Каракачанов: Детето ти проси или проституира - родителят носи отговорност

Концепцията ми е 8 страници и в нея няма расизъм и ксенофобия, казва вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако "детето" е бременно (постоянно), то не носи отговорност, че краде - хващат го цигането и го пускат ВЕДНАГА!!! На времето бях със съпругата ми в ЦУМ, на етаж за дамски стоки и стоях настрана и чаках. В един момент едно момиче-цигане изглежда издебна възрстна жена на опашката на касата и и бръкна в чантата, чвзе портмонето и тръгна да бяга, но няколко жени се опитаха да я задържат. Цигането започна да ги дере и хапе и го изпуснаха, то запълзя под стелажите с дрехи и се опита да се измъкне. В този момент жените изпищяха - Няма ли мъж тука? А се огледах, нямаше друг мъж, и се намесих - хванах здраво цигането за двете ръце и не го пуснах, около 5 мин, докато дойде дежурния полицай на ЦУМ. Да, цигането се извиваше като змия, захапа ме за ръката и почти откъсна месото, но не го пуснах. Отстрани стояха майката и бащата, със сигурност имаха ножове, опитаха но не можаха да се намесят, твърде много жени имаше и ги блокираха. Придружихме го после до стаята на полицая, за да снеме протокол - оказа се стара познайница, "работеща" там, с поне 30 протокола за кражби и пускане.Веднага показа документ, че е бременна. Полицаят подписа протокола, върна парите на жената (цялата й пенсия) задържа парите "заработени" от циганската крадла (около 2000лв за половин час от отварянето на ЦУМ) и я пусна... Та, лесно е Каракачанов да приказва, но как ще разправиш с тази СЕМЕЙНА ЦИГАНСКА КРИМИНАЛНА ПРЕСТЪПНОСТ, може да се каже на НА РАСОВА ОСНОВА, ЦИГАНИ КРАДАТ БЪЛГАРИ??? Единственият възможен начин е разселването на циганите от гетата ПОЕДИНИЧНО сред българи, където да бъдат стриктно наблюдавани за поведение, да се държат като българи, да се трудят и държат като тях и да се следи от всички да нямат контакт с други цигани, защото ЦИГАНСКИЯ РАСИЗЪМ Е УСТОЙЧИВА БОЛЕСТ!!! Все пак, първите 7 години човекът се оформя като човек и след това е трудно да се промени нещичко. Затова всички деца на непълнолетни цигански майки трябва да се отнемат, непълнолетните бащи и майки да се осъждат ЕФЕКТИВНО, за поне 3-4 години, да се настаняват в нещо като манастири с високи стени - на пост и молитва и с пръчка да се насажда в главите на тези циганета ВЪЗПИТАНИЕ ПО МАКАРЕНКО. Друг начин не виждам!

Аве , Ако детето бъде качено в моторна шейна БЕЗ КАСКА , и след нелеп инцидент загине ; Тогава , ВСЕ ПАК , КОЙ носи отговорност ??? КОЙ ???? КОЙ БЕ ??? КОЙ ??? И как все пак носи тая отговорносТ ??? КАК ??? КАкК , и по какъв начин ? ...................................................... За един бивш транспортен министър питам ...

Колко е лесно - родителите на майките под 18 годишна възраст: 1. поемат всички масрафи по прегледи, раждане, 'детски' и така нататък на деца раждащи деца 2 плащат съответната тлъста глоба, че дъщеря им няма да ходи на училище, и след това да работи и внася осигуровки в хазната. Ако нямат кинти да платят - секвестират им коня и каруцата, бутат им коптора, а бебето - отива при приемни родтели за осиновяване (и забравят за него) Ако няма желаещи да осиновят ци.гането в България - гъркините са на опашката (приличат си).

ЛЕСНО МУ Е НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТА КАРАОСМАНОВ .... НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ СА ПОЧИНАЛИ :))

Единственния политик ,който върши нещо ,дай БОЖЕ повече такива !

