Камион премаза дете на тротоар

8-годишно момченце е загинало на място, след като било блъснато от тежкотоварен камион "Мерцедес".

Обратно в новината

Коментари - Камион премаза дете на тротоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kato ne znaete kak e stanalo za6to plqmpate ve ,nikoi nee zastrahovan sre6tu takova ne6to,(bilo dete bilo 6ofior)koi vas deto pi6e tuk v foruma e burgazliq,ama to si li4i ko da pitam i az.na den po hilqda puti minavam ot tam KATO NE ZNAETE NE DRUNKAITE.Tam na izlizane ot samata firma nito pe6ehodec nito kolooezda4 nito 6ofior imat vidimost.A za tezi koito ne sa ot burgas ima GOOGL EART (deto pravi sat.snimki)ai vi6te i posle drunkaite...........

Priateliat mi naskororo edva ne udari edna rumuska tziganka koiato presichashe magistralen put Bukutesht - Giurgevo... Kakvo, vinoven li shteshe da e?! Vseki e dlujen da si pazi sobstveniat jivot...

нали си знаете - шофьора е невинен, няма да се съсипе името на фирмата я! той министъра милярди изпусна, пука му за едно дете

детето караше опасно по тротоарите,без да се оглежда влижаше и излизаше от дворовете, а това е промишлена зона,аз работя на следващия портал.Но тези големи Гондоли(ремарке тип самосвал)летят с по 120км/ч.Шофьорите са притискани от шефовете да правят повече курсове на ден,и дори ми споделиха как лъжат ограничителя и тахографа.Докога полицаите само ще симулират дейност,а ние ще отразяваме черната хроника все по-необезпокояващо?? и за двамата!

Как не се уморихте да се обаждате ни в клин, ни в ръкав, без да се притеснявате от случаите!? Загинало е дете, не смейте да се обаждате с такива недомислици, не си показвайте остроумието и иронията в такива трагични новини, как не ви е срам!?....А и този, с тази усмивка :-), тук ли е мястото да я избирате, до усмивки ли Ви е при тази трагедия!?... Хора, спрете се, от простотия и непукизъм, а най-вече от сеирджилък ще се затрием, ей, неразбран народ, ей...!?....

Преди месец, в Плевен. Движех се по главна улица със скорост 40-45 км/ч, след 200 м. имаше сфетофар... от вътрешна уличка с наспирали автомобили, без да намали или огледа, едно лапе с колело, искочи с бясна скорост на няколко метра от колата.... моментално набих спирачки (късмет имах от това че кракътми беше вече върху педала заради наближаващия сфетофар) момчето не се обърна назад дори и при писъка на гимуте на няколко метра зад него, мина покрай колите чакащи на кръстовището, пресече кръстовището на червено, и просто не реагира.... та искам да знам според Вас, ако бях с 10 метра по-напред и лапето се беше натикало под гумите на колата, и аз ли щях да съм изрод, да изгия в затвора и т.н. няма значение дали си зад волана или си на пешеходната пътека или се возиш с колело..... всички сме участници в движението и всички трябва да се съобразяваме с правилата за движение по пътищата. Когато бях дете, имаше в училище часове по безопасност на движението и състезания за каране на колело... но не на скорост а не владеене на колелото.. има ли сега такива мероприятия в училищата? Не ме разбирайте погрешно, съжалявам за детето, но това че някой е загинал не означава че е по нечия чужда вина....

Детето било карало бясно. Абе вие малоумни ли сте или какви? Ако ще с 200 км да кара детето по тротоара, пак то си е с предимство пред каквито и да е било камиони излизащи от платното на въпросната фирма! Е как си представяте някой да излиза с камион и да пресича тротоар, по който се предполага че минават хора, и да не спре за момент, да погледне абе идва ли някой случайно? Винаги трябва да очакваш, че пешеходци могат да наближават, че и деца с колелета дори! А тоя пич изглежда хич не е спрял, потеглил си е спокойно и край. Малоумщина!

