Шофьор загина при офроуд състезание

46-годишен шофьор загина при офроуд състезание между дупнишките села Тополница и Крайници, съобщи говорителят на ОД на МВР-Кюстендил Катя Табачка.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор загина при офроуд състезание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон пред памета на Илко, чета и невярвам какво племе сме и честно казано страшно много ме е срам че сме сънародници с повечето от Вас. п.п.Надали ако форума не Ви гарантираше анонимност щяхте да плямпате г-да Пумияри.

не ходя по баирите нито с колело, нито с мотор ,нито с кола, a с кракомобил.спортув offroad определено не обичат природата,иначе отдавна да бяха осъзнали, че мястото на техниката им не е там-писти има достатъчно и нека там се подвизават.

Добре, бе, велосипедисте! Що не направиш 1, повтарям ЕДНА, обиколка на мотокрос писта с мотор (да не нарушаваш спокойствието на рогатите бръмбари в гората, нали). После ела да коментираш кое е возене и кое раздвижване. вие с колелата всъщност просто си се спускате по инерция надолу, нали?

до мотокросърите и атв-истите: Точно вие ли ще говорите кои сме комплексари? Че наричате спорт най голямата простотия - да си возиш сланините вместо малко да се раздвижиш - и всичко това в планината? Какъв спорт е това да ореш пътеките и да плашиш всичко живо в планината, мислейки си че си много велик че можеш да караш машина извън пътя? Ами сори но мястото на машините е на пътя а не в природата! И ако още не сте го разбрали измрете още докато ви дойде акъла, ама надали! Щото точно вие сте комплексарите - мързеливи и дебели!

Защо винаги читавите хора загиват... а такива мишки като Aurora...Маurora... и всички подобни мишки които се страхуват да си покажат носа на вън, краката им миришат и живеят по-долен живот от прасе в кочина.... се опитват да дадат мнения за неща които дори си нямат идея ?!!! Сетих се... наричат се КОМПЛЕКСИРАНИ ... живи и здрави всички ! Бог да го прости човека... винаги ще има кретени и хора които взимат максимума от живота... !!! Кратък или не... по-добре кратък и пълноценен.. от колкото дълъг и безсмислен !!!

по-добре да се трепят по офроуд състезания, отколкото да трепят и нас на пътя

Моля ви, колко души ще разберат какво значи офроуд състезание ? Защо раболепничите пред чужденците и техните езици ?

abe proi4o ..ebe ne razbira6 li 4e vsi4ki nie sme edni sme6mici..s koli s koleleta s ateveta....bezxabern kopeleta-bezotgovorn glypaci.....

abe nie bylgarite sme si gladiatori ..otvsqkade

естествен ОТБОР е верният израз, колкото и странно да звучи. Виж в Уикипедия, ако не вярваш. Идва от отбирам, отбран. Лека му пръст на човека! А вие нямате ли си друга работа, че да злобеете върху чуждото нещастие? Това е редовна практика при такива теми май....

Тоя пък награди на Дарвин, наркомани, комплексари...абе ти нормален ли си бе? Адекватен ли си понякога? Човека е починал при състезание какви невинни хора защитаваш! Това е нещастен случай! НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ! Отиде си един много добър млад човек! Лека му пръст дано почива в мир! Петър е прав кажете едно съжалявам или замълчете откаченяци такива!

Съболезнования за човека! На състтезание си е било, така че няма за какво да плювате.. Ако е било на улица, ако е сгазил някого.. разбирам, но ...така не е готино сега... Мир на праха му!

ВИЕ! По-доло писалите. За богоизбрани ли се мислите, че така злословите по чужд адрес? Това е нелепо от ваша страна да злословите и злорадствате над чуждото нещастие и мъка.

Братя Галеви какъв наркотик дават на тия от Дупница,че всички изперкват,начело с отврата С.Васева.Егати и пихтиестото вещество-голите охлюви са по-симпатични.

Какво прави Ганьо Балканикус с едно АТВ - пребива се! аман вече от безумни катастрофи!

естественият подбор се казва,мозък,освен че си неграмотен,си и доста прост,забелязвам

вас какво ви интересува?

Има едни награди - наричат се Наградите на Дарвин, които се връчват посмъртно на подобни дебили, които са освободили човечеството от гените си с малоумната си смърт. Като гледам тези с АТВ-тата са подходящи за подобни награди - не само, че застрашава собственият си живот, ами и живота на другите. Един по един ... грубичко е, но е по-жестоко ако такова арогантно животно сгази деца или невинни хора заради наркоманската си мания към скоростта !

Кажете че съжалявате и толкова бе мама ви ПРОСТА ГНУСНА. Човека е починал а вие косури му търсите. Малки и гнусни тъпири в тоя комунистически форум. Майната ви!

Тези АТВ-та трябва да имат предпазна тръбна конструкция.

ООО, колко жалко, млад човек. Знам там има много достойни хора,пазете се.

БОГ ДА ГО ПРОСТИ

Лека му пръст на човека. Не ми се говори за това как яко ни тресе комплексарщината.

Ами като няма мозък има естествен отбор...

Но докога ще има хора, които се мислят за недосегаеми?

Хайда пак ми обяснявайте, че това е спорт, а не живот на ръба на смъртта ...

яяя

Хиляди години човешкият организъм се е развивал за движение на 2 крака и на доста по-ниска скорост... Добре е да не го забравяме. Бог да прости човека, откъдето и да е бил.

Моля ,не ни занимавайте с такива!!!

офроуд?????!!!!!!??! - не знам защо не говорите на български. Поне го напишете правилно.

а ти Иво като имаш много мозъксе научи най-напред да пишеш грамотно а след това ръси простотии но явно твоя не ти стига за нищо освен да климбариш пред компютъра