Челен сблъсък между два камиона затвори път (снимки)

Шофьор загина при челен сблъсък между два камиона на изхода на Велико Търново в посока Стара Загора. Движението бе спряно за няколко часа и се отклоняваше.

Обратно в новината

Коментари - Челен сблъсък между два камиона затвори път (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е международен път свържващ Европа с Азия.Целия трафик минава през прохода.Пътя до бензиностанцията на Ромпетрол е толкова тисен че два тира се разминават на 20-30 сантиметра и на всичкото отгоре има огромна и дълбока дупка на периферията на асфалта която в дъждовно време се пълни с вода и на се вижда.Дупката стои вече цяла година и никой не се интерисува за човешкия живот.

Тук на Хаин боаз сме като на война.Тиражиите карат като на рали.Отиваики до вилата си не зная дали ще стигна жив.Карам отбранително.Ужас.Има една отсечка между Търново и Дебелец от два километра на която има десетки убити хора и тонове съсипани мантанели.Поставиха поне двадесет предупредителни знаци и табели пак катастрофи.

Три почивни дни,по-уморени от алкохол и недоспиване не са били.соло камиончето-хладилно т.е. бърза за....отвъдното!правилата са за непрофесионалисти и за по-малките,ние големите гледаме от високо и там където ще се "спрете" има масивни метални греди облечени в броня.влекачите на "тирове" са по 400 и повече,коня и вървят с 90 км. без проблем-проблем са възпалените ви мозъчета,че карате като на магистрален път,при трафик за 70 км. в час

Аре стига бе пак ли...... А между другото вчера на тракия имаше две коли изкочили от платното посока София, едната беше бяла май Дачия и беше минала по таван нещо да знаете по случая.....?!

По първоначална информация единият товарен автомобил се е движел в посока към Русе, а другият в срещуположната Какво означава първоначална информация?Това означава ли , че е възможна и друга противоположна на първоначалната информация? Интересно, как биха се блъснали челно, ако не се движеха в противоположни посоки?

95% от смъртоностните катастрофи стават на двупосочни пътища. Магистралите не се ядат, ама спасяват човешки животи.

Викаш да вземем за 2-3г бюджета на Здравната каса и да го "вложим" в магистрали? Ще намалее смъртността по пътищата, а това, че през това време ще умрат 5 пъти повече болни не е важно - важно е "поне" от пътни инциденти да намалеят (няма да са 0 или 20 естествено).

Поредният малоумник, който мисли с търбуха си и не вижда по-далече от носа си! Ами дай... никакви пари за магистрали, нищо че без магистрали, пътища и железници, нито една фирма няма да дойде да си построи фабриката тук, защото няма да има как да си кара нито суровините нито стоката! После ще викате - ааа няма работа и ако се намери само нископлатена!

А може да се спрат и парите за тъмно зелените, тогава ще има пари за колкото си искаш магистрали...

Без ТИРове не може, но ми се струва, че напоследък шофьорите им са станали особено нагли, непредпазливи и несъобразителни. Отдавана не ми се е случвало някой тираджия да пусне колона или поне 1 кола, даже напротив - май даже все повече гледа да те прецака... Може аз да се заблуждавам

Не, не се заблуждаваш, дори ми се е случвало и нещо по лошо - един ид..от м даде ляв мигач с идеята да ми покаже, че е възможно да го изпреваря, но започвайки маневрата отсреща ми се задаваше кола, която за щастие видях в последния момент...

Ляв или десен мигач ти даде? Ако е било ляв е искал точно това да ти каже - да не изпреварваш. А иначе може да е гледал филма Дуел по Стивън Кинг.

Дал ти е ляв мигач за да ти каже да не правиш вече започналата от теб маневра, защото е видял насрещно движение. За изпреварване се дава десен мигач. Спасил ти е живота. И на този отсреща, който не е бил виновен, че ти бързаш да Я срещнеш.

Далеч си от разчитане на сигналите брато.

Ляв мигач се подава,когато се водят два камиона,за да види вторият,че пътят е свободен.Иначе десен мигач показва,че може да ме изпреварят.

ужас

Професионалисти.

"По първоначална информация единият товарен автомобил се е движел в посока към Русе, а другият в срещуположната." - гениално прозрение, но от кого ли е направено - от автора на статията или от милиционера, дал информацията!

български полицай: "Лицето влезе в асансьора и изчезна в неизвестна посока".