Майката на загиналото бебе: Полицаят стоеше и гледаше

Граничният полицай, който блъсна и уби 11-месечното бебе в село Крушевец, стоял и гледал, докато местните хора се опитвали да извадят детето изпод колата.

Обратно в новината

Коментари - Майката на загиналото бебе: Полицаят стоеше и гледаше | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано бял ден да не види.Убиец!

Oгромна вина носи и даржавата с неините закони и тези ,които изпалняват законите-полицаите...ако балгарина знае ,че го чака затвор само заради 1 промил алкохол...много деца щяха да са живи..преди да бадат премазани...

Не си представям какво е да съм на мястото на родителите. Как може да има такива хора по света. Колко е трудно да разберат че не се кара след алкохол!!!!! Човешката простота днес уби бебе ами утре... Трябва да има смъртна присъда за такива неща за да може поне това да ги стресне и спре

Всички Вие сте хора без работа!!! Висите пред пласмасовите си играчки и се правите на големи философи. Ако погледнете назад и си зададете въпроса какво сте постигнали и какво сте създали до момента, отговора ще е един - нищо. За напред също не вярвам нещо да постигнете. Аз също не правя изключение........

Това е ужасна трагедия. Искам да кажа на майката само да бъде силна заради другото си детенце.

човешкя живот не стгрува и пукната пара в българя, за наи-голямо съжаление

всичко е гнило в нашата страна. навсекъде се шири корупця и се правят схеми и задкулисни сделки. всичко мирише на гнилоч, а държавата ни същинско блато. жалко за народа, бог да му е на помощ

системата е ГНИЛА. БОКЛУЦИ

Убийци по пътищата, защо Вас не Ви достига смъртта , а невинни създания?? В България няма и реални присъди. Всичко е театро, сапунка, а разни там полицаи са едни безотговорни и корумпирани типове, те въобще не защитават хората, по-скоро ги изтезават. Проклетници!!!

Стига глупости! Ако е била до количката, какво? Сега щяхме да оплакваме и нея! Тя със сигурност в момента се проклина, че не е била там. Не мога да се начудя как такава трагедия се превръща в говорилня и политическа дискусия.

Призовавам ви дДа се обединим, ние всички свестни хора, дето стоим игледаме отстрани, стига гледане! Нима има по ценно нещо от човешкия живот?! Това щещше да е една искрица надежда за България, че ще я има, сега тя угасна , угасна не само за майка и , а и за всички нас, които забравихме , веселия детски смях по улиците на нашите градове и най вече села! Да спрем да гледаме, даа разчистми статуквото дето изврати всичко в тази държава и докара хората до пълен материален и морален упадък. Да възстановим държавността си, законноста, да върнем СПРАВЕДЛИВОСТТА в България!! Никой няма право да се крие зад гърба на служебното си положение и не е солидарност ако неговите колеги го прикриват! Това епрестъпление , предателство към нас, българските граждани, които очакват справедливост иплащат своя дан за това!

Номинирам те за "Мечтател на деня"! Бояне, тази пропаднала страна, ти и аз "оправена" няма да я видим! Не си хаби нерва, полза няма!

Прав беше един приятел, че добрите загубиха втората световна... Светла му памет на ангелчето!

Това е ужасна трагедия. Да си отиде така нелепо една невинна душица. Не търсете вина, където я няма - майката и при количката да беше пак можеше да се случи. Ами ако беше възрастен човек и не види колата или не успее да се дръпне? Какво да прави? Да не излиза от вкъщи, за да не го убие някой пиян идиот? Мен щяха да ме бутнат с детска количка на тротоара, защото "безсмъртният" господин паркира зад гърба и къде съм била гледала аз? На 1 метър има паркинг пред блока (безплатен), ама къде по - лесно е да си качи колата на тротоара.

Имам внучка на тази възраст и сърцето ми плаче ! Няма извинение за този изверг ! Сигурен съм че е бил пиян и е шофирал с висока скорост за населено място ! Ако си трзвен и караш с 50км/ч не е възможно това да се случи: да се качиш на тротоара и пометеш детенцето! !

Здравей, а бабата на колко е... внучка една година щом имаш си на около 59, бабата е около 55. Ако не вдигаш самолета, аз съм авиодиспечер....

имам една наденица за маика ти..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо чудно, като зная ,,честността" на българските магистрати да изкарат виновна майката, че оставила детето само, или самото бебе, че не е плакало достатъчно силно за да събуди пияното копеле на волана.

Истински кошмар!! Мръсна пияна свиня. Сега ме изтрийте ДИР БГ, че нарушам човешките му права с обиди. Няма оправия в тази държава. Докато не се промени самосъзнанието на населението, промяна няма да има.

