”Ауди” се заби в билборд в София, загина 21-годишна жена

21-годишна жена загина при катастрофа на Околовръстното шосе между столичните квартали “Симеоново“ и “Драгалевци“.

Обратно в новината

Коментари - ”Ауди” се заби в билборд в София, загина 21-годишна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме за твоята кола и че си ходил в Германия,комплексар

Някой катостроирал и веднага скапаняците дават акъл,утре някои от скапаняците ще катострофира и останалите скапаняци ще наскачат върху него,ей това сте повечето-скапаняци смачкани от живота за които хич дори не ми е жал че тънете в мизерия

Ако не се вземат мерки за контрол на скоростта, отсечката Драгалевци -разклона за Бистрица скоро ще се нарича "Зона на смъртта"

Спрете се бе нещастници.Млад човек е загинал.Отворете един краш тест и вижте какво се случва с кола след челен сблъсък с 80 км/ч.Та староозагорски шофьори били лоши, та не знам си какво.Лош материал ей много лош

Още тази сутрин една нервна мадама изпревари до светофара от лявата страна цяла колонна завиващи надясно и след това зави надясно без да покаже дори мигач и щото на нея й се сторише, че хората карат бавно, чакайки на светофара. Мадамите не могат да карат! И не става дума за това че не могат да карат бързо. Могат, но изобщо не спазват никакви ограничения или правила! Те са импулсивни, истерични и нетърпими към други шофьори създания

Съболезнования на родителите на момичето.Това е живота.Мир на душата и.

За да има такива щети - това е директен удар с над 120км/ч.

lu4ka

Естествено, то ако решиш да караш по околовръстното с 80 - колкото е ограничението там, започва едно присветване, едно бибиткане. За 70 пък, да неговорим.

Забелязали ли сте как селинджърите влизайки в София - особено по Цариградско шосе - с какъв хъс натискат газта и ни показват на какво са "способни" и какви са "карачи" видите ли те? В САЩ при надвишаване на скоростта над 50 км от ограничението те арестуват на място. Докато и тук не стане така още много невинни ще загинат!

има неща за които Дарвин е бил прав

Аз също карам Ауди, сам си го купих, живея без родителите си от 15 годишен. И аз като момичето ходех по бригади в чужбина, спестявах пари и си плащах университета. Прекарах над 10 години в различни държави в Европа, научих няколко езика на високо ниво. Нямам никви връзки в тоя живот, не разчитам на мама и тате, винаги сам си намирам работота, така съм се научил. Понеже знам как се изкарват и събират пари, лесно мога да си купя кола без да страдам от предубеждения отностно марки и модели... Мир на праха на младото момиче, загинало по този нелеп начин. Присъединявам към скръбта на близките и роднините на момичето. Почивай в мир.

Каква беше целта на този къс разказ?

Ми да разберем че е горд собственик на ауди,най-големия кенеф сред немските коли

Все още има москвичи и шкоди в движение за такива шофьори. Кога ще кача "моя " на Мерцедес??

Каквото и да си дьрдорите тази аудитория си е тьпа..едно може- да иска прошка от Бога...то Бога е за умните а не за простите..Бог помага ако преди това сам си помогнеш...Ужасно е изкаъването на свидетеля което на никой не направи впечатление и единствено отново доказва бездушността на бьлгарина...чух тряськ и видях че от аудито за нищо не става..този чишит не си е помислил за хората които са евентуално вьтре..Бьлгарска тьпотия и завист..дори не балканска...

Кой каквото търси , си го намира - рано или по късно! Бог да го прости момичето!

мамините/татините от провинцията си шъткат свойски из столицата със скъпи и мощни коли,които не могат да си позволят по нито един признак.

Съответно мамините/татините от столицат си шъткат свойски из провинцията със скъпи и мощни коли,които не могат да управляват безопасно. Каквито едните,такива и другите. Но всички са си наши и са за бой. Съжалявам ,че го казвам но е така.

Какво да прави човек с такива малоумници, а? Като е на дупки целия път, намират начин да загинат заради дупка. Като видят безупречен перфектен път, вдигат 300 и изтрепват спътниците си (а понякога и околните)

Млади, неопитни шофьори карат като луди ! Жалко за младото момиче ! Бог да я прости.

Които не е пътубал към Бургас той не знае за старозагорските шофьори!! Млади хора,жалко!Моите съболезнавания!

