14-годишна с БМВ едва не прегази полицай и блъсна патрулка

Плевенчанка на 14 години блъснала с автомобил БМВ колата на полицейски автопатрул в Плевен. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на двете коли.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишна с БМВ едва не прегази полицай и блъсна патрулка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малката е девствена бе ! Тя ходи всеки ден на у-ще и има отлична диполома ! Не носи къси поли, не се гримира и не слуша чалгЪ !

роси (15.09.2009 г. 22:15ч.) Ми щракнете и една снимка де дайте тази пикла да я видим що за овца е защо я криете защото майка и и беща и са някой големи хора няма нищо де вие я снимайте и я сложете по вестниците да я види БЪЛГАРИЯ Ами да наистина са големи хора, никоя от двете не е курва просто баща и има много кинти и на мацката и е позволено всичко!

te s maika si se ebat za svetovno ta niama da kara

Ела да видиш момиченце втори клас какви псувни и обиди сипе.Да видиш как кълне!Аз потъвам в земята от срам, като го слушам.Да видиш как пита 85 годишна баба прави ли секс или да вика на 5-6 годишни деца лезбийки и педераси, еви се у гъза, и после ми кажи,че са чисти души.Да видиш как дава на приятелките си да пият урина, или дебне да ритне някое малко детенце в гърба!Ела да видиш момичетата, излизащи от училището на какво приличат - разголени дрехи, парцаливи и ярки, тежък вечерен грим, движат се на групички, блъскайки се и псувайки, обиждайки всичко живо ,което виждат около тях! Имаш луд късмет,че твоето детенце е добро, но пубертета предстои.Тогава ще се чудиш това твоето дете ли е и как е възможно да е станало такова.

Аз имам син на 12, зная много добре какви мисли им минават на тези деца през главата. ТОВА СА СИ ЧИСТИ ДЕЦА! Не ги интересуват нито секс нито приятелки.... само компютри, колела, футбол и колички от рода на Пратера. Не зависимо ,че моя син е пълен отличник, спечели дори олимпиада по математика и се води като едно от най-разбраните деца в едно елинто училище тук.... от главата му извират само пакости....Като пример мога дори да ти разкажа какво направи преди година. Баща му му купи самолетче с дистанционно управление. Пишеше деца под 12 годишна възраст да не играят сами. Да ама не! Само след седмица го паркира в кухнята на съседката, през отвореният и прозорец. Изпочупи и сума ти чаши. На тези деца трябва да се говори, зная, но колкото и да им говориш.... те са си деца! А тези дето претендират, че с бой и насилие ще ги оправят.... на тях бих казала ,че са пълни идиоти. Едно дете се възпитава само с любов и разбиране. Сигурна съм, че това дете се страхува от родителите си...то не смее да сподели нищо с тях, иначе родителите му щяхя да знаят ,че интереса към колата е огромен. Щяха да го закарат на един учебен паркинг и да му разрешат с тяхна помощ да покара кола. Дано сега само и те не са нахвърлят срещу него....желанието ми е да му обяснят ,че това е огромна грешка, но независимо от това те са на негова страна и няма да го накажат. Още повече при толкова злобно общество, което само чака някой да направи грешка и да го разкъсат, без да се съобразяват дали това е дете или възрастен.

Днешните 14-годишни изглежат като мутреси или проституки, правят секс за бройка, вие сте се завайкали как може да се качи да кара джипа на майка си мутреса?

Че главната виновница е щерката е ясно. Че родителският контрол е занижен също е ясно. А какво трябва да се направи и то е ясно - за майката - книжката и ключовете от колата на трупчета, поне 6 месеца, щото глобите в случая не помагат (за нейния стандарт - БМВ - глобата трябва да е 6 цифрено число), а за дъщерята - обществено полезен труд нека рине подлогите в някоя болница 3-6 месеца за да разбере какво става при катастрофа с кола...

Кога ще започнат да се налагат санкции на родители, чиито деца са след 22 часа извън дома без родителски контрол? Закона за закрила на детето предвижда парична санкция за подобни родители. На българина само като му бръкнеш в джоба се сеща , че трябва да спазва правила. Ще се радвам да разбера , че се прилага закона спрямо безотговорните родители.

на който не му се е карала кола на 14 години, той да се обажда. ще се обаждат само педерасти, обаче...

браво...и се гордееш с подвига си с дете на 7!!!!! недоразумение със самоувствие-това си ти!!!!

Това си е направо гротеска - 14-годишна.....! То имаше скоро една 20-тина годишна с имоти и Майбах в Бояна.......Прос всички влакове вече са изпуснати - остава утре да прочетем, че 3-годишен се блъснал в насрещния автомобил при неправилно изпреварване с превишена скорост...защо не, натам отиват работите?!!! Има един майтап, за новите френски модели коли - понеже те засичат отвсякъде, та франсетата са сложили на всички марки остъклени покриви, че българите да поглеждат и нагоре, да не им падне върху главата някой автоджигит......!

