Майка и дъщеря загинаха в катастрофа край Пловдив

43-годишна жена и 19-годишната ѝ дъщеря загинаха в автомобилна катастрофа край Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Майка и дъщеря загинаха в катастрофа край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали така неразумно щеше да изпреварва в Германия? Риторичен въпрос. Всички знаем как се спазват правилата там......... и как не се спазват в България. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, ХОРА?!!! НА КЪДЕ ОТИВАМЕ?!!!! КЪМ НЕИЗБЕЖНИЯ КРАХ НА ДЪРЖАВАТА И НА ЧОВЕШКОТО У НАС!!!!!!!!!!

Аман от убийци по пътя. Вие не разбрахте ли, че не сте застрахови и ако сега е новина за някой друг, утре може да е за детето ви или любимия ви човек? До кога безотговорно ще изпреварвате без видимост и ще се мислите за много големи шофьори? Май много филми гледате и компютърни игри играете.

ЕЕЕ как пък не свикнахте за толкова векове???

Преди 20-25 години 90% от евразийската сган преминаваше територията с влак. Простият българин не само, че не съумя да модернизира и развие железопътния транспорт, но и буквално го разгроми. Магистрали, магистрали, магистрали, Боковски мечти... А хак ви сега комшувския боздуган в простите гумаджийски тикви-:)

Както казва добрият ми софийски приятел Марио: " Турчин шофьор е равносилно на маймуна космонавт!!" И: " За нищо не ставате! Нямате ни ни едно велико откритие в която и да е да е наука! Дори аналния секс е гръцки патент!".

Турчин шофьор = луд с картечница! И нищо повече няма да кажа!

Нищо не пише за състоянието на турския гражданин....

Нищо му няма на тоя, не виждаш ли?

Това,че ти не знаеш да четеш, не означава,че не пише,Исмаиле.Аман от прост народ ,еййй !

Едно време в КАТ пишеше: Една секунда невнимание и после цял живот- мъртъв !

Прокуратура, Съд, Държава къде спите?!!! само данъци ли събирате?! това ли е държавата?!! един мангал с 4 деца получава помощи колкото заплата на инженер. Нормално ли е питам ?!!

...поредният случай, при който чужди граждани убиват на пътя българи... тъжно е...

Интересно каква наказание ще понесе този гаджалски изрод ?

потупване по рамото , какво друго!

Бог да прости,тез невинни душици.Много сили за горкият баща

Ужасно е да изгубиш жена и дъщеря заради една секунда невнимание на някакъв гаден турчин.

Наистина, такъв ужас изживява човека ,че не мога да си го представя-:( Няма по-тъжно нещо от това,да надживееш детето си...!

Всичките мангали и не само, знаят, че могат да правят каквото си искат, защото КАТ имат заповед да не спират чужди коли, защото можело да им искат подкупи. В резултат карат както си искат и трепят хората. Ама нас кучета ни яли (мангали блъскали), нали трябва да сме нагъзени по европейски...

За съжаление,е така ,и по-зле ще става. КОй да им държи сметка? КОй? Ние показахме вече,че държава нямаме,че никой от политиците ни не го е еня за българите. И все повече и повече няма да можем нищо да им казваме,особено на турците,та ние вече нямаме гащи,за да им кажем нещо -никакъв енергиен проект не ни остана, никаква гордост,за да има за какво да се хванем,дето се вика. Без дрехи сме,а лошото е,че вече няма на света някой ,който да ни защити,на който да сме му мили. НЯМА ! А на турците,нашият президент ще им казва -"идвайте,убивайте ни ако искате,без гащи ще ви се молим за малко газчица да ми налейте за газената лампа ..."!

В България най-много потърпевши и загинали са шофьори блъснати от неправилно изпреварващи от другата лента такива. За да се оправят нещата глобите трябв да са зверски! Тука повече загиват по пътищата, отколкото в Ирак и Афганистан взети заедно. Затова в Швейцария няма да видите кола паркирана с успуха от към тревна площ. Глобата е драстична!

До кога ще крием, че всъщност 90% от катастрофите стават при неправилно изпреварване от такива джигити като тоя мангал!!!

Много си прав! Не превишената скорост, заради която накупиха камери и осигуриха хранилка на подръжката, не техническото състояние, дето също носи не-малко доходи на лобистите, а именно джигитлъка и бабаитлъка са причина за преобладаващата част от катастрофите. Може би трябва да въведем глоба "агресивно шофиране", (както в САЩ) и да признаваме записите от бордовите камери за доказателство в съда (както в Русия)? Въпреки че както Русия, така и САЩ имат повече жертви на пътя на 100К население от нас, "дивите" балканци.