Това за старозагорските шофьори е толкова вярно, колкото и безумните приказки за перничани. Не трябва да се говори по този начин. Просто защото не е така. Някои не могат да бъдат перфектни шофьори ! Но не те са опасните на пътя, а комплексираните карачи !!! Жалко за поредния пекършен живот!

Да,прав си! Слагам под общ знаменател всички ,което не е редно,заради 1 или 2 случая,но само там съм виждал и ми се е случвало една и съща кола спортна гаражен тунинг да ме изпревари 3 пъти между Стара и Нова Загора и съответно да ме размине с рискови изпреварвания! Много исках да го спра и попитам днес е излезнал да покаже как може да изпреварва ли!!!?!? Младостта не е добър съветник- има една такава приказка :)

Тръпки ме побиват. След 4 години синът ми ще кара автомобил. Гледам да му обяснявам опасностите винаги като е с мен. Младото си е младо. Аз самият, 4 месеца след като взех книжка на 18 бях на проверовъчен за 3 акта за превишена скорост. Пазете си децата!!! Говорете им!!! Бог да прости момичето!!!

Жалко за момичето! Малоумните изцепки на "нервни" шофьори обаче нямат край. - Тати му купил кола и си мисли, че е хванал господ за шлифера! - Изкарал някой лев, станал бизнесмен, повярвал си и гази наред! - Ударил 2-3 ракии и не му пука за нищо! - Смръкнал 2 "магистралки" и лети! - Изобщо няма книжка, не знае и затова не спазва нищо! - Не допуска някой с по-евтина кола да кара пред него! ...... и още десетки профили на "герои" по пътищата. И къде е КАТ в цялата тая работа? В неделя на влизане в София от Витиня имаше километрична колона при Джъмбо заради стеснен участък. Висеше се доста, имаше и нагли, КАТ нямаше. Затова пък 3 техни коли /две Астри и Нива/ стояха на изхода за София при началото на магистралата /откл. за Яна/ и "всяваха респект" на рехавото движение. Може и да е имало нужда от тях там, но на задръстването също имаше!

И без това трябва да се борим срещу глупостта и безработицата.

...Май пълнолетие вече трябва да се навършва на 30 години...

Това са плодовете на демокрацията-на първо място се срина морала на нацията и от там почна всико.Давааааааййй бате демокрация и ето какво се получава.Разпасани ученици,разпасани и оскотели родители,вместо бригади-дискотека,вмвсто казарма-дрога и мутри,вместо образование-улично и чалгарско възпитание.Е,какъв да бъде резултата-корупция,свободия,простътуция и смърт.Всичко е балансирано на този свят.Ние си мислим,че живеем в ОБЩЕСТВО,а реално си е ДЖУНГЛА.Жалко,много жалко,че са съсипани два живота.Предполагам,че момичето е била приятелка на момчето.А всичко можеше да започне от "Правата и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на детето".Като чета понякога лиглите в оня сайт "БГ(вашта)мама",направо ми се повръща от лигавене.Ако първите 7 години детето разбере,че не всичко е позволено и си получава заслуженото за провиненията,такива случаи биха били много по-малко.

Напълно съм съгласен с Вас.Всичко посочено от Вас, както и още много други неща се наричат тотална разруха

Неееееее, помощ, омръзна ми да чета подобни тъпни - демокрацията ни била виновна. Докога ще търсите вината в някой друг, сега това била демокрацията, че е най-лесно! Защо в старите, белите, истински демократични държави, живота е различен, има морал има ценности. Идиоти има навсякъде, разбира се, това е неизбежно. Всичко е въпрос на възпитание, трябва ли да живеем в тоталитаризъм и в страх, за да сме покорни, защото това е различно от морал и възпитание. Нали вие, възпитаните, пълните с ценност, любителите на тоталитаризма, пълните с морал, нали именно вие възпитавахте новото поколение, защо не го възпитахте, защо изпуснахте децата си, демокрацията ли ви е виновна, че не дадохте елементарно начално възпитание и морални ценности на децата си. Демокрацията или тоталитаризма са тези, които ги дават или семейството. Що за малоумно изказване. Вечно някой ни е виновен, ту е Америка, ту е западна Европа, ту е демокрацията, все е някой при когото, обаче винаги е по-добре. Как пък никой не емигрира в Китай, в Русия, как всички емигрират в прогнилите капиталистически, демократични държави. Омръзна ми от това тъпо лицемерие и празнословие.

