Коментари - "Капиталистът с верижен трион", който стана президент на Аржентина, преминава в юдаизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги има по-зле, дръжте се братя българи ще преживееем, и сглобката, и Шиши ако трябва, има още много да дълбаем, докато стигнем до нивото на аржентинците:)))

учи се , юдаизъм се взима власт а не с някакви си депесета !

Толкова ти увира кратуната

той страда от чорбаджизъм и свинизъм.

Официално е избран с 56%, което ми е трудно да повярвам, че толкова много хора са гласували за психично болен. Колкото и видеота съм гледала на всички се държи като селският идиот. Нашите избраници до него са като Айнщайн, въпреки че и те за нищо не стават, но поне не са бавно развиващи се.

А Кирчо?

Явно не си го гледал. Това е най- големият клоун от тези на власт. Даже Байдън е по в час в главата от този.

Верно е, това, което казваш:) Много ми е охладена даже тиквата, за разлика от твойта , която направо е кипнала и явно мозъкът ти е преминал в състояние пане алангре:)))

И на всичкото отгоре дал 24 часа срок на всички руслямистанци на територията на Аржентина да я напуснат! Банките им запорирали сметки ...

Кирчо N 2.

Точно затова го избраха, напук. Обаче в Аржентина хората тепърва ще разберат че може и по-зле и няма смъсил да се гласува за откачени клоуни. Чудя се дали само той е приел юдаизма или е накарал и клонираните си кучета да приемат юдаизма!?

Аржентина я чакат много "интересни" времена

Тоя няма да изкара дълго, гаранция. Поредния клоун, който ще бъде употребен от западняците и после позорно изхвърлен, когато в Аржентина назрее гражданската война... Неименуемо.

Може да изглежда така, но изобщо НЕ Е. Прочетете му биографията, вместо да вярвате на "представянето" му от левите мейнстрийм медии. :-)

Те са в канавката. Замени ги "либералната" левица от ПП-ДБ. :-)

Още Теодор Херцл, идеологът на сионизма, в книгата си "Еврейският въпрос" разсъждава къде е най-добре да се разположи бъдещата еврейска държава. Първо посочва Аржентина, като богата на ресурси и с умерен климат, но после все пак от сантиментални и идеологически, а не прагматически съображения избира Палестина. Така че тогава Аржентина се е отървала, но е факт, че в Южна Америка най-много евреи живеят там. Да се чудиш защо все кризи ги тресат.

Още малко и ще повярвам в конспиративните теории.

И ние ставаме като аржентина и популистите ни от рода на Костадин и новит еи старите ни водят натам

Тоя ако беше в някоя по-нормална страна, където не се толерират лудите, щяхме отдавна да са го прибрали в лудницата

Трябва да се пръкне нова Евита Перон.

Браво на човека! В Аржентина е див социализъм от 50-те насам след въпросния идиот Перон. Били са топ икономика, но социализма ги е направил да изглеждат смешни. Дано въведе промените си, а не се откаже под натиска на популистите. Той не е популист, а реалист. Популистите увеличават държавната роля, а не обратното!!!

Аржентина първо почна с реформи в конституцията, което доведе до това че инвеститорите превзеха икономиката й, и е източиха сега каквото и да правят трудно ще се оправят защото точт от вън яко....И нашите правят това разпродават, и то понча много одавна и бойко имаше вина и преди него тези имаха, а ези сегашните само са следващото ниво, на структурране на икономиката ни да е в полза на външните. Аржентина е била отредена за държава на Евреите преди да бъде дадена държава в Палесина, и от тогава ги смилат. Лорд Камерън трбваше да е попичител на фонда за евреите, който се попечителства от всеки министър председател на Великобритания, но понеже ой е евреин католик се отказа навремето

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук-----> http://gg.gg/blumag

като го гледам е латиноамерикански вариант на банкята ама с бакембарди.... Собствено газово находище , фокус върху западните анди , най-нисък държавен дълг в латинска америка , работа , работа , работа....

мале, мале, мале.....Този така ще съсипе Аржентина, че не е за вярване

При положение, че основната част от държавните дългове на Аржентина са в ръцете на малка група олигарси, които са аржентински граждани, за какъв социализъм там говориш?! Ако Аргентина беше социализъм, решението на проблемът с дълговете и би било лесно - просто държавата трябва да национализира имуществото на олигарсите там, още повече, че това имущество едва ли е придобито с честен труд!

мръсни чифути

Тия ще ни затрият тоя път. Глобално.

Тази лъжа я измисли,докато клечиш в дворния кенеф на село...

