Три трупа при жесток челен удар в Бургас

Трима души загинаха при нова тежка катастрофа на Околовръстното шосе от квартал Меден Рудник към централната част на Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Три трупа при жесток челен удар в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дид почивай в мир! Аз знам че си на едно по-добро място и ни гледаш!! ПРОЩАВАЙ И СБОГОМ!!!!!!!!

На теб и всички които сте оставили това копеле да се качи на колата ви желая да сте живи здрави до 100 години и мисълта за Дидка, Радост и Краси да не ви дава мира. и никога да не забравите че на 29 Септември Дидка щеше да празнува 26 - тия си рожден ден ......... а сега ще и изнасят 40 дни............ ПОМНЕТЕ че почернихте 2 семейства ....и ви желая да имате много деца и всеки път когато излизат да сте на тръни дали някой като владо няма да ги утрепа ......... също така ПОМНЕТЕ че за майката и бащата на Краси не остана за кои да се притесняват дали ще му се случи нещо ....... а живота на брата и бащата на Дидка завинаги е почернен защото им отнехте любяща майка и съпруга, и уникална дъщеря и сестра........ ПОМН че заради вашата безотговорност си отидоха едно момче на 24 години, едно момиче на невършени 26 години и една майка на 44 години. ПОМНЕТЕ че завинаги облякохте в черно две семейства които с нищо не го бяха заслужили!! ПОМНЕТЕ че едно момче на 24 години, едно момиче на невършени 26 години и една майка на 44 години гният в земята ЗАРАДИ ВАС! ПОМНЕТЕ че рязаха колата повече от 2 часа за да извадят телата на хората които вие затрихте с вашата безотговорност!! ПО всичките близки и приятели на загиналите които ридаят и още не могат да повярват че няма да ги видят повече!!!!!!! На 29 септември се съберете и пак се НАПИИТЕ като казаци послучай недоживяния 26-ти рожден ден на едно момиче на което позволихте само да померише живота и го закопахте в земята. А до година на 15 Август пак се съберете и направете курбан за здравето на едно момче на 24 години на което отнехте мечтите, на едно момиче на невършени 26 години ......... едно момиче което за ненавършените си 26 години стори повече добро отколкото вие всичките говеда които дадохте на владо да се качи пиян на колата ще направите за цял живот, на една жена на 44 години която отдаде живота си да отгледа две деца ....... за да можете вие да закопаете едното!!!!НАЗДРАВЕ Радост и Краси аз знам че сте на едно по-добро място!!!! Почивайте в мир!!!

запознат (15.08.2009 г. 22:37ч.) Момчето ,на днешната дата преди няколко години катастрофира.И днес прави корбан за здраве,е на ти ся здраве,казахме да не се качва пил ,корбан за здраве се прави.Ама на ти ся здраве.От колата като парцал са го изкарали.Лека пръст на жертвите му и горката му майчица .Съсипа и живота. Как сеете да се вайкате във форума, Вие г-н КОРБАН , как не Ви е черно пред очите от мъка по нелепо загиналите млади и невинни хора . Ако имах власт, щях да Ви подведа под отговорност , защото Вие който сте свидетел и съучастник , който безутешно сте се съгласили на просташката постъпка на пияния шофьор ЗЛОДЕЙ , и сте му позволили да се качи пиян зад волана . Няма начин да намери утеха и неговата майка - ами тя също има вина , че е възпитала подобво изчадие , и също е свидетел и съучастник на неговота безотговорност. Срам , голям срам . Би трябвало да помислите за почерните майки и тази на Краси, той за нея беше единственият син и утеха , и за останалите две невинни създания , които почерниха един цял дом и род . Краси днес си отиде завинаги ... Синът ми ридае от мъка по приятелчето си ... Не го свърта ... място не може да си намери ... НЕЛЕПА СЪДБА - да приключи живота преди самото му начало ....!!! Как да утешим и успокоим сърцата си , колко много , много мъка има в тях . Сбогом на Краси и приятелката и майка й !