Някои хора така И не разбраха ,че свободата не значи свободия. :-(

Всичко това ,което разцъфтя и избуя в България като :тунеядство, национален нихилизъм, тотален мързел и слабоумие,проституция,наркомания, сводничество,безотговорнос,жжелание за безсмислен живот без цел и посока,хомосексуализъм, педофилия -и още много други уродливи социални явления едвали се наричат демокрация

Страх от бога нямат хората, ни младите , ни старите. От това е липсата на морал. Родителите не разговарят помежду си , а за децата си още по-малко време имат. Кога да ги научат на добро и уважение? В Притчи 1:7 пише: "Страх от Бога е началото на мъдростта, но безумните презират мъдростта и поуката."

ГОСПОДИНЕ, ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВАШЕ ЗА ТАКИВА ПРОИЗШЕСТВИЯ И ВЪОБЩЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, БАЩА МИ Е БИВШ КАДЪР НА МВР, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН В ТОДОР ЖИВКОВА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ УБИИСТВА, КРАЖБИ, ПРОИЗШЕСТВИЯ ПО ПЪТИЩАТА, КАТ БЕШЕ СЪЩАТА ИСТОРИЯ КОРУМПИРАН И НИКАКЪВ ГО НЯМА!НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ТОВА КАКВО БИЛО ПРЕДИ, ЗАЩОТО ДНЕШНОТО Е СЛЕДСТВИЕ от ПОЛОВИН ВЕК КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!!В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ!!!ЗА ТОВА СТИГАС ТИЯ ГЛУПОСТИ!ПРЕКАЛЯВАТЕ ВЕЧЕ!!!В ТОДОР ЖИВКОВА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЪЩАТА МИЗЕРИЯ КАТО ДНЕС!!!!РЕЗУЛТАТА ОТ МЪСРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БКП ГО ВИЖДАМЕ ДНЕС!!!!КОЛКО НАРОД СИНОВЕ НА ПАРТИИНИ ВЕЛИЧИЯ СА ПРАВИЛИ ЗОЛУМИ ПО ПЪТИЩАТА САМО!!!!!АЙДЕ СТИГА!!!

ГОСПОДИНЕ, ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВАШЕ ЗА ТАКИВА ПРОИЗШЕСТВИЯ И ВЪОБЩЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, БАЩА МИ Е БИВШ КАДЪР НА МВР, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН В ТОДОР ЖИВКОВА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ УБИИСТВА, КРАЖБИ, ПРОИЗШЕСТВИЯ ПО ПЪТИЩАТА, КАТ БЕШЕ СЪЩАТА ИСТОРИЯ КОРУМПИРАН И НИКАКЪВ ГО НЯМА!НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ТОВА КАКВО БИЛО ПРЕДИ, ЗАЩОТО ДНЕШНОТО Е СЛЕДСТВИЕ от ПОЛОВИН ВЕК КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!!В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ!!!ЗА ТОВА СТИГАС ТИЯ ГЛУПОСТИ!ПРЕКАЛЯВАТЕ ВЕЧЕ!!!В ТОДОР ЖИВКОВА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЪЩАТА МИЗЕРИЯ КАТО ДНЕС!!!!РЕЗУЛТАТА ОТ МЪСРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БКП ГО ВИЖДАМЕ ДНЕС!!!!КОЛКО НАРОД СИНОВЕ НА ПАРТИИНИ ВЕЛИЧИЯ СА ПРАВИЛИ ЗОЛУМИ ПО ПЪТИЩАТА САМО!!!!!АЙДЕ СТИГА!!!БРИГАДИ? ОТИВАШ В ПОМЕЩЕНИЕ БЕЗ ПРОЗОРЦИ И ДВА МЕСЕЦА РОБСКИ ТРУД И ПОЛУЧАВАШ ДВА ЛЕВА, А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ КОМСОМОЛСКИЯ СЕКРЕТАР СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА? ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ!!!БРИГАДИ!!!!КОРУПЦИЯТА ИЗБУЯ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА!!!

Не ти е тежък кракъ - празна ти е чутурата!

Пичове, чета ви коментарите и ... кой прав кой крив ... жалко е, че момичето си е заминало и това е! Колкото до безопасността по пътищата ...ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш - Божа работа ... аз примерно имам тежък крак и настъпвам - да ме пази Господ мене и всеки заслужил!

goose

Нямам нищо против твоето самоубийство, той Дарвин си знае работата по темата ... Замислял ли си се обаче колко народ можеш да вземеш със себе си заради тежкия ти крак? Ако не се лъжа за момента рекорда е 59 трупа, паднали в пропаст в Италия с автобус заради един такъв с "тежък крак" като теб

Най-много тежи, празната глава!

