Кандидатът на ГЕРБ за София ще бъде "нестандартно решение", Борисов все още няма да го обявява

Ако днес господин Атанасов каже, че е готов да оглави която и да е служба, с две ръце го подкрепям в парламента, заяви лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът на ГЕРБ за София ще бъде "нестандартно решение", Борисов все още няма да го обявява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

държанието на Бойко е обсолютно обиден към Атанасов. Това е подигравка.

Пристигам с кожения шлифер и храсс - разтварям го и автоматичната антена щръква пред вас!!!

Мисирките и те се оставят Тулупа да ги МБЕ с 200 и изпадат в нирвана... Защо го оставят да им се прави на интересен.Удари му сиктира и той да ги търси да се отразява.

Като ... ЛГБТ, да речм ...

С изтърканите мафиотски номера на тиквата.

Ще орезили още един. Някой сеща ли се за кандидат президента му? Що хули отнесе човечеца. Боци е цар да хлъзга и компрометира , подла и гнусна душица притежава

Як “съспенс” ДъСъ носи на талази ! - “знатни” задунайци ДъСъ Пак облизват за лампази.

Стоичков ще бъде!

Това което разбрах е, че Буци пали жипката и тръгва да шофира из София. Гледа по кръстовища и пешеходни пътеки и който му се стори най-нестандартен той ще е кандидата за кмет на ГЕРБ за София.

Кандидатът на ГЕРБ за София ще бъде "нестандартно решение", Борисов все още няма да го обявява То и Цецка Цачева бе нестандартно решение на Борисов за кандидат президент и видяхме какво се случи.

това е супер ход всяка копейка е мобилизирана за новото тото 26 09

В момента е перфектен кандидата!

Хубу де, тя войната не е от месец-два, БоБо защо е обещал подкрепа, а после се отмята барабар с ДпС. Ааа, щото е плужека БоБо. :-))

е Плевнелиев :-)

И за още един нестандартен се сещам ... ама може и да е той. !?!? "Карлсон който живее на покрива " !

Стига с тоя педераст под розовия храст!

Плювню и без това е научен Боци да му бие кефали

Само да не магаре Марко !

Кандидатът на болшевишката шайка ГЕРБ ще е Азис.

Нестандартен??????

Гласувайте за луна - луна за кмет ГРАБ

За Лина 25 ам тя се разби бе братчед

Данеби да е някой ( момчето или момичето ) от последната реклама на ... верига магазини за децки и ученически принадлажности. ... Като спра звука техният танц точно ми напомня управлението на София през последните 10-15 години....

кефи изключително! Отварям и веднага двете прасета цъфнали на лично място. Поздравления!

Май още не знаят и те кой да предложат.

Да предложи някоя плеймейт-ка. По плакатите да има малко радост и за хетеросексиалните мъже - стига с тези гейове. Иначе е ясно, че ДС отрочето трябва да стане - платил си е човека

Ай Ся

Кой ти каза, че съм либерал! - попита строго бай Ганьо. - Как кой ми каза? Ами че не помниш ли колко консерватори си пердашил, колко си ги псувал, как да не си либерал? Не знаеш ли - ти сам каза, - че даже на Иречека си се хвалил, че си либерал? - възразяваше Бочоолу. - Ей че си прост! - отговаря със снизходителна усмивка бай Ганьо. - Че какво, като съм казал на Иречека, дума дупка прави ли! А бе, ахмако, че аз, един Иречек ако не метна, кого ще метна? - Имаш право, твоя милост! Бочоолу, налягай си парцалите, недей го опява! - обади се Гочоолу. - И аз съм консерватор. - Ами че аз на гроб камък ли съм! Аз съм пък хептен консерватор - изтърси Дочоолу, - я стани и ти бе, Бочоолу, един консерватор, че да ги пипнем онези, да не могат да мръднат. - Добре, ама не зная управителят с кои ще бъде - отговаря Бочоолу. - Управителят ли? С нашите, разбира се - съобщава бай Ганьо, - и околийският е с нашите. Постоянната комисия не е законна, ама кой ще му дири законност, тя е наша. Бюрото е наше. Градският съвет е наш. Кметът малко шава, ама ще му отрежем куйрука. Общинските съвети по селата не са утвърдени нарочно, разбирате ли? Ако бъдат с нас - ще ги утвърдим, ако не - на дяволите. Пак ти казвам - колкото за управителя, нямай грижа, той е наш. - Ами хамалите? - любопитствува Бочоолу. - И хамалите са наши, и циганите, и Данко Харсъзина е наш... - Ами че той нали беше затворен за кражба? - учудва се Бочоолу. - Е-хе, ти патки пасеш. Пуснахме го ний него. Нали той ни спечели хамалите. Отишъл при тях онзи ден, събрал ги, че като им скръцнал със зъби, те замръзнали по местата си, като им изръмжал: "Зъбите ви ще разкъртя, ако не изберете бай Ганя!" - и хамалите кандисали. Пазарил ги Данко по два лева на човек и срещу изборите цяла нощ ядене-пиене. - Страшен хайдучага, брей! - И за колко мислиш! За 50 лева. Ходил при онези да иска 100 лева, те го изпъдили, нахокали го. Ще го видиш сега в неделя - кокалите им ще смаже! - казва самодоволно бай Ганьо. - Бочоолу, я иди повикай Гуня Адвокатина да дойде тука да ни напише едно възвание, кажи му: "Бай Ганьо те вика." Щом Бочоолу излезе, бай Ганьо си сниши главата и с един таинствен глас се обърна към другарите си: - Мълчете си! Това диване до самия ден на изборите ще го лъжем, че ще го направим депутат, ще напишем колкото за лице няколко бюлетини с неговото име, а другите бюлетини ще ги напишат писарите в Градския съвет и от Окръжното управление. Сега чувайте ме: министърът иска аз непременно да бъда депутат. Ти, Гочоолу, искаш ли? - Е, че иска ми се, бай Ганьо - отговаря Гочоолу. - Че и мен ми се иска - обажда се Дочоолу. - А бе иска ти се тебе, ама, право да ти кажа, хептен си се омаскарил пред хората. Защо ти трябваше да излизаш толкова налице; кой кряскаше по мегданите:. "Да живей великият патриот!", "Долу гнусният тиранин!

