Кола на НСО удари джип, шофиран от премиера

Лек пътен инцидент претърпя премиерът Бойко Борисов при посещението си в Благоевград вчера в късния следобед, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Кола на НСО удари джип, шофиран от премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаме новинааааааааа за пръв път НСО са виновни за пътен иницидент

Ами според мен, да ни е жив и здрав ББ, но, май няма право да кара автомобил, който го охранява, затова и от НСО ще отричат, няма как. Водача на другия автомобил сигурно е много "тренирал заедно" с ББ за да знае на кръстовище при ляв или десен завои или пуснат митач как да реагира. Когато видите или чуете Путин или Обама да си карат сами да си шофират автомобилите за охрана------следва , че анархията е завладяла и тяхните служби. Иначе претенции големи, заплати по 2500 +. на яве само катастрофи.

А докато бе кмет на София, как само плачеше, че кортежите на НСО му обърквали движението. Да вземе да си назначи за охрана есктрасенси, които от разстояние да му четат мислите и няма за има такива конфузии. Сега той обърква движението на цялата държава, но пак други са му виновни! Дали Станишев, Костов и т.н. нямат пръст и в този случай????

Свалете дописката! От НСО официално са обявили, че няма такова ПТП(Пътно Транспортно Произшествие)! Ако, е имало такова ПТП с виновен участник с него ген.Бойко Борисов, по закон той трябва да бъде санкциониран! Ха! Ха! Кой смее да санкционира ген.Борисов! По-лесно е да се обяви, че няма произшествие ! В друга държава медиите биха свалили Президента, към които е НСО за тази манипулация и самоуправство. Но, у нас няма независими и опозиционни медии! Всичко се мазилка на ген.Бойко Борисов!

По същия начин се управлява и държавата!

liusien

Според мен основна вина има шефа на НСО! Дали стария или новия - няма значение... Ситуацията е принципна - веднъж завинаги да МУ се каже на ТИКВЕНИКА, че неговата работа е да се вози като куфар в колата, а не да се прави на "най-големия" шофьор!!! Защото, сега е станал дребен инцидент... А ако се случи нещо сериозно - тежка катастрофа и последвала смърт /не дай Боже!/ на премиера - на шофьора ще му скъсат ританките, десет кожи ще му свалят от гърба, заради факта, че премиера е карал колата!!! Имаме си хубава поговорка - всяка жаба да си знае гьола!!! Така, както шофьора не се бърка в държавните дела, така премиера да спре да се прави на "Господ" и на "най-добрия" шофьор!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((

слаби шофиори.............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голяма новина.

Премиера дал по 50 лв. на пристигналите полицаи да се почерпят, и те написали, че колата на НСО е виновна.

Човекът е под стрес, наложило се е да шофира сам, мямало е време, а вече са го натискали следващите срещи. Нормално е да обърка пътя. Важното е, че навреме се е поправил, разбира се с леки материални щети. Напомня ми на други негови действия, решения с промяна на посоката, пак с леки материални щети /тук там милион, тук там почти милярд/ .......

СМ

Много тъпа статия. Защо ни занимават с неща, които са ежедневие? Защото някой бил блъснал ПЪРВИЯТ. Защото ПЪРВИЯТ е БОГ ли ? Защото в НСО шофьорите уж са професионалисти. НЕ МИ ДРЕМЕ ! Щеше да е новина, ако заглавието беше ПЪРВИЯТ беше прегазен от собствената си охрана. Съболезнования ще се приемат ..

Затова се вози на хеликоптери и самолети .

Бе може Жойко да е объркал посоката, стадиона сее преместил...

Тримата глупаци !

Radostina

Не е отишьл да празнува такьв важен ден като освобождението на Благоевград, но е прерчзал поредната лентичка.

sa6ko82

Дали са викали КАТ? т.е. дали пилотната кола дали се е върнала за да пишат :-)

Пилотна.Отзад ?!Добре е.

Виж сега - на кръговото пилотната го е затворила с една обиколка и затова го е блъснала отзад

на кръговото пилотната го е затворила с една обиколка

И джипа не е на Борисов, джипа е служебен.

Защо борисов сам шофира служебния автомобил и как така пилотната кола която по принцип е пилотна, го удря ОТЗАД ? Нали тва е задачата на пилотната кола - да е ОТПРЕД.

Radostina

Той е бил с 2 пилотни коли, ена отпред и една отзад.

Владо

Ако е отзад, не е пилотна кола. А щом отпред не имало пилотна кола, Вожда нямало да обърка посоката.

дкми

Сега кой ще глобят: бойко, който според новият закон е попречил на главорезите си, или главорезите - защото са ударили вожда изотзад :)

d4

Да се смееш ли, да плачеш ли... Сега за НСО кой ще е виновен? "Несъобразена" скорост, дистанция, условия на пътя... Малоумна работа!