Това,което предлага трябва да се отстоява дори и с оставка и напускане на правителството!Иначе никой няма да повярва,че не е предизборен номер за привличане на гласоподаватели!Внесете си го в МС и НС,изпратете го в ЕП и ако не стане да края на този мандат,то отново го внесете за следващия!Не спирайте дори и да ви обвиняват в каквото си искат!

когато видя гладни и мърляви циганчета, но за да няма и занапред такива трябва с обсъждане и подобрения да се приемат мерките на Каракачанов!

всеки ден по една статийка за каракачанката..... ама колкото и да ги повтаряш тия приказки от 1001 нощ никой не ти вярва! за мен това си е просто предизборна реклама.... много приказки, никакви действия... след госпожа лъжа ти ще станеш чичко с дебел лъжлив търбух......

Не е ли по-лесно нищо да не правите, даже да не мислите, те нещата ще си дойдат от само себе си на мястото. Няма смисъл да се напъвате и да имитирате дейност. То вече никой не ви вярва. Свиквайте че ще управлявате и ще бъдете избирани от прости, свирепи, зли и неграмотни хора, пък колкото издържите.

В една ужасно репресивна държава има закон, който ми харесва: Ако не се грижиш за детето си подобаващо, то държавата го прибира. Но има един интересен момент! Ти си длъжен да поемеш издръжката му в детски дом, т.к. носиш отговорност за дете„ което си създал. Ако нямаш работа - държавата услужливо ти я намира. Примерно да копаш нещо, щом толокова ти е акъла. Отказваш няколко пъти - наказателна отговорност. Няма такЪв фокус: да правиш деца и де не поемеш отговорност. Познайте дали в тази държава има много зажаднели да се размножават лумпени? Даже ще назова държавата - Беларус.

Супер идея!

Агент Иван за пръв път прописа, нещо различно от донос. И сподели с нас великото си прозрение, което всъщност е част от действащото законодателство . Чукча не читател, чукча- министър .

Дайте повече права на родителите спрямо децата им и тогава може да искате такава отговорност. Сега покрай организациите за защита на децата човек една думика не може да каже на детето.

Ами такива са ти всички думички , които знаеш , та не е останала ни е една.

Каква отговорност ще носят родителите на просещите или проституиращите? Ако е административна, т.е. глоба, е ясно, че това са несъбираеми пари. Нито ще им наложат запор на заплатите (защото не работят), нито върху имуществото (защото нямат). Ако е наказателна, помислете си колко време трае един съдебен процес и каква е вероятността да завърши с оправдателна присъда за тези родители. Нека бъда разбран правилно, напълно подкрепям идеята, че трябва да се интегрират час по-скоро, но трябва да се помисли за ефективни санкции, а не поредната, написана, приета и неработеща идея.

като няма пари да плати - конфискувай му коня, тогава манго ще върже малката мангуста и ебльо отпред, и бой с камшика ... те да му да влачат каруцата. след втория случай ще се научат да ги водят на гениколог да ги остъргва.

stankow

Ами то по закон си е така. Рита отворена врата войводата.

Само не разбрах каква отговорност ще носят родителите на просещи циганета?

Да гласуват за ВМРО само срещу 2 кебапчета и 100г ракия.

и още: "Той каза, че Юеловци били членове на едно специално общество, съставено само от Юеловци. При известни обстоятелства обикновените хора нарочно им позволявали известни предимства, като си затваряли очите за някои техни постъпки. Например за тях не било задължително да ходят на училище. Друг пример — бащата на Бърис, мистър Боб Юел, можел да ходи на лов дори извън ловния сезон. — Но, Атикус, това е много лошо — казах аз. — В окръга Мейкомб се считаше за нарушение на законите да не спазваш ловния сезон, а населението гледаше на това като на истинско престъпление. — Вярно, че е нарушение на закона — отвърна баща ми — и е много лоша постъпка, но когато човек обръща в уиски цялата помощ, която му се дава, децата му вият от глад. Не познавам в окръга нито един фермер, комуто да се досвиди дивечът, убит от техния баща."