Не съдете пак прибързано шофьора! Да поясня за неосведомените: кв. Акациите и кв. Победа са циганските гета на Бургас. С това в никакъв случай не искам да кажа, че живота на това дете е по-малко ценен, но със сигурност всеки, който е минавал оттам с автомобил знае за какво става в-с. Навсякъде абсолютно безнадзорно бягат циганета и само късмета може да ти помогне в тоя случай да не сгазиш някое! Колкото и да внимаваш не се знае откъде може да изскочи някое хлапе и да те вкара в голяма беля! Съжалявам за детето, незнам чия е вината в случая, но не бързам да съдя и шофьора! А със сигурност мога да твърдя (не за конкретния случай, тъй като незнаем още какво точно се е случило), че родителите роми се интересуват повече от помощите и детските, които взимат за многобройната си челяд, отколкото за живота на своите деца! Това е истината!

Jalko za deteto, no incidenta be predvidim. Roditelite sa bezdomnici i malkoto po cql den krastosva6e tazi tejko natovarena ulica s koleloto bez nadzor. Minuti predi incidenta kara6e v moq stopanski dvor , a znam ot ohranata , 4e 4esto e presi4alo ulicata bez da se oglejda. Kamiona ne go e blasnal , a go premaza , i ne na trotoara , a na vhoda na bazata za inertni materiali. Ako e izsko4ilo izzad ogradata , 6ofjora e nqmal golemi 6ansove da go vidi. Jalko i za nego , vse pak e na 28 mom4eto ....

Като чета наред - виждам, че не държавата абдикира, а мозъците ви абдикират! Оттам и идва състоянието на държавата! Всички калпави държави имат необразовани и глупави народи. Няма интелигентен народ с кофти държава - да знаете!

Хора...да вземем да осъвършенстваме левитацията, че като гледам май и по тротоарите започнаха да ни избиват...Срамота!

Детето не е могло да овладее колелото и се блъска в средата на преминаващия камион и попада под задните гуми. Той е правил завой на кръстовището... Иначе това там си е индустриална зона и точно такива са прев. средства.

Много ти е смешно нещо...ако е твоето дали щеше да мислиш пак така....

Айде стига вече де...Смърт за тези шофьори, до кога ще ни трепят децата...СТИГА ВЕЧЕ, СТИГА.....Тъпите политици нищо ли няма да направят най-после...ИСКАМЕ ЗАКОНИИИИИИ, АЛООООООО ГОСПОДАТА ПОЛИТИЦИ....Ама , недай Боже, някой трябва да смаже поне едно депутатско дете, за да се раздвижат...Съжалява че го казвам, но това е живия живот в тъпата ни държава...Бог да прости детенцето и съболезнования за родителите!

рябва да настояваме преди да се получи книжка за управление на МПС, кандидатите да престояват поне по 8 часа на гробището и по 8 часа в травматологията на спешно отделение в голяма болница. Може пък да има макар и малък резултат от такава мярка.

мене, тъп си батко.

Пояснение за мене - в текста ясно е написано, че детето е карало по тротоара и е блъснато на входа на фирмата, когато камиона е влизал в двора. Дали този вход към вътрешен двор се счита за пътно платно не мога да кажа - тротоара пред гараж не е пътно платно, но дори и при големите фирми, щом има прекъсване на тротоара за влизане в двора задължително трябва да има пешеходна пътека тип зебра а и без това при завой пешеходците са с предимство. Толкова за разяснението. На същата тази улица преди години блъснаха чичо ми с мотор и го убиха. Светла им памет на жертвите а тези, които четат тези новини да си вземат поука какво правят, когато са зад волана.

мене (18.07.2008 г. 11:09ч.) последно: все пак по тротоара ли се е движело, или е пресичало пътното платно? Тук има една тънка разлика. --- си е написано доста ясно! Прочети внимателно! А останалите не пишете глупости без да знаете: дано да лежи в затвора и т.н. Най-вероят хлапето е карало бясно по тротоара и въобще не се е огледало като е пресичало платното, което представлява входа към фирмата. Нормално пешеходецът се движи с 3-4 км в час. Хлапето сигурно е карало бързо и е изскочило внезапно пред камиона и шофьорът е нямал време нито да го види, нито да реагира. Между другото въобще не защитавам калпави шофьори и много мразя бездарното, просташко и комплексарско поведение по пътищата. Обаче мислете с акъла си преди да проклинати и да псувате! И просто бъдете внимателни и разумни като ходите или шофирате по улиците, защото и на вас може да ви се случи!

Закон за тез товарни убийци! Хора спасявайте се!

в този хаос и анархия.....