Това си е направо гротеска - 14-годишна.....! То имаше скоро една 20-тина годишна с имоти и Майбах в Бояна.......Прос всички влакове вече са изпуснати - остава утре да прочетем, че 3-годишен се блъснал в насрещния автомобил при неправилно изпреварване с превишена скорост...защо не, натам отиват работите?!!! Има един майтап, за новите френски модели коли - понеже те засичат отвсякъде, та франсетата са сложили на всички марки остъклени покриви, че българите да поглеждат и нагоре, да не им падне върху главата някой автоджигит......!

Махахахаха ..... какво да кажа повече ! Само се чудя да се смея ли да плача ли ?!?

споко бе хора, понеже е ударила полицейскакола, се разсмърдя случая , иначе мама щеше да я оправи с някое друго левче

Кое се е случвало едно време бе, неграмотнико? Петнайсетгодишна дрисла да налети с колата на милиционер? Хайде, бе! Ти на кого ги разправяш? Абе то е ясно колко ти е акълът, щом пишеш на маймуница....

И моето дете е на толкова години, но няма да подкара колата, защото: първо, няма и да си помисли , че може да го направи, и второ, все пак някой трябва ва да го научи и да следи процеса.

колко плащаме за образование, култура и история. за полиция , за ... за бъдеща българия. .....явно е че детето трябва да се лекува- от липса на семейство и ценности. ясно че родителите трябва да са съдени. и да платят- не само с имущество, но и с ....трудно ...забрана за общуване с детето. трябва да се дърпат ушета, на когото трябва.

Как така 14 годишна ще кара автомобил??? Абе да вземе някой да си завре $*)(_ в нея отзад и после ще видим дали ще посмее да прави това пак!

Спрете се бе! Стига плювали! Ще се задавите! Това е 14 годишно дете! Вие не сте ли били деца?Не сте ли правили глупости?Я се засрамете! Боже, как ли се чувстват децата там, при наличието на толкова много отровни и смърдящи мърморковци

Плевен, Стара Загора, Шипка и Шейново...

Ми щракнете и една снимка де дайте тази пикла да я видим що за овца е защо я криете защото майка и и беща и са някой големи хора няма нищо де вие я снимайте и я сложете по вестниците да я види БЪЛГАРИЯ

човек може да бъде глупав колкото си иска но стига да не пречи на околните.ето на това са хора от елитното общество и не стига дето са глупави но и пречат на останалите .ех да беше блъснала мое дете пък да види тогава дали мой да си покаже носа извън портата мале дупи да му е яко .щом неговите родители спят аз ще ги събудя .но наистина добре е че не е пострадал никой .СЛАвА НА БОГА.

И що пак няма снимка? Утре може да ми дойде за снаха такова у къщата...

Не защитавам провинилата се, но не разбрах как стигнахте до следните изводи: автомобила е БМВ,следователно е нов и лъскав; автомобила е БМВ, следователно майката е мутреса; момичето е фръцла. Във всички случаи обаче, когато си учиш детето да шофира, така става. Закона е преценил, че възрастта, подходяща за това начинание е 18 години, не по-малко.

Това е крщящ пример, че заплатите в България нямат нищо общо, с вложеният труд!През последните 20 год. една малка част от българите си жевяха по-добре от Симеончо, през фашистко!И голямата едва изкарва за хляб.Майка с БМВ? Какво ли работи?

Мдааа майката ще плати! Само да не плати като тая майка, в Разлог ли беше?! То рано или късно мутресите са така, ах, ох, их, той съпруга ми беше честен бизмесмен, само две-три BMW-та имаше, то дъщеричката само двама полицаи сгази. Ах защо ме наказа Господ!?

анонимен . и ти извинявай . предлагам ти , ти да си анонимен-1 ,а аз анонимен-2 - всеки от нас има различни становища по темите ,нали...

извинявай. но ...по езика ще ги познаете.

Момчета и момичета, не се заяждайте с детето. Не знаете с каква престижна професия е майката, за да си позволи детето среднощно каране - я прокурор, я съдия , може и полицайка. Тях и децата им закон не ги лови. Че и полицаите, които са я спрели, може да го отнесат!

всички престъпници сме анонимни. правилно не трябва да се пишат имена. поне докато не станем депутати. с имунитети. тогава нали знаете къде да си заврете коментарите . хем нямате информация, хем коментирате...

Maikata da plachta i da se opravia sega, triabva i da potcherpi tche dachteria i ne e zgasila 2-3 duchi. Kak moje takava prostotia da si dadech kliiutchovete ot BMW to na 14 godichna pikla, tova da ne e trotinetka...roditel sa za zatvora.

и още нещо - за подобни инциденти са виновни тези родитепи , това комллексирано поколение ,рожба и продукт на седемдесетте години , което му се проми мозъка по време на демокрацията , че парите са най - важното нещо в живота-поколение от роби на парите , а не свободни тялом и духом хора .