и още: "Атикус каза, че Юеловци в течение на три поколения са били позорът на Мейкомб. Доколкото си спомнял, никой от тях нито един ден не бил преживял от честен труд. Каза, че след някоя Коледа, като махаме елхата, ще ме заведе да видя къде и как живеят Юеловци. Уж са хора, а живеят като животни."

понеже си падате малко невежи, ето ви го, писано е преди около 100 години, пробвано е , не работи: "— Той е от Юеловци, госпожице. Аз се зачудих дали и това обяснение ще се окаже несполучливо като моето. Но мис Каролайн изглежда беше склонна да го изслуша. — Цялото училище е пълно с тях. Всяка година идват за първия учебен ден и после си отиват. Инспекторката успява да ги доведе, защото ги заплашва с шерифа, но накрая се отказва да ги задържи. Мисли, че е спазила закона, щом ги е записала в списъците и ги е докарала за първия учебен ден. А после вие през цялата година ще им пишете отсъствия."

а иначе по циганския проблем има един лаф - както и да се въртиш, задника ти е все отзаде. каквито и концепции да се измислят (които вие като избиратели бихте одобрили), "циганския" проблем ще го има, защото това не е етнически проблем, а проблем на социалната държава. ако не са циганите, ще са бели и руси мангали, които бързо ще се наплодят, това вече е виждано и пробвано, ама кой да чете. ще им спрете помощите ако не ходят на училище? ходят при откриването на учебната година, записват се, и повече не стъпват. НИЩО не можете да направите, защото искате пенсии, искате помощи за безработица, с една дума искате държавата да се грижи за слабите и няма да гласувате за някой дето ще премахне от корен социалната политика.

Могат да опитат, но не искат реално, защото това ги устройва напълно. Научили са се да карат ски по пистата.

далеч от политици дето дават англия и норвегия за пример. точно това са държави развъждащи най-много мангалщина

Теза идеология и политика през миналия век са дефинирали понятието фашизъм. Явно някои хора пропускат поуката от часовете по история в училището което е трябвало да посещават. Напълно съм съгласен с министъра за това. че ходенето на училище трябва да се подобри за всички

Каракачанов. Циганите раждат деца, не си ги гледат, ами ги пращат да просят и проституират. Циганките от малки тръгват с момчета и се женят много рано, защото начинът на живот и манталитетът им са такива. При тях сигурно на 20-21 г. момичетата вече са стари моми. Дори и да им спрат помощите те пак ще раждат деца малки, защото много от тях забременяват случайно, без да мислят и после изоставят децата си по домовете, защото не могат да си ги гледат. Според мен нищо няма да се промени и раждаемостта при циганите няма да се ограничи. Това зависи от всеки един човек и най-вече от възпитанието му. Циганите като не си възпитават децата и ги пускат да проституират и да си правят каквото си искат много ясно, че те ще продължават да забременяват случайно и да раждат деца без да мислят. Но трябва да им спрат помощите, защото според мен няма смисъл да се дават ей така пари на хора, които не работят и не си гледат децата. Трябва да има и наказания за цигани, които раждат деца и после ги изоставят.

Нали това точно казва Каракачанов: циганите са безотговорни, аз бих добавила към всичко, не само към децата си. Като раждат деца и не се грижат за тях, децата се вземат, а на родителите се отнемат детски и помощи. А детски се дават за до 3 деца: който ражда повече- да ги гледа без детски и там каквото се полага. Тогава ще поспрат да се плодят.

Карака4анов е един достоен българин за разлика от някои антибългарски екземпляри,които пишат срещу него.Ако имаше пове4е български политици като него България нямаше да е това ,което е в момента.

С такива политици, не само че циганите няма да заживеят по-добре, гетата да изчезнат, ами и българите ще идат в гета, и ще живеят от просия.

Отговорността си заради това, че хората мизерстват и гладуват, продават като проститутки труда си за жълти стотинки, просят помощи заради мизерните си инвалидни пенсии от 200 лева?????