Щом ще е "нестандартно решение" явно пак ще е Фънди

Габриел замести Радев на среща със Зеленски и Фон дер Лайен. Вицепремиерът и външен министър Мария Габриел се събра с президентите на Украйна и Румъния и председателя на Европейската комисия на среща в Ню Йорк, където държавният глава Румен Радев оглавява делегацията. Причините за това не са известни. Протоколът би предполагал Радев да участва в подобен формат. Публикацията от срещата в профилите на румънския президент Клаус Йоханис и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е и от деня, когато Радев говори пред Общото събрание на ООН. За последно Радев и Зеленски разговаряха на 6 юли в София, когато между двамата имаше размяна на реплики за войната в Украйна.

Ай Ся

Мата Хари кмет?

До 29 ти октомври в тайна в изборния ден го обяви... да няма никой време да види какъв боклук си избрал... Кво беше баце и овца да сложиш ще стане президент.. ако има софиамцу мозък далеч от сините...

До 26.09 всеки некадърник от социолозите (Първанчо) ще цъфти по медийте после ще вехне

Всички вече знаем. че това е Цецка Цачева!

Големи хвалби за джобният генерал от ДС ДБ?

Като Знае колко ГО ОБИЧА Джобния. :)

Барба Ганьос ще предложи НЕСТАНДАРТЕН/ Себеподобен. ...  "...Борисов отговори, че вече му е минало времето и "ГЛЕДАМЕ НАГОРЕ". Ганьото към Господ ли Гледа?!?

След като ГЕРБ оповести районните кметове, и то почти без промяна от тези на Фандъка, то този избор е без смисъл. Това ще е човек без право дори да си избере екип или районни кметове. Пионка на Борисов.

Не решение а назначение на парашутист послушко без реални да може да решава.

Как да ни хареса кандидата като герб не ни харесва

и празен да е трамваю я па че се бутам нали шопе

София е стар град и това мутреско нахалство ще преживее.

Щом теб те търпи

Бойко и нестандартно решение .... !!! Мъка ... аа Мъка а а Това ще е само Десислава Атанасова !

Бат Бойко е човека! Тия дето го оплювате до немай и къде поне да се обосновете, кой е по подходящ, по адекватен, по можещ!? Единствената му грешка беше, че издигна преди години, вместо Фъндъкова, оная стара госпожа, Цачева, така на практика направи Радев президент.

А бе, всички НИЕ тука ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ. Няма да се роди ПО-ПОДХОДЯЩ от Него. :)

Очакваме сглобка между Васил Терзиев и кой? И ще има ротационен принцип.

Състезание между ДС служители и техни роднини ли ще правим? Ужас

Доган

Чул те аллах, джанъм...

Това е заслужен отговр (гавра) с тези дето щяхте да чеегъртате

Знаем 0че си обещал поста на Васко ДС отрочето. Само единствено ми е любопитно с какво те държат Кирчовците, че 8м въртиш свирки всекидневно вече половин година.

Мафиотски стил,

мат с пешката комунисти по радиа и телевизии "стрелят в тъмното" а дано уцелят

Комунист комуниста лесно уцелва.

Важно е кой може да стреля

Трети парцал от сутринта за Свинята и две за другата Свиня, а дума няма за протестите в момента в Европа и пред Партийния дом в София!? Да ви ЕПМ нечистокръвна!

Няма протести бе, миндил сплескан.

Как се напъват осбено комунистите кой ще предложат ГЕРБ. Нинова със сигурност не спи вече втора вечер. Сън не я хваща червената гургулица.

Ваня Григорова?

Ще издигнат пак някой от околните на София паланки. След банкянския и самоковската, залагам на Костинброд или Ихтиман

може да е пеевски ?