Майка и дете ранени, бащата шофирал пиян

12-годишно дете и 32-годишната му майка пострадаха при пътно произшествие в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Майка и дете ранени, бащата шофирал пиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМАН ОТ АЛКОХОЛИЦИ УБИЙЦИ...ИСКАМ ЗАКОН ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ЗА ПИЯНИТЕ КРАТУНИ ЗАД ВОЛАНА.

Не казвайте употребил алкохол и бил подпийнал. Опитайте се да постигнете 2.81 промила и си мисля.. малко от нас биха си познали дори колата. Това не е пиян, това е ненормалник. Да му вземат книжката.. на 2.81 промила дали го интересува има или няма книжка? Той за себе си и детето си не мисли, вие - за книжката. Няма оправия. Наказанието стряска трезвения - пияния нищо не го спира. Точно затова не се разрешава да се шофира пил - щото не знаеш, какво правиш. Оня в Бургас като са му взимали книжката три пъти та кво? N регистрирани нарушения без книжка. Проблемът е в простото регистриране на нарушения и произшествия. Регистрират се! То и за email е регистрираш.. думата не случайно е една и съща. Просто няма образование. С образованието идва и мисленето, и преценката, и ценностите, и разума. Ако четеш само написаното от винпромите на етикетите.. не става. Тези КАТ не може да ги спре. КАТ не може да спре всеки идиот. Трябва той да е научен сам да се спира. Възрастен човек обаче - не можеш научи (може би само малък процент). По-големият проблем е, че никой не учи и децата. И ще трябва да минат поколения, пък после, който е останал.. евентуално ще е по-усвет. Но това чак след като се започне обучение. Обучение във всички сфери и науки, желязно обучение, без мърдане. Като не учиш - наказание. Значи - след 30-ина години може да има нещо променено в тази насока. Дотогава - спасявайте се и се пазете.

простак щом не познаваш района не коментирай!!!!!!!!!! Гецово е чисто българско село.Там живеят чисти капанциЯснолити е.

Дали и майката не е била с някой промил алкохол в кръвта?Здраво мислещ човек не би се качил при толкова пиян,а особено пък детето си .

Моята жена минава за кротка но си представям какво чудо щеше да направи ако някога бях се опитал да пия, поне по едно, а после да ги карам някъде с децата(не че би могла да ми дойде такава гениална идея на ум).Карал съм само веднъж след като бях пил една бира и то бях принуден от непредвидени обстоятелствата и бях сам-тогава дори се престаравах да спазвам правила и ограничения.

владо е много прав но за съжаление това е възможно в някоя друга страна! за нашата страна в която алкохолизма е масова патология ,няма как това да стане! Ще трябва да натикат минимум 1/3 от нацията в отрезвителя ; в клиники за алкохолизъм и в затвори с по лек режим за убийците в тежки птп.

И майката и бащата у затвора, детето при бабата. Ама то сигурно и тя пиянде, дядката и той.

Бахти бащата, бахти майката на туй горко дете. Айде сега книжка да не види тоя умник, да си ходи да пие колкото иска, предимно вкъщи.

Защо, драги Ицка, за теб критерий за умно или глупаво е годините на които някой избира да стане родител?!?!? Има много други фактори, които определят умствените качества на всеки индивид. Неспособно за взимане на адекватни и безопасни за живота и здравето решения, постъпки, които излагат на реална опасност собствения живот и живота на другите, внушението Аз съм велик и на мен всичко ми е позволено...ето това е незряло и глупаво. Мислиш ли, че хора станали родители на по 30-35 години не правят такива неща?

Докога такива безмозъчни създания ще сядат зад волана? Ами съпругата му като го е видяла,че е пил,защо се е качила в колата? Изтрепваме се като хлебарки по пътищата.Няма сила,която да вразуми тези шофьори-алкохоли

Тоя идиот е бил кьор кютук пиян. Тая жена с какъв акъл се е качила в колата на мерзавица и то с детето си ?!?!? ЕЕЕЕ, крайно време е да се приложат убийствени санкции за пияни шофьори !!! Това е предумишлено убийство!!! Избиха се по пътищата !!! Какво ви става бе хора, толкова ли оглупяхте и изпростяхте ???

