Турция недоволства от огромните опашки на ”Капитан Андреево”

Започна вътрешна проверка за обработката на товарните камиони, пристигащи от Турция на ГКПП Капитан Андреево, заради огромните опашки през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Турция недоволства от огромните опашки на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Проблем създава и фактът, че трафикът от Турция не е регулярен, не е с постоянно темпо - в понеделник и вторник няма камиони, но в почивните дни се струпват със стотици, и чакат, и негодуват..." Така е в Булгаристан - Дунавският вилает, като няма ограничение за движение на тежкотоварните автомобили в събота и неделя! Толкова ли е сложно да се въведе облекчена тарифа за РАБОТНИТЕ ДНИ и ЗАВИШЕНА за почивните, така както е за ЖП-билетите?! При всички случаи ще облекчи регулярността на трафика!... Много скъпо - да купят 50 флашки по 10 лева!.,. Ами те хората са открили МРЕЖИТЕ доста отдавна, те не дефектират, и няма проблеми с броя заявки!... И защо са в стрес от проверките?! Я да престанат с рушветите и всичкият им стрес ще премине! Гадни и нагли митничарски копИлета!!! който мисли,че е стресиран да си ходи той дори и подкуп като хората няма да може да си поиска.направете трудова бригада, полагаща физически труд за преодоляване на стреса, и да заповядат господа стресираните,за да видят и другия начин за изкарване на хляба!.. Турската наглост премина всички възможни граници!!! Но същевременно те си решиха проблема с корумпираните служители по ГКПП. Да се върнем около 5 години назад... Публикации в българската преса от 23.12.2005г. Турските сили за сигурност задържаха 58 митнически и 28 полицейски служители на граничния пункт Капъкуле с обвинения в корупция. ...Турските власти признават, че намаляването на броя на митничарите е затруднило преминаващите през граничния пункт и причинило образуването на десетина километра опашка от чакащи камиони." Ето я необходимата терапия и ще забравят веднъж завинаги мръсните си номера!... Същевременно НАП, ако се заемат с имотите на митничарите и семействата им, героите на горната статия бързо ще забравят колко велики са!!! Пожелавам успех на г-н Борисов и г-н Цветанов в борбата с тази сган! Твърдо са на прав път!!! ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПОСЛЕДВА ПРИМЕРЪТ НА ТУРЦИТЕ ОТ 2005 Г. И ВСИЧКО ЩЕ СИ ИДЕ ПО МЕСТАТА!

Има ръст на икономиката на Турция 9.2% за първата половина на годината износа пък е нараснал на 30% спрямо кризисната 2009-та страната изнася качествени стоки основно в ЕС така че е нормално да има опашки на митниците.

Турската наглост премина всички възможни граници!!! Но същевременно те си решиха проблема с корумпираните служители по ГКПП. Да се върнем около 5 години назад ... Публикации в българската преса от 23.12.2005г. "Турските силите за сигурност задържаха 58 митнически и 28 полицейски служители на граничния пункт Капъкуле с обвинения в корупция. .... Турските власти признават, че намаляването на броя на митничарите е затруднило преминаващите през граничния пункт и причинило образуването на десетина километра опашка от чакащи камиони." Ето я необходимата терапия и ще забравят веднъж завинаги мръсните си номера. Същевременно НАП ако се заемат с имотите на митничарите и семействата им, героиите на горнаат статия бързо ще забравят колко велики са!!! Пожелавам успех на г-н Борисов и г-н Цветанов в борбата с тази сган! Твърдо са на прав път!!! ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА ОТ 2005Г. НА ТУРЦИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ИДЕ ПО МЕСТАТА!

който мисли,че е стресиран да си ходи той дори и подкуп като хората няма да може да си поиска.правя трудова бригада полагаща физически труд за преодоляване на стреса, да заповядат господа стресираните,за да видят и другата страна за изкарване на хляба.

Много скъпо да купят 50 флашки х 10 лева

Еми те хората са открили МРЕЖИТЕ доста отдавна, те не дефектират, и няма проблеми с броя заявки.

И защо са в стрес от проверките? Я да престанат с рушветите и всичкият им стрес ще премине! Гадни и нагли митничарски копИлета!!!

"...Проблем създава и фактът, че трафикът от Турция не е регулярен, не е с постоянно темпо в понеделник и вторник няма камиони, но в почивните дни се струпват със стотици и чакат, и негодуват..." Така е, в Булгаристан - Дунавският вилает, като няма ограничение за движение на тежкотоварните автомобили в събота и неделя. Толкова ли е сложно, да се въведе облекчена тарифа за РАБОТНИТЕ ДНИ и ЗАВИШЕНА, така както е за ЖП-билетите. При всички случаи ще облекчи регулярността на трафика.