Многократно съм пращал писма до различни медии с апел да съдействат активно за налагането на кардинална промяна в законите, указващи вината и наказанието на шофьори убийци. Задължително и спешно трябва да се криминализира и приравни на умишлено убийство причиняването на смърт (и трайно инвалидизиране!) от шофьори, които грубо незачитайки реда, правата, живота и здравето на околните управляват МПС: - след като са употребили алкохол или наркотици - с недопустимо висока скорост (особено в населени места!) - след като им е отнето свидетелството за управление на МПС от КАТ или ако никога не са притежавали такова Такива именно са причините за поредния кървав инцидент, потресъл Бургас. Шофьорът - рецидивист Владо Айрянов виновно и по дивашки безотговорен начин причини смъртта на трима души с поведението си, което особено след поредицата му от драстични нарушения на всички правила, може да бъде определено само като умишлено убийство. Трябва да бъде обвинен и съден за умишлено убийство на трима души, като единственото заслужено наказание за такова престъпление у нас е доживотния затвор. За такъв изверг като него обаче дори това наказание не е достатъчно справедливо и адекватно. Ако такъв като него причини подобно нещастие на моето дете, изобщо няма да чакам мижавата справедливост на българския съд, прочут с абсурдната си толерантност към престъпниците у нас. Сам ще изпълня смъртна присъда на такава отрепка, защото тя няма място в обществото!

Краси беше приятел на синът ми . Много красиво и мило момче , преди малко видях и сайта на девоката ... красота и нежност ... плаче ми се, ... от както синът ми съобщи за катастрофата все ми се плаче и ми е тъжно ... един въпрос все си задавам ... ЗАЩО , защо , защо .... Жалко много, много жалко за проклетията и простотията, която таим в душите си ! Поклон пред паметта им ! Съболезнования за близките им !

Ето какво момиче затри копеле мръстно www. facebook. com/ dkoleva1 дано ти да си жив и здрав и лицето на дидка, радост и красимир да те преследва до края на живота ти копеле мръсно и да не ти дава да спиш!!!!!!!!! Дид почивай в мир! ти оставаш завинаги в сърцата и мислите на хората които те познавахме и обича ме! ти извървя един достоен път ........ но твърде кратък ....... твърде кратък! благордарим ти че беше с нас макар и за толкова кратко. Благодарим ти че имахме честта да те познаваме!!! СБОГОМ ДИДКЕ!!!!!!!

До До Elitarist: Добре. Какво предлагаш?

Алфаджията мощно мастика е сипал в Айрана, 100% е клошар от Торсида Комлука...

аз мисля че трябва да се сложат ограничители за скоростта на автомобилите, повече от 130 да не може да се кара, ав градовете 60 км-просто да се закове скоростта, който иска да кара по бързо да се пкачва на магистралата...може с електронни системи да се блокират колите в градовете да не карат с повече от 60 км. в час, ако няма такива системи за какво има в БАН 8000 души?? да изработят системи за ограничаване на скоростта, да не може да вдига тъпака повече от 60 км. да натиска педала и да се ядосва деба и простака, да слезе и да почне да рита гумите че не може да раздвива по голяма скорост...изроди мръсни изтрепаха сума ти народ, паметник до паметник по пътищата виждам, няма празно място, само гролища в тази България ..избихме се сами ..дебили изроди сче това българите и себе си слагам в това число защото нищо не пхравя за да култивирам българите да станат по честни, по дисциплинирани, по мили , усмихнати...преди 4 дни си дойде сина ми от САЩ и вика-Татко, има голяма разлика между отношението на американеца и европееца, в САЩ, казва, хората са мили и винаги усмихнати, за ръка ще те хванат ище те заведат там където търсиш, нещо , не са намръщени, а в Европа като отидохме на летището такона грубо отношение на хората че не ми се говори.... ето това ми каза сина ми....за какво да живеем в тази тъпа държава тогава...и ви излъгах че нищо не правя за да направя българина по културен и мил, напротив, всеки ден изхвърлят боклука срещу къщата ми едни цигани, аз всеки ден го товаря на количка и го хвърлям в кофите, те минават и се смеят, аз пак продължавам да го хвърлям, минават малки циганета и питат -Чичо защо правиш така, защо хвърляш на хората буклука и аз им казвам-миели деца така хтрябва да се прави и да видите как циганетата започнаха да ми помагат, и вече по малко се хвърля..значи има ефект -ето така трябва да работим с децата да ги убеждаваме, да има даваме пример и така ще променим съзнанието им към по добро и като станат големи ще бадат като хората в САЩ...моля ви мило хора праветеи като мен..убеждавайте ио давайте пример с поведението си на малките деца..блаагодаря ви

