Коментари - Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа | Днес.dir.bg

Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа

Семейство с дете пострада при тежък пътен инцидент в столицата, при който като по чудо няма загинали, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

Преди няколко дни мой колега дойде на работа разтреперан и дълго не можеше да се успокои. Защо - пресичал на пешеходна пътека тип "зебра" със светофар тип "бягащо чорече". Оталече се задавала представителна кола, но, живеейки с мисълта, че у нас има закони, правилници, пътни знаци и т.н, продължил спокойно. В последния момент се спрял - буквално на 10 см. от него преминала хубавата кола. Това, което поразило моя колега, бил погледа на водача - такова високомерно презрение и ледено равнодушие имало в него, т.е. "този човек ме прегазваше като насекомо на пътя без никакво чувство"! Това е положението, братя българи...

ако трябва да даваме кръв казвайте който е наясно

това келеме и аз съм го арестувал навремето пак за алкохол.съдията го пусна срещу честната му дума че повече няма да употребява.

коку

С тази Шкода Фабия вярна са оцелели по чудо...

Защо не е в затвора защото няма достатъчно доказателства ли.Как не убият някой от ония изроди да видят какво е.

ик да плаща в с и ч к о но от затвора!!! Tой е негодник и можеше и да стане убиец!!! Tакива типове мир да нямат на душата си, докато не се покаят!!! Aнгели са пазили невинната душичка... 3драве на ранените!!!

нищо лично към представителите на следните спортове и занимания. Ама това моменце на снимката има точно осанката, вида и излъчването на селянче, което се е занимавало или занимава с борба или бокс от леките категории - нисичък,дребничък и жилав, набит и с леко дебилна физиономия. Загледайте се добре в снимката и си спомнете ако сте виждали по тв или другаде представители на същите съсловия.

ами направо да го прибират кадето му е мястото и поне 20г да кротува, никакви пускания под гаранция за такива изроди

да питам аз форума......когато има ред и законост-това как го тълкувате-като диктатура или има друго наименование...защото като дадеш з00лв на полицая и те пусне за ч0 път,това се нарича демокрация....само че аз не скачах едно време за тази демокрация.....сега трябва да скачам с бомбите срещу такива котенца които убиват невини хора с коли и наркотици..знам че след моя пост ще има реплики от криминалния контингент,които и те трябва да си получат заслуженото....скороооооо

Ако не бяха пострадали хорицата , тоя щеше и да ги набие ........

никаква милост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и защо е на свобода като е известен?Сега ще стане още по известен след като го пуснат след 2 седмици(максимум).Все пак не забравяйте че това е България.............нема такава държава!!!!!!!!!

коку

Питай "независимия" съд...

защо тоя човек ..пияния е на свобода ..криминални проявен..дрога ..защо сега няма бързо производство...за 24 ч...защото няма закони и има овчедушие...докога некадърни лекари и бандити и пияници без доживотен затвор

Защото сте тъпо племе живеещо в ориенталска държава. Аз вече не стъпвам в БГ. Това отговаря ли ти на питането ?

ренегатите, моето момче, никой не ги обича. Поведението ти е на предател, не на избягал по икономически или политически причини. Щом веднъж си предал, можеш и втори, и трети път да го направиш. По тази причина хората ги не обичат такива. Жив да си. Цицай там и не се обаждай. Важното е да не си гладен. И се завивай да не настинеш.

Та какво е правил този тип на Георги Софийски, а не в Централен Софийски?

Е то точно в това е проблема. Защо такива чукундури си карат на спокойствие а и въобще са на свобода, а останалите ходим на гише 18 за видеоконтрола да ни глобяват, че сме настъпили стоп-линията пред Университета. Законът е свиреп само към слабите...

Докога с тази глупост - "криминално проявен". Ако е такъв, трбва да е осъден.

Семейство с дете оцеля НЕ по чудо в катастрофа, а въпреки абсурдите в тази държава.

Докато съдебната власт раздава условни присъди за убийство при ПТП по бързата процедура, декриминализира шофирането в пияно състояние за да не се товарят с такива "малозначителни" нещица,положението няма да се промени. Щом при смъртен случай се дава условна присъда, в този случай няма смърт, а само материални щети. Ще изпезе сух от водата, до следващия път когато ще прегази човек - и пак нищо.

