Четирима загинаха в катастрофа край Плевен

Четири жертви взе тежка катастрофа край Плевен около 20.00 часа.

Обратно в новината

Коментари - Четирима загинаха в катастрофа край Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ги прости невинните и виновните.Но да пишете че дърветата са винивни е малоумно. Само в България имало дървета покрай пътя- голяма глупост .Дървета има и по цяла Западна Европа, но има и камери и радари и на най затънтените селски пътчета.Не сте виждали как германец кара поршето си по такъв път колкото и изнервящо да е, но кара БАВНО.Пътищата минават покрай дерета , скали, реки- да ги премахнем ли? На крива ракета и пречи всичко.

... и тя се е ударила в НАСРЕЩНО дърво...

Eдна лека кола с някакъв самоуверен идиот... ж а л к о е в е ч е с а м о за невинните жертви!!! Yж а с! Mир на праха им! A баба казваше че "гордостта предхожда падението.".. "оттам" връщане н я м а!!!

Ми на война като на война. То инак как друго яче може да се нарече тая лудост по пътищатата(градски, междуградски, селски, че и горски -автобуса на Спасовден).Кофтито е, че няма да има победител защото се избиваме помежду си.

ае вие всички сте малоумни. казва се бог да ги прости и толкова. кои сте вие да ги съдите как са карали, какво са карали и не знам си още какво. всеки си носи сам краста не се бутаите напред и вашя ред ше доде

Неграмотнико, нямаш идея за какво става дума.... бях там и подадох сигнала до 112 и повече от половин час останах, докато дойдат екипите, за да сигнализирам на преминаващите. Никой друг не спря... никой... това сме ние българите - самонадеяни глупаци! А сам как можех да сигнализирам и за двете посоки? Профучаваха и това си е... а пътят беше осеян в отломки... и то разпилени на около 50-60 м. по протежение... беше ужасно...

еи хора шофиорчето го познавам :(;(;(;( вярно карал е сас доста голяма скорост 2ч0км но все пак неговорете така за тях.поставете се на мястото на техните близки за момент какво ще ви е като научите че детето ви е починало при катастрофа?замислете се малко всеки един от нас може да баде на тяхното място или на починалите или на опечалените *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Замислям се предимно, че можеше аз и ситчето ми на 1 годинка да сме на мястото на микробуса и тоя да ни убие нас. Затова хората коментират злобно подобни новини...

Дай да изравниме и планините защото Българин -Малоумник се е качил на кола(не на самолет)и лети

Преди два дни трима се размазаха край Хисар в крайпътно дърво. Днес още 4 отново в крайпътно дърво. Все се чудех за какво са дърветата край пътя а те били там, за да се изпълняват с тях екзекуции. На откачалки и малоумници според някои изтъкнати психолози и познавачи по форумите. Не знам кога най накрая ше им светне на тези от които зависи че дървета, билбордове и др. подобни трябва да бъдат на определено разстоание от пътното платно

И от двете страни успоредно на пътищата да има пясъчни ивици с ширина не по-малко от 100 метра, заградени с дунапрен с дебелина не по-малко от 5 метра.

крайно време е да се изрежат дърветата по пътищатат. Такава простотия само в БГ я има!

Освен другото ... Дърветата по пътищата трябва да се изрежат..кой ще се сети?

Направо самолетни писти да направят, не само дърветата да изрежат! Глупаци-проблема не е в дърветата оа в хората!

колата в насрещното или дървото избирай, тъпако!

по-разбити и парвобитни патиста от балгарските няма.срам за даргавата!

Хайде млъквай пък ти умния! С тея дървета при най малката грешка и си в гроба бе акъл ще даваш! Ако твой брат или роднина се беше врязал едва ли че си толкова курназ!

напротив, дърветата са ОГРОМЕН проблем, но с това мислене няма как да го разберете

Не съм съгласен. Дърветата спомагат за естсествения подбор и отнемат правото на подобни камикадзета сеят повече смърт.

Не съм съгласен да се режат дървета заради малоумници. Едно дърво е по-ценно за обществото от един глупак.

Никой не твърди че , аърбега ще ти спаси живота винаги но ако са повече (поне 6) има голяма вероятност да оцелееш . В друго возило ще си грозно изглеждащ труп поради факта че главата ти ще се блъска в таблото колонката и всичко останало докато колата се преобръща летейки със 130 км/ч към гибелта си.

Ше ме извиняваш брато, ама и дума не разбрах от написаното?!

ако има пътища, които да са разделени с тревна площ и с по две ленти във всяка посока инцидентите ще намалеят драстично. Нека управляващите наблегнат на мобилността. Тя ще донесе големи приходи и развитие за бизнеса в България.

