Каракачанов: Не съм казал, че президентът Радев лъже за самолетите

Офертата за изтребителите F-16 е 2 милиарда и 200 милиона лева, категоричен е военният министър

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Не съм казал, че президентът Радев лъже за самолетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тюфлек Каракачанов дали изобщо е ходил в казарма? Трудно му било да преговаря с американците за Ф16 ТЪПАК 70?!? Нека си отговори на въпросите и отговора ще дойде от самосебе си: 1. Защо са спрени Ф16 от производство в САЩ? 2. Какво е вероятното предложение на Пентагона за демонтаж на завода за производство на Ф16 и защо военните от САЩ смятат, че Ф16 във всичките му модификации не е пригоден да води ефективни военни действия? 3. Защо трябва да купуваме самолет проектиран преди повече от 50 години? И какво модернизираме с този самолет?!? 4. САЩ имат опит с подмяна само на авиониката, на БОИНГ МАХ 7 – стотици убити пътници и стотици машини свалени на земята за винаги? Това ли очаква да получи Каракачанов за България? 5. Колко точно милярда лева ще загробим предварително за Ф 16 ТЪПАК 70, който: никой не е виждал, никой не знае дали ще лети, никой не знае какво представлява и никой не знае кога евентуално ще получим доставката в комплект?!? Моето предложение е: 1. Да си слага белезниците на ръцете и да върви при прокурора! 2. Цивилен военен министър не ходил войник, „ПАТРИОТ“ продаващ България на чужди интереси, наричан малкия Цветанов – знаете защо… може ли да падне по-ниско от това което е в момента?!? Торба с лайна!

за ремонт на руски боклуци. ЗАЩО?

Споко и без това ще дойде време когато съда .... ще го оправдае.

Ненчев беше ОПРАВДАН по обвиненията на Българската прокуратура, че е нанесъл щети на руска военна фирма.

Дебелия министър не знае, че СУ-25 не е изтребител, а щурмовик. А инак е много "компетентен".

Г-н Военен министър КОГА ЩЕ ВЪВЕДЕТЕ КРИТЕРИИ ЗА КОЕФИЦИЕНТ - БОДИ МАСА за българската армия - Не е лошо да започнете от себе си - Президента дори от запаса не изглежда като тюфлек за разлика от вас . За другите сравнения и компетентности не си струва да се говори

Палачинката за кой път се преобърна???? Явно и тоя се е научил от ментора си боко да си приказва на воля и като види реакциите да си променя мнението... Каракачанката най малкото заради това че Радев разбира за разлика от него от самолети, оборудване, изисквания за писти и хамбари трябваше да си затвори устата..

Стига сте го притеснявали човека. @0 години се занимава и храни с македонския въпрос и проспа Договор набутвайки ни в безполезни разправии с тях, а сега го питате на Договори за самолети с 2 водени само годишни. Май всички разбраха че силата на "патриотите" е само в цената на паспортите, другото са бош-лаф истории.

плаща ли се ДДС?

Но не е необходимо ЦЯЛАТА истина! Защо трябва да се казва, че 100 МИЛИОНА отидоха за ремонт на стари НЕНУЖНИ "москвичи" , а сега парите не стигали.

сляпо да прогледа. Сравнявате ГЕНЕРАЛ-ПИЛОТ НА БОЕН САМОЛЕТ С ,,ЧОВЕК'',КОЙТО И В КАЗАРМАТА НЕ Е ХОДИЛ. Боже,боже . А и сега ЕС ,,оправихме" .Абе КУ-КУ БЕНД НА БАНКЯНСКИ ФОН.

не нито русофил, нито американофил, а е фил на комисионните.

Каракачанов достъпът до информация е свободен. Вземи прочети малко. Цената която визираш ти е само за самолет, а колко е с оборудването? Затова не казваш че Радев лъже, защото той може да докаже думите си.