Това е институционалното ни наследство от комунизма. Безконтролна престъпност и правосъдна система, която отглежда същата престъпност за да трупа безконтролно богатства за сметка на изтормозения български народ.

Предполагам пияният келеш е бил с рязан ауспух и тунинг...Тия боклуци са за трепане, пълна измет...Точно тия си правят ралита вечер и вдигат шум по улиците и булевардите.

Сега обаче и съдията който го е пуснал миналия път в затвора заедно с него. За да има справедливост и респект пред закона и от съдиите.

Не мога да разбера кой е този безотговорник, който го толерира и защо не се прилагат законите ни в цялата им строгост и това ако не е корупция здраве му кажи, е тогава за какъв Шенген бълнуваме и сънуваме, а г-н Премиер....

Добре де, какво прави криминално проявен и то за наркотици и телесна повреда на свобода?! А и сега шофирал с 2.58 промила! Директно в затвора по бързата процедура и това е! Да лъска наровете с раирания си костюм! И какво като е задържан?! Някой подкупен съдия ще го освободи срещу 300 лв. и някой адвокат на дявола ще го отърве с условна присъда а-ла Ставински!...

Всички сочите с пръст Стависки, но не сте наясно защо не е взета проба на другите в катастрофата - това, че е оцелял, не го прави единственият виновен. Това първо. Второ, ако не беше условна, как щеше да плаща на онзи комарджия? Трето, недей да сравняваш този човек с т.нар. рецидивисти.

Този сега може да отнесе наказание за катастрофата, но за другите дела... дали? и причината е в самия ни народ. Всички пищят по институции и съд, но трябва ли да подадат сигнал, жалба или да застанат пред съда да свидетелстват срещу някой от страх настъпва тежката Българска амнезия. И после чудете защо толкова изроди се навъдиха и са свободни на улицата. Много неща се доказват със свидетели, а колко смели компютърни мишки ще отидат да свидетелстват в съд. по лесно е да сметнат съда за телепати, че могат да им извлечат спомените без да ги закачат от мястото пред дивана в къщи.

Ти май не си пробвал това със сигналите. Дори за кражби - доста време по-късно ти връщат писмо, че го духаш и е прекратено. Въпреки, че на всички е ясно кой е мангалът. Какво кражби - две зверски убийства станаха, и пуснаха бараточките - без даже 'опит за убийство' - защото не било ясно кой от двамата е нанесъл фаталинят удар, а при другият случай - защото той така и така щял да си умре, без значение от ножа в сърцето. На фона на ТАКИВА безчинства - този е ангелче. А Максим е просто ... глупак. Ако беше дал парите за подкуп, нямаше и да чуеш за катастрофа.

засто не е осаден , след като е известен на полизята?докога сте се тарпи това беззаконие в балгаря? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само да попитам след като погалиха с перца Ставински и Дембеле , сега как ще го осъдят този?????? Пак ще пернат една условна и ще го пуснат да утрепе някого!!!

Тоя същият, часове преди да направи поразията в София, прелетя на едно кръстовище в Благоевград със 120, щеше да ме отнесе и да се шибне челно в един автобус. Тиквеник.

Добре де , като видя тиквеника да кара така, защо не се обади на полицията ? Можеха да го спрат по път и да го приберат , и така да се предотврати тази катастрофа .

Ти вярваш ли, че ако се обади на полицията ще стане нещо?

Почти всяка новина за катастрофа започва как някой докато изпреварвал неправилно или несъобразено е ударил колата, която се е движила в собственото си поле. Дори случая Ставийски е така. За мен това трябва да го причислят към умишленото убийство, защото действието е напълно осъзнато и умишлено! Така пострадват с нищо незаслужили хора!

Цялата ни държава е такава, едни си правят каквото си искат ,а другите го отнасят. А полицаите са едни гащници, които не стават дори за чеп за зеле. Палячовци. Трябва всички да си съберем багажа и да напуснем тази държава и да видим как ще ни измислят още данъци и такси милите ни политици , от кой ще пия кръв като няма да остане никой. ГАДНИ КРЪВОПИИЦИ.

