Кандидатите за председател на ЕК се срещнаха в телевизионен дебат

Шестимата кандидати за наследник на Жан-Клод Юнкер изложиха визиите си за бъдещето на Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...най-много ме грабна тази транс-девица. С такъв плам в очите като една партизанка винаги готова да се метне в "борбата" за зелено и зелени...

... за зелени моркови, например хаха

Цачева по-добре учеше цитатите.Трябва туй,трябва и онуй,а накрая-уй

Този съюз е една жалка пародия , надмиваща и най кънните години на ссср, дори по ле, защото ссср поне сам се саморазпусна и всеки тръгна по нов път.

"За пръв път в историята президент на САЩ иска слаба и разединена Европа. Трябва да бъдем твърди срещу Путин", призова Тимерманс." Я, откога Путин е станал президент и на САЩ?!

С такива кандидати за началници на ЕС -тежко и горко!Хвани единия ,та удари другия!Струва ми се никога в историята на Европа в управлението не е имало такава посредственост и безидейност !А водещите кандидати -Вебер и Тимерманс са просто жалки!Изобщо не проумявам защо се получава така,защо е този срив и падение!?Къде са политическите наследници на ген.Дьо Гол и Митеран,на вили Бранд и Хелмут Шмидт !?

И как ще нарушат фундаменталното човешко право на мигранта да иде да живее в Германия?

Толкоз народ и всички говореха за едно и също нещо ама според тяхното индивидуално виждане!?Без да забелязват колко абсурдно звучат повечето от нещата които изричат.

Тия папагали по-големи от нашите папагали,а за кокошките да не говорим

Не се вижда Сорос на снимката...?

Нищо не казаха - единствената разлика бе в начина на ръкомахане

Дебатът показа че тези хора са загубили връзка с действителността

че преди са имали !

се пази от горещите теми и не казва нищп конкретно. празни приказки обвити в хубава опаковка. няма ясна позиция с цел да не се конфронтира и да се харесва на повече хора.

Пед.рас, сър! Сега му казват популист в Европата, а у нас - народняк.

Къде е Кристалинката ?! Или като опре да се говори на английски и веднага се покриваме ;)

Тези всичките полуидиоти са за народен съд.

Който е гледал дебата е видял кой кандидат е най-сериозният. Общо взето развитието на европейският федерализъм е единсвеният шанс да задържим относителен суверенитет.

3000 Евро, печели ENP, Боуко е номер 1, по-малкото зло, СТАНИШКАТА хохо, популистЍ Сергей, 1 долар 3 хиляди долара. От 8те последните двама хептен, а и любимката с корени от град Любимец +++

Kenn1111

Най смешен ми е тоя Тимерманс.САЩ искат да разцепят Европа но ние трябва да сме твърдисрещу Путин;-)))))Ми.....това показва цялата бутафория на тоя а и не само на него.

Нико Куе (Европейска левица) определи миграцията като огромна човешка трагедия, но и възможност за хора без перспективи у дома. Той призова всички европейски политики за връщане на незаконни мигранти да бъдат преразгледани. Подкрепям единствено този: - Ян Захрадил (Европейски консерватори и реформатори),поне е срещу мигрантската криза! Народа нека се замисля,какво му забъркват левите в Европа!!!

Освен дебати, необходимо условие за оценка на ръководните им качества е едно надпиване "а ла Юнкер " и след това обикновените полицейски тестове на терен за преценка на способност за евромислене и пазене на евроравновесие....

Общо взето, Захрадил звучеше най-разумно.

но не си единица ти

... се е присъединил точно към неговото "европейско семейство". Това ли са прочутата евро-толерантност и брюкселско лицемерие да си затварят очите за деянията присъединили се наши престъпници?!

идиоти са за затвора......те разбиха и разграбиха ЕВРОПА!

Маргрете Вестагер води с шест на нула!

Всичките тия са за затвора, не за Европарламента!

БСП е най- отдалечена от визията на....ПЕС!

Там около бели маси, се редяха... пеераси. И си излага визиите. За мрачното бъдеще. На Европа.

Очаквах да видя и чуя Георгиева. Според нашите медии тя била много сериозен кандидат. А може-би и сега както в надпреварата за ООН е само опит на герб за трупане на точки и няма нищо общо с действителността?

опит на герб за трупане на точки и няма нищо общо с действителността Това е истината.