Към 1989 г. България наброява почти 9 милиона жители. С настъпването на „прехода” обаче населението започва да намалява с изключително високи темпове, за да достигне в средата на 2014 г. до 6 924 716 души, по данни на справочника на ЦРУ The World Factbook.[5] Данните включват и близо два милиона български емигранти, доколкото повечето от тях фигурират в ЕСГРАОН и в избирателните списъци.Появиха се догадки за съществуването на таен проект,населението на страната да бъде сведено до 5 милиона а етническият й състав да бъде променен.появиха се наркомания,проституция.Иначе казано, темпът на загуба на българския генофонд днес е най-малкото 2 (два) пъти по-ускорен от темпа на загуба през първите 100 години През последните години се натрупват все повече и повече факти, свидетелстващи за действия или бездействия срещу българската нация, които действително попадат в дефинитивното поле на престъплението „геноцид"Българската власт приема разписаните в Eвропейската Социална Харта права с резерви. Отказът да подпише и ратифицира точно определени клаузи[21] онагледява институционализираната политика на геноцид над българския народ. Властта отказва на българите, следните права, изрично разписани в Европейскатасоциална харта,ч.I, т.,3,4,7,8,11,13,15,17,23,30,31:справедливи условия на труд; справедливо възнаграждение, достатъчно за поддържане на прилично жизнено равнище за тях и техните семейства; специална закрила на децата и младежите срещу физическите и морални опасности, на които са изложени; специална закрила на майчинство.Българската власт отказва право на справедливи условия на труд и платен годишен отпуск в размер най-малко на четири седмици; справедливо възнаграждение, достатъчно да осигури на тях и техните семейства прилично жизнено равнище; право на инвалидите на независим живот и т.В Китай също има ограничения на раждаемостта,до 2 деца,но там населението е многобройно ,а тук искат българите да да ги подменят с цигани,циганизиране на държавата.В писанията е записано,че българите са най древният народ,изчезнат ли те ,навсякъде по света ще има стагнация.

НА КОЯТО Е ЧЛЕН И ПЕТЪР СТОЯНОВ, А И ДРУГИ БГ ПОЛИТИЦИ , ТЕ НАРЕЖДАТ ШАХМАТНАТА ДЪСКА !!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОНФОРМИСТКОТО НАСЕЛЕНИЕ У НАС ОТ СЛАВЯНСКИ И ТРАКИЙСКИ ПРОИЗХОД Е ОПРЕДЕЛЕНО ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ !!!! ЦЕЛТА ВЪОБЩЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ КОНТИНЕНТ ДА СЕ НАСЕЛИ С ТЪМНОКОЖО НАСЕЛЕНИЕ Е НА БАЗА РАСИСТКИ ИНТЕРЕСИ И РАЗБИРАНИЯ ЗА СОЦИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ, А ЗАЩО НЕ И ПОСТЕПЕННО ЗАЛИЧАВАНИ И НА ТЪМНОКОЖИТЕ !!! В ТОВА СОЦИАЛНО ИНЖЕНЕРСТВО НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛИ ПРОСТО СА КУПЕНИ ЗА ЖЪЛТИ ПАРИ !!!

КОНФЛИКТЪТ , КОЙТО ТЛЕЕ С ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА, ПРОСТО ЩЕ ПРЕРАСНЕ В ОЖЕСТОЧЕНА ГРАЖДАНСКА САМОРАЗПРАВА - БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАМНЕ, МЕКО КАЗАНО !!!! ТОГАВА И ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОМПЛЕКТ, ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ЗАРАДИ БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНАТА СИ ПОЛИТИКА !!!

Трябва да се въведат някакви мерки. Ако не се въведат, хората сами ще почнат да ги въвеждат. Един лекар и един художник вече започнаха да ги въвеждат. И други ще последват примера им. А повечето от нас също започват да въвеждат мерки - икономически и социални. Проблемът е, че по този начин покрай сухото ще изгори и доста мокро. Патриотите се били дигнали да свършат за пет пари работа преди изборите. Лошо няма. Имат моята подкрепа. Работа свършена преди избори и само заради избори, пак е свършена работа, нали? Имат моята подкрепа. Дотук. Искам обаче да видя какво и как ще свършат реално. Навремето Дон Цеци (Цветелин Кънчев) каза, че трябва да правим разлика между цигани и мангасари ("мангес" на цигански означа "искам, искаш", т.е. искащи, просяци). Та, искам да видя какво ще бъде свършено на практика - как ще стимулират циганите и как ще санкционират мангасарите. Така ще разберем дали нещо ще бъде свършено или всичко е приказки по телевизията и ние ще трябва да се оправяме сами - като лекаря и художника.

