Синът на Филип Боков и съпругата му загинаха при катастрофа

Синът на бившия депутат и настоящ посланик в Словения Филип Боков - Георги (39 г.), и 37-годишната му съпруга Мария загинаха при катастрофа между лека кола и автобус на пътя Слънчев бряг-Варна днес по обед.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Филип Боков и съпругата му загинаха при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДИН БОКЛУК ПО МАЛКО ЕДИН ХЛЯБ ПОВЕЧЕ .........И КАТО СМЕТНЕМ ЧЕ КРАДЕ ОТ ХЛЯБА И НА ДРУГИТЕ СТАВАТ ТРИ .ЖАЛКО ЧЕ НЕ СА БИЛИ ФАМИЛИЯ В МИКРОБУС. /ПОНЯКОГА И ГОСПОД НЕ ИЗДЪРЖА ТАКИВА ЛЕКЕТА.

няма. Защото, явно, въпросното лице нищо не е оставило след себе си и се помни от хората само и единствено с това, че е син на:...

ако го бяха заключили навреме,сега щеше да е жив! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И под домашен арест със всички екстри на данъкоплатците. Тъпите комунисти така и не разбраха, че вече има и научни доказателства за съществуването на извънземна сила, наречена господ, аллах и по друг начин, но в никакъв случай това не е отговорния другар от НКВД, КГБ, ФСБ, КДС или друга злокобна абривиатура.

Еееххх горко му на бат' Гоци, сега трябва да праща съболезнователна телеграми в Словения и Женева, пък и на погребение може би да ходи. Все пак, това е син на другар и съратник-комунист. Пък, то някой помнят, тя и леля му на Гошо, още като мома, уби човек, ... ама шшшъъът ... не е хубаво да се говорят таквиз работи !

Господа Съдий, информацията, изнесена в пресата е невярна и подвеждаща. 1. Не може един потомък на истински комунисти да се качи във фашистка кола. 2. Колата е била Жигули, произведена и купена през 1974 год., след като дядото Георги е внесъл 1500 лв. в Мототехника 10 години преди това. 3. Новоизлюпените "демократи" на пътя не са позволили на потърпевшият да се прибере в дясната лента, подигравайки се с червеният цвят на превозното му средство. И това е от София, та чак до мястото на събитието. 4. Младежът на 39 години е пример за подръжание и е идол на Добревите хора, които са бъдещето на България. 5. Според мен (облизва се) ГЕРБ са виновни за инцидента. Изпратили са срещу него автобус с уж украински туристи. Това е удар по репутацията на др. Станишев, който е украински еврейн. 6. И за да подчертая пъкленият замисъл, само ще спомена, че на мястото на произшествието фашизираните пътни инженери са създали абсолютно ненужен ДЕСЕН завой! В тази връзка НАСТОЯВАМ, клиента ми да бъде обявен за НЕВИНЕН, а всички, писали против него да бъдат ИЗБИТИ.

Тоя автобус не е спазил разписанието. Така той се отзовал внезапно срещу "фашистката" кола като не би трябвало там да го има. Нали М1 и Ого ? Пестете рубли, кво сте зяпнали за евро и долари.

Ми те всички общочовешки щенности започват с грамотността - ако не си грамотен, няма и да подозираш съществуването им. Неграмотното изписване на думи като лумпеНи, пешехоДци, БЪлгария, показва, че съществото притежава компютър, ползва Интернет, но едва ли притежава разум. А Вие говорите за ценности, общочовешки де...

Бързах, защото се ядосах на простотията и - сбърках. Щенности да се чете ценности. Моля за извинение...

Действително синовете и дъщерите, респ. внуци и правнуци НЯМАТ вина и не носят отговорност за деянията на (пра)родителите си. Но ... граждански, морален и върховен дълг на всеки българин е да отгледа, ВЪЗПИТА и най-вече да достави на обществото член, който да отговаря на общоприетите норми на почтеност. Несправилият се с този неписан ангажимент НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА и поощрява с висши държавни служби и то като дипломати - та ТОЙ е възпитал и за жалост отгледал прононсиран криминален престъпник, крадец, хулиган, затворник и т.н. Това има право да напише всеки жълт или който и да е друг вестник или да се огласи от всякаква медия и за жалост това няма да е ЛЪЖА!! Това е един от по-приемливите начини да се разделиш с този свят. Другият сигурно щеше да е отстрелване от аверчетата му. Но Боков-баща си плати ПРЕскъпо за "култовата" си фраза за вината и мезетата!!

