Британка пострада при катастрофа с каруца у нас (снимки)

Британско семейство пострада при тежка катастрофа на пътя Русе–Разград. Автомобилът им е връхлетял върху каруца без светлоотразители.

Обратно в новината

Коментари - Британка пострада при катастрофа с каруца у нас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...кой им дава шофиорски книжки на тея??? ...за тях задължителни курсове по нашите пътища, за да се научат как се лети, как се дава път при тройно разминаване на селски път, как се прескачат дупки и как се уважават правата на етносите. Aй сиктир!!!

Каруци могат да дебнат зад всеки завой а също и неосветени камиони на пътното платно. Много трупове с несъобразена скорост и семействата им събират.

Тоя е доста смел да скача на бай мангау с обвинения...

До "Да" - "Във Великото кралство не харесват българите".....ти на това българи ли викаш????ЦИГАНИ СА и трябва да се знае етносът им....

Цигани,но те са нашето бъдеще!!!

До тук каквото прочетох,всичко явно е каруцарщина, не прочетох нищо професионално.

А знаеш ли да четеш?

Знам да чета,но не знам какво е това "съобразена скорост"

Аз мисля че англичаните трябва да се движат със съобразена скорост ,а не да трошат българските каруци! Съобразената скорост предполага спиране при забелязване на препятствие на пътя,а не унищожаване на каруцата и коня?

а каква работа има каруцата на главен път и по това време...в случая изобщо няма значение британеца и българин да беше пак щеше да я нацели-а тоя от събора кой знае къде е ходил да краде нещо...

Във Великото Кралство, всички каруци са със светлоотразители, а каруцарите със светлоотразителни жилетки.

Във Великото кралство не харесват българите.

Във великото кралство не съм видял каруци

А тук идват в наше село специално да се возят на каруца с кон или магаре. Не си ли ги виждал. Там са всеки следобяд ,всяко лято.

Welcome to Bulgaria !!!

Хайде не преигравай с чуждопоклонничеството. То е истина, че всички ние сме по-потърпевши от факта, че живеем в България, отколкото някои чужденец (или със статут на такъв) катастрофирал в каруца, но това не означава, че трябва да целуваме г.зове.

+++

Абе въобще не ги целуваш тук :-)))

всеки може да си се афектира колкото иска - колата е блъснала каруцата отзад, следователно е вината е изцяло на шофьора на автомобила. Със сигурност е карал с превишена скорост, след като не е успял да види цела каруца с кон. И за алкохола не знам кой кого обвинява, ама аз трезвен британец във ваканция до сега не съм видял.

Тоя британец не е на ваканция. Каква ваканция в Разград. Хората ти пишат черно на бяло - прибирал се е в Разград. Дамой.

Ти да не си катаджия. Не винаги, когато някой те блъсне отзад вината е негова.

Съвсем точно. Каруцата е дала на заден ход и е смазала тази кола.

А защо Европейският главен път не е осветен подобаващо, за да се види поне една цяла каруца. Каруцарят не сложил светлоотразители, а Европейската администрация не сложила осветление на Главен път. Кого да хулим повече. Всички сме еди дол мизерни дренки.

Какво се правите на европейци, бе? И защо се възмущавате! Като че ли в София не шофираме ежедневно след каруци. Каруците в София са повече и по-често срещани от файтоните в центъра на Виена.

аранция, че е "пинал". Нали от събор се връща?!? Може и коня да е пил. Пияните ги пази Господ. Колата на пихтия, хората контузени, каруцата на трески, конят - на място. На каруцерят нищо му няма

демократично,а също толкова демократично е из градовете да бродят и глутници от кучета

Платили си някакви за разрухата и "толерантността", които изнасят и проповядват. Нормално, винаги има "мачка за погачка". А тролчетата нещо вече съвсем са объркали опорните точки......

те си мислеха че са в европа а се оказаха в третия свят.това е цената на евтиното.

Ти познаваш ли ги тези. И то толкова добре, че чак знаеш какво са си мислели. Или тава е просто проява на закостенялото у някои българско роболепие пре Чужденците. Тука условията са такива. Дали е редно е друг въпрос.

Защо "британските граждани" са се прибирали в Разград, а не в Британия примерно?