А защо се върна???

Докато не се промени съдебната система-все ще е така.Кучетата си лаят-керванът си върви!Кога ще се промени нещо?"Той е известен на органите на реда за наркотици, телесна повреда, хулиганство. Тестът за алкохол на шофьора на ланчата е показал 2,58 промила."Само за едно от тези неща,трябваше да е в затвора!Ама в затвора влизат мангали,за кражби,ако не са ги пуснали,още преди да влязат!Вместо Бойко да почне от съдебната система,че е най-важна,седнал да ми реже ленти на магистралите,че сме били в Европа!ЗАКОНИ!!ЗАКОНИ и трябват на тази държава,пък магистралите могат и да почакат.

Задържан ли?!? Тоя до сега трябваше да бъде заклан, не задържан!!!

то ако така пращаха в затвора....половин българия да е вътре

Каквото и да е наказанието , то няма да е адекватно (зa едната страна - снизходително, а за другата - прекалено сурово), но кой е истинския виновник и за него какво наказание ще има ?Кой е възпитавал този младеж, къде са родителите (на 27г. би трябвало да има все още живи родители), а можеби все още живее при тях. Накажете тях за безотговорноста, глобете ги, вкарайте ги в затвора или поне - обществено порицание, кажете им имената, от къде са им доходите и имуществото, направете го обществено достояние , за назидание и урок за бъдещите и настоящи родители и възпитатели."Магарето като обърне каруцата и сто тояги му са малко"

Какъв младеж на 27 години , бе човек ? Зрял мъж по всички закони . Трябвало да накажат родителите му ? Ами да вземат да накажат цялата му рода до 9 коляно . Над 18 годишна възраст всеки е пълнолетен и сам си носи последствията

Докога, бе, докога, познати и дори осъдени по за няколко престъпления, са на свобода, и си развяват коня /в случая - Ланчата/ както си искат, и газят мирни граждани!?! Къде е полицията и къде е продажният антибългарски антисъд? Няма ли наистина някакъв начин такива изроди да се съдят по бърза процедура и да се заврат в затвора поне за да не трепят повече невинни хора и да не съсипват живота на околните?! Изморих се вече да пиша и да се ядосвам с изрази като "добре познат на полицията", "с досие и няколко регистрации за -.... каквото се сетите", осъждан 8 пъти за .... , но пуснат на свобода, докато адвокатите му обжалват и разнасят преписки насам-натам, а той трепе когото стигне и когото срещне по пътищата?!

Сега както си му е редът ще го пуснат под парична гаранция.

Това е пряка последица от начина, по който се изтърпяват наказанията в милото ни родно хуманно законодателство. Ако някой е убил някого, и има за това 10 години затвор, изнасилил е, и има за това 9 години, наранил е някого тежко, и има за това 8 години, подправял е документи, и има за това 7 години, продавал е наркотици и има за това 6 години, 50 пъти системно е тормозил хората и за това има 5 години за хулиганство, рекетирал е, още 5 години, познайте колко години ще лежи? САМО 10. Изгърпява се само най-тежкото наказание. А не е като на други места, където наказанията се добавят едно към друго, и такива типажи директно си изгниват в затворите.

Това не е новина, а ежедневие. Да са живи и здрави българските съдий и адвокати ! Да спят спокойно и да взимат бонуси !

Абе научете се веднъж завинаги, че няма дума в множествено число, която да завършва на "й". Аман от полуидиоти из форумите. Прост народ - слаба държава....

ти пък си много умен, заядливец, с й или и, прав е човека, дълъг живот и здраве желая на оцелялото семейство, а тоя пиян боклук да отиде където му е мястото, в затвора.

Никсън, спя спокойно, именно защото не поемам процесуалната защита на такива субекти като шофьора на "Ланчата"- започваш ли вече да загряваш?:)

Не разбрах обаче защо при наличието наблизо на толкова медицински заведения летяха 4 линейки за местопроизшествието- за всеки пострадал по една ли?

Не са ти ясни работите със спешната помощ. Не си натоварвай мозъка, има кой да мисли за това!