Пука му на Боков...

...Не му пука. Важното е да на яслата и да цица!

Аз знам какво е рак... Та пука му на Боков, защото ще трябва да решава собственият си здравословен проблем.

Гадно, но пък тия дето се мислят за специални и убиват други хора когато летят с 200км/ч, вече са с един по-малко.

Едно от малкото хубави неща на комунизма беше образованието. Сегашното "образование" образува плеада от полуграмотни хлапетии, които след време наистина ще се самоизтрепят. Жалко, че и един "граматик" с много "ценности" ще си отиде ей-така.

Нищо не си разбрал защото явно нямаш деца. И по-умното щеше да е просто да си замълчиш. А как ще ме наричат някакви въшльовци - въобще не ме интересува. Писна ми от всякакви недодяланици да се опитват да ми дават тон в живота. Ебати и комуноидите!

Много сте точен, направо класика. Гробарите се радват на мъртвите, аз на такива като Вас.

Ти си психиЯтър колкото аз съм астронавт. И ела да ми се порадваш на живо в космоса, ама си приготви няколко чифта гащи. Обещавам, че ще бъде голямо шоу.

Горко на семейството им. Макар че тоя боклук, дето хващаха да краде, и все му се разминаваше, сега си плати. Жалко за съпругата му- нищо нямаща с неговите изцепки.. Сега, Другарю боков, дойде момент за плащане на обяда.. Определено е много скъпа цената. Нека са живи и здрави децата им.. Те не са виновни за нищо..

А защо се е омъжила за такъв боклук? Да не е по партийно поръчение? Това не е като да си купиш баничка и ако не ти хареса да я изхвърлиш в първата кофа за боклук.

От магарешки бодил никога няма разцъфне роза.

Тия, които останаха в преименуваното БКП/БСП си останаха комунисти-социалисти. Едни други, които избягаха от БКП и направиха разни партии като СДС, НДСВ, ГЕРБ и т. н. - те какви са? Те не избягаха ли от собствената си партия? И как да бъдат наречени освен политически "расти"?

Браво, браво. Имаш принос към теорията на марксизма-ленинизма. Това като комунисти-социалисти е нова, интересна постановка на нещата. Това показва колко извратено, хлъзгаво и повратливо е съзнанието на т.н. комунист-социалист. Ми да прибавим и бизнесмен-капиталист и да завършим картинката на хамелионщината на една бивша партия, чиито превъплащения нямат край, както се вижда дори само в мненията на привържениците й. А какво става в главите на теоретиците й само мажем да предполагаме, но едва ли вещае нещо добро. Голяма грешка на партията на европейските социалисти, признавайки тези пребоядисани структури, чието прокомунистическо съзнание не е мръднало стъпка в правилна посока даже, те ги признаха равни на себе си.

Другарю Маркс, ама и ти добави един още по-гооолям принос към световния марксизъм-ленинизъм! Явно е, че тая материя ти е присъща и е още по-явно, че тая "наука" добре си я изучил. Аз тоя марксизъм.ленинизъм въобще не можах да я вдяна колкото и да се мъчиха някои убедени преподаватели-комунисти (ето ти още едно определение!). Но виждам, че при теб са успели! И то много! Това е чисто и просто (като милиционер след баня) похвално! Ако ми кажеш, че си завършил и АОНСУ - направо ще падна от кеф!

Стига с тоя тъпа каламбура! Тоя, дето бил мъж от всякъде - къде му е жената до него? Цели две са го изоставили! (Не ми разправяй, че той ги изоставя! Защото жена от х.. не бяга!). А оня, дето го набеждават, че е гей защото така завършва името му - виж каква мадама открадна от един чичко-паричко! Та май говорихме кои са .......расти, нали? Щото в случая герберасти звучи направо като комплимент.