Строги и сурови закони и стриктно прилагане. Това е единствения начин за превъзпитаване на шофьорите по БГ пътищата!

кой и кога ще осъди турчагата? Турция ще си го "изиска" да го съдят там и ще му наложат условна присъда!

Прав си принципно, но за съжаление и у нас да го съдят, пак няма да получи повече от година условно и още толкова без книжка. И после пак ще е на пътя...

Бог да ги прости невинно загиналите! Открай време турчолята карат така,че все едно искат нарочно да затриват хора. Аз лично досега на два пъти на косъм съм се спасявал от турски шофьори,като съм излизал на ливадата,като срещу мен турски ТИР,на прав участък изпреварващ автобус ,и не се маха и не се маха и накрая -аз на метър от него,избягах в ливадата,като едва не се пребих сам...-:( Навсякъде така карат турците -те са джигити. Казали са ми,че в Турция книжка се взема,като преспиш със шофьора ,с който караш за да се учиш (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ СИ МЪЖ) ,било си е това неписан закон. Защото там,за да извадиш книжка за камион (поне преди години беше така) ,е трябвало да пътуваш с един такъв шофьор ,който да ти потвърди че си готов ,а не така с инструктори,както е в Европа. Но това беше преди десетилетия,де -сега не знам как е.

Магистрала "Тракия" отдавна подминава гр. Пловдив и турските шофьори спокойно могат да минават по нея и да слизат/качват на отбивката за Плодовитово. За съжаление, указателните табели си стоят от едно време, неподменени. Когато дойде лятното преселение на гастарбайтерите, всичките под строй, следвайки съществуващите към момента указателни табели, слизат/качват на отбивката за Пловдив. Хаоса на Скобелева Майка е пълен, но това явно не е повод да се актуализират табелите. Ето защо аз питам, кой и каква отговорност ще потърси от АПИ?

Тия джагали тука си карат както си искат... Хванат ли те на магистралата малеее ужас... Хем карат бавно, хем не те пускат да ги минеш... А за камионите им да не говорим... Абе няма ли начин да им пуснем по-скъпи винетки, нещо такова...

Мир на праха им на жертвите и кураж на бащата и другите близки! Истината е, че тук всеки кара както си иска, защото няма сурови закони, а малкото, които имаме- не се спазват! Как в Гърция и въобще на запад всички карат примерно? Ами като заплахата от превишена скорост е да ти спрат колата от движение, да ти вземат задния номер и да ти тряснат глоба от 1000 евро... която, докато не платиш не можеш да си вземеш колата и да напуснеш държавата- със сигурност ще караш като на шофьорски курс. Строги и сурови закони и стриктно прилагане. Това е единствения начин за превъзпитаване на шофьорите по БГ пътищата!

Напълно подкрепям

Само дето за гърция грешиш, там е като тука, че и по-зле.

Не знам откъде ти е опита, но лично мен са ме глобявали с 350 EUR, че карах със 110 вместо с разрешените 90 след Серес. Като си платих веднага в пощата в съседното село ми направиха 50% "отстъпка" и реално платих 175 EUR. Куките ми бяха взели книжката и документите на колата и ми ги върнаха, чак след като си платих глобата. Това което обаче забелязах е, че не спираха и глобяваха гръцки коли въпреки, че някои от тях караха значително по-бързо от мен. Та "щастлив" завършек на една кратка почивка в Гърция.

Алооо, ултрасите от Пловдив, интересна ми е Вашата реакция: дали ще раздавате правосъдие на шофьра от братска Турция, или ще намерите някой 15-16 годишен както оня ден

ДО 3253-НАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ В Б-ИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИE!ТАМ СА НАЙ-ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ,СПОРЕД Г-Н ПЕНЧЕВ!БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!!!

Лека им пръс на жертвите. В голямата си цялост турските тираджии са ужасни. Заспиват на волана от което и следват катастрофите. Не искам да политизирам днешната тема, но трябва. Това се дължи на ......КАПТАДОНА. Който не знае какво е да пита чичо гугъл. БГ родно производство, забранено официално, но лабораториите на бивши и настоящ премиер работят в Ирак, те цигарите ментета от там идват през Маказа, както и хероина, но това е друга тема, тавиновни сме си ние, тоест .....абе ББ и компания. Няма какво да увъртам. Продават каптадон нелегално на тираджиите, не спът по 72 часа и тамам влезнат в БГ и ефекта свършил. Резултатите са ясни.