На такива като този боклук трябва да се даде най-краткият път за бягство - пещта, комина и дим да го няма ! Задържан ? На място с 3 патрона и това е - криминално проявено говедо, наркотици и какво ли още не - има ли смисъл да го съдят ? Защо се харчат пари за подобна измет ?

На прав път си. Не е нужно съд и присъда. Има човек има проблем, няма човек няма проблем. В краен случай, може да отворим пак Белене и Скравена.

Очаквам всеки момент да се появи някой и да напише за боклука в Ланчета: "Много свястно момче е, познавам го лично! Жалко за нелепата случайност! :( " Истината е, че държавата отдавна е абдикирала от задължението си, срещу събраните от нас данъци да ни пази от подобни уроди :(:(:( затова и стават все по-нагли.

Голям дял от катастрофите са на наркотиците и тенически неизправнитв мпс.

да се беше ударил в некоя стена, пък да вземе да умре и да оттърве улиците от един БОКЛУК.

Добре бе, какво прави криминално проявен и то за наркотици и телесна повреда на свобода !?!?! А и сега с 2.58 промила шофирал. Директно в затрова по бързата процедура и това е.

Абсолютно! Че кога успя и да се насвятка така, че в 14 ч. да е кьоркютук пиян!

Точно там е проблема. Бързата процедура. Признавам се за виновен и получавам под минималната, тоест 5 месеца условно с 2 години изпитателен и съм навън, после си се напивам бия се и така :)

България е шантава държава.

Точно. Виновни за инцидента са тези, които са го пуснали на свобода този тип. Той освен за другите е очевидно, че е опасен и за самия себе си...

Предлагам да се разчекне на 4 коня!

Защо "справедливия" български съд не го е осъдил за наркотиците, телесната повреда и хулиганството?

Там има по две ленти за движение във всяка посока. Значи си е бил бая в насрещното. Да беше се тряснал в стълб поне като тия с бавареца, а не в невинни хора.

Ох, дано го осъдят тоя боклук. Е, до това доведе чувството за безнаказаност. Дано почнат да ги наказват и да се дава гласност, че да спрът тия неща.

Кога и къде ще е екзекуцията на тоя? Искам да присъствам!

Коментари - Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа | Днес.dir.bg

Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа

Семейство с дете пострада при тежък пътен инцидент в столицата, при който като по чудо няма загинали, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с дете оцеля по чудо в катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

Преди няколко дни мой колега дойде на работа разтреперан и дълго не можеше да се успокои. Защо - пресичал на пешеходна пътека тип "зебра" със светофар тип "бягащо чорече". Оталече се задавала представителна кола, но, живеейки с мисълта, че у нас има закони, правилници, пътни знаци и т.н, продължил спокойно. В последния момент се спрял - буквално на 10 см. от него преминала хубавата кола. Това, което поразило моя колега, бил погледа на водача - такова високомерно презрение и ледено равнодушие имало в него, т.е. "този човек ме прегазваше като насекомо на пътя без никакво чувство"! Това е положението, братя българи...

ако трябва да даваме кръв казвайте който е наясно

това келеме и аз съм го арестувал навремето пак за алкохол.съдията го пусна срещу честната му дума че повече няма да употребява.

коку

С тази Шкода Фабия вярна са оцелели по чудо...

Защо не е в затвора защото няма достатъчно доказателства ли.Как не убият някой от ония изроди да видят какво е.

ик да плаща в с и ч к о но от затвора!!! Tой е негодник и можеше и да стане убиец!!! Tакива типове мир да нямат на душата си, докато не се покаят!!! Aнгели са пазили невинната душичка... 3драве на ранените!!!

нищо лично към представителите на следните спортове и занимания. Ама това моменце на снимката има точно осанката, вида и излъчването на селянче, което се е занимавало или занимава с борба или бокс от леките категории - нисичък,дребничък и жилав, набит и с леко дебилна физиономия. Загледайте се добре в снимката и си спомнете ако сте виждали по тв или другаде представители на същите съсловия.

