Нарушители предизвикаха 2 катастрофи в Благоевград (снимки)

Поредни пътни произшествия станаха в петък вечерта в Благоевградско, предаде кореспондент на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Нарушители предизвикаха 2 катастрофи в Благоевград (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да се промени закона за движение по пътищата, хората от малките населени места трябва да карат допълнителни курсове за шофьори с които да се подобри клтурата им на пътя, извън тяхното населено място, шофьор не се става, като обиколиш три пъти мегдана

Позната картина от долината на Струма,

на 2.7 промила се чудя как тези мацки са стигнали въобще до автомобила и са успели да вкарат ключа в стартера. Да бяха си останали там където са, да ги ч*кат, от колкото ядовете който ще имат сега. За беда е факта, че на хората който им отнемат книжките за алкохол, стават по големи пияници. За това никой не говори, а трябва. Съответно според мен закона е неефективен

Селска простотия и полицейска корупция. Точно като в руската провинция.

При 2,7 промила какъв спирачен път искаш? То е останало малко кръв в алкохола, а не алкохол в кръвта

На печелившите - честито! Останалите имат право на повторен опит.

пияна бандитка и неправоспособно талибанче ще ходят за напред пеша.50% от хората в прованса пият и карат.от край-време е така и така ще бъде-манталитет.

Ние от "прованса"," ЗА напред", ще продължаваме да ходим на училище, както винаги сме го правили. Вие от софийските паланки, продължавайте да си лежите на "столичният си произход" и много скоро няма да можете да пишете !

Отскоро живея в прованса и ми прави впечатление, че местните мигач дават като започнат да завиват, предимство и пешеходна пътека не признават, паркират както и където падне и на метър от тротоара,

Какво толкова се вълнувате не мога да разбера? То си пише ясно "Благоевградско". Пияни селски пръчки, въздух под налягане и самочувствие без грам покритие.

От 50 години знам едно -видиш ли кюстендилска кола пази се.

И не само. Същото се отнася за ЕН, Е, СС, А, В. Особено за Е. На тях им казвам Е.алник. Щот не знае кво ще прави, ама със сигурност ще гледа да те прее.е.

В коментарите по темата не забелязвам да се засяга най-страшната тенденция в България. А тя е тъмнозелени меринджеи заменили каруците с 25+ годишни катафалки. Те български не знаят, но някои имат свидетелства за управление, други си карат ей така. Естествено полицията го знае но не прави нищо по въпроса - познайте защо. Та тези са 1000% убийци на пътя.

Национален селски спорт - пият и карат...

d4

така ще е тя! като нЕма пътни знаци по скатовете и дърветата... книжката не кара колата. а идиотите в нея!

Много добра информация - две катастрофи от пиян и неправоспособен водач. Нещата в нашата държава стават все по хубави.

...Е много по важно да са ползвали КОЛАНИТЕ.... ...От отчета им за изминалата едноседмична АКЦИЯ ,разбираме,че над 80% от санкционираните водачи,са заради неползване на колани,включени светлини,може би и за липса на ...триъгълник или аптечка!!!!

Да поразсъждаваме малко. Според заглавието на статията нарушители са предизвикали катастрофа. Тогава може да се заключи и, че ненарушители могат да предизвикат катастрофа. Обаче, да предизвикаш, означава, че ти си причината, или казано с други думи - виновното лице. Следователно ненарушител не може да предизвика катастрофа, т.е. заглавието е написано смислово грешно.

Нека да поразсъждаваме още малко. "Нарушител" означава нарушил правилата (на закона). А "виновен" означава виновен за предизвикване на ПТП-то. Може и да не си нарушител и пак да си предизвикал ПТП - например при "временна загуба на управление", както често КАТ пише в протоколите за ПТП.

Баси македонката! 2.7 промила и кара...

Кат немое се държи на крака че се вози. Ко му и?

Ужас! Тези двамцата, КАТ са ги пропуснали миналата седмица.

Ми тя момата яко се е начерпала бре :)

... а КАТ щял да слага камери за скорост по магистралите. Защото скоростта била проблем, а не това, че карат пияни чалгаджии и без книжки :)))

2,7! Жена на 32! Браво!!! Това и на мъж рядко се случва.

прото-бингия и както писах на тая и връзват тръбите и сичко е ток и жица...ма модератора не е съгласен. Приеми го като медицински термин.

Да обобщим - Ауди с регистрация КН и пичлемета в нея и 2 пияни кифли с фиат. За радост няма невинни пострадали. Не е много за радост, че всички са невредими по принцип, щото тези същите следващия път ще убият невинни по пътя.