Преди 10-тина години бащата на загиналия - Филип Боков официално се отказа от сина си. Защо тогава постоянно се налага това, че му е син? Не ми се правят глупави аналогии, ама тая постоянно ми се натрапва - нали и повечето от сегашните наши управляващи са "бивши" отказали се комунисти? Тогава? Просто постоянно ще им го натрапваме! На гербариите - каквото повикало, това се обадило!

"Грешката" на модераторите тоя път е, че те пуснаха. За да видим и ти колко си проЗ! Поне колкото комунистите!

Може да те е настъпил по мазола, но определено е прав.

Значи признаваш, че имам мазоли. Ама моите мазоли не са от платено писане на постове. С което се различаваме от тебе. И по друго се различаваме - аз отдавна гледам цветна телевизия, а ти си останал пред черно-белия екран. А иначе за вашите идоли най-приляга, че са "милИсърдна хиена или добронамерен крокодил". Този път прави сте и двамата - нема такова животно!

Ханчо, той баща му преди 15 години е вдигнал ръце от него и се е отказал официално от сина си. Та си е признал, че нищо не е успял да възпита и "съветва" сина си.

Може ли някой антикомунист-съратник да ми каже каква е съдбата на лицето Георги Жеков? Нещо май страдаше и събираха средства за лечението му. Май злобата го задави и му секна плювалника. И това ли беше възмездие всевисше!

На тоя въпрос само другарката Румяна Коларова от ЦК на ГЕРБ може да ти отговори. Ама надали, защото само Той (нейния шеф де) знае отговора.

кой беше тоя?

Абе тоя Боков да не е син на Боко от Банки? П.П. Много се извинявам за тъпата шега, ама тя е адресирана да всички герберасти в тоя форум, дето цялата тая трагична (защото при смърт вследствие на катастрофа какво друго да е?) история я превърнаха в някакъв тюрлюгювеч от ехидно злобеене, гарнирано със слабоумие. Все едно, че знаят какво ще им се случи утре на пътя.

съфорумци, бях удостоен с личното внимание на цензора и постът ми беше редактиран! беше махната изразената радост от кончината на комунистическия копелдак! моля дежурния цензор да не се напъва да мисли вместо мен, пари не давам! и дай Боже повече такива новини като тази и онази за четиримата мутри-пияндурници дето се размазаха с един туарег в една цистерна! и да няма новини като онази за йоско и руската пияна свиня на кънки ставийски, при които мрат хора, а боклуците са живи!

Дай Боже да няма и такива тъпи постове като твоя! Ама не се надявам при това "качество" на герберасткия мат"рял.

айде да не се обиждаме на герберасти или комунисти, или на други боклуци? или много ти се иска копелдака да беше останал жив, че да има възможност да открадне колата на някой твой близък и после да те размаже с нея?

Не мога да разбера къде в случая видя намесата на ГЕРБ? Сякаш дежурно драскате и да има и да няма защо. А иначе по темата .....бих предпочел такива джиигити на пътя да се изпотрепват самички и да го отнасят невинни хора.

Говориш сякаш си застрахован от това да не станеш и ти по някакъв начин престъпник. Не бъди толкова самоуверен! Щото не знаеш и твоята палачинка (разбирай живота) как ще се извърти. И какъв си щом нечия смърт ти се струва атракция, че дори искаш и да е спектактулярна? А дали не мечтаеш твоята да стане спектакъл за тези, които ще те преживеят?

В един момент всеки си получава заслуженото ! Било баща син дъщеря и т.н.

Това че държавата му прощава всичко и всички кражби и измами му се разминаха незначи че и господ ще му прости на този крадец. Типично червено детенце, крадливо до мозъка на костите си, всички такива това ги очаква, дано да е по -скоро!!!

Жалко за сестра му, която с право се е срамувала от него...

"Редактирането", триенето, банването на постовете във форума има обратен ефект. За синдромът на 100-те маймуни може би не знаете?! Веднъж написано дадено "нещо", то "оживява" и по неведоми Пътища Божии става достояние на поне още 100 Човека. За мене, като автор на някакъв текст остава удовлетворението, че съм свършил нещо стойностно, за останалите "маймуни" във форума, дори когато то не се появи на екрана на монитора.