Адски гадно и нелепо е, когато загиват по този начин млади хора!!! Много жалко за девойчето!!! Съболезнования на родителите!!! От друга страна това е още един тъжен повод да се замислим дали хората от КАТ действително "контролират" транспорта или работят за повишаване на заплатите си, без да ги е грижа за това, което се случва по пътищата на страната. И докога ще възпитаваме децата си, че правилата (не само на пътя) не се отнасят до тях, само защото можем да си позволим да им платим глезотиите или тарикатлъците? Понякога, както в случая, просто не може да се плати цената!

баце, на бай ганьо и на всеки километър да му сложиш катаджия, той пак ше си намери къде да се удари. снимките говорят достатъчно за това как е карал шофьора който в случая трябва да бъде съден за убийство

Добър вечер София, какво става, пак ли, и днес ли ? Ти комплексиран нещастен народе, колко години и какви мерки трябват да се изкоренят тези кретенски навици да караш като луд. Масово е, опасно е, изнервящо е...а току виж си умрял, виновен , невинен, няма значение. Глупав народ остана в тази България. Бог да я прости...

Хора, да спрем да се самобичуваме и квалифицираме като глупави, прости и т.н. Контрол трябва. Защо не карат по този дивашки начин българите в чужбина? Защо там са примерни шофьори? Защото няма да се разминат с почерпка. Пак опираме до спазване на закона, корупция и т.н. Това ни куца.

Пак ще се газирате , ма истината е една - по пътищата на България най-големите слабоумници карат БМВ, Ауди и Мерцедес - в този порядък!

Много си прав-един нормален с кола от тези марки не съм видял, само късопиши комплексари....

...и много фолцвагени карат като за последно...:(

Като за предпоследно: Марката е "Фолксваген". И за писане по форумите трябва поне малко обща култура.

заминала ама не за САЩ!

Жалко за младата 21 годишна жена.Тъжно е ,когато умират млади хора ,заради единия "кеф".Но тази кола на снимката да не е паднала от Черни връх?

Онзи ден покарах една много бърза на леко извънградско. Е като стигнах 100км/ч което се случи доста бързо, просто не можех да натискам повече. Искаше ми се пътя беше празен, обаче само като си представя как може да ми изскочи някой....И крака ми не ще да натиска повече. Знам как спира кола от висока скорост. Отнема ти цяла вечност. Пробвах веднъж моята как върви с 200км/ч и бях дотам. Като се опитах да намаля заради една неравност на магистралата и ми отне сигурно 100м само да намаля до 150. Не знам дали е било толкова или по-малко ама и спирачки прегряха и колата не спираше. Цяла вечност ми се стори. Сега имам 2 пъти по-добри от оригиналните спирачки и не съм вдигал над 130км/ч на магистрала. По високите от това скорости на граждански път са пълна простотия и безумие. Аз без проблем карам картинг със 150км/ч. Знам че рискувам само моята глава... И там има доста повече адреналин и управляемост. На пътя се страхувам да вдигам висока скорост. Виждал съм последствията вече доста пъти.

Бог да прости момичето. Чудя се обаче какво съзнание имаме ние като хора след като аз минах оттам в 19:30 и карах с около 80, но след като видях инцидента намалих осезаемо. Въпреки това обаче ме задминаваха масово с над 100 км в час, независимо, че точно бяхме минали покрай катастрофата и там имаше линейки, полиция и т.н. Та вместо тези хора да се замислят за миг и да си дадат сметка за стойността на човешкия живот те даже още повече увеличиха. С такива хора дори и самолетна писта да ни построят те пак ще се притрепват и ще се убиват. Язък за момичето.

Хората масово са станали пердета. Не искат нито да виждат нито да чуват нищо от това, което се случва около тях. Защото то в повечето случаи не е хубаво и ги натоварва. От песимизъм към непукизъм.

В нормална държава на тоя келеш ще му вземат книжката до живот тука при нас надали само с акт ще мине сигурно и след две седмици пак ще се състезава некадърника

Да видим колко човека ще си зададат въпроса, дали билборда е поставен правино на това място и дали притежава всички разрешителни?

Неодушевените предмети рядко могат да бъдат виновни за нещо. Те не могат да вземат решение! Има един лаф за задкормилното устройство!

