17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докторята се овълчиха под ведрите лъчи на крадливата демокрация

Дано не го видя!

Като започнем оттам, че според Търговския закон и Закона за здравето лечебните заведения са търговски дружества, а лекарите, които работят на свободна (частна) практика са търговци. Според същия търговски закон, търговеците извършват търговски сделко, а търговските сделка са тези, които целят натрупването на ПЕЧАЛБА. И какво се оказва, че е стоката е тази малка каша, която обясних- човешкото здраве. Според нашето законодателство, според управляващи и депутати, лекари, кардиолози, ортопеди и т.н. човешкото здраве е СТОКА. Колкото повече болни има, колкото повече операции правиш, толкова повече ще печелиш и заради това сме я докарали до тук. Иначе българинът се грижи за колата си повече от колкото за децата си, а не го интересува какво яде, как го яде и много хора не искат 2-ро мнение за такива манипулации. Чисто и просто ние сме една стока, която се търгува заради здравето ни.

Никога каквато и да е операция без второ и трето мнение. Никога.

Ще го съдим ли? Ще връща ли милиоби? Или ще си подаде оставката и го забравяме?

Не позна - просто ще си продължим , както досега той е наш човек и е недосегаем !

Социопатите в медицината са много вредни за пациентите. Трябва да има жесток контрол.

Как се бори този журналист за справедливост, със зъби и нокти буквално! И какво сега, защо медиите да са движеща сила в този и много други казуси?

българина когато отива да си купува кола настаро, води поне двама "специалисти" да я прегледат,но явно няма нищо против да му ремонтират здрав орган

Работи човека не краде пари като тези хрантутници политици прокурори платени драскачи Нова Стара телевизия слага стентове за това е учил здрави болни работи и слага ВИК права и обратна вода оправя . Голи обвинения прокурорски имидж като осъди след това прокуратурата пак ние ще плащаме?

Работи човека не краде пари като тези хрантутници политици прокурори платени драскачи Нова Стара телевизия слага стентове за това е учил здрави болни работи и слага ВИК права и обратна вода оправя . Голи обвинения прокурорски имидж като осъди след това прокуратурата пак ние ще плащаме?

Този има 3стомаха. Ко ги параите тез пари бре мафити ? Яно вашите кур...и има по 6 цици и по амнайсет дупки и у сека искате да го наврете.Гъз глава затрива.

Работи човека не краде пари като тези хрантутници политици прокурори платени драскачи Нова Стара телевизия слага стентове за това е учил здрави болни работи и слага ВИК права и обратна вода оправя . Голи обвинения прокурорски имидж като осъди след това прокуратурата пак ние ще плащаме?

ГЕРБЕРАСТ! Това обяснява нещата!

Живот като на... кино:)))?!? Не, по-добре е даже, нещо като... живот на лекар в... Бантустаня:)))!!!

Не знам защо но на тия от NOVA доверие им нямам. Да не се окаже пак, че в сремежа за сензация са нагласили някои неща. Има си прокуратура и ако се докаже на този да му спукат гьона, но ако не - с тези от NOVA какво правим ?

Тук опираме до морала в обществото като цяло, 70% от нас българите, мамим, крадем, заобикаляме правилата, лъжем, и то някак лежерно, ежедневно, а нас като ни излъжат ни боли много, псуваме, викаме, сърдим се на политиците, Прехода, Сащ, Европа, евреите, все някой ни е виновен

Защо още не е в затвора?!

няма присъда. Всеки е невинен до доказване на противното!

Средна телесна повреда -с какво се наказва ? Ппрокурорите спят ли ? НАП , ККОНПИ -откъде са тези пари за мерцедеси и заплати от по 30000 евро месечно ?

Същото е в частната кардиоклиника в.търново.Събират пациенти и ги будалкат.

скъпи сънародници- това е моментът в който българи ограбват и убиват българи! Това не са цигани, турци,арменци или някакви друго които искат да ни го напраскар. Незнам какво трябва да е справедливото наказание на този долен и злосторен псевдо доктор и неговият мазен дебел и дебелоок псевдо шеф. Нещо ми се върти в главата да ги утрепем с камани..... ама нестава, нали сме европейска и толерантна държава

Министъра на здравеопазването е финансов спекулант, това не ви ли обяснява защо ви крадат лекари и болници?