leka im praz na momcheto i dvede jeni i taka i na sichki koito sa zaginali na tova shibano okolovrasno. bylgariq nqma nikoga da se opravi korupciqta trqbva da ee nqma za da stane neshto po razlichno. policeiskite slujiteli gledat kvo staa pak nishto ne praiqt ako sq nqkoi ima da im dae kinti sichko shte napraviqt teiq gadni iznodvachi (cigani) napraite go tova okolovrasno edinpat za vigagi be shibaniqci stiga veche JERTVI!!!!

За жалост глупоста на някакъв абсолщтен малоумник УБИ нашия Краси. И за жалост такива като него ще продължават да убиват... Краси, почивай в мир и знай че никога няма да те забравим... А на това околоврустно е крайно време да сложат бетонни стени по два метра и ей такива мухльовци да се блъскат и размазват в тях, а не да зачернят семейства. Искаме справедливост... знам че нищо неможе да ни го върне, но поне да накажат виновника. Един ако си даде сметка след това, пак ще е нещо...

Да го линчуваме народе тоя АЙРЯНОВ.Трябва да го прекръстим на ракийчо-гроздов,ЗАЩО НЕ Е АЙРЯН,АМИ Е ПИЯН ГЪЗ НАСРАН. и да го затворим да ферментира дълго,дълго в затвора,или да го обесим на Пантеона в Морската градина.Можем да му дадем сам да си избере начина на ВЪЗМЕЗДИЕ.

КЪДЕ СА НИ ЗАКОНИТЕ???ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ТРЯБВА ДА СГАЗИ,ЗА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА,ИЛИ ДА ГО ВЪРЖАТ НА ВЛАКОВАТА ЛИНИЯ???БЯСНА СЪМ...

Е да, и тия са карали с повишено внимание от голфа ама ето че вече не са из между живите, проблема не е в тези които спазват правилата а в останалите, колко невинни загинаха - забележи:На 15 август - 3 невинни на околовръстното Бургас-Созопол, шофьора неврдим, на 3 август - 1 жена на същото място, по същия начин, шофьора пак невридим, на 11 април пак на същото място - 3 ма загинали, шофьора 17 годишен - невридим.Ужасно е.

Предлагам просто всички да шофираме по спокойно. Много е комплексарската агресия по НАШИТЕ пътища. Ченгетата също имат вина. Но те няма да се променят. Ние можем да направим само това.

Ясно, ще му дадат условна присъда , гадните, корумпирани съдии ... ще му се извинят даже за неудобството !!! ... и така докато не претрепе още невинни хора ...

Браво, мой човек !!!! Само така !!! И аз зареждам пушката... друг на4ин да се отървем от тези олигофрени няма !!!!

Убиеца явно е някакъв връзкар, щом са го хващали 3 пъти с алкохол и не са му взели книжката. Нещо повече - първия път наказанието му е било 4 месеца лишаване и 600 лв глоба, 5 месеца след това (още преди да му е изтекло наказанието) пак го хващат пил, но този път лишаването е само за 2 месеца (?), третия път лишаването е за 3 месеца и само 200 лева... докато в закона пише, че при повторно нарушение с алкохол наказанието е лишаване от 1 до 3 години и глоба от 1000 до 2000 лв. Изводите си ги правете сами...

Пияндурник!През 2007 - 0,74 промила, през 2006 - два пъти 1,38 и 1,63 + 11 нарушения като правоспособен водач.Стига бе , ако това беше нормална държава тоя щеше да е в затвора.Немога да вляза в кожата си от яд, просто немога.... 3 човека най-невинно да загинат заради един боклук!!!!!!!!!!!