По принцип човека си е съвсем прав. Не знам точно какво е състоянието на този участък. София доста бързо се променя а аз рядко идвам вече. Но по принцип там където е разрешено да се вдигат високи скорости (над 50км/ч) трябва пътя да е подсигурен с мантинели, защото има всякакви варианти да загубиш контрол. Засичане, удар отзад, дебилизъм...

goose

Изключително съм благодарен на билборда. Ако не беше той - там можеше да е друга кола с пътници вътре. Така поне няма невинни жертви ...

Определено са виновни и родителите, Ауди на 23 години не се закупува хей така. От друга страна, ако не са му го купили те, то значи момчето се занимава с престъпни дейности и нещата са ясни.

Що пък непременно престъпна? Може да е начинаещо програмистче в аутсорсинг фирма, там заплатите не са лоши за 20+ годишен. Да не говориме, че читави аудита можеш да си купиш и 5000 лева, което са примерно 4 заплати на гореспоменатото програмистче, без да пести цялата си заплата.

Значи "програмистчето" или е спуснато отгоре, или е "препоръчано" от настоящ служител във фирмата, който е взел бонус за това нещо! Може иначе и да си гений, но няма друг начин да те вземат в аутсорсинг фирма. Така че нещата пак си идват на мястото!

Ужасяващо комплексиран и прост народ.... Аз на 21 карах Ауди, родителите ми са инженери (служител на БАН и работник в производството), а най-незаконното ми дело е, че откраднах чинийка от сладкарница, когато бях на 10. Това, че някой няма потенциал и/или желание да успее не му дава право да приравнява и другите към него! Случая тук може и да е от горе-споменатите, но без да се знае повече информация е доста грозно и просташко да се коментира, само защото има 23- годишен каращ някакво обикновено Ауди (по снимките ми изглежда на А4 от '09)

По-тъп и наивен коментар не бях чел отдавна. Пари за стара кола се изкарват лесно, ако имаш малко акъл, желание и вяра. Както казва Майка Тереза - най-глупавото нещо е оправданието...

За съжаление дядо Господ не носи шлифер.

На 23 години кара Ауди, аз на 40 карам старо Фиатче , гледам снимките, гледам, с каква скорост трябва да е карал?!? И дир-а моля ви, самокатастрофирал?? Айде по-сериозно, ясно е ,че държите разни неграмотни драскачи в студентска възраст, ама поне им проверявайте писаниците! Нямам думи за поредната безумна трагедия!

Старо фиатче, ама си жив. Не бъди неблагодарен.

Аз съм жена, и да жива съм!

Може и снимката да е след рязането на колата за да извадят хората. След рязането колите изглеждат 2-3х по-зле. Освен това доста често новинарите слагат снимки от други катастрофи с подобни коли. Така че, чети, не вярвай на 100% на написаното, а снимката направо я забрави. Без клипче от охранителна камера няма какво да се разсъждава над ситуацията.

офф кви са тези писачи в линк??? самокатастрофирал - каква е тази измислена дума??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..с не повече от 40-50 е карал! Просто ламарините на аудито никакви ги няма, ей! Не са като вдно време..

Крайно време е да се забрани управлението на автомобили до 25-годишна възраст.

Можеш да си малоумник и на 17 и на 70 ... и обратното !!!

Най-отговорните шофьори са младите шофьори. Като се поотракаш и почваш с дивотиите. По-трудно допускаш елементарни грешки, но заради високото самочувствие пък нарушаваш редовно закона по всички параграфи. Поне в нашата държава. Понеже тук да паркираш наполовина в кръстовището, на тротоара на 5 см от стената на сградата или просто да покараш малко в насрещното защото си еколог и не искаш да тровиш природата със единствения възможен по закон но по-дълъг маршрут, да минаваш на червено защото са минали само 3-4 секунди след зеленото (айде сега за 3-4 секунди проблем ли ще правим). Младите шофьори ако са добри хора поне си спазват правилника. Повечето опитните шофьори си го нарушават както си искат - те смятат че знаят по-добре какво може и какво не може. Виждал съм много повече дебили в коли на 40г отколкото на 20г. Иначе повечето хора с нездрава страст към високите скорости, просто си купуват мотори, а там действа много силно натуралната селекция.

Не съм съгласен. Аз като си купих първата кола и карах доста дивашки. Сега вече си карам спокойно и изобщо нямам желание да се напъвам. Пропускам всички напористи и си свиркам. Възможно е и да има обратни случаи, но се съмнявам да са мнозинство.