ами направо да го прибират кадето му е мястото и поне 20г да кротува, никакви пускания под гаранция за такива изроди

да питам аз форума......когато има ред и законост-това как го тълкувате-като диктатура или има друго наименование...защото като дадеш з00лв на полицая и те пусне за ч0 път,това се нарича демокрация....само че аз не скачах едно време за тази демокрация.....сега трябва да скачам с бомбите срещу такива котенца които убиват невини хора с коли и наркотици..знам че след моя пост ще има реплики от криминалния контингент,които и те трябва да си получат заслуженото....скороооооо

Ако не бяха пострадали хорицата , тоя щеше и да ги набие ........

никаква милост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и защо е на свобода като е известен?Сега ще стане още по известен след като го пуснат след 2 седмици(максимум).Все пак не забравяйте че това е България.............нема такава държава!!!!!!!!!

коку

Питай "независимия" съд...

защо тоя човек ..пияния е на свобода ..криминални проявен..дрога ..защо сега няма бързо производство...за 24 ч...защото няма закони и има овчедушие...докога некадърни лекари и бандити и пияници без доживотен затвор

Защото сте тъпо племе живеещо в ориенталска държава. Аз вече не стъпвам в БГ. Това отговаря ли ти на питането ?

ренегатите, моето момче, никой не ги обича. Поведението ти е на предател, не на избягал по икономически или политически причини. Щом веднъж си предал, можеш и втори, и трети път да го направиш. По тази причина хората ги не обичат такива. Жив да си. Цицай там и не се обаждай. Важното е да не си гладен. И се завивай да не настинеш.

Та какво е правил този тип на Георги Софийски, а не в Централен Софийски?

Е то точно в това е проблема. Защо такива чукундури си карат на спокойствие а и въобще са на свобода, а останалите ходим на гише 18 за видеоконтрола да ни глобяват, че сме настъпили стоп-линията пред Университета. Законът е свиреп само към слабите...

Докога с тази глупост - "криминално проявен". Ако е такъв, трбва да е осъден.

Семейство с дете оцеля НЕ по чудо в катастрофа, а въпреки абсурдите в тази държава.

Докато съдебната власт раздава условни присъди за убийство при ПТП по бързата процедура, декриминализира шофирането в пияно състояние за да не се товарят с такива "малозначителни" нещица,положението няма да се промени. Щом при смъртен случай се дава условна присъда, в този случай няма смърт, а само материални щети. Ще изпезе сух от водата, до следващия път когато ще прегази човек - и пак нищо.

Това е институционалното ни наследство от комунизма. Безконтролна престъпност и правосъдна система, която отглежда същата престъпност за да трупа безконтролно богатства за сметка на изтормозения български народ.

Предполагам пияният келеш е бил с рязан ауспух и тунинг...Тия боклуци са за трепане, пълна измет...Точно тия си правят ралита вечер и вдигат шум по улиците и булевардите.

Сега обаче и съдията който го е пуснал миналия път в затвора заедно с него. За да има справедливост и респект пред закона и от съдиите.

Не мога да разбера кой е този безотговорник, който го толерира и защо не се прилагат законите ни в цялата им строгост и това ако не е корупция здраве му кажи, е тогава за какъв Шенген бълнуваме и сънуваме, а г-н Премиер....

Добре де, какво прави криминално проявен и то за наркотици и телесна повреда на свобода?! А и сега шофирал с 2.58 промила! Директно в затвора по бързата процедура и това е! Да лъска наровете с раирания си костюм! И какво като е задържан?! Някой подкупен съдия ще го освободи срещу 300 лв. и някой адвокат на дявола ще го отърве с условна присъда а-ла Ставински!...

Всички сочите с пръст Стависки, но не сте наясно защо не е взета проба на другите в катастрофата - това, че е оцелял, не го прави единственият виновен. Това първо. Второ, ако не беше условна, как щеше да плаща на онзи комарджия? Трето, недей да сравняваш този човек с т.нар. рецидивисти.

Този сега може да отнесе наказание за катастрофата, но за другите дела... дали? и причината е в самия ни народ. Всички пищят по институции и съд, но трябва ли да подадат сигнал, жалба или да застанат пред съда да свидетелстват срещу някой от страх настъпва тежката Българска амнезия. И после чудете защо толкова изроди се навъдиха и са свободни на улицата. Много неща се доказват със свидетели, а колко смели компютърни мишки ще отидат да свидетелстват в съд. по лесно е да сметнат съда за телепати, че могат да им извлечат спомените без да ги закачат от мястото пред дивана в къщи.

