Катар: Исканията към нас са нереалистични

Катар определи исканията на четири арабски страни към него като нереалистични.

Обратно в новината

Коментари - Катар: Исканията към нас са нереалистични | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, ха, ха............! Революцийка бе, чалми прости! Не вдявате ли?! На ви американци ............................................... Стар Уорс ще ви го снимат на територийката! На камилата, и две тухли между ташаците, да колонизирате Марс!

Салман Саудитски бие самара( емира на Катар ) да се сеща ешека( магарето) - Ердоан :))) Тамам за края на Рамазан( който е сабахлен) да организират едно мурабе( война) като добри мюслюмани.

война си трябва , защото има много оръжие на склад и трябва някой да го купува . арабите са добри клиенти ,освен сащ ,русия и някои други развити демокрации , може би ще се облажат турция ,иран или други послушни партнъори .

асад отдавна ги ,,санкционира,, за ,,катарският газ,,...!!!

А какво стана с това: "Скоростният път Русе-Свиленград готов до 4 години Икономика 24.05.2012 15:00 Обновена: 24.11.2014 13:45". Май инвестициите от Катар влязоха в нечий партиен джоб?

ОСНОВНИЯТ КРАДЕЦ И НАЦИОИНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ВЕЧЕ ИМА ВНУК, И КРАДЕ ЗА "СВЕТЛОТО" МУ БЪДЕЩЕ!!В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, НО ДЕКЛАРИРА СМЕХОТВОРНИ СУМИ! НАКРАДЕНОТО Е БУТНАТО В ОФШОРКИ, ЗА КОИТО ТОЙ ИМА НАВИКА ДА "ЗАБРАВЯ"!!!

Някои неща, са само повод. Може би, най-дълбоката причина е, че искат да им "секвестират житцето". Газ, пари, злато и т.н. На Либия, има слухове, че са им секвестирали няколкостотин милиарда по банкови сметки.

Катар е наистина една гнусна гъзна пришка , която като мръсна невестулка плете интриги и храни тероризма под опеката на американския ибрик С Арабия .Гадни човеконенавистници и главорези .

Катар беше съвсем ясно, че спонсорира тероризма, защото никой нищо не беше чувал за тях. Това е една малка, но много злобна държава, която отдавна трябваше да се закрие!

Преди война винаги има ултиматум от нереалистични искания, Катар ще го отнесе заради спонсорирането си на тероризма, нищо че и другите го правят, всеки по реда си.

глупав коментар от неумен човек! Hаясно ли си със нещата въобще в близкия изток? знаеш ли икономическите и политически взаимотношения между арабските страни .. или ето така да си пишеш само ... колкото да не заспиш?

имало война - а какви идват тук - само двайсет годишни - готови войници. Ако у нас стане война - войниците да бягат ли, кой ще се бие за нас - да бе - АРАБИТЕ. Бедни били, а казват че ги крадем с по двайсет и повече хилади евра. А ние си броим жълтите стотинки. Някои ги снабдява с пари - искат да ислямизират Европа - те това е! Ама дъртата Меркел е изкуфяла - като види млад мъж и не е на себе си!!!

с тези исканияа. Както и у нас ЕС - налага ни квоти за араби които ние НЕ ИСКАМЕ. аМА БЕДНИ БИЛИ, А НИЕ ДА НЕ СМЕ БОГАТИ, АМА ИМАЛО ВОЙНА, АМА ДА СЕ БИЯТ, КАКТО НИЕ СМЕ СЕ БИЛИ И ЩЕ СЕ БИЕМ.

хамериканците ги почнаха РАЗЕДИНИ ХА ГИ СЕГА СА ПРОТИВНИЦИ И ПОЧВА ДА СЕ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ ЗА МИЛЯРДИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ХА ХА ХА след години пак ще са в пустинята

Прав си! Арабеските щяха да живеят по-зле от африканците ако земите им не бяха богати на природни ресурси. Много са прости и изостанали горките...

Това се казва: нагли като араби. Получиха едни огромни печалби от петрола и сега не могат да се съберат в кожите си.... искат да финансират в цял свят терористични групировки, включително и у нас. Нашите тъпи политици като им кажат, че ще им дадат някой лев и продават и майките си.... така се стигна до изграждането на ислямски училища и центрове сред циганското население, което и представа си няма в какво се забърква. Запада дреме блажено, а после когато стане военен конфликт всички крещят все едно не е зависило от тях: всичко на тази земя зависи от всички нас.... и затова и ще се изтребим, защото се правим на много важни, а всъщност сме едни обикновени хлебарки в Космоса.....

Същото се отнася и за путлеристан, високите цени на петрола съживиха скапаната рашистка икономика и изведнъж злобното ленинградско жуже стана "велик държавник" и "най-харесваният политик на света" ???????????

Ех, де да си спретнат една хубава война Ердоган и фамилната феодална ферма Сауд - такъв майтап ще падне чалмите да се загонят из пустинята :))) Пък и на нас ще ни олекне ако Ердоган си намери друга занимавка.

Mного поздрави нa всите булки от родата ти гявурино. Mного ти се иска, но Tурция просперира и до десет години ще е една от десетте наи-големи икономики във Cвета. A ти си злобеи - злобно псе и дано в злобата си се удавиш.

Ей, гаджал - целувай българската земя, че при Ердоган ще се върнеш в средновековието. Сбъркан човек си ти - по кръв българин, по сърце - турчин. Виж се в огледалото, виж си бялото лице, кестенявата коса и си признай: На българин ли приличаш или на анадолски зебек!

Като чета двата коментара става ясно кой е злобният. Нищо де, какво да се прави, мюсюлмански манталитет.

На кого и за какво да плаща репарации???Нещо не ми е ясно като какви са се взели тези страни та да поставят условия на друга кои медии да си закрие, кои бази да си остави...Когато някой се чуди как да предизвика скандал едва ли не за да го потуши сика от деугия да накара ''слънцето да изгрее от запад''...

затова ги предизвиква навсякъде по света, защото преследва свои интереси: създава конфликти, насъсква, противопоставя един срещу друг хора, племена, държави, които са в добри отношения помежду си! Войната е Келепир е за тях! Не ги е "еня" за унищожаването на Човеци, общочовешки достижения , човешка еволюция, цивилизация...Държат се като Господари на Света! "Злите кучета"- ряпа да ядат...

Ми да, много ясно. То затова се казва ултиматум. Инак щяха да са преговори.