по бай тошово време презервативите бяха по-твърди !

не знам с какво мога да им помогна на братята аржентинци , все пак по море сме си съседи.... Да им изпратя един председател за футболната им федерация , може нещо да помогне там , от вчера е и свободен !

по татово време нямаше проблеми с интернета !

Този май е аржентинският Зеленски, и подобно на украинският, вероятно ще съсипе държавата, която управлява!

Не е, него бункерния плъх путкин няма как да го нападне :) хахахахахаахаха

Да им изпратим и Иван Костов, като експерт по приватизацията!

съвсем да са обезверени за да гласуват и изберат този меко казано КЛОУН!

Е , аз и цар мога да им пратя.... заради неговото наследство срещах цели 12 години такива трудности по спасяването на държавата.

Когао се запознах с аржентинците и начина им намислене много приличаха на нас, същите схващния същите приказки за корупция, докато реално проблема не им беше корупцията, абе и Радев само говореше за корупция, а накрая докара точно от тези които ще разпродадат всичко както стана в Аржентина, ментално ни е сбъркано представата за правилно и езаложено и на тези с образоанието, даже на тях в повече... и то повсеместно....

Само дето не е клоун, а съвсем успешен бизнесмен. Всичките му идеи са реализуеми. Друг е въпросът, дали след като ги направи, аржентинците още ще го обичат, защото смята да намали соацлните помощи, да намали пенсиите, да уволни половината държавни служители, да девалвира валутата. Общо взето, все неща, които политиците избягват да правят, колкото и да са наложителни, защото губят народната любов!

Корупцията е в основата на римската държава. Римската държава е в основата на всички съвременни държави. :-) Корупцията е изведена обаче на друго ниво. Лобизъм, обществени поръчки. Няма как да се мине без корупция в общество, построено по този начин!

докато не разберем, че инвеститор е мръсна дума, и че всеки българин който с еопитва данаправи нещо в българия стига да не русофил или западофил е ценен, ако ще да е селянин или да е нобразован или чалгар или мутра, всеки е по ценен от тези с външните инвестиици, а и държавите които прогресираха, бяха с няква силна форма на държавно участие, Япония, Корея, Германия...Франция с Ядрената си енергетика и ние не следваме нито един от тези примери, а следваме пътя на Аржентина, само безмислени приказки за корупция и много малко приказки за същността, че и да нямап и грам корупциянямаш ли силно държавно участие нямаш държава, нямаш ли силен държавен отрасъл нямаш държава

е успешен. Работил като Макраон за Родшилд. На татък да продължавам ли?

ма като ще им клъцне държавната администрация до един лаптоп... от спестените пари може да помогне и на Израел !

че ще нарочиш комуистите :))))) Аржентина както всички останали латинос държави са тричани само и единвено от англосаксонците и за рализка от нашите родни евролиберлани тъпунгери там илюзии по отношение на САЩ/Англия нямат. Знаят кой е истинският им враг.

Това ли ви е БРИКСа, жидове, чернилки и арабели

В Октопод италиянската поредица за мафията, го казаха корупцията е смазката на демокрацията. Глупака Радев щеше да взема пример от Румънците, за да сме се оправили, а неговата простакеса целуваше Орбан, и двамата не разбирха нищои навредиха на българия защото ако не бяха почнали тъпата си война, щяхме да сме изпреварили и Орбан и Румъния..... реално по данни на световната банка бяхаме изпреварили и Румъния и Унгария, И Турция и дори Гърция по покупателна способнос и то1но тогава по1на войната, същото стана при Станишев и царя точно тръгвахме да се оправяме или да с енормализираме след зулумите на всеки един от тези, и ние решаваме да че не ни хареват, и то не ни харесваха точно когато с енаучаваха да си вършат работата

Ако изберем коцето за президент, поне знаем на къде ще е първия му полет. Поклон пред мумията на Ленин.

що бе други се покланят пред мумията Бай Дън!!

Е той за това ще вкарва долара като валута в Аржентина и ще маха песото. Това по принцип беше идея за цяла Америка. От Кнада до Аржентина всички с една валута, и то не коя да е. :-) Не, че е лоша идея, но по-добра е, да се върже към златото. Както и за нас е по-добре, да заменим обезпечението от евро в злато и да теглим една еврозоната. Левът със златно покритие никой не може да го бутне отвън, освен ако не подкупи политиците да продадат резерва и да излязат от борда разбира се.

Представяне? Че той сам се представя в ТЕЗИ МЕДИИ....сам самичък представя магариите си!