Изпратиха ме с направление за колоноскопия в Токуда, сега някакъв "Бадем", доктора ми каза, да платя 120 лв на регистратурата, за...платих ги, но ми казаха, че трябва да платя още 200 лв за анестезия, когато попитах НЗОК не покрива ли това, една мед сестра ми каза "ако не искаш да ти завират метър и двайсе тръба в задника без упойка, не плащай", след като платих ме накараха да се подпиша на празен лист, после на същия лист отпечатах благодарност, че доброволно съм дарил болницата с 200лв. След колоноскопията ми казаха да си отивам в къщи и да дойда след 3 дни за да ме изпишат, попитах дали не може да ме изпишат веднага и ми казаха, че не искат да губят пари за 3 дни от здравната каса. Това е горчивото здравеопазване у нас, мафиотско, мародерско, кожодерско, античовешко...

Червата нямат рецептори за болка и процедурата е безболезнена. В 80% това се прави без анестезия.

Този изрод, Д-р Менгеле, трябва да бъде пребит с камъни.

Ако бяха оставили Москов да си довърши работата и не бяха съсипали вече работещата идентификацоинна система, такива случай щяха да са история. За съжаление заради множество неинформирани идиоти страда цялото общество

Критикувайте морала при диагностиката, но недейте да гледате в купичката на кардио хирурзите. 50к лв е напълно адекватна заплата. Идете научете медицината и после учете още двайсе години пирургия и поставяйте стендове и вие за тази заплата. Смешното е, че ако някоя фейсбук звезда прибере толкова за двучасова изява го намирате за нормално. Кардио патологиите са осн причина за смърт в света.

Тази заплата не е от лекуване, а от съсипване на здравето. Ако изнесената информация е вярна, този тип трябва дълго да лежи, за множество опити за убийство.

Най голямата глупост която съм чул-стентове поставят дори деца с помоща на компютъра А тези са обирджии Защото вместо един изписват по 3 стента и лъжат безобразно.Според статистиката 80% от стентовете са ненужни

Само че тука става въпрос за обикновен измамник които застрашава здравето на пациентие.така че става въпрос за един алчен измамник.на които трябва да му се забрани да практикува медицина до живот.

Алоо, това са $30к. месечно, съответно 360000 годишно, в САЩ са такива заплатите само на някои хирурзи

Защо още не е задържан

За какво... щото така е решил некой журналист ли ;)

Това е резултата от човешкото бездушие ! Както казват комшиите, КАПИТАЛА клати феса.

заповядайте при нас - ще ви лекуваме до последната ви стотинка.

В кой свят живеете бе. Ппри голяма печалба моралът се обезмисля. Капитализъм...

Как заспива този индивид?

При този принцип на работа, светилото на сърдечната хирургия го очакват няколко присъди и отнемане на правото да практикува за доста години ........... ако работеше в САЩ! Плюс разбира се обезщетение от много милиони. При нас със сигурност попада под ударите на НК, особено в категорията ИЗМАМА !! По Закона за здравето също трябва да е сгазил здраво лука .... ама Прокуратурата си пипа ушите ........ щото повечето са така!

Само този и само това ли?За сърцата е масова практика,сега почнаха да циментират гр.сълбове да ги озонират,/справка Бургас/за всяко счупено-имплант,с две думи за ПАРИ тези супер крадци са готови и главата да ти отрежат и да я "Пресадят"Сестрите това си го знаят ,но си трайкат.Държавата няма какво повече да дава ,ами прокуратурата да не спи ,а да работи.Стига вече "правосъдие"според заплащането.

че в територията няма контрол..и още нещо..не може болниците да са търговски дружества..ето защо и този нещастник си е изтъргувал 57 бона заплата.

Работил съм при него, девизът му беше "Всичко под ножа и здраво и болно.За съжаление много негови пациенти вече са покойници.

За наказание да му поставят но този изрод няколко тръбички!

Taka e ........ Аз знам една фирма вносител на мед. изделия, която заменя титаниевите детайли по изделията с такива фалшиви от обикновено желязо. Хората мрат като мухи ама никой не го интересува . Трифон Иванов беше една от жертвите им . Т.е човешкия живот е оценен на 20-30 лева ( поне толкова мисля би трябвало да е разликата в протезата на Т.Иванов).

И после защо има лимити по клинични пътеки и медицинските сестри са ниско платени. Браво за разследването и репортажа!

На тоя може да му сложат един стент в задника, да не му се затваря :)

Докторчето колко е лекар не знам ама се държеше като изпечен мошеник пред камерите. Знае че ще се измъкне! Лошото е че са много като него в медицината. Има и доста свестни но опре ли до пари така им светват очичките че забравят за какво са се клели.

