18-годишен се разби в стена със 140 км/ч при рали

18-годишен благоевградчанин се удари в стена със 140 км/ч при среднощно рали, спаси го отворилият се еърбег на лекия автомобил.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен се разби в стена със 140 км/ч при рали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей боклуци спрете да пишете глупости за приятеля ми!! Той е напълно нормално момче!! Дори и аз не съм очаквал такова нещо обаче.. Косио оправяй се братле..

Дано да се оправи момчето, а в болницата да лепне свински и да пукне от него.

Да му вземат книжката за 5 години и другите ще се замислят. Ами ако беше утрепал някого дето си кара нормално? Копеленца.

за такива идиоти ли плащам здравни осигуровки ???

Всички на юг от София по долината на Струма са боклуци и отрепки. Друго не мозхе да се очаква от тях

Дано момчето се (п)оправи в пряк и преносен смисъл . А иначе Опел-Астра ...140 км/ч .... 45-градусов завой .... през стена ... та в бетонобъркачка .... Та се сещам навремето как приятели ни разказваха за принципната разлика в динамиката и управлението на т.нар. западни коли спрямо масовите у нас тогава . Даже нагледно ни показаха как се завъртат на място при най-малко неадекватно (или нарочно) действие на водача ; т.е. при проектирането им не се е очаквало, че водачът би правил такива неща .

Отидете тогава и до Япония, да видите как по магистралата ограничението е 80км/ч и на останалите 50км/ч. И не знам да има специални писти за разни идиоти да вдигат по 200 и да се пребиват. Онзи, който иска да има писта да спечели пари и да си построи, а не да ми говори за спорт и т.н.

Vseki ima pravoto da umre, kakto si iska - na 18-20 mnogo sa s viatar v glavata i praviat shturotii. Praviat li gi taka, che drugi da ne stradat e dosatachna proiava na hormonalen razum. Da vnimavat samo da ne ubiat niakoe semesitvo idvashto nasreshta po selskia pat - inache i s 240 km/h da karat i se blaskat shtom tova gi vleche. Ili drugarchetata seirdjii da otcepvat patia ili im zvaniat po mobilnite koga da startirat, che da niama drugi koli. Vse si mislia, che e po-dobre ot tova da vzima heroin naprimer - tuk moje i da ojivee i imat vnuci roditelite mu.

Пожелавам ти да си ми на предна дясна седалка като ни връхлита брат ти!

Ама докога ще има стени по пътищата ? За тия като това говедо - Соленото езеро и по-точно Боневил .

Cheta komentarite i e moga da povqrvam, za tolkova godini, che povecheto tuk sme sugrajdani.

абе много акъл давате бе отвореняци ... що не млъкнете и спрете да давате такива коментари помяри .. сички които сте писали тия коментари да умрете от катастрофа ае сиктри помаци и резеняци

И аз съм на твойто мнение. На такива шофьори да им се отнема книжката и да си заплащат всички разноски по лечение, болничен престой, щети и работа на КАТ и на органите почистили следите от катастрофата.

ot idioti, debili, primati .......v tazi pumiina iama bulgaristana...

Абе нещо да не сте с грешка.45 градуса завой и Шумахер не може да го вземе с тази скорост.Нещо журналята не са в час май.Да не би завоя да е 135 градуса,а?

абе не знам защо всички искате да му се отнеме книжката - с нея или без нея е все едно като ти липсва сивия орган. А вчера разбрахме че 15000 на година си купували книжките. Не законите като такива, а налагането им е важното.

Ей крайно време е игрите в компютрите, да се инсталират с допълнително устройство, чук. Когато се удариш в стена и пр. да ти шибва през ръчичките и да си наясно от малък с болката. Не е нормално да научаваш за това от Св.Петър - лично!

В закона да влезе задължително: Опасн каране - затвор. Американците са го измислили отдавна. А в Латиноамериканска България тъпите депутати и ченгета не могат да го проумеят. Всеки ден като пътувам ме натискат такива копелдаци отзад, отпред, отстрани. тех ли да пазиш себе си ли да пазиш. Опасното каране е чисто и просто опит за убийство на другите участници в движението.

колкото и да искат да спасят останалите живи с непрекъснатите реклами и пожелания в медиите,българинът си остава тъпо животно.Що за стадо сме и какво трябва още да се случи,че малко да понапрегнем сивото си вещество,ако е останало......

съжалявам...НО ТАКА МУ СЕ ПАДА. току що взел книжка и шумахер станал. е....дано си е взел урок. сега май ралитата ще ги прави массимум ...на колело. ПОНЕ ЩЕ Е СПОРТЕН МЪЖЖЖ.

