Катастрофа блокира за кратко Площада на авиацията в София и промени маршрутите на градския транспорт

Около 9:10 часа тази сутрин 33-годишна водачка на лек автомобил причинила инцидент, в който са засегнати три автомобила

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа блокира за кратко Площада на авиацията в София и промени маршрутите на градския транспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дир, не ми трийте коментара, ами го оставете, пак казвам: на 4-ти км трябва да бъдат сложени гърбици вътре в самото кръгово, на входовете и на изходите му. Така ще се намалят задръстванията и няма да има загинали и осакатени на зебрите. Пак ви казвам: не трийте! Може да бъдат спасени животи ако това опасно място бъде обезвредено по някакъв начин.

Аз редовно пресичам три пешеходни пътеки на това кръгово и си е опасно, особено тези пътеки където са при изходите на кръговото, защото влезлите в кръговото ускоряват рязко и излизат с висока скорост.

Не минавайте оттам - до преди един час изхода от кръговото в посока центъра все още беше затворен.

И се чудя това Чечня ли е Узбекистан ли??

Това кръгово е някакъв ужас. Чинно чакам за десен завой, в кръговото идва автомобил в средна лента без мигач. Аз тръгвам плътно вдясно, в това време водача започва да светка и клаксонира, след което пуска мигач, засича ме, жестикулира, пцува...

е па он се е въртял с ляв мигач и като е решил да излиза го е загасил и то си е ясно че ше излиза, нъл тъй :)

Там стават катастрофи ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. Къде по-големи, къде по-малки. Проблема е с локалното и кръговото и това че хората не знаят кой е с предимство е от години. Сложете един светофар баси...

Като не знаеш ЗЗДП и правилника за прилаганета му си трай и не се излагай.

Аз го знам ама май ти говориш без да знаеш за какво става въпрос. Отиди там за един час и виж колко хора от локалното откъм тех парка ще влязат в кръговото без да дадат предимство ка колите които вече са в него. Виж колко катастрофи или предпоставки за катастрофи ще има. Виж колко акта ще може да се напишат... После говори.

Пепчо, кажи какво не знаят? Има знак в локалните - осигури предимство, съответно онези дето се въртят в колелото са С предимство. Ако слизаш от основното платно на цариградско то ти си С предимство пред онези в локалното, знаци има, ама кой ги гледа, па и колко знаят какво значат. На дъ мол редовно засичат слизащите от цариградско, ама редовно. Проблема не е в локалното и кръговото, а в задкормилното у-во. Влизат в кръговото с ляв мигач, къде отиваш бе рожбо, ще караш в насрещното ли, що ли, за чий ти е тоя ляв мигач, ИДИОТИ! Върти се в кръговото отново с ляв мигач, къде ще ходиш, държиш лентата, не се престроявяш във вътрешната, за чий ти е тоя ляв мигач, ИДИОТИ!!! Излиза от кръговото, гаси левия мигач, с който се е въртял до тогава и газ, ИДИОТ!!! Не гаси ляв мигач, който не ти е нужен въобще, а ПУСНИ ДЕСЕН КАТО ИЗЛИЗАШ, ИДИОТИ!!!! А там дето се бяха събрали, е на излизане, пак някой е карал в бронята на този пред него, ДИСТАНЦИЯ, трябва да му виждаш задните гуми на 2 сек от теб (сега е сухо, иначе 5 сек на мокро), просто е!!! ИДИОТИ!!! Шофирането е проста работа, НО НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА!!!

Абсолютно подкрепям всяка дума !

Даваш ляв мигач че продължаваш да се въртиш, спираш левия мигач за да покажеш че няма да се въртиш повече а ще караш напред към изллизането и качването на булеварда, но не на дясно към Окръжна болница. Когато не даваш мигач, никой не знае какво ще правиш, ще продължаваш ли да се въртиш, ще излизаш ли и кога, защото според твоите виждания излизането може да е напред по тангентата и няма нужда от сигнал, а въртенето си е въртене и също няма нужда от сигнал.

И аз все си мисля, че светофари на това кръгово са много наложителни. Ще се намалят катастрофите и задръстванията.