Рецидивист без книжка блъсна 10-годишно момче

Служители на Районно управление на МВР в Бяла Слатина издирват неправоспособен шофьор, който е блъснал вчера дете в село Търнак и е избягал от местопроизшествието, съобщават от Областна дирекция във Враца.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист без книжка блъсна 10-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкото дете...трябват Крумови закони...

Стискам палци детето да се оправи. Жестоки санкции за каращите коли и мотори без да имат право. Да се проверят и книжките на неграмотните цигани. Как са прочели правилника, щом не познават и една буква?

такова нещо като неправоспособен шофьор няма. Щом няма книжка, той не е шофьор. А щом не е шофьор и се е качил на автомобил, то той е престъпник!

Абе, приберете ги тия изроди в затвора и там да гният до живот! Да видим дали други след тях ще тръгнат да газят наред... изроди!

Този вероятно е пуснат от вашите, дето опоскаха България през последните 4 години.

Доживотен затвор за рецидивистите! Да чукат камъни в Скравена или Белене! Много жалко за момченцето. Дано се оправи.

И сега ако някой протестира срещу бездействието на съдебната система ще го упрекне ли някой,че се осмелява да коментира решенията на съда?От самолет се вижда,че съдът в България право седи,криво съди,но все се намират политици,които призовават да не се коментират съдебните решения.На осраните политици им отърва да не се коментират съдебните решения защото те са в техен интерес.Крадат си на воля,а съдът ги намира за невинни.

Името, иметоооо .... народа ще го намери само кажете името ....

Решението е линч връзват го за един дерк в центара на селото и бий с камтни ама не много големи да него убиете,че трябва да изпитва болка колкото по-продължителна толкота по-добре.И да умре от блката.

И колко души ще трябва да осакати или убие този рецидивист, за да го вкарат най-сетне в затвора и да му друснат едно сериозно наказание!? Къде гледат съселяните му, като го знаят кой и какъв идиот е, да удари дете и да избяга от мястото, без да се опита да помогне?!

mn jalko za deteto.... :(:(:(

защо не пишете името на този криминално проявен шофьор

probatziata triabva da se premahne kakto i uslovnite prisudi - bulgarskia mantalitet e takuv che tova ima dori obraten efekt suzdava oshte po-goliamo chuvstvo za beznakazanost i e mnogo vredno v milata ni rodina

Господин съдя, аз предлагам на моя клиент да му се продължи пробацията с 6 месеца!

Докога съдебната система ще бездейства??? Навярно полицията скоро ще го задържи, след което следват безкрайни циркови представления!!!

Ами аз ако съм баща и го знам кой е, тоя няма да го открият за арест.... никога. Има не малко гори и места, където човешки крак не стъпва.... Системата съществува, за да предотвратява подобни случки за обществено благо. Щом тя не работи има и други начини за възмездие.

И какво става сега? Една жена не дала на бившия си мъж да види детето и лежи 3 месеца в затвора, макар че е с диагноза рак на гърдите, а детето е бозайниче. Друг е рецидивист на свобода и трепе с деца с автомобил, без дори да има книжка за правоуправление. Ето това е съответствие м/у съдебните систени!

че нещо странно виждате ли в тази новина. Няма кой да го гони, че тогава защо да спира? Криминално проявен, ама на свобода..така е в БГ

Nai mnogo da mu udalzhat probatzoqata

Спрете се с условните присъди, защото, ако този шибан рецидивист и малоумник беше в затвора, сега нямаше една майка да се поболява от мъка по детето си. Нека щибаните магистрати и пишещите законите да се вземат в ръце защото на все повече хора взе да им писва.

ммм, защо ли не се учудвам?? тука някой си мърда мързеливия гъз само след смъртен случай, и то едва-едва!

КАТО НЯМА ВЛАСТ, ЩЕ ИМА ТАКИВА ТИПОВЕ...

Разтрел за П.Б.

защо не качвате коментарите

Има ли някакаво значение,дали убиец по пътищата е с книжка,или без книжка?. И не е е ли крайно време,нетърпимостта от такива деяния,да бъде и спрямо близките ни хора. Които пред очите ни,системно правят престъпление. Кога деца на по десетина години,ще престанат да управляват мотоциклети и мотопеди. Кога безотговорни родители,ще престанат да возят в личните си автомобили,на предните седалки,невръстните си деца. Докога все накой друг е виновен,ние винаги сме невинни????

защо не качвате всички коментари

зашо не качвате всички коментари

Абсолютно съгласен с Гуньо Простия (14.08.2009 г. 13:54ч.)

Кака Гойка се показа по телевизията след 10 минути на мястото на местопрестъплението и остро порица безпринципното възгордяване. После Батето взе думата и каза да я карат умната. Най-накрай свинята говорила за чистотата (в София например). Що е то? Медийна ПР акция на мутрата от Банкя.

защо не качвате коментарите

мръсен келеш , бой и само бой .