Ти май не си пробвал това със сигналите. Дори за кражби - доста време по-късно ти връщат писмо, че го духаш и е прекратено. Въпреки, че на всички е ясно кой е мангалът. Какво кражби - две зверски убийства станаха, и пуснаха бараточките - без даже 'опит за убийство' - защото не било ясно кой от двамата е нанесъл фаталинят удар, а при другият случай - защото той така и така щял да си умре, без значение от ножа в сърцето. На фона на ТАКИВА безчинства - този е ангелче. А Максим е просто ... глупак. Ако беше дал парите за подкуп, нямаше и да чуеш за катастрофа.

засто не е осаден , след като е известен на полизята?докога сте се тарпи това беззаконие в балгаря? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само да попитам след като погалиха с перца Ставински и Дембеле , сега как ще го осъдят този?????? Пак ще пернат една условна и ще го пуснат да утрепе някого!!!

Тоя същият, часове преди да направи поразията в София, прелетя на едно кръстовище в Благоевград със 120, щеше да ме отнесе и да се шибне челно в един автобус. Тиквеник.

Добре де , като видя тиквеника да кара така, защо не се обади на полицията ? Можеха да го спрат по път и да го приберат , и така да се предотврати тази катастрофа .

Ти вярваш ли, че ако се обади на полицията ще стане нещо?

Почти всяка новина за катастрофа започва как някой докато изпреварвал неправилно или несъобразено е ударил колата, която се е движила в собственото си поле. Дори случая Ставийски е така. За мен това трябва да го причислят към умишленото убийство, защото действието е напълно осъзнато и умишлено! Така пострадват с нищо незаслужили хора!

Цялата ни държава е такава, едни си правят каквото си искат ,а другите го отнасят. А полицаите са едни гащници, които не стават дори за чеп за зеле. Палячовци. Трябва всички да си съберем багажа и да напуснем тази държава и да видим как ще ни измислят още данъци и такси милите ни политици , от кой ще пия кръв като няма да остане никой. ГАДНИ КРЪВОПИИЦИ.

А защо се върна???

Докато не се промени съдебната система-все ще е така.Кучетата си лаят-керванът си върви!Кога ще се промени нещо?"Той е известен на органите на реда за наркотици, телесна повреда, хулиганство. Тестът за алкохол на шофьора на ланчата е показал 2,58 промила."Само за едно от тези неща,трябваше да е в затвора!Ама в затвора влизат мангали,за кражби,ако не са ги пуснали,още преди да влязат!Вместо Бойко да почне от съдебната система,че е най-важна,седнал да ми реже ленти на магистралите,че сме били в Европа!ЗАКОНИ!!ЗАКОНИ и трябват на тази държава,пък магистралите могат и да почакат.

Задържан ли?!? Тоя до сега трябваше да бъде заклан, не задържан!!!

то ако така пращаха в затвора....половин българия да е вътре

Каквото и да е наказанието , то няма да е адекватно (зa едната страна - снизходително, а за другата - прекалено сурово), но кой е истинския виновник и за него какво наказание ще има ?Кой е възпитавал този младеж, къде са родителите (на 27г. би трябвало да има все още живи родители), а можеби все още живее при тях. Накажете тях за безотговорноста, глобете ги, вкарайте ги в затвора или поне - обществено порицание, кажете им имената, от къде са им доходите и имуществото, направете го обществено достояние , за назидание и урок за бъдещите и настоящи родители и възпитатели."Магарето като обърне каруцата и сто тояги му са малко"

Какъв младеж на 27 години , бе човек ? Зрял мъж по всички закони . Трябвало да накажат родителите му ? Ами да вземат да накажат цялата му рода до 9 коляно . Над 18 годишна възраст всеки е пълнолетен и сам си носи последствията

Докога, бе, докога, познати и дори осъдени по за няколко престъпления, са на свобода, и си развяват коня /в случая - Ланчата/ както си искат, и газят мирни граждани!?! Къде е полицията и къде е продажният антибългарски антисъд? Няма ли наистина някакъв начин такива изроди да се съдят по бърза процедура и да се заврат в затвора поне за да не трепят повече невинни хора и да не съсипват живота на околните?! Изморих се вече да пиша и да се ядосвам с изрази като "добре познат на полицията", "с досие и няколко регистрации за -.... каквото се сетите", осъждан 8 пъти за .... , но пуснат на свобода, докато адвокатите му обжалват и разнасят преписки насам-натам, а той трепе когото стигне и когото срещне по пътищата?!