2019-07-02 20:42:43 sun (нерегистриран) По засанието за конкурсната процедура, всички самолети са с въоръжение и наземно оборудване! Цената от 3,5млрд с ДДС е за описаните в заданието параметри! 2,2млдр без ДДС са 2,64 млрд с ДДС, а това са 840млн лева повече от гласуваните 1,8млрд!!! Купуваме самолет без достатъчно ракети и никакви висикоточни бомби, за да си намалим сами цената на 2,2 без ДДС! Намаляваме наземно оборурдване, резервни части, обучение на пилоти и най вероятно няма да имаме офсетна програма! Въпреки това, ще вземем небоеспособен самолет (въпреки възможностите му) и ще платим 840млн лева повече! Бедния и бързо намаляващ български народ, ще захрани богатата американска икономика, само и само някои политици да си получат позиционирането (индулгенцията)! ... и вие г-н Каракачанов сте се нарекли ПАТРИОТ - срам, голям срам!

Като вретенарка лъжеш!

Продавачът на български паспорти Шкембе Воевода лъже нагло

е ,как ...русият "македонец" от Русе...Той от както е на полит-софрата ... все е с ..лъжата.

После нямали пари да върнат социалистите надвезтото ? Типичен пример , активизирали са само в тая тема пет , шест дейни списвачи срещу жълти копейки , а колко други теми има .... Друг е въпроса , че "социалиста кръв повръща но пари не връща " !

... а после се чудим от къде ГЕРБ има пари и за тролове и веднага да връща надвзетите пари! С още една такава сделка и за пра-пра внуците ще има!!! Като им видиш зайчарниците на какво приличат... ще се сетиш са другото!

не е страшно, че един инж. пожарникар ни управлява…. народа си го е избрал…. не е страшно, че председател на управляващата партия ГЕРБ, е една личност завършила задочно ВИФ, бивш шофьор сержант от ДС в днешния ден богат и заможен корумпиран собственик…. народа ни е избрал управляващата партия ГЕРБ! страшно е когато, един вицепремиер, историк който през 1990 г. завършва Софийския университет със специалност история и бивш агент от ДС е по-компетентен от натовският генерал Р. Радев, човек който завършва през 1987 г. ВНВВУ „Георги Бенковски“ - Долна Митрополия, през 1992 г. завършил Офицерско училище (Squadron Officer School) във ВВС на САЩ, а през 2003 завършил Военновъздушения колеж (Air War College) на ВВС на САЩ. страшно е когато четеш и настръхваш от самочувствието на хора като Борисов, Цветанов, Каракачанов и подобни, който управляват и мачкат…. просто прости и корумпирани хора, дано не попадна в тяхната мелница… и да поясня …. преди мноооого години напуснах РодинатА, защото мнооооого обичах БКП….

И в случаят в какво е по-компетентен кумира ти Руци? В разлайване на кучетата с измислени цени?

Жената, която живее със зам.-главния прокурор Иван Гешев - Детелина Ханчева, си е купила чисто нов апартамент в София на безбожно ниска цена. Според нотариалния акт, с който Фрог нюз разполага, през декември 2014 г. за близо 86 кв. м. в Зона Б -17, на ул. „Ген. Столетов“ № 8, тя е броила 40 000 лева. Това означава, че един квадратен метър от имота излиза 465 лв. или 234 евро. Проверка на цените на имотите в този район и период показва, че най-ниските пазарни цени варират между 800 и 900 евро за кв. м. Има още един много любопитен факт - цената на въпросния апартамент е в пъти по-ниска дори от данъчната му оценка /виж подробностите по-долу/. Излиза, че с изгодната сделка Ханчева „слага в малкия си джоб“ всички досегашни играчи, изплували в скандала „Апартментгейт“. Сигурно се питате как е възможна такава ниска цена за чисто нов апартамент?! Отговорът прозира от решение на една офшорна компания, която купува дяловете на фирма, собственост на Александър Ваклин, който е свидетел по делото „Иванчева“ , и неговия ортак - Марио Кръковски.

Поредният фейк?

абе шкембе войвода, не разбра ли тъпанар, че Радев е фокусник, иначе от къде ще изскочи зайчето, гълаба или такава сума.... за съжаление подобни идиоти, като каракачанов и сие ни управляват....

Тъй, тъй, Руци е полуидиот защото даже завършен такъв не успява да се класира.

Абе "руци" може да е полу..., ама ти си пълен ...

Да коментираш така убедено нещо от което си нямал, нямаш и няма да имаш хабер си е топ гьонсуратлък. Русенският македонец, борец за свободата на друга държава, съвсем се оля.