Стига вече лиготии от страна на народни представители и медии, защото НЯМА МАЛКО БРЕМЕННА , СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА МАЛКО ПИЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето за това са катастрофите ! ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ С КОЛИЧЕСТВОТО ПРОМИЛИ! Преди да посегнеш към чашката трябва да знаеш , че те чака : веднага затвор 1г. , моментално конфискация на колата / щом сам си избрал да пиеш никой не е длъжен да мисли за теб и семейството ти/. При тези мерки всеки да си направи сметката какво ще избере!!!!!!! ДАНО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЗЕМЕ ТЕЗИ НАЛОЖИТЕЛНИ МЕРКИ !!!

Може и майката да е била на градус...

така им се падада ми добре че се ее ударил в стълб ми не в некое семейство нищо не подозиращо и пътуващо спокойно

жената как да е /пълнолетна е/ ама детето какво е виновно

Към Римлянин: Има ли значение произхода на човека? Вие да не сте от някой знатен римски род-педераси? трево е, че има безотговорни родители, които трябва да бъдат санкционирани, веднъж като участници в движението по пътищата и втори път ,като родители.

e tova ne go razbiram.Mai ne sam dobre.xaxaxxa

Крайно време е да се промени законът! Сегашните наказателните мерки, колкото и да са строги, явно не хващат дикиш. Не е минал ден да няма сериозно ПТП с пострадали, ранени или убити. И все предизвикани от пияни водачи. Ха да видим, ако започнат да се конфискуват коли на пияни водачи и да влизат зад решетките за поне половин година, а след това лишавани от права во веки веков още след първото залавяне за управление на МПС в нетрезво състояние, дали някой ще има смелостта да кара пиян?

Цялото семйство са олигофрени - таткото пиян, майката без грам мозък щом се качва в колата с детето, детето и то не много малко, че да не осъзнава нещата. Добре, че поне са живи, ама пустия алкохол на никой не прощава. баба имаше една приказка Гъз глава затрива в случая този е можел да избие своите близки заради любовтта си към алкохола. В случая даже не би следвало да ги съжаляваме.

Тия да не са от контингента?

Оф абе всички като са напият и тигър с голи ръце убиват... Мислил са е за най - добрия шофйор на света и ето ти сега случила му се случка....Жалко , че други са пострадали , а не той самия...

пък после се женете

nishto, drugia pat shte uspee da gi ubie

Аман от тъпанари в тая държава. Кога ще разберат тия глупаци, че не бива да карат щом са употребили алкохол. Малко да си пийнал, ти пак си опасен, както за себе си така и за околните, его и тоя глупак рискувал е живота на жена си и на детето си, шофирайки пиян. Вероятно не му е за пръв път и си е мислел, че щом друг път му се е разминавало и сега ще му се размине, всичките тая логика ги крепи. Веднъж хванат ли те употребил алкохол зад волана, нито книжка, нито кола трябва да видиш до края на живота си. Така пътищата ще са много по-спокойни. НАПРАВЕТЕ ПИЯНИЦИТЕ ПЕШЕХОДЦИ!!!

Когато се е родило детето, той е бил само на 22 а тя - само на 20. Кво повече да говорим... То е ясно колко акъл имат и двамата.

Аз също съм майка и не мога да разбера каква е тази майка да допусне пияният и мъж да вози детето и ??????? тя да се убива като и е толкова акъла

Е айде месец два без книжка и два три условна по бързата процедура. Малоумник карал си е и детето.

добре е , че не са пострадали майката и детето, ама се питам те защо са се качили в колата, като са знаели че бащата е пиян

Селяния...

И защо след всичките ужасии, за които постоянно четем, продължават да карат пияни, и роднините им се качват при пиян шофьор?! къде е гледала тая майка, как е седнала в колата и сложила вътре детето си, като законният й съпружник е бил на кило ракия?!

teq bulgashite sto ne zemat grupovo celata im smardela nacia da idat pri tangra ,ami se to4at edin po edin? :))))))))))))

защо не качвате коментарите