Сега както си му е редът ще го пуснат под парична гаранция.

Това е пряка последица от начина, по който се изтърпяват наказанията в милото ни родно хуманно законодателство. Ако някой е убил някого, и има за това 10 години затвор, изнасилил е, и има за това 9 години, наранил е някого тежко, и има за това 8 години, подправял е документи, и има за това 7 години, продавал е наркотици и има за това 6 години, 50 пъти системно е тормозил хората и за това има 5 години за хулиганство, рекетирал е, още 5 години, познайте колко години ще лежи? САМО 10. Изгърпява се само най-тежкото наказание. А не е като на други места, където наказанията се добавят едно към друго, и такива типажи директно си изгниват в затворите.

Това не е новина, а ежедневие. Да са живи и здрави българските съдий и адвокати ! Да спят спокойно и да взимат бонуси !

Абе научете се веднъж завинаги, че няма дума в множествено число, която да завършва на "й". Аман от полуидиоти из форумите. Прост народ - слаба държава....

ти пък си много умен, заядливец, с й или и, прав е човека, дълъг живот и здраве желая на оцелялото семейство, а тоя пиян боклук да отиде където му е мястото, в затвора.

Никсън, спя спокойно, именно защото не поемам процесуалната защита на такива субекти като шофьора на "Ланчата"- започваш ли вече да загряваш?:)

Не разбрах обаче защо при наличието наблизо на толкова медицински заведения летяха 4 линейки за местопроизшествието- за всеки пострадал по една ли?

Не са ти ясни работите със спешната помощ. Не си натоварвай мозъка, има кой да мисли за това!

На такива като този боклук трябва да се даде най-краткият път за бягство - пещта, комина и дим да го няма ! Задържан ? На място с 3 патрона и това е - криминално проявено говедо, наркотици и какво ли още не - има ли смисъл да го съдят ? Защо се харчат пари за подобна измет ?

На прав път си. Не е нужно съд и присъда. Има човек има проблем, няма човек няма проблем. В краен случай, може да отворим пак Белене и Скравена.

Очаквам всеки момент да се появи някой и да напише за боклука в Ланчета: "Много свястно момче е, познавам го лично! Жалко за нелепата случайност! :( " Истината е, че държавата отдавна е абдикирала от задължението си, срещу събраните от нас данъци да ни пази от подобни уроди :(:(:( затова и стават все по-нагли.

Голям дял от катастрофите са на наркотиците и тенически неизправнитв мпс.

да се беше ударил в некоя стена, пък да вземе да умре и да оттърве улиците от един БОКЛУК.

Добре бе, какво прави криминално проявен и то за наркотици и телесна повреда на свобода !?!?! А и сега с 2.58 промила шофирал. Директно в затрова по бързата процедура и това е.

Абсолютно! Че кога успя и да се насвятка така, че в 14 ч. да е кьоркютук пиян!

Точно там е проблема. Бързата процедура. Признавам се за виновен и получавам под минималната, тоест 5 месеца условно с 2 години изпитателен и съм навън, после си се напивам бия се и така :)

България е шантава държава.

Точно. Виновни за инцидента са тези, които са го пуснали на свобода този тип. Той освен за другите е очевидно, че е опасен и за самия себе си...

Предлагам да се разчекне на 4 коня!

Защо "справедливия" български съд не го е осъдил за наркотиците, телесната повреда и хулиганството?

Там има по две ленти за движение във всяка посока. Значи си е бил бая в насрещното. Да беше се тряснал в стълб поне като тия с бавареца, а не в невинни хора.

Ох, дано го осъдят тоя боклук. Е, до това доведе чувството за безнаказаност. Дано почнат да ги наказват и да се дава гласност, че да спрът тия неща.

Кога и къде ще е екзекуцията на тоя? Искам да присъствам!