За съжаление не е само при лекарите това положение. Същото е при полицайте, прокуратурата, образованието! Съществува ли фонд който да не се източва " не правомерно"?? Прокураурата ще се самосезира и ще реши един случай и след това ще се намери друга пролука. Без истински ефективни присъди няма да се оправи тая държава.

Хе хе, така са лъгали императори в миналото. Ваше Височество пийте стрити рога от елен за да ви пазят от злите сили.

Ако касата се източва чрез ненужни поставяния на стентове само в Пазарджик,това не е е болка за умиране. Ще кажеш-една болница само източва ЗОК. Ама не е така, а е повсевместна практика. Проокуратурата нека се самосезира и провери русенската болница. На възрастни хора от с. Юделник загрижено докторче ходеше от къща на къща да предлага поставяне на стентове- на хора вече със два. Възрастните бяхаа горди от това внимание,без изобщо да помислят,че това е измама и източване на ЗОК. Къде ти такава грижа за болни от диабет,да кажем. Ама голямата аванта е във стентовете и докторчето тръгнало да набира клиенти-мющерии им викат в това село . Дърво трябва да играе с тези безсрамници,че не само изночват ЗОК,но и увреждат. .Проверка на всички болници ,печелещи от ненужни скъпи процедури. Такива съсипват бюююджета ,после нямало пари за здраве.Ананиев да провери всички болници,без изключение.

Да проверят и кардиологията във Великотърновската болница, но не само "по документи"!

една позната залъга един хирург и сега във фейса постоянно поства снинки от различни места - почти всяка седмица е в Гърция, в Сърбия, през уикенда не е в къщи... Поне 10 бондака взема балъка със сигурност!

Стани хирург сега му е времето. За такива като теб вероятно ще има осигурено плащане на изпитите .

Ама не само в здравеопазването крадат МИЛИОНИ...Вижте из Университетите -53 на брой какво ЧУДО е--разни ректори ТЪПУНГЕРИ-липсващи из световното научно пространство---СТОТИЦИ ХИЛЯДИ крадат ПРЕЗ МАНДАТИТЕ ОИ---иМАМЕ си един министър на просветата---ДЕНОНОЩНО е ЗАСПАЛ-кукла на конци...

му направят безплатна пластична операция и го понижат в медсестра

добре де, каква е тая медицина без здравна просвета и без профилактика? как така се оставя човек да опре винаги и само до хирургия? колкото и да си добър във въртенето на ножа, това не е лечение, а заместителна и изключително агресивна намеса в деликатната система на организма. докторите трябва да са лекари, не високоплатени био-монтажисти.

В статията се пише за Лекарите. Протистиращи са медицински сестри, лаборанти. Този дето е сътворил статията е на тежки лекарства това ясно, ама няма ли кой да му редактира глупостите преди да ги пляскато в този сайт ?????

Този е пълен мушеник ! Генчо Начев обаче работи и спасява не само у нас, но е търсен и в чужбина.Пацо терасата е със основна 12 000 лв, ония по финансовия и другият надзор- тоже. За банковият сектор ме е страх да пиша.

Значи според теб генчо начев натрупа 15-те милиона от чужбина така ли?Не знам някоя болница дето я е управлявал той да е на печалба,което ще рече,че същият сключва неизгодни договори с цел лична облага.Та начев краде милиони,а този хиляди ама единият бил честен другият мошенник...

Е, тази схемичка обяснява нагледно как така болници - държавни и общински, имат шефове милионери, докато реват за допълнително финансиране всяка година. Защото едва ли има някой заблуден тук - този "доктор" не ги е вземал всичките тези пари за себе си! Със сигурност се е отблагодарявал по веригата! А шмульото и ортаците му трябва да полежат ефективно в затвора - ей така, да разберат и останалите майстори-търгаши в "зравеопазването", че със здравето на хората, които им изкарват парите, не трябва да се играе! Разбира се - това има изцяло пожелателен характер - с това, което имаме като прокуратура и съд - също толкова алчно и търгашески овълчено, няма как да се случи...

Това си е стара практика . Аз съм имал случай с елементарно , кожено заболяване , което можеше да бъде използвано за една седмица ,но беше лекувано една година за да се източва здравната каса...

Що не си го излекува бе умник? Направлението ти важи един месец по каса. Второ много рядко дават за същото кожно заболяване . Идиод.

Ами точно така ,писна ми и със съвети по интернет-форумите си излекувах заболяването.

Ще ти отговоря и за направлениео. Нали след това те започва :уж професора; аз едва ли съм идиот , но ти със сигурност си тъп като буков ПЪН