Иво, този народ -добитък не можеш оправи ! Ти го псуваш, крадеш, онождаш всекидневно, а той рупа ли рупа !

ИЗВИНЯВАЙТЕ,ЗА СЪЗНАНИЕТО НА КОЯ ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕ СТАВА ВЪПРОС?!?!?! 1 000000 ЦИГАНИ! 2500000 ПЕНСИОНЕРИ! 3500000 ОТ КОИТО : 500000 -ВСЕКИ МОМЕНТ ПРИ УДОБЕН СЛУЧАЙ,ЩЕ НАПУСНАТ СТРАНАТА! 1000000 БЕЗРАБОТНИ,ТЪРТЕЙ И ТРУДОУСТРОЕНИ?!? ЧЕ ТО НЕ ОСТАНА ЗА ЦЯР,ДЕТО КАЗВАТ ХОРАТА!!!

Малко си объркал нулите, но то е от вълнение. Съгласен съм

УЖАС

да замълчим един ден и защо. Трябва да викаме с пълен глас. Може да се случи на всеки ако е пил и то като свиня.Как така ще се качи на тротоара и ще размаже детенце като червей.Невинно малко ангелче.Колкото и да "установят" промили ще е лъжа. Много "отговорни" хора са яли и пили в механата му, много стоят зад гърба му.Да не мислите,че всеки става граничен полицай.Ще му се размине леко. Дано Бог го накаже.

А ние за какво сме на Земята ? Защо винаги се уповаваме и разчитаме на Бог ! Та той нали за това ни е създал по свой образ и подобие да се борим срещу злото за нас и за Него !

напълно с думите на вуйчото. Абе хора не се ли учите от умразната САЩ.Там има хора всякакви от кол и въже от цял свят, но има и железни закони, които се спазват.Този , щом е пил ще лежи като за предумишлено убийство и през цялото време докато го съдят - до края на всички инстанции ще е все в затвора, а не да го търсят после като братя Галеви или Василев.

ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ НЕЩАСТИК, МИЛИЦИОНЕРЧЕТО ПРИ ИНЦИДЕНТА, Е ОТРАЖЕНИЕ НА ЦЯЛОСТНАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА КЪМ ВСИЧКИ НАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ!ДЪРЖАВАТА САМО СТОИ И ГЛЕДА! А КОНКРЕТНО ЗА ВИНОВИКА,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НА НИКОЙ ДА Е НА НЕГОВОТО МЯСТО!АЗ ЛИЧНО ГО ГЪРМЯ ВЕДНАГА, ПЪК КАКВОТО ПОСЛЕ ИМА ДА СТАВА, ДА СТАТЕ!

Този е за убиване! И ако пак няма реална присъда не знам какво трябва да се случи. Това не може да продължава, защо трябваше да умре тази душичка, защото някой няма грам разум в главата си.Тук няма обстоятелства, които да бъдат преиначени.Обстоятелствата са ясни, количката е на тротоара, а този идиот я смазва, какво повече. Преди 2 седмици щеше да ме блъсне кола, при пресичане на зелен светофар за пешеходци, със зебра, а овцата, която щеше да ни помете мина на червено.

Майката на Паоло изобщо не пътува натам. Дир проверявайте си новините и не си измисляйте глупости !!!

управлението на автомобил след употреба на алкохол трябва да се наказва като опит за предумишлено убийство,а смърт при катастрофа след употреба на алкохол като предумишлено убийство.

Хубаво всички вие пишете за колегите му изроди, но не си ли задавате въпроса, че най-вероятно някой от "горе" им се е обадил и им еказал нещо от рода на " там един наш човек е загазил, бягайте бързо го оправяйте". Не че това ги оправдава ни най-малко, но повечето изцепки в системата стават с протекции от високи нива. Ако пияницата не е бил също нечии човек, изобщо няма да се е качвал на колата. Ами ако сега той звънне на онези над него, на които вероятно се отчитат тия от митници и граница и каже, че ще разкаже всичко, което знае- цялата система ще се юрне да го пази.За детето никой няма и да помисли.

в десятката. Само дето "обвързаности" иде малко неясно, по-приляга "като свински черва". Сложна е тази плетка и няма разплитане в близките 30-40 години. Добре запомнете!

Поне Бойко въведе закон който забранява на шофьор убил човек на пъря да обжалва или да се споразумее със Съда!

СМЪРТ ЗА ГАДНИ БЕЗОТГОВОРНИ, МЪЖЕ АЛКОХОЛИЦИ. ДОКОГА БЕ КРЕХКИ СЪЗДАНИЯ, ЗА най-малкият проблем и трябва да пийнат.