Сравнете оценките на ген. Радев и на Шкембе войводата на офертата на изтребителите!

Ами Шкимби чете реалната оферта , Руци разправя какво звездите от Позитано 20 са му наговорили , какво толко ?

Добре го е казал: Не казвам, че президентът е лъжец, но офертата е 2.2милиарда... Т.е. всеки който има КИ над 50 ще проумее, че генерал-старшина Радев лъже. Но той все пак е от БСП.

Гледай си паспортите.

Лъжецът си ти!

На вниманието на всички лъжепатриоти, не0либерали и най-обикновени продажници !

Шило

С две думи-купуваме орязана версия

Баща и син Каракачанови агенти на ДС. Ужасна история . Това е все едно агент на Гестапо да е лидер в следвоенна Германия. Жалко е и ще сме последни, защото не се проведе лустрация на такива хора.

Да разкараме руските ватенки и ушанки те искат да ни управляват даже и като им загива държавата,

Шило

кои сте вие? Че ми стана смешно.

Ти пък кой си?

И тоя прихвана тиквената болест-Поправял товааа,Купувал оновааа... ХО ХО ХО

Могеше да закупите с парите които подарявате на руснаците?

А колко патрони за калашник могат да се купят за 2.2 милярда? Вместо ф16. Ти наясно ли си че едното и другото нямат общо? Освен факта че са самолети.

Каквото и да казва Каракачанов , той вече е отработен матриал и скоро заедно с Борисов отиват в кошчето за боклук ! Какво е казал Каракачанов хората ще му го кажат и става Политически Труп заедно с ментора си Борисов !

Да отговори въоръжението същото като за израел и саудитска арабия ли ще бъде колко ПРОСТ и ясен въпрос ама цветанка ризова се прави на ощипана и пита отгоре отдолу

Каракачанов, каза и по-злостни думи от тия, от които се отричаш. Но има и добра новина, тия, дето се подведохме да ви дадем вотът, за да намалим шанса на шайката да управлява, не сме очаквали, че ще се съюзите с нея- И ти, и онзи, дето викаше "кур--о" под едни прозорци, повече няма да допуснем тази грешка. Не сме очаквали и да си толкова предана американска подлога, че ще продавате паспорти на неидентифицирани ислямски субекти и много други работи. Но вероятно трябва да заделиш нещо, защото кой се е отъркал около ГЕРБ, после гледа властта през крив макарон. Че и ти....псевдопатриоте.

Не съм фен на агент Иван,но това заглавие на Дир-а е достойно като за Моника Станишева-собственика на Дир-а.

Не се обяснявай , бе продажен тулуп , а купувай С - 400 и Сармат ! Действай , да не повтарям , че.....

Е такива като тоя дебелогъзци направят сума бели на държвата и после като ги подгони правораздаването се мишкосват и се обявяват за политически. БЕСЕНЕЕЕЕЕ

Със сигурност НЯМА ракети - "въздух - земя", убеден съм в това! Т.е. има едно ГОЛЯМО НИЩО ... за 2 милиарда и кусур! но то се очакваше - все пак 15 години врътки и усуквания, само и само да не се стигне до "процедура" ... е стигна се от кумува срама ... да има нещо там "ново" и "читаво"...

Каракачанов с излиянията си потвърди всяка дума, изречена от президента относно цената без ДДС, въоръжението, изметените с прахосмукачки писти. Явно ако/когато ни доставят Ф16-70 ще ни служи само за парадни функции и на фона на бъдещите планове за европейски самолети ние ще си остаем само едни бедни платци на ненужно за България и народа съоръжение. Продажни предатели, за които с пълна сила важи "След мен и потоп".

Дааааа офертата е 2милиарда и двеста милиона лева ама за какво?????. Какво е обурдването и воръжрнието то и един мерцедес без екстрите е ефтин

Каракачанов е едно грозно недоразумение.

Хаха Е занчи Радев е казал истината, а имено самолтите са без цялостно оборудване! 8 не нужни трошки, без бомби! За калво са ни самолети без въоръжение?