Най-хубавото е че няма пострадали невинни хора,а най-лошото е че са се отворили въздушните възглавници. Вземете книжката на идиота!!!

Да го изгледаш от мръвка месо и да ти сервира такова нещо,горко на родителите,които имат такива деца,за съжаление не са малко!

Лошото е, че няма да му дойде ъкъла. Сега ще се хвали наляво и надясно какъв ербап е и ще трупа точки. А щетите ще ги плаща татко...

Васко е най-умерен и реален. Подкрепям казаното от него!

Тоя се е вманиачил по Бързи и яростни -4, ама много промива мозъка (ако има такъв) това кино бе, ако беше истина немаше да остане и един жив артист. Обяснете му на това момченце, сигурно никой не му е казвал, че колата може да трепе хора или сам да се утрепе. Тъпи селски муфлони.

И аз мисля, че ако му се вземе книжката доживот може да се спаси и той а да спасят и някой невинен. Щото тъпото си е тъпо...

Дааа сега застрахователите ще платят защото колата както се и паркирана и изведнъж смачкана , а пикльото ще го лекуват с пари които можеха да отидат за друг който наистина има нужда.

Грешкаааа...Тук нещо се е объркало. Този защо е останал жив????

Нямам думи.....

Бог го е спасил, дано момчето си вземе поука и послужи за пример на останалите!

а защо отразителната жилетка,коланите на задните седалки,и светлините през деня не са го спасили ?!?!? докато кратуната е празна.... всичко друго е дране на кожи от съвестния шофьор

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА БЕЗУМИЕ? НЯМА ЛИ НАЧИН ДА СПРЕМ УБИЙСТВАТА ПО ПЪТИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ? ВСЕКИ ОТ НАС ЛИ ТРЯБВА ДА ПОСТРАДА, ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО?

Сега да се оттърве безнаказано, а след време като убие някой журналистите пишете, че имал еди какви си изпълнения в биографията......... да копирате само новини кога ще проследите един такъв случай и да пишете каква е присъдата?

По-умния е отстъпил (стената). Идиот е бил тоя, дано да му дойде акъла след преживяното.

Твърд привърженик съм на подобни състезания. Дори, ако може КАТ да осигурят отсечки, където да може да вдигнат по-висока скорост и да има дървета и стълбове наоколо, че като изхвърчат, да не могат повече да седнат зад волана! Всяка седмица пътувам до Петрич и подобни джигити са на всеки километър!

И аз имам Астра!

Сега - книжката за 3 години и като го барнат пак да кара - 3 години в пандиза.

през следващите 18 години да не му се дава книжка. МАЛОУМНИК

Да му се отнеме правото да управлява МПС!

Няма ли полицията да се намеси при тези среднощни ралита - освен побърканите маниаци, които участват там - се рискува и живота на хора, които не искат да учсатват в тези ралита. Докога полицията ще си държои затваорени очите за тазьи РУСКА РУЛЕТКА, сякаш децата на полициате не карат по пътищата на тази скапана държава.

Този е верно идиот! Тръгнал на състезател да се прави! Кои е този опел астра дето ще взема завои, като влиза със 140км/ч...? Е определено е този на Баща му! Като ще се прави на състезател да беше се качил на състезателен автомобил! О ма то струва много пари! Ами за това сега е в болница, щото е безмозъчна твар! Дано го пратят малко да поработи като санитар, да му дойде малко акъл в главата! Защо състезателите са все млади лумпени! Щото ако той си беше изкарал парите за тази кола и беше и направил няколко ремонта заради нашите хубави пътища с пари от неговия джоб и през ум нямаше да му мине да кара като луд по този път! А да попитаме какво стана със младите шофьори и придружител! Къде му е придружителя на този?

Няма кола която да те спаси при челен удар със 140 - или някой лъже или тая кола трябва да я обяват публично за най-безопасната. На краш тестовете колите при 100 км се размазват пък кво остава за 140

Да му забранят да шофира доживотно!

Костадинчо вече ще е наясно, че е трудничко да вземеш 45 градусов завой със 140 км/ч. Поне с астра....и с 5 месечна книжка....и с празна кратуна....

абе кой е сложил тая стена на завоя да ееее...а мааама му. не знаят ли че точно там си устройваме гонките . докато изляза от болница да я няма там ей . вече съм купил друг опел и давам мръсна газ , бегайте далекооооо.

Пандела!

България няма нужда от такива глупаци като този малоумник.

Така се гради опит, така се гради и самочувствие. Следващия път ще се докажа със 160кm/h , но не в бетонни тухли, а в стоманобетонна стена. Жалко, че аербека не работи вече, но аз не се плаша, защото имам имплантирана каска в главата, естествено за сметка на сивото вещество.