героя изпреварвал колона по патя сл.бряг -бургас-всички знаем колко опасен е вапросния очастак,ама те боковците са по-по-от останалите хора-да беше си седял в панделата-добре че не е затрил някои невинен

Имаш ли идея, колко неграмотно пишеш? "вапросния очастак" ??

- комунистите окрали имотите на богатите след 9 IX - ами преди управляващите не са ли крали / понеже повечето партизани са били с неголеми имоти и средства държавна политика е било да се плаща от хазната "на глава" , по възможност отрязана - 50 000 лв./; - не казвам, че всички нелегални са били бедни- не ме разбирайте погрешно, защото тъй наречените демократи обявиха всички недоволни от тогавашната власт едва ли не за просяци, неграмотни и крадци , които искат да се награбят от държавата- направете си справка за : - В. Пеева / баща пръв чорбаджия/, Гита и Георги от Чирпанско/ баща с над 200 дк имоти , който е платил за спасяването им но не на точното място , а и Гита е била приета да учи медицина в Братислава/, проверете в отряд А. Иванов колко са били евреите и арменците - някой да познава беден евреин или арменец и т.н. Нека гледаме нещата такива каквито са , а не такива каквито искаме да ги виждаме.

Прочетох доста коментари за Г. Боков. Изумен съм от злобата на повечето пишещи. Стига с тези комунисти. Ще дам няколко примера : - единствено Ф. Б. от новите управляващи остави синът му да бъде съден и доколкото знам лежа в затвора/ примерно да питам ли какви ги вършеше синът на Илчев в Испания/ - всичко в тази държава е разграбено след 10 XI от комунистите- лидерите на СДС, ДСБ, ГЕРБ и всички останали демокр. партии са последни сиромаси и едва свързват двата края; - относно избитите от Н. съд / лично смятям, че това е една голяма гавра с интелигенцията на България след 9 IX и страшна грешка на комунистите/- може би преди 9 IX не е било и по страшно / убитите ястребинчета, братя Кокарешкови, И. Пашкулова, М. Палаузов , опожарените домове не само на партизански семейства , но и на ятаците им /;

... и овчарчето Калитко!

А пък аз съм изумен от наивността Ви. Не, че написаното за избитите преди а и след 9.IX.44г. не е вярно. Тогава е победила една от двете сили - по-силната. Времето показа, че тя също не е била по-добрата идея, колкото и да ни я украсяваха измамниците от въпросната а и другите подобни на нея фамилии...

Защото са крали и убивали въпросните партизани. Имало е легални начини за участие в политиката, но простакът не ги знаел. После са убили мнго повече от убитите партизани, но най-лошото е не това. Убили са бъдещето на една цяла нация за (вече станаха) 70 години. Ето за това няма да се спре с 'тези комунисти', докато паплачта не стане под 1% от гласоподавателите. Докато измрат и не се чуят повече. Изроденото си е изродено и тр. да се изкоренява. Кадърното и полезното за нацията - да се стимулира и умножава.

на фамилия Бокови, що не ни светнеш, а. После ще те намерим, за да доказваш клевтите си пред съда. Започвай да изброяваш, но само факти! Чакам!

и ние чакаме, такива като теб...

ако се разровимн в недалечното минало сигорен ли си че няма да изкочат много интересни неща-комунистите света ги е отхварлил и затриха всичко постигнато струд в тая страна и продаляват да са на високите си постове и да крадат

Галев, единствено съм сигОрен, че и твоята не е чиста. Да започваме ли да ровим? Щото ние сме от ГРОБ!

Никак не е хубаво това, което ще напиша, но доста злини направиха комунистите, а Господ горе вижда и раздава равосъдие. Комунистическите отрочета всичките са така възпитани - в недосегаемост

патицо, и какви точно злини ти направиха комунистите - гъшата глава ли ти резнаха та ни въртиш малоуманата си трътка си тук?! Да, Господ от партийци не се интересува, но когато иска да накаже някой първо му взима акъла, както е взел и твоя. Така че умната, патицо, ти си следващата.