Защото разполагат със средства и може да пътуват където си пожелаят. А селтак като теб е обречен да живее в обор.

Подчертавам думата "ПРИБИРАЛИ". А що се отнася до моите пътувания и до "обора" - не бери грижа. Но! Аз пътувам със самолети, с Луфтханза, с Австрийските авиолинии, после от летището си наемам такси до хотела, до гада. С автомобил ми е много мъчително. И не проектирай собствените си неволи върху останалите. Тъп си и мизерен, явно. Моите съжаления към теб.

Има два варианта да се прибират британски жители в Разград. Единият е да са бивши гастарбайтери, български граждани, или български граждани от турски произход, придобили британско гражданство. Другият е да са британски граждани, безработни издънки живеещи на социални помощи и закупили евтини имоти в България, за да спестят от харчове. Като им гледам автомобила, каруцарят може да е по-богат от тях.

Не, бе от английската аристокрация са. В Разград само такива идват - супер богати. Обичайният и маршрут е Лондон - Разград - Монако.

Много важно, ние редовно си ги заобикаляме и сме свикнали с тях.... Обаче един британци се ударили и аре мъкааааа.

"Дори и глупака, когато мълчи, се счита за умен!", ама ти и тази мъдрост не я знаеш. Не си Някой, Никой не си!!!

Опааааа пряко попадение. Винаги боли от истината нали?! Особенно когато ника ти е такъв и е оправдан.......

не е ли най добрия вариант имаш примерно пищов в колата нощеска,разминаваш се с некоя каруца виждаш паразитите ,сваляш стъклото и ги пепельосваш всичките ,никой не видел ни чул

Същото ми идва да направя и такива като теб, дето управляват разни бракми.

кончето-мъртво. британката-пострадала, а мъжът й-в истерия. както виждам, само "правоимащия" пиян боклук е здрав и спокоен, за такива в България няма никакви житейски и законови задължения и те са си винаги добре. за разлика от нормалните хора около тях! и понеже с пръст няма да го пипнат, тъй като е много ценен и има само правата, да трови живота на хората, още утре ще направи поредната простотия. за което също няма да му се търси сметка, както винаги...и така, всеки ден.

Цивилизован човек е влязал в контакт с електорална единица на БСП или ДПС. Болезнен контакт. Кой ли е допринесъл пък електоралната единица да е в интелектуален статус такъв, че да не сложи осветление на каруцата си? Няма какво да гадаем. Социално загрижените партии в България произведоха и произвеждат бедняци. Парадокс? Не! Картинката е ясна: БСП и ДПС правят България такава, че да се умножава електоратът им. А това буквално означава да обеднява и да изпростява българската нация. Съесем буквално.

електоралната единица не е сложила светлоотражатели по три причини -въпросната единица никакъв закон не я лови. законът е само за българите-данъкоплатци -единицата е била пияна като тараба, обичайното й състояние -единицита е отивала да краде от българите или се е връщала от успешна кражба в дома на някой беззащитен старец. пак обичайно състояние на въпросните електорални единици, които като ценност и полза за обществото не са дори и нули, а са минус хиляда.

И ПРИ НАС МЕНОНИТИТЕ КАТО ТРЪГНАТ С КАРУЦИТЕ :))) AMISH MENNONITE BUGGY IMAGES

Искам за знам повече за британското семейство. Тя българка ли е и т.н. Щото ако си мислят,че тук е сме им намазали меда и маслото специално като за величество,трябва да знаят-те ограбиха света.

БРЦК

Абе да питам каруцата имала ли е кравданска отговорност , винетка , аптечка , светлоотразителна жилетка ?

... а ти имаш ли завършен 4-ти клас ?!?

БРЦК

Имам - една такава 'учителката любима' ме изучи и ми даде диплома !?!?!?!?!.

Тоя каруца и кон не видял,а пресичащо дете щеше ли да види!

Какво ще дири дете на пътя между две населени места в 23 часа? Можете ли да мислите или така си пишете, бре...

С какво да мислят бе? По форумите кай пише? Айде да не се обиждаме сега.

Мда, в този участък има десетина детски градини с деца сомнамбули... и по цяла нощ пресичат ли пресичат....

