Мъж загина след удар на колата му в билборд

Мъж загина при тежка катастрофа на входа на Благоевград, а спътникът му е тежко ранен, след като колата им се удари в билборд на бензиностанция.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина след удар на колата му в билборд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pано, мокро, забързани, уморени, недоспали, недояли, преяли, препили,нахални, дупки,лош път, мъгли, разсеяни, с книжки, без книжки...има и още.... Mлади хора просто като че т а к а са решили, да се "самоубиват". Bие от KAT, направете нещо бе хора! Mладите се трепят а и други умират!!!! A за сакатите м ъ к а!!!!

Проблемът е, че обекти на пътя, които са толкова здрави, че да спрат колата не трябва да има. Всички билбордове трябва да се събарят от блъсък с над 20 км/ч.

абе вие какви сте бе.ве4е няма зна4ение кои е виновен.Тои си отиде.и Бе6е страхотен 4овек и приятел.

Ох Господи..ще ми се дА не бях чела горния коментар..На територията на България всичко е трагично не само необходимостта от указателни табели...но D.eui искам да ти кажа, че колкото и да е мокра настилката, дали така като я гледаш смачканата кола момчето е карало като е спазвало ограничението или просто като е видял правия участък и в 4 часа сутринта липсата на контрол от страна на "Пътна полиция" не е преценил ситуацията и се е забил и направо размазал в билборда...за да се промени държавата пъво трябва самата нация да се измени и промени собственото си мислене!!! Селския манталитет погубва хората по пътищата, не държавата..жалко за момчето но може самата причина да е у него, а не в упрвлението!! ДА ПОЧИВА В МИР!!

Не сме нормална държава и за 20г никак не напреднахме. И след 20г ще сме си същите! Ще видите.

Билбордове има и ще има. Проблемът е, че няма наредба, която да определя правилата за поставянето им. Всичко се прави по едни норми от остарели закони. И как ще има наредба след като отговарящия за организацията на движението в ДНСП, казва се В. Митов, е неграмотен и незаинтересуван. Още от произшествието на същия път, при разклона за Горно Драгичево, в билборда при бензиностанцията на Лукойл,преди няколко години, беше поел ангажимент за изработването на наредба, но резултат никакъв! Не искам да коментирам скорост, техническо състояние и други. Просто споделям какво безхаберие цари за организацията на движение в полицията.

Такива идиотски разположени бензиностанции трябва да ги взривяват веднага!Какво търси тази бензиностанция на по-малко от 7 метра от пътното платно? А билборда е на 3!А ако това беше ТИР?Колко хора щяха да загинат и колко дълбока дупка щеше да остане след взрива на бензиностанцията? Такива бензиностанции освен в Румъния и България няма из Европа !

Какъв взрив бе пич, много филми гледаш. Разлива на бензин не означава взрив. Взривоопасни са бензиновите пари(т.е разлив на бензин в затворено помещение), при това пак искра трябва да дойде отнякъде. Е по филмите винаги има скъсан високоволтов кабел дето хвърля искри. Я си гледай филмите и не се хаби да пишеш, там е по-интересно.

По-голям филм от Живота няма, приятелю, ама ти дори и него не гледаш!

Какви билбордове ви се привиждат. Това е таблото на бензиностанцията. Точно там пътя се разширява, сигурно колата се е счупила или шофьора е заспал. Не виждал с какво скоростта ще промени това. И със 80 и със 160 да се беше блъснал това фиатче резултата щеше да е същия. Това е международен път все пак, не може да се кара с 40.

в последния момент е поискал да влезе в бензиностанцията, но му е поднесла колата или му е блокирало предно дясно и се е забил в билборда, лека му пръст

Тук спазването на ограничението на скоростта би помогнало. Ако колата не бе спряла в ценоразписа на бензинистанцията, то сигурно щеше да спре вътре при касиерката и да убие някого по пътя до там. А като гледам той удря вътрешния стълб, а бе външния. Така че близостта до пътя, не е проблема в случая.