Конспиратор !

Горе долу си прав но в седнало положение. Пише се КАПТАГОН умнико. И не е карал ТИР а лек автомобил турският водач. Безрасъдното шофиране е не само наша черта. Има го и по другитр държави. Останалото няма да коментирам. Жалко за загиналите.

И не е идвал от Турция, а се е връщал там.

един да каже някаква истина и шибаните герберасти и соросоиди да го оплюят.

селски пенсионер си явно и за каптагона си попрочел в гугълчето но ти е ясно колкото китайското писмо и запомни...БГ вече не е в аквариума и всеки е свободен да прави с живота си каквото иска а не каквото каже партията та......айде пий си хапчетата и сменяй памперса и си лягай

Мир на праха им много гадна трагедия. Тия турски шофьори са ужасни. Като тръгнат да си ходят и да се връщат в Турция и през България си карат все едно няма друг на пътя. Нищо не спазват, а заспалите турски тираджии направо ми изправят косата. Докато стигнем Върбица (по пътя за Пловдив) е старшно особенно лятото когато са на тумби. Просто не ми се пътува тогава.

това трябва да е турски полицай.Големи ахмаци сте, а пишете сега,че българските полицаи друго освен да прегазват мирните граждани,не правят.

Голяма трагедия. А омразата към турския шофьор е следствие от политиката на ДПС в България.Това не е политика за запазване на етническия мир ,а точно обратното.

Верно е че българите не сме най-примерните шофьори, но в сравнение с нас тези /турчалята/ са изроди. Вчера 30 км преди Русе ми излезнаха челно двама феса с тирове които се опитват да се изпреварват. Наложи се да спра напълно. Добре че изпреварвания фес се усети накрая и даде път на изпреварващия защото освен че спрях трябваше да тръгвам извън банкета по нивите . И ония ще ми маха да се извинява. Изроди.

Мир на праха на майката и дъщерята и кураж за съпруга. Наитина много съжалявам, съболезнования на всички близки.

sawo

Защо всяка катастрофа е на първа страница на dir.bg ? Да не би у нас да са толкова малко, че всяка катастрофа да е новина сама по себе си?

parvaty

Турците карат ужасно в България. Изпреварват неправилно и се държат, сякаш магистралата е строена от дядо им! Сега 20 години затвор за тоя тъпанар!!! И за всички останали боклуци, които се имат за царе на пътя!!

Смъртна присъда за турския гад!

Магистралите не,но пътищата в България наистина са строени от дядовците им,в продължение на 4-5стотин години.

Друг път - 80% от пътната ни мрежа е проектирана и прокарана по време на социализма. Повечето магистрали - също. Малкото, което е извън това, е направено след освобождението и след социализма.

Тия миризливци не трябва да ги пускат на запад от Одрин. Като тръгнат керваните с гастербайтери, пътищата в Европа се превръщат в бунище след тях, а ето че и хора убиват с некадърното си каране.

и бг селяни са същите

Мир на праха им. За турчина шофьор нищо няма да пиша. По-добре сложете мантинела м/у платната в различни посоки, иначе така ще продължат да си отиват невинните.

Това е косвено следствие от анархията у нас. Същия този турчин, кара примерно, когато е в Германия, нали? А защо си позволява да кара така у нас? Защото независимо дали си българин, турчин, румънец или какъвто и да е друг джигит, няма кой копче да ти каже. У нас царува наглостта и простотията.

МВР ще започне досъдебно производство срещу неизвестен извършител !

Да го прибират веднага в ареста и съд по бърза процедура, защото иначе никога повече няма да го намерят.

Как досега един турчин не ми налетя на Джогана? Всеки път силно се надявам на подобен инцидент. Ама да се завре до раздатката, да се завре! А който оцеле, ще го извадя от колата и бой докато дойде полицията.

Ей, "журналя", правилното заглавие на статията е:" Турски резняк претрепа българско семейство на пътя!"

Мръсни турци! Само лопата за такива...

Сега този турчин ще го задържат ли и ще го осъдят ли или ще го пуснат да си замине за Германия? Бог да прости невинните жертви!

Дължи само глоба за неправилно изпреварване.

Тези турци,както и румънците са "най-големите шофьори",как им дават книжки на тези селтаци ,а това ако някой българин го направи в турция,мислите ли ,че ще го пуснат от затвора???

и пак катастрофа с натурализирани германци от турски произход,отиващи на гости в родната си къща?