500 тира задръстиха ГКПП-Капъкуле

12-километрова опашка от тирове се е натрупала на граничния пункт Капъкуле.

Обратно в новината

Коментари - 500 тира задръстиха ГКПП-Капъкуле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има голям проблем в митниците сега. За едни пари става въпрос.

г-н Цветанов да обясни на Българския народ защо затвори за 7 часа границите с Турция,а "откри" 5/пет/ щатски долара,подхвърлени /поставени/ от неговите хора от "службите за сигурност".Стига кьорфишеци и харчене на много пари.

Пътувал съм с кола от Истанбул до Амстердам. Интересно ми е защо опашки съм чакал само на българските граници? Защо само на българската граница съм разбирал, че има смяна на граничарите и митничарите? Защо само на българската граница съм виждал гледката - има 10 КПП-та, има опашка, а работят само 2? Защо само на нашата граница камионите си предвиждат един ден за "преминаване на границата"? Какво е толкова бавното в обработката на един камион на границата? До колкото знам задължително трябва да бъде претеглен, измерен на ширина, дължина, височина и да му се огледат пломбите на каросерията. До колкото знам има електроника, която върши всички мерения и тегления за секунди, но тя не успява да проработи само в България. Защо?

глупост на търкалета!!!имало проблем с софтуера,минах на Капитан Андреево Неделя вечерта към 12-1 часа през ноща,седи си нашия тъп дърйавен слуйител/разбирай митничар/ и си гледа телевизия,а ние с тировете седим и чакаме -и при вупрос от наша страна -"хайде бе колега к,во чакаме" той ни отговаря-"ми казаха ми да не пускам/разбирай да не ни обработва документие/и когато се скарахме с въпросния митничар-обработката на близо 30 автомобила/тирове/стана за по малко от 10 минути.ВСИЧКО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ ГИ ХВАНАХА -И СЕГА НЕ МОГАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИЧКИ ТЪПИТЕ ИДИОТИ.Е те това е проблема,а не софтуерен о,к!!!