Билбордовете не се намират на пътя, те са извън пътя.Въпрос - какво прави колата извън пътя?Извън пътя може да има дере, оградено само с мантинела, пропаст, дърво.И, ако тръгне накриво извън пътя пиян или заспал шофьор, пак има вероятност да си намери смъртта.

Такива билбородове в Европа НЯМА Няма и в Турция.. Алчността е пагубна

Да бе, те тяхните летят във въздуха, що пишеш глупости?

Билбордовете са изключително много! От тях не се виждат пътните знаци за отклонение към някое населено място, за опасности по пътя и др. Един пример: През есента пътувах от София до Бургас. Понеже рядко пътувам по този пътен участък, внимавах да не отмина отклонението за Стара Загора. Ами то от Чирпан до Стара Загора имаше гора от билбордове на една и съща фирма с едно и също съдържание. Затова съм категорично ПРОТИВ монтирането на билбордове по пътищата! Предостатъчно са ни рекламите по телевизията, радиото и интернет!

Не съм за билбордовете, но да си исмукваме истини от пръстите ... Билбордовете по посочената отсечка не са на по малко от 200 м разтояние идин от друг и са отвъд линията за поставяне на знаци, така че няма как да ги закриват, ако си карал с 200 км/ч може и да не си забелязал знак или табела, но не заради билборд. Жалко за човека, но ако не се е ударил в билборда, можеби щеше да се забие в бензиностанцията, или и тях да махнем?

Колко души трябва да загинат в билбордовете, че най-после да се премахнат от пътищата ???

а така, а след билбордовете да се махнат и всички построики покраи пътя, да се изсекат също и всички дървета по-близо от 100 м до пътя, а също да се премахнат и тунелите на Bитиня, защото и там може някои да се пребие, да не говорим пък за виадуктите, откъдето някои може да падне и да се пребие... след това остава и колите да бъдат обезопасени с няколко слоя бали омотани с въжета, та ако се ударят една в друга да бъдат по-малки щетите... в никакъв случаи не тръбва да се търси вината в тези които са зад волана - винаги са виновни билбордове, дървета, краипътни камъни, коли в насрещното платно и т.н.

И глупостта е опасно, но билбордовете също. Билбордовете поне лесно се махат

Жалко за младите хора!Съболезнования на родителите на починалия! Ама и тоя билборд защо се разхожда по средата на пътя?

Тия билбордове точно на пътя трябва да се махнат или поне да се преместят минимум 3 метра навътре. От снимката виждаме, че билборда е точно до пътя, което е опасно. Това не е първия случай на удар в рекламно съоръжение. Трябва да се въведе някакъв ред и да се осигури безопасността на хората в максимална степен. Жалко за загиналия и ранения - млади момчета, това е голяма трагедия.. :(

Напълно съм съгласна, че или трябва да се премахнат, или да са по-навътре. Освен, че може да разсейват шофьорите, те и заблюждават при лоша видимост.

Идеалната пътна обстановка е: без дървета, а там където останат да има мантинела. без билбордове до пътя. всички стълбове за осветление се сменят със тънкостенни стоманени, които се мачкат при удар от кола и не могат да те убият. Просто и ясно. Това, че според някои е некадърен шофьор, означава ли че заслужава смъртна присъда?

е следващия калпав да се удари в теб, да те видя тогава какво ще пишеш....!

Точно! Някой, дето е решил да се прави на Фитипалди да ми се тресне челно! Единственото извинение за починалия е инфаркт, инсулт и други такива подобни медицински обстоятелства, които да доведат до изгубване на управлението. Всичко друго е идиотско каране!

И ниви да няма около пътя ,защото докато си бъркаме в носа при шофиране,можем да се нараним в някой комбайн от другата страна на къра ...Катаджиите да ни носят кафенце и да ни баят против уроки ! Ебати щибаната държава,в коато живеем-никой не мисли за народа ,аз емигрирам...Чао смотаняци,отивам на Запад ,там всичко това им е уредено !

Освен и мантинелата да е гумена ! :))) Не виждаш ли, че причината е в шофьорите а не в билбордовете и дърветата, КОИТО СА ИЗВЪН ПЪТЯ!