В България живеят твърде много хора. И всички само искат и създават проблеми. Изгонете всички в чужбина и се живейте на помощите от Брюксел. Трябват само списъци с мъртви души уж представлявате някого.

Предизборни бръщолевения надявайки се хората да ''не'' помнят действията през бая време във властта...

Единственият начин е да се вкарат децата в училище , за да израсне едно образовано и работещо поколение! Възрастните ,които са необразовани и живеят в тази мизерия , няма как да ги промениш.Като им спрат помощите ще започнат да крадат още повече.

И тук се намесва човешкия фактор. Да бъдем единни. Като тях. Като крадат, някой ги оставя на място. Те се събират да го линчуват, ние се събираме да го браним. Ако пребият някого, ние се вдигаме на протести. След 3-4 дена влизат багерите и им сриват гетото. И така докато мирнат. И тая работа с работата да я разправят на някой джендър - на село има работа и земя колкото искаш. Вие видяли ли сте циганска къща с градина? Не, нали? Само един обор за коня. Еми, правете си изводите.

Стига да се знае кой е родителят и дали той знае какво означава думата отговорност.

То от толкова ''отговорни'' българи разждаемостта е намаляла драстично защото си гледат спокойствие и материалното и едни келемета поне 50% отглеждат ...

циганка протитутка има повече чест и достойнство от български политик от времената на саморазпада БКП и КПСС!

Може ли трима малоумника да се са занимават и да определят етническа расова и полова принадлежност по тяхно усмотрение, без да те питат и зачитат, по времето на тато наречеш ли някой циганин беше подсъдно, сега благодарение на шишкото се оказа че българи в България почти няма и че те са спасителите пази боже.

По време на на тато циганите си се наричаха именно цигани а не нещо друго та не ръси измислици продиктувани ти от звездите!!!

И като цигани работеха и учеха и нямаше такива помощи от парите на другите, ама като ги направиха ''демократите'' роми ги научиха и на това срещу което плямпат сега...

Senator1

Бас държа на едно срещу 10 000 ,че ако има референдум дали да се спрат всякакви помощи за мангалите, включчително и здравните, 80% от населението ще гласува с ДА при участие много над 51%.

Мечтри, мечти... защото тогава и тези властващи няма как да властват ако незащитят ''електората'' си.. Дали ромите са виновни за това си състояние или държавата дето ги дондурка амакакто винаги властващите няма как да са виновни и търсят на кого да стоварят собствената си вина.. Къде бяха толкова години???Къде отидоха поне милиард за тази дейност???Къде и как прилагат законите????

Детето ти проси или проституира - Шкембето трябва са носи отговорност , аз па да кажев и да поясним , дащото той и немуподобните дефинират , задават условията за живот в територията и най-вече крадат от където и каквото докопат. А че тоя клоун се е заел да си прави предизборен PR е очевидно и за кьоравите.

Добре - хайде сега в МС, че да видим дали наистина ще има мерки или просто сте открили кампания по Новата Декада на "ромското включване";)

Докато всички българи не излезем на улицата, за да решим проблема с циганите, нищо няма да стане! Наслушахме се на констатации, известни на всички!!!

Под ред , първо с ''управляващите''

Не, не, първо с вас - дс агентурата.

Проблема с политиците. Той ви иска на улицата и срещу циганите. Трябва да го осъдят сега и в пандиза поне за две години.

А ти какво искаш, след години, ти и децата ти да живеете в гетото ли?!

Ма ние сме били в Плевен, бе клоун! И на много други места сме били! Ти откъде идваш?

Има два вида закони - на теория и на практика. На теория между тях няма разлика, но на практика ... За да има ефект - трябва да има КОЙ да прилага законите ...

