Катар поиска да влезе в НАТО

Така ще се борим успешно с тероризма и ще станем гарант на мира в региона, казва вицепремиерът на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска да влезе в НАТО... или иска да си купи НАТО-вска индулгенция за да си продължи с терористичната дейности из района;)

Е, ще стане егати и НАТОто - утре и Афганистан и Бимбистан ще искат да са в него. От арабелите няма спасение, пуснеш ли им малко фандък.

Във всяка новина или виц има поне капчица истина !! Аз лично се уверих в това по отношение на този виц :-)))!! Всеки знае, че членките-държави в НАТО плащат ежегодна такса за членството си, но напоследък го закъсаха яко - МАЙ? Катар е най-богатата страна в света по БВП на глава от населението. Щом държат най-богатите футболни клубове в Европа, защо пък да не "напомпат" и НАТО, въпреки факта, че преди година имаха ембарго за подпомагане на "ИДИЛ" ?! Така ще ги(НИ) "напомпат", чеее....!! Пази Боже, това да не се случи, но НАС и нашето мнение не е меродавно за господата от Брюксел и Вашингтон !!

ха-ха, пожелавам им успех! там значи ножът е опрял у кокал, че и по-зле е станало.

всеки иска в лошото НАТО. Никой не иска в евразия. Що така?

е най-лесно да не кажеш нищо съществено по въпроса.

Защо имам чуството, че и младия Салман ще поеме в скоро време пътя към Кремъл, да го светнат, ако е късопаметен. Баща му помни как става.

задава се нова война в близкия изток, сори за това но е така

И от кога Русия и Катар са приятели? Напротив ,точно обратното след като с помощта на Русия Сирия спря катарския газопровод.

Иранците опитват всякакви тактики за да не им пречи НАТО в това, в което са намислили да превърнат Близкия Изток и Африка.

ко стаа, дорогие товаришчи? и катар ви изостави? малеййй какви сте мръсни, и катарците не щат да се докоснат до вас!

Който трол вади от тролване умира

искат да влязат в НАТО, зарадван първосигнален троле, ама няма да ги огрее. откъде да знаеш, че "Саудитска Арабия, подкрепена от други регионални сили, включително Бахрейн и ОАЕ, скъса отношенията си с Катар през юни миналата година, обвинявайки страната от Персийския залив, че подкрепя радикални ислямистки групировки и че е твърде близка с Иран - големия противник на Рияд в региона." така че едва ли ще има покупка на С-400 от Катар, която толкова те нерви, на кой му дреме всъщност? друг е въпросът, че за разлика от украйна Катар има богати запаси от синьо злато, така че големия шеф и ко ще обмислят тая перспектива, която обаче доста ще обърка глобалните карти в региона и може да се стигне до сериозни конфликти.

допълвам - под големия шеф и ко имам предвид Тръмп и агитка, да не се объркаш нещо, че четеш всичко като дявола Евангелието, гусине.

Държава създаваща тероризъм да влезе в най-голямата военна терористична организация - НАТО? Няма нищо по логично.

Катар в НАТО ? О, не,ще хванем трипер.