Да бе. Нали и на магистралата се очистват всеки ден малоумниците нещастни. Добре че пак дърво са нацелили, а не някой невинен в отсрещното платно. Както това направи вчера пияницата пред Александровска болница в София и прати цяло семейство в Пирогов.

Ако телепортацията беше изобретена и правителството на БГ беше седморката на Блейк ... А ако бяхме малко по-културни и толерантни дали щяха да намалеят инцидентите? Може би тогава можеше и за някой път с тревичка да се договорим ....

Ми те нали туй им е основния приоритет - магистрали. Обаче другите пък малоумници мрънкат - що прайте магистрали ми не дигнете заплатите!

Затова пък, скандалният психолог-конспиратор Еленко Ангелов е сигурен, че положението ще се подобри с повечко групови медитации. Дори имаше наглостта да обяви в национален ефир резултатите от масовките, които се провеждат под негов контрол: Униформени хора били официално оповестили, че войната по пътищата ВЕЧЕ свършила, благодарение на медитиращите. От 50 години насам това не се било случвало... Ето ви обаче една друга статистика: През изминалото денонощие при катастрофи са загинали двама и са ранени 16 души, съобщават от пресцентъра на МВР. От началото на годината в 439 тежки катастрофи са загинали 46 и са ранени 563 души. Само за последните 24 часа в София са станали 4 тежки катастрофи и са ранени девет души.

И аз се сетих за Еленко Ангелов, но и за нещо друго. В края на миналата година имаше едни екстрасенси в Шоуто на Ив. и Андрей, които предупреждаваха точно за катастрофи. Между другото говореха за някакво голямо нещастие през август, при което щели да загинат много млади хора!

Абе хора какво става,трети ден чета за катастрофа с загинали,до кога така?Избиваме се сами от простотия и недомислие,май е най добре да се забранят частните коли,ще се движим пеш или с велосипед....Ние сме джигити,няма оправия скоро по пътищата каквито и закони да направят,срам голям че в една малка държава като БГ не можем да се правим с движението по пътищата,по други държави ако не си платиш глобата няколко пъти дори и да стане тройна,следва затвор,без книжка няколко години,после на изпит за нова, без кола и право да закупуваш такава до изтичането на наказанието,ако те хванат да управляваш чужда кола без книжка,ти и този на който е колата може да отидете и в затвора...има закони навсякъде,ние имаме вицове,не закони!

уникално зле сте...

И сигурно са пак малди хора, на които бъдещето е било пред тях!Защо не мислят и не ценят живота си тези хора?Жалко за близките им,които ще страдат много!

в бг. трябва да се ваведат законите и глобите като в норвегя за се оправи цялата дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Карайте още 20 годишни бараки без никакви нива на сигурност и най- важното ограничението на скоростта е за някакви тъпаци, не е за най-бързите богоизбрани неандерталци.. Колана също е много вредно нещо еърбег-а ненужен разход задължително се изключва 'тарикатски' в най- близкия сервиз гумите втора и трета употреба а ако возилото случайно има система за контрол на сцеплението и стабилноста задължително се изключва ,че колата не се "изрезва" качествено... После пътищата виновни или може би космоса?

Гъзарче, с какво си се надрусал (напушил)?

Май не разбирате от ирония. Богдан е много прав между другото.

Нещо си се объркал, Богдане! Каква сигурност бълнуваш? При скоростта с която са карали никакви колани и възглавници не могат да ги спасят! И не бъди сигурен, че са били с гуми "втора употреба"! Карат като луди, а после колите им били еиновни!МАЛОУМНИЦИ на пътя!!!

човекът използва ирония, ама кои да се сети.... деиствате първосигнално.

Бъргарите са най-малоумните шофьори в Евросъюза! ТЪПАЦИ!

Nickname-то ти, с което си се закичил не отговаря нито на интелекта ти,нито на грамотността. Точно такива ни излагат по целия свят. Криво разбираш цивилизацията дребно човече . В изречение от 4 думи правиш 80% грешки!

Това НЕ променя смисъла на написаното!

Ау, никнейм на европеец , с акъл на Бай Ганьо. Ти си неграмотен- прочети се!

Ти за механични грешки при писане не си ли чувал!? Смешник!

и къде точно е неграмотен,че сте бъргари ли,по зле сте ,булгари сте

той този участък предразполага към спийд тестове, само дето много хора си отидоха, особено на разклина за Славяново.

ами така е с тия коли умреха колата е ковчег на путя :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поредния балкански малоумник... жалко за невинните...

драйвера!!!