17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги едно и също говори и все едно не е казал нищо,безсмислици и евроатлантически глупости много са му трудни изговарянето на някой думи все едно е на пет ракии все гледа да не оплете езика ама догито нали е изтъкнат български филолог от дс понаучил го е на някой друг курс по български език

за нас минава единствено зад решетките на Централния.

Mama vi deeeba turskaaaaaa

Ако не е Ердоган ще видиш ДПС в парламента, ще видиш ушите без огледало Ердоган срам нямаш ли?

Ха ха Този лумпен можел да говори.Кярадаиъ.Ходи си при Агата в частния му затвор в Росенец,може да ти даде да прочетеш някоя книга за водата да изкараи някой лев от некое водно огледало или как се копа езеро Варна. Баламосваш най доверчивото и послушно население в България.Ще ви се върне.БОКЛУЦИ

Наглостта, на мюсюлманите от ЕТНИЧЕСКАТА, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група ДъПъСъ е безгранична.

Мамка Ви мангалска…нормалността за вас е да продължавате с вашите корупцийки, зависимости и прочее мутренски номера…

Спрете купения цигански и корпоративен вот, спрете туристите от турция в деня на изборите и карадайъ ще ходи да подрязва розите на ахмед и да му бъде личен ибрик.

Да не стане младежката им българска структура от Израждане да ги стигне по резултат? И това да е новото нормално Изроди+Д/п/С+ченге-калинките на БоБо. Под благия поглед на Путкин, Ердо и под топлото крило на Гешев.

На ДПС. Бейовете в сарая, избирателя в сайванта. "ДПС трябва да има много добър изборен резултат, за да победят българските граждани. Крайно време е да пресечем лъжата в политиката". Даже много добре знаем персонално кои са тези български граждани. Не е лъжа.

Чудя се как минава вече над 30 години "страхуването" на българските турци. Тези хорица не се ли усетиха, че Доган и кръга около него само ги използват, за да трупат лични облаги, а реално не им дават абсолютно нищо. Най-богатите партийни шефове с най-бедния електорат.

Имат много депутати,защото българите не отиват да гласуват. Ако населението,което подкрепя ДПС е 10 % от българските граждани и отива масово да гласува,а българите не гласуват,ДПС получава 20% от депутатските места. Подобна е ситуацията с БСП.Техния електорат също е мобилизиран и гласува. На практика БСП и ДПС оказват голямо влияние в българската политика,защото има много хора у нас,които не разбират какво силно и ЗАКОННО ОРЪЖИЕ СА ИЗБОРИТЕ.

И вие както другите политически партии, 33 години и само кражби. България потъва стремглаво за сметка на партиите те след всеки вот стават все по-богати. Но това е дълга тема на разговор, и в основата е виновен българския народ.Защото ви търпи!

Не дрънкайте глупости ами гласувайте! Докато ви мързи да идете на избори ще ви управляват турци и цигани.

Този сламен човечец да каже нещо за изказването на кукловода си, че той раздава порциите? Или пък да сподели какво му е наредил султан Ердоган като го строи на килимчето преди няколко седмици?

и те така... Мустака Карагъзъ

Ако нормалността е да се краде организирано под покровителството на Гешев, мерси! Предпочитам ненормалността.

На нормалността за ДПС е "обръча от фирми" отново на държавна хранилка.

ДПС ще бъде първа ПП…

Сополанко долен. Нормалността за теб е при Ердоган тук ще си в ада.

Да се върнем обратно на софрата, където почетни соколи и ястреби раздават парчетата къпана баница и да сложим край на стресиращата терапия с магнити.

Какво може да знае един пудел за възстановяване на нормалността ! Нищо !

Това дето ДПС и ГЕРБ наричат "нормалност" е реално организирана и подредена система за крадене (което си е за тях нормално всъщност).

ДПС е ОПГ

Този вече става банален с фразата " възстановяване на нормалността" ,просперитет и др.подобни лакардии. Говори, колкото да не мълчи и си ПРАВЯТ, каквото си искат в тяхна полза.

Крайно време е да пресечем лъжата в Политиката и да Обявим ДПС за НЕ ЛИГИТИМНА ПАРТИЯ СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА и точка !

Много по легитимна е от шмекерската ПП на Киро и Асенчо…

Прочети чл.11 ал. 4 от Конституцията на Република България и ще разбереш защо говориш пълни глупости. Образовай се.

Kрадецът вика :" дръжте крадеца"! Най-ненормалната и незаконна партия говори за нормалност. Но така е в БГ - всичко чуждо, включително и турско , е по-важно от България

Връщай се в турция, фес скапан!!!

ненормалника говори за нормалност ... клептократичен шибанистан

крайно време е да се спази конституцията на република България и тая етническа партия да бъде въдворена на остров белене да гледа прасета

Автобусите за лумпените на Копейкин?!

кретеноиден квадратоглав боклучив гербероиден комунист бесепар