Стига бе хора... мир на праха му

Към всички плюещи по билборда. Ако не беше билборд можеше да е стълб за осветление, стена на мост, дърво и всичко останало. Билбордове в доста страни няма, но не за да не се удрят в тях, а за да не разсейват водачите. Но точно такива за бензиностанции и места за почивка в Европа има и в страните, в които рекламните билбордове са забранени.

Да да да, на калпавия х*й - космите му пречат!!!

Ало, ало, това да не е автомобилна писта, че да махаме мантинели и разни! Трябва да се мисли като се кара!

Как пък в Холандия, където съм в момента не видях един билборд да се извисява гордо до пътя, въпреки че холандците са известни като търговска нация.

Ако е карал по-бавно, дали е щяло да стане това!? Изсечете всички дървета и махнете всички билбордове, тогава обаче ще искате и мантинелите да се махнат, защото и в тях ще почнете да се блъскате-МАЛОУМНИ ШОФЬОРРИ!

ЗАВОЯТ Е ОТВРАТИТЕЛЕН,ГОРКИЯ чОВЕК,ТОЙ СИ ИМА ВИНА ,НО ПРОЕКТАНТА НА ПЪТЯ Е ЗА ОБЕСВАНЕ,МНОГО Е ОСТЪР ЗАВОЯ И СЕ ВИЖДА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ,ОТДАВНА ЯАКАМ НЯКОЙ ДА СЕ УДАРИ В ТОЗИ БИЛБОРД,НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЕ СЕ СЛАГАТ ТОЛКОВА БЛИЗО ТАКИВА ПРЕПЯТСТВИЯ

Имаме претенции, че сме част от европейското пространство, а пътищата ни, организацията на движението и особено информационната среда около пътища и улици е в окаяно състояние! Колко пъти още трябва смъртта да ни подсеща, че търговската реклама по улици и пътища "задушава" необходимата ни информация от пътните знаци и указателните табели! За българските граждани е трудно да се ориентират по тях, а какво ли остава за чужденците?! Такова чудо със крайпътната информация у нас никъде в цивилизования свят го няма! Крайно време е в името на подобряване организацията на движението и живота на пътуващите по родните улици и пътища компетентните органи да се преборят с изобилието от табелки с търговска реклама!!!

Е, не може да се осигури безопасност за всеки кретен, който има 2 грама мозък в главата .... такъв ако не билборд ще си намери я стълб, я дърво или още по-лошо - някай невинен автомобил в насрещното платно!

Защо ли в другите държави това не се случва! Излез навън и виж има ли бензиностанция наплатнот едва ли не! Без лента за намаляване без ленти за ускоряване! Само в България ли има "Безмозъчни" или наистина сме без мозък да плащаме Винетки и данъци и да сме всеки ден на Бойно поле защото пътища в България НЯМЯ!

някои може ли да ме светне какво му е избраното на този коментар? табелата му била виновна? а в зона на бензиностанця доколкото ми е известно ограничението е ш0. знакаут се вижда без проблем, но ганио си вика "епа те ше каат с колко да карам". в целя свят шофиорите се суобразяват с путната обстановка, само у нас ганио дава сувети как путя да се адаптира кум неговото спортно каране...

естествено всичко ти е виновно, но не и родния манталитет да се кара "бясно на червено"...

Вярно е. Само в България има билбордове край пътя. АПИ прибира доста парици от тях, затова са там...

Драги ми Драгане как са се движили всички други коли и точно фиатчето се е забило в билборда. Глупави хора - прост народ Силна власт! Не е виновна рекламата нешто друго не е както трябва да се промени първо. Am I right?

някои може ли да ме светне какво му е избраното на този коментар? табелата му била виновна? а в зона на бензиностанця доколкото ми е известно ограничението е ш0. знакаут се вижда без проблем, но ганио си вика "епа те ше каат с колко да карам". в целя свят шофиорите се суобразяват с путната обстановка, само у нас ганио дава сувети как путя да се адаптира кум неговото спортно каране... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като гледам смачканите ламарини не ми изглежда да е карал с 50 км/час. ако бе мирно седяло не би чудо видяло