"Да, Господ от партийци не се интересува...", а ти от къде знаеш, че е така? Питал ли си, Казвал ли ти е Той лично , А? Аман от АТЕИСТИ!!! Извадете си главите, там дето са завряни, щото ще пропуснете да видите как СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА НА НАШАТА УЛИЦА. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

треперите ли, крадливи, алчни гниди, като виждате , че има "въздаяние за нечестивите"?! "Който сее ветрове, жъне бури"

"доста злини направиха комунистите, а Господ горе вижда" ... Петър Дънов казва, че "комунистите" са Бич Божи. За "каките", дето са станали причина за физическото насилие и гонение над този наш Небесен Учител.

Преди няколко годдини, на втори юни, се връщах от Околчица. Малко преди Русе един такъв ми изскочи след един завой. Какво ме накара да спра - не знам, но именно по тази причина съм жив и аз, и момчето, което беше до мен! Доволен съм, че два по-малко има около нас и то без други жертви - много рядко срещана справедливост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя можеше да е Йоско 2. Господ е милостив тоя път.

Ще кажа само, че на този свят има възмездие.То ще застигне всички наглеци от управлението, които след 1990г са се развилняли и се опитват чрез заемане на високи постове, да ограбват страната ни.

След 1990 г.? Не, историятана Бокови е много по-стара. Дядото на този крадец е избивал лично хора по 9 септември. Лично е убил Райко Алексиев. След това е най-виден комунист. Затова и синчето му е непрестанно на чудесни постове, а щерката Ирина - също. А внучето явно се е метнало на дядо си, криминален престъпник, но ето, че има възмездие за злините!

Б Да не би и това ауди да е било крадено? Добре поне, че не са пострадали хора, че ако отсреща беше някоя малолитражка, щеше пак да събираме пари за лечение на тоя и оня.

Преди няколко години го хванаха да краде коли - голям резил беше..... леля му обаче е шеф на ЮНЕСКО. Той - посланик в Словения, лошо да му е в Любляна, която е в Шенген. Сега и това след алкохола и кражбите. Жалко, но такива отрочета създадоха с чувството си за богоизбраност и ненаказаност. Наистина жалко и тъжно за всички.

прост народ бедна държава,каква е тази злоба бе лупели малоумни какво са ви направили хората !?! защо не изливахте подобна злоба примерно срещу прокуроския син който уби двама пешехотци на бул.Багария миналата седмица...Бог да ги прости и да почиват в мир !

кои са хора?? ..."Добре е, че Господ го уби, без да пострадат хората от автобуса. А иначе Георги Боков в годините назад е вгорчил живота на много хора. На кучето - кучешка смърт, колкото това и да не се харесва на някои."

си сред простаците. И сред неграмотниците си. Що не понаучиш малко граматиката, и тогава давай акъл...

като сме колона от повече от 5 коли не правя място за прибиране на джигит тръгнал да изпреварва от последна позиция. дори с риск за живота си. Евала на тия в колоната дето са мислели като мен. По този начин се допринася към теорията на дарвинизма. Така че...мислете като тръгнете да изпреварвате без видимост и увереност че ще успеете...надявайки се на малодушен...добродушен колега да ви пусне в колоната...да допълня- не съм единствен дето мисля така.

А ако аз се набутам върху теб със ЗИЛ-а за да избягам от насрещния? Ще ми направиш ли място или ще изчакаш да те набутам в канавката? Радвай се ,че до сега не съм го правил и няма да го направя,но не знаеш кой с какъв акъл е!

ти си невероятен малоумник!!!заради такива като теб стават катастрофи бе глупак нали като стане белята и ти ще намажеш нищо че си в колоната.

Много си тъп и ти и тези дето мислят като теб! Като не го пуснеш да се прибере в колоната, да не мислиш, че ще оцелееш?! От малоумие формирате влакови композиции по пътищата и измисляте нови правила за движение.

Ти не си anybody, ти си nobody и като се силиш да изпреварваш малоумно няма да станеш somebody.