Слабоумен, нощем НЯМА как да видиш и слон на пътя, ако отсреща иде кола, а слона в твоята лента е без светлотразител. Просто НЕ СЕ ВИЖДА.

Благодаря за отговора! Навлизаме в безсмислена полемика...

Жал ми е за кончето...

Така е ,в България ни кон да си ни муле нито пък човек.Ако това конче знаеше ,че стопанина му е кретен да беше му шибнал една петала в празната тиква.

123edr324

язък за коня

Да прати сметката за лечението на своя си принц Чарлз- личен патрон на българските роми. Интеграция му е майката, dear lady-така ни казаха от ЕС.

Уважаеми г-н Динков, въпросът ви беше не към ЗДП, а към написалите материала! Пределно ясно ми е, че КОНЯТ също трябва да има такъв знак на челото. От така изнесените факти излиза обаче, че англичанинът е връхлетял върху него в насрещната лента

въпросът МИ, моля за извинение

Разгледай снимките и тогава коментирай. И ще ти сложат още минуси.

От снимките също се вижда, че конят се е изкопирал на капака отпред

Вчера четох словоизлиянията на някакъв, явно доста глупав човек, който се възмущаваше, че щели да карат колоездачите да си слагат каски, светлоотразители и фарове... А днес резултатът го вижадаме...

Някой тук оправдават каруцаря ,че бил беден и затова карал каруца а не кола ,истината е че един кон струва 1000 -2000 лв. в зависимост от състоянието ,отделно каруцата ,храната за коня ,за същите пари може да се кара стар автомобил или пикап ,но проблема на каруцарите не са парите а че с каруца по-лесно се крадат дърва и селскостопанска продукция и се пие на корем а кончето си знае пътя и те прибира.

Истината е ,че българина и Бъгария ще си останат един долен народ! Небрежност,неграмотност ,нехайство ,несъобразителност.Това е един народ, които няма право да съществува.

Фашистко изказване,Тони.Кой определя правото на съществуване? USrael?

ГЛЕЙ СИ СЕЛЯНИЯТА И НЕ КАЗВАЙ КОЙ КАКВО ИМА ПРАВО! ОНЯ ДЕН ДО НАС ИМАШЕ ТУРСКА СВАТБА - ОЗВУЧИХА КВАРТАЛА НАПРАВО! ПО- БИТЕР СТЕ ОТ НА С2 ПЪТИ!

Свободен си да се гръмнеш. Защо още си жив???

Ами на съборите съм забелязал, че винаги има полицаи. Да не се моткат и чоплят слънчоглед, но като вземат хората да си тръгват да гледат не само колите, но и каруците и засили ли се някой пийнал да се качва - юздите и в багажника. Никакво тръгване. А иначе както някои писаха англичанина също може да е имал вина - за да убие коня, значи удара е челен.

А, не! При удар отзад също коня дава фира. Понеже той е на "твърда" и "мека" връзка към каруцата, дървенията отзад го набира и го мята напред през глава. Тия катастрофи са по-опасни за глупавите каруцари, но понеже техните материални щети са по-малки, този факт се премълчава. За съжаление каруцарите не стават по-отговорни с времето и натрупания опит. Просто селянинът си тропа с бавен ритъм и не осъзнава, че превозното му средство пречи на останалите участници в пътното движение. А пък го има и другото - краде се по-лесно с каруца. Няма регистър за собствеността им. Като те хванат - най-много коня и каруцата да ти вземат. А иначе ако си с кола - веднага те подгонват за престъпно деяние и неприятностите са повече. ;-)

Ударът е челен в платното на англичанина и това се вижда и на снимката. Сутринта пияния мангал си призна, че не разбрал защо каруцата е влязла в насрещното.

Англичанинът е трябвало да смаже от бой циганина. После от Отворено общество да плюят по Англия, да ги видя колко са смели.

Особено в малките часове циганска каруца с отражатели няма. Возят краденото, после спокойно го прибират. Едва съм избягвал да блъсна такива, точно защото очаквах, нямаше начин да няма каруци с крадливи цигани. Ако ги блъснеш, те са херувимчета, а ти си виновен за несъобразена скорост. Нагли цигани, а законите ги правят още по-нагли.

