Тежка катастрофа едва не взриви метан станция край Благоевград (снимки)

Около 17 часа влекач "Мерцедес", движещ се в посока ГКПП Станке Лисичково, се блъска във Форд пикап, който слиза от магистралата и прави обратен завой в посока кв. "Грамада", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Тежка катастрофа едва не взриви метан станция край Благоевград (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оная ми работа ще гръмне!! Тези бутилки само може да ги одраска!! И не са цистерна а модули с бутилки, примерно 100бутилки.

нз какви рекордиори се борим да станем ама вие в софя още ги чупите, човек неможе да земе книшка да се качи на кола и да прави каквото му е кеф по цял ден псувам идиоти които неспазват закона по пути щото тои не е игра хора загиват заради грешки такива идиоти ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е миниван(баничарка), не е пикап! А както знаем у нас най-бързите МПСта са баничарките и бусовете.

Пикапи убийци кръстосват страната. На водача на влекача ще му искат 28 тахошайби назад, заповед за превоз, професионална компетентност, копие от лиценз, документи за предпътен преглен на водача, кокто и предпътен на МПС, ако е с товар и няколко други. На водача на пикапа ще се изискват само стандартните... Живея срещу голяма складова база. Масовия транспорт в България е от МПС с обща маса до 3,5тона, което не подлежи на контрол от ДАИ. Виждам как масово се назначават любители шофьори, които не са преминали медицинското в пълен обем, за психо да не говорим, на управляват МПС и работят като превозвачи. Тях никой не ги контролира.Нито какво превзват, нито по колко часа управляват. Евро регламентх 561 за тях не действа. Направо ме е страх, когато видя на пътя срещу мене микробус или пикап... Виждам всяка сутрин в складовете, срещу които живея, как млади момчета, видимо уморени след нощно управление, отново сядат зад волана и потеглят, застрашавайки живота на всички нас!

Пич, не съм шофьор ама няма смисъл от деление на едни и други.. ТИР-аджиите са толкова квалифицирани и можещи че не е истина ;) В повечето случаи подути от неспане и алкохол в почивните си дни 43 годишни уморени от живота типове, минаващи всички изпити/тестове/документи по отработени пътечки, плащайки наред на всички.

Така е! Няма смисъл от деление на две на превозните средства, но гадната европа го налага. Мене ме глобиха 5000 лв. затова, че нямам на личното си МПС тахограф. Използвам камиончето си единствено за лични нужди, но имало евроизисквания - безсмислени разбира се. Как да подам и тази декларация когато не управлявам? На нея е задължителен печата, а аз съм физ. лице собственик.

Този с пикапа трябва да е щастлив, че е жив! И мен ме е връхлитал камион (20 тонна Скания с 6 оси) до една кариера за камъни, но шофьора в последния момент зави в канавката, инак нямаше да пиша този коментар!

Мен пък ме е връхлитала "Лада-1300". Шофьор-ЖЕНА! С 80км/ч ,в гъста мъгла,без каквото и да е осветление изпреварваше КОЛОНА ОТ АВТОМОБИЛИ . И влекача и прицепа отидоха за брак. За Ладичката -няма да говоря. Но и господ е бил с тях-останаха живи.

Направо тръпки ме побиват. Вероятно опасноста от взрив още не е отминала. Страшно е. Дано по-бързо и спокойно минат тези 24 часа. Това са часовете, в който след сигнала за бомба в нашето училище нямаше занятия. Така е и сега. Може да се взриви и часове след катастрофата. Не знам, но не е за подценяване, защото резервоарите са травмирани и вътре има стотици атмосфери.

Лягай си и спи спокойно,резервоарите няма да гръмнат.Имат много защити....

Една незабравима среща на знаещия и можещия... Холивуд почива...

Тои нали ще си плати на мене бре ..ще го изкарам невинен и даже книжката ще му върна !

Бати колоните от 50 метра винкелче.. щом един ТИР ги е бутнал. Елате на село да се бутнете в колоните, миналата година един ТИР пробва и още слагат цветя близките му..

Газ станцията е затворена.....

Да ве, и аз се учудих, че е затворена. :)

добре , че няма жертви ... алкохол ?

А аз си мислех че най-големите некадърници са в Русе. Но в Благоевград усилено работят по въпроса да станат републикански шампиони.

Супер анализ, само дето баничарката със "столична" регистрация е направила непозволен обратен завой. Това как ще го коментираш?

столичната регистрация не прави водача столичанин !!!