Пил шофьор уби 22-годишна жена на пътя

22-годишна жена от Свиленград е загинала при катастрофа, причинена от пил шофьор, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Пил шофьор уби 22-годишна жена на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости това дете. Боже пази моето, което е негова състудентка, но ако аз съм на баща и ще му изтръгна пияното сърце за назидание и ще го излежа за оправдание на овчия, бездушен и корумпиран българин. Все някой е видял копелето да се качва на колата, но не се е обадил и защо ли? Защото ще бъде отритнат от себеподобните си, че е предал на властите кого??? Кого бе, престъпника, ама в живота ти си черната овца, а не той. Ето защо ще умират децата ни! Ние сме виновни.

изключително много съжелявам за момичето, което си е отишло така нелепо. Дано убиецът да си получи заслужилото, а близките на милото дете да намерат утеха

Изрод!!!

ЧУДНО МИ Е ЗАД ВСИЧКИ ЖЕРТВИ КАК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН МЪЖКАР ДА ПРЪСНЕ КРАТУНАТА НА НЯКОЙ ОТ ТИЯ ПИЯНИ БОКЛУЦИ,ЩОТО САМО ТОВА Е ОПРАВИЯТА

Абсолютно прав.Дори животните имат май повече в главата.

Абе ти нормален ли си да сравняваш хора с кучета?

Хубаво ще е да се разстрелват един по един!!!

Всеки си мисли, че е недосегаем. Колкото й да показват и да говорят някои си мислят, че са най - добрите шофьори, а като са пияни са още по-добри. Аман от комплексари. Избиват си комплексите на пътя.

Ако куче беше нахапало жената щяхте да го приспите тутакси, и не само него а и другарчетата му поради липса на доказателства, кой точно е хапал. От пиани шофьори годишно умират 100 пъти повече хора, отколкото от кучешки ухапвания. Защо не приспивате хуманно пияниците убийци. само след 72 часа ще го пуснат на свобода да продължи да гази хора.

с тоя Стависки докога пияни ще убиват безнаказано?????????

смъртна присада е нужна за да се очистим от такива мърши иначе нищо не може да ни оправи защото всеки се мисли за велик особено на три четири ракии

Що за идиотска практика-имената на престъпниците и бандитите се изписват с инициали ,а тези на жертвите както трябва.Господа журналисти ,нали искате в превенцията на престъпленията да участвува цялото българско общество!?!

Много внимателно с инициалите, да не издадете името на човека, та да го оскърбите. Така се прави!!!

Да ви се чуди човек какви глупости пишете! Намерихте виновника, ха! Като че ли и преди неговия случай и след него няма загинали по пътищата. Сигурно пак той е виновен за купените 15 000 книжки годишно? Или че се издават и на неграмотни. На българина все някой друг му е виновен. Може да не спазва знаците, защото не важат за него. Може да мене през бариерата, точно през него няма да мине влакът, я! Той може съвсем спокойно да си пие. Че убил или ранил някого - много важно. Има си оправдание - бил пиян. Такива сме всичките - българи, цигани, турци. Мой близък работи в магазин за алкохол. Там ношем редовно влизали вече пияни шофьори на ТИР-ове, за да си купят още пиене. За това кой е виновен?

staviiiski , staviiski

Не злоба, а отвращение изпитвам към Ставийски. Човек, който е лице на кампания Не карам пил, кара пиян до козирката. Светнете ме, че не се сещам какъв е ефекта от посланието му. Престъплението му е с по-голяма тежест от на останалите, защото като успял човек в спорта, волно или неволно е пример за подражание на останалите, най-вече младите. Защо да бяга? Та нали веднага спонсорът му оказа всякакъв натиск върху другият гнусен герой в историята, бащата. И независимо от обществения натиск Ставийски бе осъден символично, за разлика от много обикновени хора, допуснали грешка по-невнимание.

givoten zatvor....

Смърт неговата мама, как така бе ...как не разбраха тези хора че не трябва да се кара пил....сега го сложете в една кола и да се блъсне в него танк и да го прегази неговата мама и идиот!!Омръзна ми да слушам за такива идиоти...а горкото момиче, Бог да то прости и лека му пръст..ненаживяло се не налюбило се....Господи спаси нашите души и дай сили да се преборим с такива идиото по пътя!!!!