За паради :)

Не важно какъв самолет ти продават ако и ще да е ф35 ако няма високоточни ракети въздух земя и друго специфично и модерно обурдване може да си го използваш самолетчето за паради .Краварите са против това да ни го дадат както го дават примерно на израел и нарочно ни вдигат цената за да го купим с снишени параметри на бойна ефективност.

Каракачанов отговори ясно и точно не за броя на ракетите , а ще има ли изобщо във боекомлекта ракети въздух земя ?

По засанието за конкурсната процедура, всички самолети са с въоръжение и наземно оборудване! Цената от 3,5млрд с ДДС е за описаните в заданието параметри! 2,2млдр без ДДС са 2,64 млрд с ДДС, а това са 840млн лева повече от гласуваните 1,8млрд!!! Купуваме самолет без достатъчно ракети и никакви висикоточни бомби, за да си намалим сами цената на 2,2 без ДДС! Намаляваме наземно оборурдване, резервни части, обучение на пилоти и най вероятно няма да имаме офсетна програма! Въпреки това, ще вземем небоеспособен самолет (въпреки възможностите му) и ще платим 840млн лева повече! Бедния и бързо намаляващ български народ, ще захрани богатата американска икономика, само и само някои политици да си получат позиционирането (индулгенцията)! ... и вие г-н Каракачанов сте се нарекли ПАТРИОТ - срам, голям срам!

Аман от тези аероплани, на хората им писна от тях!

Каракачанов ходил ли е войник и имали представа що е това армия и за какво служи или само смета келепира ?

И тоя дебелосерко и началника му да се измитат по-скоро, че ще ни докарат още бели!!!

какви и колко самолета има армията и в какво техническо състояние са? Защото това нещо на снимката от екрана на телевизия бтв информира за един конкретен модел самолети колко общо има, колко от тях в момента са приземени понеже не могат да полетят и колко предстои да бъдат приземени?

за какво са?

Края на втората световна война се очертава, българския парламент и правителство са в разкрачено положение. Какво решение да вземат и вземат най неправилното, руските войски са едва ли не поканени ,като на трапеза. И се слага началото на едно ново унизително колониално робство. Дори страни напълно разрушени от войната се съвзеха и развиха водещи икономики , докато почти неучаствала във войната България още тъне в блатото на нищетата наложена от "братушките".

Откога на троловете им викат историци.

Надписа използван от теб за Ник ми напомня за това как БДЖ надписваха табелите си, напр. El.Otoplenie, та и ти. Мноого си умен, вервай си.

Не знам кво умуват. По-добро е само ф-35 , но могат да си го позволят само 10 държави с БВП над 10 пъти по-голям от българския БВП. Цената е по -висока , щото купуват половин ескадрила, не цяла. От Атлантическия им казаха, че е по-добре да купят цяла ескадрила и цената ще е друга , но нашите отворковци си направиха оглушки. За 8 самолета -толкова .

За 8 самолета -толкова . -- При това - след 5 години и на всичко отгоре - с ракетки за врабчета! Абе то беше ясно като бял ден, след култовата ехидна реплика от 4-5 март: "нЕма да се плашиш ...голЕма сила ставаме с новите самолети. !"

Ф35 не ни трябва... Това е бомбардировач, атакуващ изтребител за нападение. Грипен-а е проектиран от Швеция за защита от Русия, добър на поносима цена. Ф16 се произвежда за продажба...

Това е бомбардировач, атакуващ изтребител за нападение. --- Че ти ще чакаш да ти дойдат над центъра ли?

Време е да отида на вечерям. На тераска на брега на морето порция калкан с бутилка бяло сухо вино. Много ви здраве.

мечтииииии

По коя ТВ програма го излъчват ?

Провери си кой сключва договора с Локхийд Мартин.. МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА!!! А не държавата.. И си виж как МО дължи ДДС по сделката..

О неразумни юроде. Поради що си стоиш в къщи а не грабнеш винкело да ги възпреш тези мошенници?!?!? Знаеш ли ,,българино" защо още ни крадат? Защото си мързелив. Защо не сме пред НС да ги изгоним и обесим тези крадци? От мързел. В къщи пред компа е лесно. Напишеш два реда, оплюеш този и онзи и край. Изпълнил си гражданския дълг. Поради тази причина и Левски и особенно Ботев имат крилати фрази за окачествяване на ,,българския" манталитет.