Точно така, а този е бил пиян в 9 часа сутринта?! Каква ли мъка е давил, не обичам епитетите, но това е абсолютен боклук.

не е давил мъка, а е празнувал цяла в ресторант с колеги.

Освен, че е стоял, си е похапвал и кисело мляко, донесено му от съпричастни колеги. Мутренска история.

Нищо няма да се промени, докато не се промени закона. Ако всеки шофьор-убиец влиза в затвора, тогава броят на такива злополуки може и да намалее. Сега, щом има вероятност дебила да получи само условна, ясно е, че се чувстват безнаказани и нищо не ги спира да карат както си искат. Съчувствам на родителите страшно много, дано убиеца да получи това, което заслужава.

Много важно е да се огласи какво ще е наказанието за такива "колеги"-полицаи, които са искали да скрият убиеца от справедливия гняв на потърпевшите! "Беше мъртво пиян и полицаите се опитаха да го скрият от мен"! Такива като тях са най-големите виновници за безобразията, които ни заливат отвсякъде. Безразличието към неправдите на които сме свидетели ежедневно ни убива. Наблюдаваме безучастно чуждото нещастие и след това нямаме право да се сърдим, когато то се случи и на нас!

Това да не е проба за HCV-RNA , че ще я правят няколко дни......

Отменянето на смъртното наказание в България отприщи поток от гнусни престъпления с отнемане живота дори на пеленачета. Пияният скот с униформа , заспал на нолана, безучастен, лъжец и подлец, няма масто сред живите. Страната гние, разпада се и ако тази анархия продължи, спонтанно хората ще се надигнат против пияниците, против циганската престъпност, против простотията, наглостта и актовете на национални предателства.

Айде пак хейтъри. Ти можеш ли да направиш разлика между умишлено и неумишлено деяние. Ако от твоята тераса падне парче мазилка и утрепе някого си долу - ще се кефиш ли да те осъдят на смърт заради престъпната ти небрежност, че не си правел редовни проверки на състоянието на мазилката?

Тъпак долнопробен ! Ако това се случи с твоето дете или внуче, но не ти го пожелавам защото съм човек, тогава друга песен ще запееш ! За да изтървеш волана на един автомобил или скоростта е била голяма ( над 80 км/ч) или си бил в неадекватно състояние ( надрусан , пиян) при което и двете може да се квалифицират като предумишлено деяние.

Да седнеш зад волана "напоен до отказ" е умишлено деяние. Практика на много богати олигарси, мутри, и служители в системата, защото са над закона.

Ти си хейтър! Освен това си малоумник! Никой не му е наливал алкохола в устата и никой не го е накарал насила да се качи зад волана. Всичко е направил сам, по своя воля и няма никакво случайност или непреднамереност.

Точно така, умишлено е карането пиян и високата скорост, причиняването на смърт си е остава груба непредпазливост, но не и умисъл и няма как да е иначе. Просто трябват 2 независими обвинения. Ако детето беше с майката в магазина и беше останало живо, този нямаше да е по-малко виновен.

Tрябва да има смъртно наказание за пияните шофиори, които убиват хора по пътищата.

Не вярвам на пробата да е 0.63 промила полицаите са скрили 2.63 промила може в такова състояние.

Оставям настрана трагедията, която вече се е случила и връщане назад няма. Искам да кажа за хейтърите тук, които пак развалят смисъла на дискусията. Няма ли да се научим най после, че с викове, крясъци и злобеене само малко пушек на момента се вдига и нищо повече не става? Идиотско е да се измислят и предлагат наказания или екзотични начини за убийство на шофьора. Голяма врява, люти закани и накрая едно голямо нищо. Много характерно за нас българите и то от столетия насам. Я да си представим, че това се е случило в Япония. Крясъци няма да има, но веднага ще завалят оставки от шефовете на този полицай - преки и непреки. Също така от кмета на населеното място, от отговорника за трафика, за пътните настилки, маркировки, знаци и технически средства за контрол на скоростта. Не са си свършили добре работата - оставка. След което ще се обсъди каква помощ от общината да се отпусне на семейството като морална подкрепа и съпричастност с трагедията им. С общински средства ще се постави малка паметна плоча на мястото на катастрофата, която да служи и като напомняне и предупреждение за другите шофьори. Ще се обсъдят варианти за изнасяне на този международен път извън населеното място за да се увеличи безопасността и спокойствието на населението. Което е от първостепенна важност. В Япония може и с надлез да го направят, който минава от край до край над населеното място. За всеки случай и въпреки така отбития трафик, по централните улици тротоарите ще се обезопасят с парапети и мантинели. Ше се обсъдят промени в НК, които да налагат по тежки наказания на държавни служители, които престъпват законите, включително и за тези с алкохол зад волана. И не на последно място - ще се потърси отговорност на тази майка, която небрежно е оставила количката с детето си навън, на необезопасен тротоар на път с тежък трафик. А във форум като този ще преобладават кратките съболезнования към близките на жертвата. Хейтър, който измисля как ще обеси шофьора и псува като хамалин - просто ще бъде сметнат за луд за връзване.

