Коментари - Кандидатът за шеф на ЕК Манфред Вебер: Бих прекратил присъединителните преговори с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като се приказват нафталинени приказки дали сами си вярват в тях??? Та турция ще стане половин век откакто е започнала да преговаря така че да знаете как и дреме особено като пусне милионите бежанци към вас дето ги поканихте ама давате някакви наши пари да не ви ги пускат.

ако Турция стане чяст от ЕС и ние още сме в ЕС, аз веднага отиван в държава извън ЕС със семейството си, няма да съм в политически и икономически съюз с Поробителя не за 500 години!!

Тъй и трябва да бъде. За да се запази Европа от голямата ислямизация.

Ердоган, ще бие камшика на имигрантите... над 3 милиона са само при него !! Да му мисли Бойко ага !;) Голяма хурка ще гризе!!;9

Повечето или работят, или по свои пътища са заминали. Богатите имат къщи и вече са интегрирани в турското общество. Едва ли е толкова голяма заплахата от тези 3 млн.

като гледам, май еврохалифата скоро ще се присъедини към Турция. Забулените нинджи в Европата раджат, докато евроджендърите лапат мухи и други работи.

Трагедия. Абе, г-не Вебер, да си представм, че ти си шеф на ЕК, ми ти нямаш правото бе, г-не нито да започваш, нито да прекъсваш преговори за присъединяване на която и да било страна, без санкция от Европейския съвет, бе! Така е по Договора за функционирането на ЕС - ти си чиновник, нищо повече! И изобщо, това са глупости - дебати на кандидати за поста президент на ЕК, изявления, журналистически простотии... Постът не е изборен. Назначават го страните членки. Дори и ЕП няма решаваща дума по въпроса. Така че това "Ако ме изберат..." е пълна простотия! От друга страна, прав си Вебер - за върхушката в Брюксел това закони, договори са нищо - нарушавате ги както ви скимне!

Веберчо тича след вятъра...

Турция повече от 30 години е в "чакалнята". Време е този фарс да свърши. Не съм им фен но определено никой не заслужава евролицемерието.

Този не трябва да бъде допускан за кандидат дори. И да е прав за турците, въпросът е както бабите ни казваха- Винаги мисли за после.

Това е един много деликатен момент, защото от години го чакам. С това свършва една одисея по осигуряване на безопасността на България и окончателното и скъсване с турското минало. Ще остане и скъдването с руското настояще, което е също толкова деликатен и важен процес.

ти що не си опишеш тролското настояще в един дебел роман и деликатно да си го завреш у деликатното място?

Държава като нашата - икономически слаба, без особени ресурси, трудно може да издържи без покровител. Християнска страна сме, но не искаме Русия, помним Германия какво ни даде, тогава с кого?

Турция не ще в Европа . Тя ще се събере със своите монголоидни събрята в Кремъл ! Не напразно се строят ударно грандиозни джамии в Москва и Истанбул !

е тотален популист. Запълва времето на хората с глупости. Като че ли Турция изобщо се напъва да влезе в Европа. Турция отдавна е свалила от отчет този въпрос. Вебер е изостанал поне с 10 години. Турция дистанционно се занимава с Европа само с едно и то е ислямизация и.

Ама той, може би и Ердоган, не е съгласен, ти да заемеш мястото на Юнкер, но още не е изразил мнение, защото не му е работа!

Кои са ценостите на Европа?

Само заради това ще гласувам за ЕНП, като си запуша носа предварително, защото такова гласуване значи че съм пуснал глас за ГЕРБ.

Ако това стане, Турция отваря границите с БГ и пуска 30 милиона мигранти към Европа. В този случай Европа затваря границите... и в България неусетно населението става 38 милиона .

Всяко населено място ще се отбранява. Проблем са предателите във властта и оригархията.

4 милиона. Този от снимката се ерчи, но действителноста е оставена за хората. Баташкото беше само в една църква, това ще да е ....не ми се мисли.