Каталония спира кампанията за референдума за независимост

Правителството на Каталония заяви, че ще вземе под внимание решението на испанския Върховен съд, прекъсвайки кампанията за референдум за независимост.

Обратно в новината

Коментари - Каталония спира кампанията за референдума за независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bell

Само руски тролове в новина за Испания. А и модераторът - и той на хранилката на Владмимир Шеломов.

още не е свършило,това е игра между котка и мишка.маи ще стане като във филма ,,том и джери".по малкия побеждава големия.9ти ноември не е далече.ще стане като нашия 9ти септември.

Или са изкарали компроматите, или са заплашили със спиране на финансирането на всякакви дейности и търговска изолация. Финансовите и производствени картели които си назначават правителства така действат.

Да внимават след референдума да не ги налазят вежливи руски цигани

Абе и каталунците, и шотландците се правят на тарикати. Има само една единствена технология за провеждане на референдуми, и тя е утвърдена от САЩ и от ЕС - струпват се правителствени войски около областите, които искат референдум, и започва една бомбардировка, докато не остане камък върху камък. Убитите трябва да са не по-малко от десетина хиляди. Па после, ако пак искат референдум, още бой, и така докато се откажат.

Кольо, Кольооо... Кольо си си и такъв ще си явно! Това да не ти е Съветския съюз? Испания колкото и да е разпасана държава, в сравнение със Скандинавието и Западна Европа, винаги си е била държава с дух на държавност, особено след свалянето на диктатурата. Хората уважават конституцията си и ще преследват своите цели само и единствено по законен начин.

Поредния удър по Путкинофилите.

винаги съм се питал, дали все пак наистина едни и същи тролове не пишат коментарите за и против путин/русия. напълно еднакви са, само знакът отпред е различен. каталунците си искат независимост не заради путин и доста преди тои да управлява русия, ама тия неща не се вземат под внимание. този съюз е пред разпад, благодарение на ек, еп и цялата пропаднала политика водена от още по-продажни политици. нуланд не беше права с това: "fuck the eu!" - "fuck that eu!".

Тъпчо тъпчо... каталунците показаха че спазват закони а не юруш на маслините скалъпени измислени референдуми като путкин. Толкова ли си тъп че не разбра статията. Как може да има такива дебили.....

Къде е Путин да прочете това! Ама, даже и да го прочете, няма да го разбере. Мужишка работа - водка и бой!

направи си генетичен анализ! Ако си чист евреин - живей си, живота, докато някой твой роб не реши нещо друго! Ако обаче си "животно като мен" - ако имаш и минимум съзнание - ползувай го!

дира .... вчера др колеги ви правиха забележка ...провинцията е CATALUÑA или CATALUNYA ... и в двата случая на бг трябва да се пише и чете каталуня

Абе седи си там и не ни давай акъл как да пишем в България. Кога стана цигане кога ти почерне ...отзад.

нямаш шанс да мине за дяволче! Ти кажи, кога стана "умен", че и съвети започна да раздаваш? Или си от страната на "съветите" (СССР), щото и те, освен съвети - друго си нямаха, щото ги водха "величия" Маркс, Ленин, Троцки, Берия, Сталин ... (без изключения еврейченца мижави (плюс братовчед им Хитлер)) Но, само като дребна закачка, "миличко", наблизо до родния ми град Стара Загора от древни времена беше открито находище "меден рудник", а сега откриват и най-древната флотация на медна руда в европа (7000г. назад)? О, "богоизбрани", когато моите прадеди са имали наука за флотация на руда, вашия катун на кои ДжиПиЕс координати е бил?

Някои тук, предполагаха, че Русия ще организира "площадна демокрация" в Барселона, както САЩ в Киев. Тя, простотията е еврейски патент, не е славянски. Но предстоят още постановки на "правови демократични отношения" в Евросъюза. Бавария, Белгия, Италия, Франция. "Законово" няма да имат право да са свободни. Същото става и в България. Геят президент ни говори за всевъзможни референдуми, само не говори за референдум за обществено-политическият строй, системата на управление на България. Трябва смяна на системата с нова, не провеждаща колниалната политика в интерес на чужди държави и пагубна за България. Първо референдуми да излизане от ЕС и НАТО, въпреки, че не е имало референдуми за членството ни там.

Добре че си ти, с твоите гениални анализи и предложения, та да отвориш очите на бедните заблудени европейци.

Това да си нечия подлога , по наследство ли ти е или си го придобил "демократично"?

Да излизане и заплати 100 долара които инфлацията ще ги докара до 20 и после отново запалване на партийния дом и протести съсъ празни тенджери - гладни сме и искаме хляб - това би довело излизането от ес а от нато доферерализиране и турско самоопределение,а забравих и за бригадите от сик и вис отново ше дойдат да въздадат справеливост и да вземат налог от всички дребни търговци

Забрави връщане на визовия режим за ес и поради тоталното оскотяване последвано от въвеждане на визи от страна на сърбия и македония за българи - има само едно хубаво нещо тогава чугунените глави тука няма как да обвинят ес за положението ,а всъщност има ще кажат че всичко е последствие от членството:):)

Ти осве перифрази и простотии, друго можеш ли. Какво заплата получаваш, 3000 лева? Това което ни е осигурено е постоянна безработица, работа, ако я има пенсиониране до дълбока старост. Това ли ти е любимото състояние. Аз живях и през периода на НРБ, който беше на светлинни години по човечност и осигуреност от еврейската "демокрация" в която демосът го няма. А СИК и ВИС ега участват пряко в управлението на държавата, разбирай изпълняват разпорежданията на посолството на САЩ. Някакъв идиот ми говори за визи, а някои не знаят как ще си платят сметките за ток и вода, да не говорим за храна и градски транспорт. Абе, какви принцове сте вие, наследници на номенклатурата която ни доведе до това състояние или номенклатурчици от ВИС и СИ, а може би ТИМ?

Да ... СИВ ще си окаже либерална организация в сравнение с еврейския съюз. И определено по-демократична : )))) Със здраве !

Еврогейско робство

браво. добра работа свършихте.......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е демокрацията в действие!! Както и в Шотландския вот. Европа изнася постоянно уроци по демокрация.

само за Шотландския не ми говори! То и при нашите избори имаше манипулации, но там ни показаха ...

европа все повече се разпада. това е добре.

От 9-ти до 12-ти септември 2014-та в Астана беше проведен поредният кръг преговори между ЕС и Казахстан, касаещ развитието на икономическите, военните и политическите връзки !!! След агресията на чизмаристан в Украйна, в Казахстан се появиха притеснения и призиви за преосмеслянето по-нататъшното участие в путлерския евразийски проект.

sawo

Хората се опитват да съберат най-доброто от двата свята - ЕС и Русия, както трябваше да направи и Украйна, ако вземаше решения според националните си интереси. На теб обаче тези неща как да са ти ясни?

протестърски свободни съчинения и фантазии...хахахахахаа

rado_7_6@

Да бяха викнали путлер и вече щяха да са Крималуня :)

да беше се обърнал към лекар....