нещастен случай,съчетан с лошо стечение на обстоятелствата. Ка влиза във паркинга на фирма Андела , а детето не е успяло да овладее колелото и попада под задните гуми. Тротоарите са отвратителни и неравни/едва ли учудвам някого/. Не мисля че шофьора е могъл да реагира по какъвто и да е начин. Жалко и за него и за детето. Мир на праха му ,дано шофьора се съвземе след този ужас които е приживял.

Айде, айде! Най-вероятно е шофьорът на камионът да няма вина. Лапетата са си опасни, особено тези с колелата, а още повече че по тротоар колело не се кара, а лапето едва ли знае правилника за движение въобще, а колелото си е превозно средство като всички останали превозни средства и за да се кара по улиците трябва да се знаят правилата. Лично аз точно на тая възраст претърчах пред една кола в тясна квартална уличка без никаква видимост без въобще да се оглеждам и минах на има няма 10 см - щеше да ме пребие, ама аз си бях виновен. Вижте само останалите деца как карат колела и как се движат по улиците и ще се ужасите. Родители възпитавайте си децата и ги учете да се движат по улиците разумно!!! А не да ми викате - големите камиони били виновни, шофьорите били виновни, кмета бил виновен! Като не искате камиони - ходете да живеете на село в планината, където има само овце!!!

Да гние , ана на дали!!! Скапана държава и тва е :((

Да гние , ана на дали!!! Скапана държава и тва е :((

Аман от тези огромни камиони които кръстосват улиците на градовете. Надали има по-света страна където да е разрешено да се движиш с 4 осен самосвал или бетоновоз където ти е кеф. Улиците са с 10 сантифетрови коловози а пешеходците не са сигурни за живота си. Ама не трябва да се пречи на бизнеса

Oh, Bozhe! Dnes novinite sa naistina uzhasni. Balgarskiat student koito postrada v USA e pochinal, sega i tova detentse. :-( Plache mi se! Zashto tribva da stavat takiva neshta?!

да почива в мир, горкото... дано тоя тъпак гние в затвора!

Стига толкова жертви бе хора. Настръхвам само като си го помисля. Да пазим децата си! Бог да го прости детенцето и съболезнования на родителите. СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

това е нещо обикновенно да ни гонят от тротоарите и да се преписва на трудна видимост или да не се съобразяват по кръстовищата децата ни са в постоянна опасност и ги убиват ненормални шофьори!!! аз с количката всеки ден се страхувам да минавам по улиците където е строеж до строеж или колите са по тротоарите а свободни улици вече няма камионите минават с такава бясна скорост и вдигат боклука и чакълите а едно действие може да ме направи мен и детето ми лист на някой стълб много съжалявам за това дете то е изгледано и липсата му ще донесе много мъка в семейството му

УЖАС

БЕЗ КОМЕНТАР

В нормалните държави има алеи за велосипедисти, а в нашата навсякъде с предимство са само т. нар. МПС-та.

Do koga podobni incidenti 6te sa ejednevie!? Do koga tezi 6ofiori 6te ostavat beznakazani!?

тази държава е пълна с идиоти!

Би-Бииип! Качило се секо на кола и писка!

Отврат :(

Войната продължава!!!

последно: все пак по тротоара ли се е движело, или е пресичало пътното платно? Тук има една тънка разлика.

КАТАДЖИЙТЕ НЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА И САМО СЕ САМООБЛАГОДЕТЪЛСТВАТ ОТ НАРУШИТЕЛИТЕ ПО ПЪТИЩАТА . ПО ВЕРИГАТА ПОСЛЕ ДОЗНАТЕЛИТЕ ПРОТАКАТ И ЗАКОНАДАВА ПРАВО НА НАРУШИТЕЛИТЕ И ШОФЬОРИТЕ -УБИЙЦИ ДА НЕ СИ ПОЛУЧАН НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ И ТАКА СЕ РАЗМИВА ВЪВ ВРЕМЕТО И ПОСТРАДАЛИЯ ПОСТРАДЪЛ, А НАРУШИТЕЛЯ НЕ НАКАЗАНИ.В БЪЛГАРИЯ ПРАВА ИМАТ САМО НАРУШИТЕЛИТЕ. А ЗАЩО В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ГОДИНИ НЕ СЕ СТРОЯТ ПЪТИЩА,НЕ Е ПЕЧЕЛИВШО.ВЕЛОСИОПЕД ТЕ НЯМАТ ЛИ ПРАВА, НЯМАТ КЪДЕ БЕЗОПАСНО ДА СЕ ДВИЖАТ.?

черноморието......

УЖАС