Някой познава ли момичетата?

Ако знаете какво прекрасно момиче уби тоя пиян изрод! И утре навярно нищо няма да му се случи.

щом на убийски условна и на този също условна - няма как.

Синдромът СТАВИСКИ ! Така е като няма правосъдие.

пил е ако беше с 0.5 промила, тоя си е пиян

докога ще се оправдаваме със ставински само на него май знаем името.Всички други са с иницияли.За да могът по лесно да се измъкнат и дори и да не платят.Май друг пратец няма.Но това НЕ се вижда поне човекът не избяга и си пое отговорноста.Няма безгрешни!

Защо не изливате такава жлъч и злоба като за Ставийски. И тук има убита при това бременна.

САМО СТАВИЙСКИ КАРА ПИЯН. ДРУГИ - НЕ!

Докато не се гласуват драстични закони срещу шофьорите, които карат пияни и убиват невинни хора на пътя - като например отнемане на колата, отнемане на книжката за цял живот, над 20 години в затвора, над 200, 000 лева кръвнина, тези безобразни убийства по пътищата на България просто няма как да спрат.

Вечно пияните и безотговорни български мъже...

До кога убийците на пътя ще се разминават безнаказано??? И ако въобще се стигне до съд им дават условни присъди :(

Правата са за престъпниците, а за жертвите наказанията и щетите. И това е така, защото Наказателния кодекс е писан от адвокати в интерес на престъпниците. Пак да ви повторя, от двата демократично вдигнати пръсти, сега ни показват само средния. И понеже мъжете в тази държава са на свършване, на пострадалите - жална им майка. На престъпниците - честита безнаказаност!

Нещастник гаден долен.

Толкова ли не могат да приемат един закон като караш пил да ти конфискуват колата. Очевидно е, че наказанията и отнемането на книжката не помагат. Нужно е дълбоко бъркане в джоба.

Предлагам да се направи референдум и върне смъртната присъда за точно такива герои, да видим тогава ще смеят ли да карат пияни.

този е ставийски 12, после следват ставийски 26, ставийски 3865, и така докато някой се хване да разреши проблема. Ама тогава пък няма да могат да се отървават нашите хора, а това не е хубаво...

Смърт за убиеца.

Добре дошъл в клуба! Няма страшно, знаеш, за това в бг са много либерте. Виж мене например.

Тези малоумници продължаават да пият и карат и убиват хора. Сега го вкарайте за 20 години в затвора за убийство Също като ставински

и сега кво правим, да беше карал и ти хамър. с тоя форд ше лежиш до живот.

на такива трябва да им се вземат книжките завинаги война не ни трябва ние сами се избиваме по пътищата

Съдете го в Бургас.

Само едно не ми е ясно... пияниците, които убиват невинни хора се отървават или със счупен крак, или с драскотини. ама то си има приказка-Бог пази пияницата. жалко за невинните момичета от Хюндая. а на пияния малоумник с отпадъка Ескорт най-малко 15 години в панделата...

Няма проблем! За това не се влиза в затвора. Някаква кръвнина се плаща ама то не е казано на куп, може по 50 лв. всеки месец... е малко разправии ...

до кога ще си отиват невинни хора, толкова ли е трудно да се промени наказателния закон за убийствата по пътищата, господа депутати, направете нещо, спрете тези безумци, наистина това е ужасно което се случва всеки ден.

Не му пишете инициалите, а трите имена и снимка. Да го видим, да му се радваме, а роднините му да се гордеят с него. Аман от пазене анонимността на престъпниците.

Жалко за младата дама, а за пияния шофьор сигурно нищо ( както се случи със Ставийски)

Бързо ходи да се учиш да караш кънки, че може в затвора да те вкарат! А, да, звънни на русначето, пийте по водка и го питай на кой да бутнеш рушвета!

Бързо ходи да се учиш да караш кънки, че може в затвора да те вкарат! А, да, звънни на русначето, пийте по водка и го питай на кой да бутнеш рушвета!