423-ма са загубили живота си по пътищата от които 20 деца!Ако бъдат осъдени на смърт 10 души престъпници причинилите смъртта на невинни хора ще бъдат спасени стотици!Това е реалноста в България а за Япония който иска да става японец негова работа!

Подаването на оставка е прах в очите! Подава оставка и к'во!?! Отговорността ди там! Ще си щрака с пръсти на Трудовата Борса,после брат'тчед му или 'уйчо му пак ще го назначи на подобна служба. Само съд.Но няма съд.

ДА, НО НА НАС МАНТАЛИТЕТЪТ НИ Е БАЛКАНСКИ,ТАКА ЧЕ С ЯПОНСКИ ПРАВИЛА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!/ЗА СЪЖАЛЕНИЕ/

Разнищихме системата, държавата, политиците... Има мъртво дете, бе хора! Невинно, беззащитно... Предлагам да помълчим поне за ден! Пък после да съдим...

защото вием от мъка. Дете е убито от пиян държавен служител, а колегите му го прикриват. Мнистърът се крие и не знае на кого да угоди, защото законът не значи нищо. До кога ще ни четят морал извратените и ще ни залъгват с реформи псевдореформатори?

Иванова

Добре, "Няма да мълчим". Съгласна съм! Но си има време и място! Не политизирайте! Моля ви! Много ви моля! Аз (лично), знам какво е да изгубиш дете. Ти, който не искаш да мълчиш, знаеш ли? И знаеш ли, какво е за майката и бащата да бъдат заливани с подобни коментари в момента? Когато светът им се е сринал и всички дават мнения и оценки? Просто помолих. Извинявай! Ако не се приеме призивът ми за мълчание по темата... Ще е поредната тема.

Още утре ПредБлизашки и Начехларко Оff-шорк-оff да ги изметем от еврогейските им кресла и чиновническо-корумпираното им бездушие!!! Колкото повече върви времето, толкова повече шансът да се сгащят с Messтан нараства - долу турко-тиквениците!!!

няма официално изявление на министара на вътрешните работи Йордан Бакалов от Реформаторския Блок? Ще разследва ли унищожителите на веществени доказателства, които са колеги на убиеца. И защо министър Бакалов подчинените ви държавни служители са убийци на деца? Защо до сега не изявихте мнение, съчувствие, съпричастност? И вие ли прикривате престъплението на вашия подчинен? Ако той е престъпник, ако колегите му прикриват престъпние Вие сте този, който трябва да сложи край на изродените и ужасни престъпления. Хайде Бакалов, покажи , че блокът е реформаторски, а не службогонски. Гласовете на половин милион зависят от твоето решение. За сега очакваме протакане с което ще покажете, че не сте реформатори.

Бакалов е човек на Драгауефския Обонго, а блокът не е реформаторски, а реаниматорски / приватизаторски / клептократорски / реститутски / чифутски и какъвто искаш го наречи! А Драгауефският Обонго е бил член на БКП след 10.11.89г., даже има статия в Работническо дело от февруари 90г. как социализмът да продължи да съществува!!!

Защо майката е оставила количката с бебето си на тротоара? Може магазинът да няма рампа за колички, и/или в магазина да е тясно. Защо тротоарите по натоварените пътища в градовете не са с бетонни колчета? Явно изтичат пари от здравеопазването, митниците, обществените поръчки, приватизацията... Знам че звучи идеалистично, но е реализируемо. Да се спре теча тук, да се отпуснат пари там... В икономически по-развитите страни подобни идеи не се обсъждат дълго и по възможност се реализират бързо.