мое да съм тъп, ама религията ми ми забранява да ме минават като съм в колона... никого не пускам.. като е с мощна кола и има коне да изпреварва да изпреварва сигурно има и здрави спирачки.

ПРАВ СИ ДРУГАРЮ - ИМА И ДРУГИ ДРУГАРИ ЩО МИСЛАТ КАТО ТЕБ. В ХРИСТИЯНСКИЯ МОРАЛ ОБАЧЕ ГО НЯМА ПРЕПОРЪЧВАНОТО ОТ ТЕБЕ ПОВЕДЕНИЕ.

И Вие сте прав/а, господине/госпожо. А в споменатия от Вас християнски морал препоръчва ли се поведението на такива Боков младши (на пътя и въобще в живота)?

Така нарушаваш правилата за движение. И това не те прави по-различен от този, който изпреварва неправилно. ЗДП казва, че дистанцията м/у автомобилите трябва да е такава, че при изпреварване да има място за друг автомобил. Т.е. не спазваш дистанция!

Чел си, ама си позабравил: "За улесняване на изпреварването по двулентовите пътища извън населени места водачите на пътни превозни средства, на които е забранено да развиват максимално допустимата за пътя скорост, както и водачите на пътни превозни средства или състави от пътни превозни средства с дължина над 7 м, освен в случаите, когато те извършват изпреварване, са длъжни да спазват такава дистанция помежду си, че изпреварващите ги пътни превозни средства да могат безопасно да заемат място между тях".

Вината я поемаме само с мезета е известна цинична реплика Бокова по повод жестокото убийство на Райко Алексиев и други български интелектуалци от Георги Боков - дядото на нашия герой-рецидивист. Какви чудовищни гени носят управниците на горката ни държава!

Кои интелектуалци? Царските мекерета и съюзниците на Хитлер? Я сиктир!

Питам се, след като Георги Боков беше известен автокрадец и престъпник, защо правителството и президента подкрепиха леля му, Ирина Бокова, и тя стана генерален дириктор на ЮНЕСКО?

само това ли се питаш разгледай последните новини виновен с връзки няма :)

Пешо ако вие направете нещо нередно след като сте пълнолетен и пълноправен родата ви да я закачим на видно място и да я линчуваме ли??То бива елементарно "мислене" но това да искате роднините да ги наказват за чужди ггрешки

Нелепо е човек, който не е успял да възпита едно дете да представя държавата в чужбина, да бъде съветник на президента и да бъде в законодателната власт.

Абе охлюв, какви комунисти те блъскат в главата и какво общо има с тези безумни катастрофи? Точно когато те управляваха нямаше толкова изперкали хора, както сега, вървейки като маносани и чудейки се как да вържат двата края.

На сегашното време, това му е хубавото, че маските паднаха а и спирачките. Та "синчетата" започнаха да се самоизтребват...

Аве анонимна герберастка мишко , това ако се случи на твоите близки , друга песен ще запееш .

а бе,пигмей..престани да дрънкаш глупости....те не са комунисти а алчни свине които се правят само на комунисти

Жалко че е убил жена си. На този, който е и известен криминален престъпник (не комунист, както пишете във форума), високите скорости бяха ежедневие. Добре е, че Господ го уби, без да пострадат хората от автобуса. А иначе Георги Боков в годините назад е вгорчил живота на много хора. На кучето - кучешка смърт, колкото това и да не се харесва на някои.

Много злоба бе хора , много злоба .Как живеете така ?

На хората им е писнало от престъпни мутри. А Георги Боков е бандит, лежал 4 пъти в затвора, който по този начин караше всеки ден по пътищата. Господ си знае работата - премахна го преди да убие невинни хора.

Живеем прекрасно, защото си караме кротко в колоната

Точно така, и даваме шанс на желаещите се да се избиват винаги когато може. ;-)

Вчера Бог милостиво запази живота на невинни граждани в два автобуса ... Дано прости прегрешенията и на загиналите, които предизвикаха катастрофите.

Каквито и да са били - ЖАЛКО ! МИР НА ПРАХА ИМ ! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ !