Коментари - Княз Кардам е в кома след тежка катастрофа | dnes.dir.bg
назад

Княз Кардам е в кома след тежка катастрофа

Българският княз Кардам изпадна в кома, след като получи тежки травми в областта на главата по време на автомобилна катастрофа в Мадрид, но неговото състояние е стабилно, съобщи един от неговите лекари пред Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Княз Кардам е в кома след тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

az taka i ne moga da razbera dali ve4e se e opravil.svaliam mu shapka.

Ей, българи! Много сте забавни. Нали вие бяхте тези, които викали преди години Искаме царя! Само той ще оправи България! А сега плюете по него и проклинате неговите деца... Все някой ви е виновен за нещо. И децата си възпитавате в този дух. Гледайте си работата, образовайте се, научете се сами да решавате проблемите си. Много е лошо да проклинаш...

Ей комуняги, да си налягате парцалите, че ще ви спукам гьона! Да живее НВ Симеон II! Здраве за Княз Кардам!

Бе вие чувате ли се какво говорите? Дори и на най-омразния ти човек не бива да му пожелаваш подобни неща...защото често се връщат при тебе...освен това царят далеч не е крадливия в тая държава...а синът му пък съвсем няма нищо общо...Хора!!! Не мога да повярвам, че живея в такава държава, в която когато един човек и неговото семейство са в беда, всички се обединяват в това да са колкото се може повече злобни. Сякаш правят общо заклинание за беди - това е нереално, толкова помия и лошотия в сърцата на много хора, толкова злобни. Сега е времето да си спомним, че именно това семейство направи така, че сега да сме в ЕС, нека не си мислят тези които само крадат, лъжат и злословят, че е заради тях и тяхната злоба. Не сега е времето да се показват политическите пристрастия и да се изявяват платените от партиите писатели в интернет. Нека се молим за здравето на Княз Кардам и за всички българи, нека сме по смирени и добронамерени един към друг и да си помагаме.

Моля се за теб Кардаме. И моето дете премина през такива изпитания.Разбирам родителите ти.Ще се оправиш!-защото семейството те обича и ти си силен.Подкрепяме те и цялото Ви сплотено семейство.

защо ли не се учудвам на хапливите и грозни думи.защото сме свикнали да завиждаме и да опорочаваме всичко и всеки.защото паметта ни е кратка и винаги помним лошото а не доброто.така никоя нация не върви напред,това е един от проблемите ни.ние българите трябва да се уважаваме и да се браним взаимно.семейството на Царя е част от нашата история,а историята на всеки народ трябва да се уважава.нека Бог даде по скорошно оздравяване на Кардам,нека хората които са християни се помолят за него!

КАКВИТО И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ИМА ФАМИЛИЯТА МУ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТЯХ И НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. ВСЕ ПАК Е ЧОВЕК И ЗАСЛУЖАВА НАШЕТО МИЛОСЪРДИЕ. САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА СЪДИ ДАДЕН ЧОВЕК И ДЕЛАТА МУ. АКО Е РЕШИЛ, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НАКАЗВА СИМЕОН - МОЖЕ БИ САМО ГО ПРЕДУПРЕЖДАВА ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ЧЕ ПРЕКАЛЯВА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

дано се оправи човека, ама и баща му Симеончо да се поспре малко - стига ламтял за имоти и пари по цял свят - защото бог започва да наказва децата му.............той не го интересува беден ли си или богат в 2 на 1 всички са равни и бедни и богати, не стига само човешката злоба и завис, а човека още веднъж желая скорошно оздравяване и т.н.

.

za 800 dni shte se opravi darjavata ni taka kaza predi godini nsheto 4ar4e. Nishto ne napravi! Samo sebe si opravi! I nahalstva oshte. Iska oshte ot zemite si! Pada mu se!!!!!!!!!!!!!!! Neka strada sega. I bogatite pla4at!

не създете толкова жестоко злобарите - за тях пострадалият е просто чужд човек . Проецират Негодното управление на Симеон върху нещастието на сина му . Лично аз мисля , че момчето недовиждаше . Лошото зрение е наследствен белег на рода им . Всички са с очила , а катастрофата на момчето не е първата - май е катастрофирал и преди - в Москва . Като се качваш на Ягуар , по-внимателно . А ако Симеон беше управлявал добре , ако беше изпълнил обещанията си , сега съвсем друг тон щеше да има в този форум . Това е истината . Надявам се момчето да бъде лекувано добре , а не от лекари като Първанова , Бщерев и др. подобни , с които Симеон се заобиколи в България .

НЕ ИЗПИТВАМ НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ КЪМ НЕЩАСТИЯТА НА КОГОТО И ДА БИЛО ОТ РОДА САКСКОБУРГГОТА. ТРИТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НА НАШ ГРЪБ ВЕРОЯТНО СА МЕ НАПРАВИЛИ ЛЕКО ЦИНИЧЕН И БЕЗЧУВСТВЕН. И НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА !

тц, тц... що за хора сте, що за християни!

ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ С КАРДАМ И СЕ НАДЯВАМЕ ДА СЕ ОПРАВИ.НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЛКОВА ЗЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕКА СИ ПОМАГАМЕ.ЩЕ СЕ МОЛИМ КАРДАМ ДА ОЗДРАВЕЕ ЗАЩОТО ОБИЧАМЕ ЦАРЯ НА БЪЛГАРИЯ СИМЕОН АКО НЕ ЗА ДРУГО ТО ЗАЩОТОТО Е БЪЛГАРИН И НИЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ.

Мога само едно да кажа: Ще си го преместя от левия крачол в десния. Толкова ме вълнува какво се случва с Кобурга и семейството му. На него пука ли му за моето ? Мисля, че не. Е квит сме:)

За тези които рИват тук за съдбата на царя честити и неговото изчадие - Лакеи и пажове на Кобургската фамилия! Струва ми се, че най-зле увредени психически хора могат да станат лакеи и пажове на Кобуригте или такива, които са яли яко на неговата царска софра. Нещастието на Кардам не е случайно , вероятността инцидента да е планиран предварително е голяма! Следствието да покаже- дано испанците имат нормално следствие ,не повлияна от политическата конюнктура- Кардам е първи съветник на баща си и авторът на огромните престъпления които Симеон извърши във властта .Той е единият от всички правителства управлявали безотговорно и престъпно пред последните 18 години и докарали НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА в България ,разразила се с пълна сила сега - една от най-големите в най-новата българска история. Историята учи ,че в този случай Симеон трябва и да поеме както активите(присвоените си имоти) така и пасивите- отговорност за престъпното си управление пред нацията и държавата, както поеха и дядо му Фердинанд и баща му Борис . Историята учи, че възмездието ще го огрее, рано или късно, пожизнено или посмъртно, него и поколенията му- историята не отминава ненаказано подобни престъпни управления, докарали огромно нещастие на народа ни и огромен материален ущърб на държавата ни.

До всички които се срамуват, че са българи - откажете се от България и заминавайте на ... . Ние също се срамуваме от вас! Ние българите имаме царе и ханове, но всички са си наши с изключение на двама шваби, докарали три национални катастрофи. Изчадията на тези шваби пропълзяха в България с тайнички подли желания, но Бог гледа и наказва крадливите със законите на КРУМ СТРАШНИ!

e ne po-zlobni komentari ne bqx 4ela nikoga!v taq durjava imalo mnogo propadnali i gnusni xora!!!!!!

Какъв княз бе, урунгел ...?! Ако наистина беше княз , баща му , след като дойде в България, трябваше да предяви претенции да бъде цар, а не да ми става Министър Председател на Република България. След като не го е направил, въпросната личност си остава просто СИН на бивш министър председател на Република България и толкоз ....! Айде - Къш !

Много жалко за нас. Тези които пишат коментарите възпитават деца, ако може да се каже възпитание това.

Който го е срам,че е българин и мисли,че българите са мърша и т.н. да вземе и да се потурчи!Или да стане поданик на негово величество симеон втори,ама в държавата,в която той е на трона и управлява.Не тук-тук е Република България.

Какъв княз бе Урунгел ...?! Ако наистина беше княз , баща му , след като дойде в България, трябваше да предяви претенции да бъде цар, а не да ми става Министър Председател на Република България.... Айде - Къш !

А ти как разбра,че това ,което се е случило на Кардам не е точно възмездие от Бог?Може би точно това е наказание за делата на целия им род-колко хора са загинали и осакатени по вина на Фердинанд и Борис,колко мизерстват заради тъпото крадливо управление на баща му?Те ли да се молят сега за княза? Да се мрази е грях,пишеш,а може би този,който те краде,лъже,ограбва до последно,го прави това от любов,а?

Tezi sabitia niamat nishto obshto s bulgarite i Bulgaria. Kakto i idvaneto na negovia pradyado v stranata. Tova sa ruski raboti. Ne iskame da ni zaburkvat v tyah.

А бе,хора! Вие наистина ли мислите това което пишете? Преди време протестиращи носеха плакати на които пишеше - Жельо да ти умре и другата дъщеря. Сега пък гледам как тук мацките протекоха отдолу, че синът на Симеон е пострадал сериозно. Как може да сте такива говеда?! Дедо Мони може и да е идиот, крадец и мошеник но това ли е възмездието. Само хора с робски манталитет могат да разсъждават по такъв начин. Колко сте доволни! Нямате серт сурат да се изтъпаните пред Мони и да му кажете в очите какъв боклук е, но примирате от радост, че синът му е пострадал в банална автомобилна катастрофа. Много сте доволни. Славейков: ний не сме народ а мърша!?!

Щях да кажа не си струва мастилото ама няма такова . Братя БЪЛГАРИ , недейте си вади очите, заради тази прокълната фамилия! Мислете, как да помогнем на децата си ?! Мислете ,какво бъдеще ще им завещаем! А тези шушумиги Сакс.......... ще им дойде реда , бъдете сигурни! P.S. Само, да не намразя джаза междувременно...

Нито Симеон ми е цар,нито синът му ми е княз.Доиха страната ми по всякакви възможни и невъзможни начини. Години наред обикновените хора са в тежка финансова кома благодарение на тия крадльовци и комарджии.Ама от ума си патим!!!

4eta tezi komentari i se sramuvam 4e sum bulgarin. Kak e vuzmojno tolkova zloba?

Човек - айде де, те се смятат за богоизбрани.

нямам думи за тази злоба и ненавист бликаща от коментарите.Защо всичко в тази държава се политизира?И си припомнете скъпи съотечественици поговорката: kоито зло мисли,зло намира.Докога с тази злоба!

ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ИЗКАЗАЛИТЕ СЕ ТУК ЧУВСТВАТ ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ, ЗАЩОТО КРАЖБАТА Е ГРЯХ ЛЪЖАТА СЪЩО Е ГРЯХ КОЛКО Е ГРОЗНО ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД КОЛКО Е ГРОЗНО ДА СЕ КРАДЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД НО, МИЛИ ХОРА ДА СЕ МРАЗИ БЛИЖНИЯ СЪЩО Е ГРЯХ ДОРИ ИСУС ХРИСТОС НЕ ДОЙДЕ ДА НИ СЪДИ, А ДА НИ С П А С И! ЗАТОВА НЕ ПРИЛЕПЯЙТЕ СЪРЦАТА СИ КЪМ ЗЛОТО, ЗАЩОТО ИМА К О Й ДА СЪДИ ЗА ВСИЧКО! ПОНЯКОГА НИ СЕ СТРУВА, ЧЕ БОГ НИ ЗЪБРАВЯ, НО МОЖЕМ ЛИ НИЕ ДА ЗНАЕМ НЕГОВИТЕ ПРОМИСЛИ ЗАТОВА СЕ МОЛЕТЕ, И ПАК СЕ МОЛЕТЕ, ЗАЩОТО Т О Й ЧУВА МОЛИТВИТЕ НИ, Т О Й ЗНАЕ ТЕГЛОТО НИ И ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СМЕ И НИЕ В ГРУПАТА НА ТЕЗИ ЗЛОДЕИ, ЗАЩОТО МНОГО ЛЕСНО ИЗПАДАМЕ И ЗАЛИТАМЕ В ГРЕШНАТА ПОСОКА ЕТО КАКВО КАЗВА БОГ: Галатяни 5: 14. Защото целият закон се изпълнява в една дума, именно в тази: Да обичаш ближния си, както себе си. 22 А плодът на Духа е: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вярност, кротост, себеобуздание; 19 А делата на плътта са явни; те са: блудство, нечистота, сладострастие, 20. идолопоклонство, магьосничество, вражди, разпри, ревнувания, ярости, партизанства, раздори, разцепления, 21. зависти, пиянства, пирувания и други подобни; за които ви предупреждавам, както ви и предупредих, че които вършат такива неща, няма да наследят Божието царство. ЗАТОВА НЕКА ОСТАВИМ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА БОГ , А НИЕ ДА СЕ МОЛИМ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕТО НА КАРДАМ

v bibliqta go pi6e HIS JUDGEMENT COMETH AND THAT'S RIGHT SOON.BOJIATA RUKA OTDAVA VSEKI MU DULJIMOTO.KATASTROFA ZA NAS KATASTROFA ZA 'TZARQ'

Бил българинът злобен! :) Помислете си, колко хора загинаха заради пътищата и магистралите, които не бяха построени заради управлението на т.н. н.в. Симеон Сакскобурготски и за парите, които бяха спряни за инфраструктурни проекти заради сегашното управление, в което той участва! Десетки, стотици български граждани са загинали, заради далаверите на тоя дядо! А само си спомнете, че заради далаверите на дядото на Симеон са загинали стотици хиляди българи!