Това вече е безобразие.На тоя път к'во ли не направиха.Мантинели слагаха от двете страни.Радар и камера да им изписва скоростта на движение.Ама то като си прост, пълно е с комплексари по пътя.Вчера минах към 20:30ч. от там точно махаха едната кола незнам коя беше дали голфа или алфата, но беше бяла и смачкана до неузнаваемост.Пред мен имаше едно Бентли кабрио, на което явно му се стори че колоната се движи доста бавноне издържа и започна да изпреварва от ляво, та от дясно и да се прави на гъзар.ЕЕЕ добре ние всички виждаме че си с бентли, и си голяма работа АМА ЗАРАДИ ТВОИТЕ КОМПЛЕКСИ НИЕ ЛИ ТРЯБВА ДА СТРАДАМЕ? Да спрем комплексарите на пътя!!!!!!!!!!!!

Значи чудя се как може да има такива изроди като теб. Данъка на една Алфа + Гражданската и отговорност е 400лв и нагоре, извинявай според теб колко заплати трябва да е данъка на една кола? Само богатите ли може да карат, защото те не се напиват не те задминават със 150 по цариградско , не карат в насрещното?

се чудеше дали да качи данъците на жилищата и колите. И избра жилищата. Така в един апартамент има три четири евтини коли (като тази алфа) и всеки ученик, продавачка или безработен е с кола. Ако беше избран нормалния вариант: по-високи данъци за ППС, допълнено от по-висока гражданска отговорност, можеше да се ограничи броят на колите и да се стимулира хората да живеят в човешки условия. Дори ако се спазва закона: да не се паркира по тротоарите ще има по-малко произшествия. Норма е да има по една семейна кола!

Препрочитайте, и пак, и пак, какво ви е написал emko.......Толко по дебата.

кмете направете бетонна мантинела.вчера беше ужас.парите от глупавите концерти през август дайте за живота на невинните хора

Боклуци като тоя ненормалник колко щеш по нашите пътища. Вина имат всички - и полиция и водачите. Не трябва да има търпимост към нарушителите, а ние всички ги търпим и сме солидарни с тях като ги предупреждаваме с фаровете за присъсрвие на КАТ. Така, че виновни сме и ние все още разумните водачи на МПС. Знам, че ще бъда охулен но това е истината.

Абе, тъпак, кУрбан се пише, кой те е учил мама му стара....Книжки. Кви книжки! Те не могат да пишат, книжки им дават...пфууууу!

абе какъв господ, каква лека пръст, какъв ад... Мястото на тоя боклук Владко е в затвора, където да му пръскат гъзеца поне веднъж на ден, а после докторите да му го зашиват наново.

Да вземат сега да му дадат условна присъда като на Стависки.Впрочем няма да се учудя и това да стане.

eee jalko i za tqh jalko za vsi4ki koito sa si oti6li ot tozi svqt po nelep na4in TRQBVA PRAVILATA DA SE SPAZVAT!!!!za kade vse barzame za6to vse s tezi koli si vdigame adrenalina PATQ NE E PISTA,TOI E INFRASTRUKTUREN OBEKT ZA PREDVIJVANE!!!!samo vlakove 6te ni opravqt nas,no i tam ne ni e rozovo polojenieto :(

Докога ще я чакаме тази МАНТИНЕЛА !?!?

leka prust na po4inalite v tazi katastrofa! i samo stoite i gledaite porednia BG cirk kak tozi UBIEC 6te se razmine sus zakona OTNOVO... i nikoi nemisle 4e e mojel da bude na miastoto na golfa karaiki si v lentata i znaeiki kakto vseki ot nas 4e na nego takova ne6to nemoje da se slu4i ...

20 g. zatvor!!!!

За италианските талиги - технически преглед 2 пъти в годината, а за каруцарите, които ги карат - психо тест за комплексарщина!

nie bulgarite si pravime genocid izbivaiki se s gluposti si

znaete li ,4e putqt burgas-sozopol ve4e prili4a na grobi6te ,kolkoto i stra6no da zvu4i...

А ти като си бил там и като знаеш ,че е седнал зад волана много пиян, що не си го спрял, умнико?! И другите, с които сте яли и сте се наливали като свине?! И се КУРБАН, а не корбан! И сега, а не ся! Вземи се запознай с българската граматика, това помага за развиване на сивото вещество в кратуната, а пиенето много вреди - и на пиещия, и на всички около него, както виждаме!!! А горката му майчица, като го е отгледала такъв умник, сега ще го гледа през решетките или болен до края на живота си!

