,че се занимаваме със свещенната му професорска особа...

Сигурно се е прибирал от запивка с миков.

Човека е алкохолик-пратете го да се лекува!

БОКЛУК!!! Повече не мога да добавя!

този има мутра на алкохолик! не знам какъв професор е,нито какъв "политик" е ,но....това е лицето на тези дето сега се пенят и съдят! Я СЕ ПООГЛЕДАЙТЕ ДРАГИ ЧЕРВЕНИ НИЩОЖЕСТВА!!!

На червените отрепки, нищо им няма. Хомосоциалисти мръсни!

ТОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ХОДИ В КЛИПА НА "РАНОБУДНИТЕ", КАМО ЛИ КОЛА ДА КАРА. ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГО ЗАЩИТЯТ ТОЗИ ПЪТ ПРЕДАНИТЕ МУ ЧЕРВЕНИ ШАМАНИ? ПАК ЛИ СТУДЕНТИТЕ ЩЕ СА МУ ВИНОВНИ? МНОГО ХОРА ПИЙВАТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО, НО МАЛКО СЕ НАПИВАТ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ. МЯРКА Е НУЖНА ВЪВ ВСИЧКО, ПРОФЕСОРЕ! МЯРКА! НО ДА ИМАШ МЯРКА Е ХРИСТИЯНСКО, А ВИЕ КОМУНИСТИТЕ СТЕ АТЕИСТИ. ЗАТОВА СЕ ОСИ..ТЕ ВЪВ ВСИЧКО, С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕТЕ!

nenoe

Набореееееее, Що ни сереш на очите?

А бе хора,професора е любим коренспондент на 24-часа и толкова истини е казал-Да пие и да кара само да не катастрофира,Щото държавата вече е катастрофирала и още един идва в множко))))))))

popov

Психоруината и наркоман Ницше се изоква, че: Бог е мъртъв! А развратният бонвиван, лентяй и пройдоха Маркс няма друга работа и се изказва за опиума.

аззз

типично за комунистическите пропадляци, лошото е че са се намърдали в софийския и няма махане от там

И такива цървули ще ми гласуват закони за движение по пътищата! Ебати скапаната държава....

ГЕРБ са виновни :)))

simeon

Да ме извините ако греша, но всички възпитаници на соца са пиандури.Съветските другари на това ги учеха. Жалко че този господин години наред раздаваше съвети наляво и на дясно.Важното е да не ти пука.Пък учи и студенти. ГОСПОДИ КАКВО НАХАЛСТВО!!!

Извинен си Монка! Само да те попитам да поясниш: и майка ти и татко ти ли са "пияндури" ... щото и те са "възпитаници на соца"? И настоящият премиер-мутра ли е "пияндур" ... щото и той е възпитаник на "соца" ... при това е и член на БКП - ако не знаеш да те светна, че той не се е отказвал никога от членството си! То и аз ги мразя комунягите ама пък чак такъв кон с капаци не съм!

Не всички възпитаници на "соца" са пиандурници, само крайните кариеристи, атеисти и номенклатурчици, които така си уреждаха кариера, като се напиваха заедно със съветските възпитаници. А последните наистина пиеха здраво. Във "великата братска страна" на това са ги учили. Да държиш на алкохол беше най-ценното качество на номенклатурата. Като няма по какво съдеха по това. И по подлизурството. Затова я докараха до там. Затова и капитализъм на построиха същите пияни тикви. Това са строителите на всички строеве - пияните съветски възпитаници и техните протежета.

да грешиш е човешко! тои вече не ще шофира така а колко си позволяват но не се бута никои в тях дд е симпатичен добур професор пожелавам му да стане враг на алкохола!само бира сладурче! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Два пъти го хващат пиян и може и да греша, ама май промилите са като за Наказателния кодекс. Демек - върши престъпление, а не административно нарушение. Колко да е симпатичен и добър... колкото за рецидивист.

popov

Както казва класика: Комунизмът е опиум за народа

sawo

2 години за DUI дело? :) Това ако не е корупция...

Неееее, да не си помислиш, че имаме неподкупни съдии?

jingiby

Не, да не си помислиш, че разбираш нещо от право! Поне една година досъдебно производство. После има три инстанции, които ще откарат поне пет години. Аман от всезнайковци, които са пълни гьонове!