Аз мисля че англичаните трябва да се движат със съобразена скорост ,а не да трошат българските каруци! Съобразената скорост предполага спиране при забелязване на препятствие на пътя,а не унищожаване на каруцата и коня?

България на Българите! Много точно казано но не и на каруцарите!

Да не забравяме че Аспарух ни е довлякъл тук на коне и КАРУЦИ! И дядовците ни са каруцари!

Циганинът се е движел в посока Русе, а автомобилът към Разград. Значи ударът е челен, а не го е застигнал...В такъв случай дори и да имаше нещо светло отзад на каруцата , ефектът би бил същия.

излиза, че англичанинът е навлязъл в насрещната лента, вероятно мислейки че движението ни е наопаки, като в Англия

Ти с минуса, би ли ми казал в какво не съм прав ? Просто изказах логично предположение. Ако си наясно, моля да ми обясниш !

Ако сте забелязали, силно се активизираха ромите с каруци и в София. Могат да се видят във всеки квартал и дори и в центъра.

Ще краде спящи софиянци!!

бат Бойко искаше да ги махне от София, но не му разрешиха, понеже е политически нетолерантно.

Наистина има много каруци в центъра на София, кой допуска това нямам представа.

сега каруцаря да осъди британеца в Хага. Какво прави по нощите кола на пътя? Този чужденец не му е чиста работата. Не знае ли, че ромляна е тръгнал да бере?

Видях в сутрешния блок на една телевизия как един рус,цивилизован Човек се караше на един брадясал балкански субект ,но на бай Онзи хич не му пукаше за ранената жена ,а съжаляваше за коня. Думите: "Идиот,нема ламбата" изобщо не го засягаха.

Абсолютно в цяла България така си карат каруците и не ги вълнува нищо. Аз самият щях да отнеса 12 (дванадесет) циганина в каруца на пътя Ихтиман-Самоков по завоите през ноща. Видях ги само по отблясъка на очите им, иначе си себях наденал на кола, дето стърчи близо 2 метра от каруцата. А бях с 40, че той пътя на повечето места не позволява по-голяма скорост. По-нагло нещо от циганите аз не познавам - все тях трябва за пазим, дондуркаме, обгрижваме, а те знаят само, че имат права, но не и задължения. Аман!

Същото е преди да се влезе в Кюстендил откъм Коневското шосе - дълъг прав участък, неосветен, а клюката е, че римляните нарочно си пускат каруците нощем там, за да търсят обезщетения след това.

В 23h на връщане от събор на каруцата не й трябват светлоотразители. Сигурен съм, че каруцарят достатъчно силно е светел.

Каруцата без светлини си е смърт на пътя! Ами ако беше ТИР да я помете,да се обърка и в насрещното да вземе още 2 автомобила? Ей това ромляните си тачат каруцата-с нея се краде най-тихо и най-бърже... Никак не бива да се пренебрегва и факта,че младите се прекачиха на автомобили,карат масово без документи и държавата няма воля да се справи с тях. Е така ще е ...

жалко за коня , каруцаря трябваше ... да вземе награда "Дарвин"

Защо да има светлоотразители? Един такъв струва цели два лева, а два лева е ракията в селската кръчма!

оплачи се на Камерън, като не искате да ги приемате в Англия, ей така ще се разкарват тук по тъмното!

НО ВСЕ ПАК ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И АГЛИИСКИТЕ ПОДАНИЦИ ДА ПОЧНАТ ДА СТРАДАТ ОТ БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА СЕ МИЗЕРИЯ В ЕВРОПА,НА КОЯТО НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ,А ВСИЧКИ СА МНОГО ЛИБЕРАЛНИ С НЕГРИТЕ И ДЖИХАДИСТИТЕ.А ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ С КОРУПЦИЯТА И БЕДНОТИЯТА.

за да карат спокойно колите си в бг англечаните дето много си обичат циганите нека си ги вземат до един в англия и тогава няма да има такива на пътя

Извършителя на престъплението е карал с несъобразена скорост ! Това че се е движил по път Е 70, не го освобождава от отговорност, Защото Е70 си е "Каруцарски път", и там гума на ББ и Лилето не е търкаляна