Ставай, народее!!! Виж как овластените със сила да "пазят" обществения ред орки на Цвоко Цвиноко газят бебета! Кой герберастки идиот го е покрил? Кой не го е проверил за алкохол? Кой му даде служебния автомобил? КОЙ, КОЙ, КОЙ????? НАЛИ НА ВЛАСТ ЕБЛИЗАШКИ?!?!? ДА ИЗМЕТЕМ ПО БЪРЗО ГРОБАРСКАТА ИЗМЕТ- СЛЕД УЙ-ДУРМАТА С ИЗБОРИТЕ, КОЯТО НИ ГОТВЯТ, ЩЕ БЪДЕ КЪСНО! ЕДИНСТВЕНА ОСТАНА МЪНИЧКАТА, КРЕХКА НАДЕЖДА РУСИЯ ДА ПОМОЗИ ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТАЗИ ГАДНА СВОЛОЧЬ!!!

Ти си типичен комунистически манипулатор. Автомобилът е личен. Ама давай, изкуфялата баба Пена от горно Уйно ще ти се върже, даже плюсове ти е писала.

Скапаний ШороШоидний трольо, нали сега властта е у вас!!!!!!! Що не сте го уволнили от този..., а навярно сте го оставили, защото има протекции отгоре и да прави схемите с контрабандата и да шари на ГРОБ печалбата, нали? Или си ужасяващо малоумен, или Шорош е свалил мизата много ниско, та и толкова пишеш!!! Не е като да скачаш и викаш "Кой не скача е червен", за да можеш да пишеш, се иска много интелект, познаване на нещата, какъвто един платен еврогейски драскач няма!!! Ама какво толкова да ти обяснявам на кухата изпедалена тиква, ти си знаеш "Yes sir" и това е!!!!

За законът -ако е 0.0 промила, ще има психологически ефект -повечето ще си кажат законът и 2 бири непозволява и ще си планират пътуване без да шофират. За бозата -ами ако се яде с баничка, тя е мазна и ще намали ефекта на бозата. Ако си адекватен, немиришеш на алкохол, не караш в насрешния тротоар, никой полицай няма да ти слага дрегер. Отделно си има кръвна проба за оправдание.

Да пукне в мьки тоя изрод и вси4ки такива които отнемат живота на някой.

Само не разбрах тези които са дошли да му дават млякото сьщите ли са които са сипвали и алкохола и как са дошли до мястото на катастрофата,сами ли са си шофирали.Намирисва ми на още пияни шофьори.

които са толкова загрижени за престъпниците!Сегашния вице-президент Попова която толкова плачеше за правата на горките престъпници!Съдебната система не гарантирала ВЪЗМЕЗДИЕ а се стараела да поправи престъпника!Жертвите кротко да си почиват в гробищата!какво трябва да се направи!Ами просто го обесете!

твърде показателен за Българския манталитет случай каквито и строги закони да въведем пак ще гледаме да ги заобиколим да ги прескочим ще станем съучастници или ще прикрием престъпление защото ще очакваме да ни върнат жеста просто с вградената ни тарикатщина и шуробаджанащина сме в абсолтна невъзможност да изградим истинско гражданско общество колкото и да се пеним сега пред монитора утре ще сме пак същите като тези днещните

Светла му памет на малкото слънчице!!! Само мога да си представя каква болка изпитват тези родители. И 10 деца да имат после, това не се забравя. Болката по-изгубената рожба оставя за цял живот.

Мила душичка, да почива в мир! Съболезнования на родителите! Няма по-тежко нещо от това да си отиде млад живот!

Представете си че ви се обаждат сутринта да ходите да прикриете ваш колега който е убил бебе на улицата, което е сгазил в количката в която е било на тротоара. Какъв човек трябва да си че да тръгнеш към мястото и да криеш пияницата. Може аз да съм изкривен, ама например това ако е синът ми, на място ще го пребия за назидание.

И аз се чудя защо не са му изпълнили присъдата още на място.

Това, че е полицай и че се е качил пиян да кара е абсолютно лайно. Крайно време е такова говно да изгние да затвора. Има и свестни куки, но има толкова много шибани комплекса речта, които си мислят че са над всичко.

..както казва Методи,се е връщал от "работа" и ни е пазил границата.... ...Затова не се учудвам,че арабеските и всякакви боклуци си преминават безпрепяствено и еженощно границата,включително и днес,когато приехме нови "мореплаватели"... ...Пазят,какво ку.а ми пазят,след като ни трепят дори по тротоарите.... ...Веско да го духа....

У нас така наречените полицаи са си чисти милиционери, в тая система, както и при шапкарите нещата вървят със скоростта на костенурка.

Комунисти и турци спасиха хората от страха, затова и жервите от катастрофи скочиха с 36%.

Заради тъпаци като теб,България е гадно място за живеене

България е гадно място за живеене от 1944, когато стъпи тук руския цървул или валенка да го наречем. Та заради такива като теб България е гадна, катова това важи в различна степен за всички бивши съветски колонии.