А ВЕ ЕЙ СМЕШНИК КЪДЕ ГО ОБВИНЯВАШ МАКСИМ ЧЕ Е ХЛЪДНОКРЪВЕН УБИЕЦ ... ИЗЧЕЗНИ ОТ ОБЩЕСТВОТО ВЕ ПРЕЧИШ.... ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА ЗАГИНАЛИТЕ !

Ако е вярно това, което пишеш, ти си същия изрод като убиеца - ЗАЩО, като си го видял пиян, си му дал да се качи в колата и да убива???

До преди по-малко от 50 години бащите и ли дядовците на повечето сегашни суперменове по пътищата управляваха волски, магарешки или конски каруци...И изведнъж сега наследниците се метнаха на супер яки автомобили с компютри на борда и др. Не става! Искат се умения и дисциплина. Липсва или едното, или другото. Колко водачи на МПС имат и двете?!

ОТ ДНЕС ВЗИМА СЛЕДНОТ РЕШЕНИЕ ! ВСЕКИ КОЙТО КАРА КАТО ЛУД ИЛИ НЕ МИ ХАРСВА ПОВЕДЕНИЕТО МУ НА ПЪТЯ ГО СЧИТАМ ЗА ПОТЕНЦИЯЛЕН УБИЕЦ НА МЕН ИЛИ НА МОЙТЕ БЛИЗКИ. ТИ ! ПУБЕРТЯСЪЛ СЕЛЯКО АКО ПОЛУЧИШ КУРШУМ В ГЛАВАТ ДОКАТО КАРАШ С 130 ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ 90 ДА ЗНЕШ, ЧЕ ТОВА СЪМ АЗ ! ЖАЛКО, ЧЕ МОЖЕ И НЕВИНИ ДА ЗАГИНАТ НО ТОВА Е ЕДИНСТВН ИЗХОД.. РАЗТРЕЛ ДО ПОСЛЕДНИЯ ОЛИГОФРЕН.

Трябва да се промени законът!!! Такива изроди , като този нещатсник, убил трима невинни, трябва да лежат в затвора до живот , без право на отмяна на наказанието! Да изгние в затвора подобен нещастник, да умира бавно, ден след ден, малко ще му е, заради злото, което е причинил! А него - какво? Ще го съдят ли? Какво обезщетение ще го осъдят да плати?! И дори да допуснем, че го плати - ще върне ли отнетите човешки животи?!

Ако на Ставииски му бяха дали 15г. ефективно МОЖЕ БИ тази и други катастрофи нямаше да се случат

na 03.08 absolutno sustata katastrofa. na sustoto miasto. Edin chovek si otide. DOKOGAAAAA

Момчето ,на днешната дата преди няколко години катастрофира.И днес прави корбан за здраве,е на ти ся здраве,казахме да не се качва пил ,корбан за здраве се прави.Ама на ти ся здраве.От колата като парцал са го изкарали.Лека пръст на жертвите му и горката му майчица .Съсипа и живота.

пиян е бил убиецът, чети ...

ТОЗИ ГОСПОДИНЧО, АКО СЕ ВЪЗСТАНОВИ Е ДИРЕКТНО ЗА ПАНДИЗА. АКО ИМАШЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ И ТО МУ Е МАЛКО. ПЪТЯТ Е ОБЕЗОПАСЕН С МАНТИНЕЛА (ДВОЙНА) ИМА КАМЕРА, УСТРОЙСТВО КОЕТО ФИКСИРА И ИЗПИСВА СКОРОСТТА НА ПРЕМИНАВАЩИТЕ АВТОМОБИЛИ, НО ИМА И ТАКИВА КАТО ШОФЬОРЪТ НА АЛФА РОМЕОТО, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАГИВАТ НЕВИННИ ХОРА.

Лека им пръст на загиналите. Просто не мога да разбера, като виждаш, че някой е не просто пиян, а МНОГО пиян, защо се качваш в колата с него? Аз не бих се качила шофьорът ако беше на две глътки бира, камо ли ако направо залита.

a Ti kade prochete che e upotrebil alkohol???