Прост народ-прости коментари-проста държава!

Богатите също плачат!!!

не ми пука - ако ще и цялата му царска рода да пукне ! навремето гласувах за т.н. цар - и съжалавам ! от мръсен (йрадлив) шваба - нищо хубаво не може да се очаква за България !

Не мога да разбера какво значение има тази новина за България и българите? Каквото и да е станало с княз Кардам,то не е станало в България,той не е живял в България и досега не се е заинтересувал особено от някакви български прояви. Там клиниките им с лекарите са по-адекватни от българските, сигурно няма да го оставят да си умре ей така. Пък нали е княз,тоест не е обикновен човек.

Господ да му даде живот и здраве...да се възтанови човека(деца има) и все пак и той и баща му са наследници на българският трон...не им завиждайте!!!

мисля, че такива събития не трябва да се коментират

Не го мислете! За него ще положат супер грижи. Ако сме ние, да сме умрели досега... И не ми е никакъв княз! Пука му за мене!

Найстина любопитно защо прокураторута не образува дела по глава първа от НК за престъпления против реда на управление срещу всеки назоваващ симеон цар, както и потомците му с не републикански титли?

v Bg trajbva da se vurne monarhijata, za da ima prosperitet!

dano se opravi knjazut! Toj e prestolonaslednikut!

Прав е дедо Йоцо, референдум е имало под съюзнически контрол и то защото по борисово време са рязани глави и излагани по площадите. А дето Симеон не е бил коронован и сега домочадието му няма в България никакъв сан - това е факт и затова толкова дразни хората. А дедо Симо е един напудрен глупак, който гледа надменно защото не може да каже нищо смислено. И ако прочете писаното тук ще ходи да повтори изпълнението на сина си.

Ако погледнем фактите,случило се е нещо,което става всеки ден с хиляди хора по света.По нашите скапани пътища( които са такива и по вина на т. нар. цар Симеон в качеството му на бивш премиер ) също.И е жалко за всеки от загиналите и пострадалите хора.Не мисля ,че тези,които не изразяват съчувствие към съдбата на Кардам са злобни,аборигени и т.н.Това, което направи назованият от някои цар беше едно огромно престъпление към България и народа и.Не става въпрос само за спорните имоти,а за окраденото от него и алчните му министри и депутати -за скандалните приватизационни сделки, за безумно похарчените милиони за чешмички и алейки,вместо за ужасните пътища,по които загиват стотици българи. Този необразован и твърде скудоумен човек се държеше към народа като към поданици на династията му-високомерно и презрително.Съветваш ги да си сменяли чиповете и ги предлагаше като най-евтина работна ръка на чужденците,като робовладелец на пазара. Същият изсече и продаде голяма част от горите на страната,които няма да се възстановят за десетки години.Да не говорим пък за историческата вина на династията му към България.

Боже, колко лошотия има на този свят!

Това нещастие, което може да се случи на всеки от нас, даде възможност да се проведе този фориум, както казваше вашия вожд Тато. От него се вижда, че трудът на великия Ленин и неговите наследници по антиимпериалистическ пропаганда по комунистическо време не е отишъл напразно. По-големи крадци от нашите болшевики, човечеството не познава. Къде е пенсионния фонд на бащитени? За какво бяха похарчени 10 милиарда долара от бай Тошовците? И къде са те? Те са тук, слава богу. Как един ехсплебей купува морски курорт? А вие се радвате за тази катастрофа. Само че сега се задава още по-страшна.

Защо наричаш хората тъпи овце,като ти си гласувал за царя,защото говорел бавно?Цитирам твоите думи.Че ти пък тогава си мега,ултра,хипер тъп.

Kato 4eta komentarite si pripomnqm 6to za dyrjava sme i 6to za hora.Da ne se 4udime za6to sme na takova deredje.