Ти на кой свят живееш бе? Колко 12 годишни майки има. Та на 14 носят вече полите на майките си, ако не са им малки:)))) Синът ми, който е на 11 години сега още на 7 си караше спокойно автоматик-а. Държа да отбележа, че това беше на частен терен в мое присъствие и при липса на каквито и да е хора в радиус от 5 километра:))))

еми така ще се получава , като има толкоз безотговорни родители ,заслепени от алчност , и възпитаващи децата си в култ към парите , без никаква ценностна с-ма и морал

Прав е министър Цветанов че трябва да се работи на всички нива за този проблем - по-важно е предотвратяването на катастрофи, отколкото наказанията за погазване на правилата. Защо в западна европа пострадалите на глава от населението са десетки пъти по-малко от тия в българия ?? защото хората имат култура, а българина е прост като хурка!

Tova e edno normalno neshto i edno vreme se slu4vaha takiva neshta i shte produljavat da se slu4vat samo 4e togava nqmashe takava osvedomenost hubavo 4e nqma postradali no vasheto nedovolstvo shte dovede do ograni4avane na svobodata vi i nai-interesnoto e 4e vie sami shte go iskate i shte go privedstvate vseki koito e imal podobni slu4aii v detstvoto si sega kato se seti si spomnq za tova s usmivka kakvito i ograni4eniq da se pravqt ne mojesh da predpazish vsi4ki za tova se radvaite 4e imame svobodata da pravim takiva neshta i mnogo drugi :) !Big Brother vijda vsi4ko !!!

Имам едно предложение към всички, с БМВ та и 14 - 16 годишни щерки ... Накарайте ги да седнат в БМВ то и им приближете седалките на макс ... Много ми е любопитно, как момиченце на 14 год ще стигне педалите на БМВ ... това да не е била детска количка ?????? Една приятелка е на 24, и е малко под 1.70 та се узорва да си стигне педалите на нейното БМВ, пък камо ли момиченце на 14 ... просто някой, който е бил пиян е карал колата и за да не му вземат книжката е слязал от колата и е казало на детето да се прави на ударено ... по добре акт зареди това, че е карал неправоспособен шофьр, от колкото акт защото си карал пил :) дайте да гледаме трезво на ситуацията - за мен е абсурдна и не вярвам, че детенцето е управлявало само.. ( та то като седне в тази кола няма да вижда повече от арматурното табло !

хубббаво ,та хубббаво!!!ако тая пикла ми беше прегазила детето ............незнам ,.....просто незнам какво щях да направя...И какво прави тя в 22.50 навън???

Ей, разбихте ме. Ако имаше Нобелова награда за цялостно творчество в раздел Коментари, народа Български щеше да е абониран за 10г. напред за нея. Към Нели...момето не е карало мерцедаса на майка си, а беемвасата.

Zalko, mnogo zalko, bakshishite shtiaha da namaleyat.

Ами откъде ли взема пример тая малка дрисла? Дали не от долнопробните холивудски филми? Почти във всеки филм има сцени, представящи героя/героинята за велики, а полицаите за досадни гадове. Не, че в живота там е така, де....

а на оня са му дали 1 год. условно за незалепена винетка, хаха! иначе браво на момичето, вместо да се вози в БМВ-то на баткото, само е подкарало БМВ-то на мама. Един вид, сама иска да се справя с живота без да духа много!

на 14 ,а вече кара! оправно момиче!

Тази е някоя комплексирана малка простакеса. Ех защо ги няма ТВУ-тата, на такива там им е мястото. Утре тази ще убие и човек на пътя. За такива не трябва да има прошка, никога не бива да стават шофьори.

ШОПИ НЕЩАСТНИ ХАХАХАХАХХА

до ДО ЧИТАТЕЛ (15.09.2009 г. 16:40ч.) Потвър тезата ми :) Простотията няма родно място :) Ти не знаеш кой от къде е дошъл. А кореняците софиянци са си просто потомци на диви селяни :)

Не знам, от сега обяснявам на сина ми, че ще му дам да кара и никога няма да му откажа карането на кола, но от момента в който има книжка. Спомням си навремето така направиха моите родители. Съучениците ми също крадяха колите на родителите си. Но, от момента в който взех книжка, а това беше деня, в който навърших 18, аз не слязох от колата. Много се надявам да направя всичко възможно така да бъде и с моето дете.

Виж сега ,този е от вашия край ,но и той е дошъл тук, да цапа ,да ходи по жълти павета...... Колата му вероятно е РА , Н , ЕН , РВ , Р или нещо подобно ,а сигурно е BMW ....... шеста ръка за до 1000лв!?!?!? И спрете да питате ,дали тролей 5 завива към Парламента! Писна ни от вас бастуни такива !

Ееееее, докога ще продължава тоя произвол в лицето на държават. Как може полицаи да спират в 22,50 ч. за проверка момиче, което бърза за първия учебен ден. Ами тя от мерак е искала да спи пред даскалото най-вероятно. А те я спират. боже, божеееееееее. Едно свястно дете да има в тая държава и то гледай какво стана.