Българино,твоят народен слуга наричащ се депутат Каракачанов,злоупотребява със власт и служебно полжение,измамите и кражбите със българските паспорти,значи не му е мястото да дава съвети и да се щири във народното събрание а в затвора!Нвемога да разбера българската народопсихология как, Кракачанов ,Сидеров ,дори Банев и Баневица секани да стане българскиевродепутат!просто нямам представа какво става със нашата българска психика,как може мошенници да са на власт и да се ръкуват със европейски лидери и представители!

Фюри

Стига с тези концепции,констатации.Едно дрънкане само.Стари манджи.Няма промени.Няма нищо.Влачене на проблеми,за да получавате тлъсти заплати.Стига толкова демагогия!Off.

Каквото и да си лае те тук държавата вече е на циганите.Влезте в маналите и вижте сами.Една камара чавета. А мойте приятели масово са ерген чета.

Тогава какво са виновни циганите, че българите не искат деца ?

Стига с тая глупост - че българите не искали деца! Говорим за отговорно родителство , а не за социален паразитизъм! Много добре знаеш, че до детски и помощи голяма част от българите не могат да се доредят поради ограничението в даването им - имаш "високи" доходи, не получаваш дори и мижавите 35 лв. детски, ако са още толкова;)

Ако искаме да решаваме цигански проблем, то тогава трябва да решаваме и българския проблем.

Разира се, начини за решаването на проблемите има (защото те са свързани). Но някои живеят от проблемите, а не от тяхното решаване ...

Значи, единствено за абортите ми идва малко повече, иначе всичко друго си е абсолютно ОК. Проблема е че е на думи, а кога ще доживеем да стане на дела?

прав е, ама нищо няма да стане - циганите са основните гласуващи за ГЕРБ, ако ги разсърдят, падат от власт

Проблемът не са циганите. Те са симптом, следствие. Проблемът са Каракачанци, Борисовци, Сидеровци, ДС, БКП. Циганите и много българи са почвата върху, която горните политически наглеци виреят.

Абе не знам къде е проблемът, ама като дете 2ма цигани ме ограбиха, не бяха тия изброените, до колкото успях да видя..

Като дете веднъж са те ограбили, а сега те грабят всеки ден, а ти дори не го осъзнаваш!

Тогава защо се дава глас на Каракачанци, Сидеровци ...?

Ниска политическа култура, образование....IQ?

по всички телевизии ми напомня предизборната му кампания с облъчване на пенсионерите. Направо ни надуха главите и тоя особено,колко са несправедливо ниски пенсиите,как трябва да се преизчислят...300лв минимална и т.н. Какво стана като влезе в правителството? Хвана отбраната,а не социалното министерство и забрави за пенсионерите..... Една дума не вярвам на Каракачанов,скандалите с паспортите в момента се замитат и едно говорене за циганите,което българите приветстват,а той се надява да вкара с него Джамбазки в Европарламента. Много дълго ще размотава тоя тема Каракачанов....с нея ще мине и през местните избори че и през следващите парламентарни..... Десетилетие може да говори по темата.....а вие му вервайте...

И с"концепция",и без нея,повечето от нас имат хуманни решения за начало.Проси,проституира,краде-спират се детски,социални помощи и пр.Баща му бие,краде,чупи поредната линейка на Бърза помощ-спират се социални помощи за безработица.Имало рабитни места-отказва да започне работа-спират се социалните помощи.Не ходи на училище-спират се парите за детски,"инвалидни" и пр.хранилки.Не 8 странички-в 8 изречения,се вмества една переспективна "концепция".Как да накараме ромът да работи-като му бръкнем здраво и безкомпромисно в джоба.

Тотален и долнопробен фашизоид. Проблемите са отдавна ясни, и не е работа на пилитици да ги дъвчат по студия и вестници, а да ги решават. Изключително долнопробен и лицемерен нещастник е тоя. Циганският проблем за него е храна, хората са тор. Веднага би трябвало да го разкарат от властта. ОСТАВКА!